icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

martina00707
14. máj 2011

Ahojte pridavam sa k vam som tu nova, termin mam 30.9. 🙂, ale neviem mam takeho tusaka, ze to bude oktobrove, asi preto ze 3. sa narodil manzel, bude mat darcek 🙂 prveho mame chlapca a po 11 rokoch sa nam postastilo druhe, ale doktor mi stale nevie povedat co to bude dufam ze dievcatko, ale co hlavne nech to je zdravucke 🙂

riave
14. máj 2011

ahojte koceny, tak som v nemozcnici, strasne nieco....krce,bodave bolesti a stvrdnute brusko..ach jaj, lezim na infuziach a dufam, ze bude vsetko ok.v pondelok som mala ist na 3d sono, no asi tazko ked som tu :( ale pphlavie uz je znaaame 🙂) mala to byt sofinka, no bude to chlapcek 🙂 meno este nemame, ale pozdava sa mi lukasko 🙂mam cas premislat, je tu hroozna nuda...ale hlavne nech sme v poriadku...

lija15
14. máj 2011

@martina00707 vitaj medzi nami 🙂)

lija15
14. máj 2011

@riave panaciku hlavne nech ste v poriadku 🙂 a Lukasko je pekne meno 🙂 tak to ti verim ze sa tam nudis ☹

dani84
14. máj 2011

@riave prajem skore uzdravenie 😉

zaba25
14. máj 2011

ahojte tehulky pridavam sa k vam som tu nova termin mam 15.9. tak dufam ze vsetko dobre dopadne velmi sa tesim :o))

riave
15. máj 2011

dakujem baby, dnes po vizite to vyzera slubne, dufam, ze zajtra uz budem domenka 🙂 Lukaska mi dcerka zatrhla, ze mam si nieco ine vybrat...no ved uvidime, casu mame este dost 🙂

daska0501
16. máj 2011

ahoj babiky,pridavam sa aj ja k vam,termin mame 29.9. ale ja si aj tak myslim,ze to bude asi skor 🙂 cakame dalsiu babu Lindusku 😉

dani84
16. máj 2011

@zaba25
@daska0501 vitajte🙂

labutka
Odpoveď bola odstránená
riave
16. máj 2011

Ahojte koceny, tak este si polezim ☹ primar skonstatoval, ze este treba lezkat....a tak v podstate radsej teraz dlhsie ako prist sem zase za par dni...takze lezim a odpocivam a taaak....

lija15
17. máj 2011

@riave tak to mi je luto 😢 ale co by sme nespravili pre nasich drobcoch v bruskach 🙂 aspon si poriadne oddychnes a nemusim zase za niekolko dni opät ist lezkat do spitalu a papat tu ich stravu ☹ tak sa drzkaj a hlavne oddychuj 😎

riave
18. máj 2011

dakujeeeem 🙂 dnes mi primar povedal, ze v piatok by som mohla ist domenko, takze len lezim a odpocivam a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak sa tesiiiim 😀

mata4
27. máj 2011

ahojte, my mame termin len podla usg /pretoze stale som kojila aj kojim 🙂/ 27.9. a doma mame 1rocneho drobca. Cakame dievcatko, s menom je to problematicke, manzel protestuje pri vsetkom 😖
pekny den 😉

dani84
27. máj 2011

@mata4 tak to nie si sama, my s manzelom sa akosi tiez nevieme zhodnut na mene, tiez cakame dievcatko... Co sa paci mne, sa nepaci jemu a naopak 😔

sylvasik
27. máj 2011

ahojte my ešte nevieme čo čakáme, ale v pondelok nás čaká 3D, veľmi sa teším 🙂 máme 5 ročnú babu, ktorá by ako jediná s maminou chcela ďaľšiu babu ale cela ostatná rodina by chcela chlapčeka, tak uvidime komu vyhoviem 🙂 a s meno máme zatial len pre babu Hanka a to sa samozrejme tatovi nepáči 😒

jankaamartin
29. máj 2011

@riave ahojky tak sa držkajte,,,,niejako skoro si už v ej nemocnici niečo neprijemné viem si to predstvit,ja som augustovka a termín mám 23.8 čakáme Karinku a tiež som mala byt v nemocnici,,,tak sa stršne toho obávam,,,,držkajte sa!!!!!

riave
29. máj 2011

@jankaamartin no uz som konecne doma, boli to riadne nervy a stresy, ale konecne sme ok 🙂 Karinka je krasne meno 🙂 my sa stale dohadujeme...hlavne klud, a drzkaj sa 🙂

frogoo
29. máj 2011

Ahojte aj ja sa pripajam my mame termin 28.9., cakame druhu princeznu 🙂

dani84
29. máj 2011

@frogoo vitaj 🙂

vinyan
1. jún 2011

Ahojte, my mame 16.9. podla MS a 29.9. podla USG. Aj tak si myslim, ze to bude v oktobri... Budeme mat 2.chlapceka.
Citala som, ze sa pred 3 stranami riesili kociky. Ja mam dobru skusenost kupit kvalitny, ale uz pouzivany kocik. Tak sme kupili peg perego uno (predrocny model) za 200,-eur, teraz pre 2.babo este iny typ PP (podvozok s vanickou a sportovou castou) za 50,-eur, lebo po skusenostiach s cestami v nasej obci treba kolieska s kovovymi rafikmi - najme v zime a po polnych cestach. Tak rychlo to prejde a je tolko inych dolezitych veci, ze sa mi zda zbytocne vyhadzat sa z penazi na kocik, tak to riesim takto. Ked mam pouzity, ani nemusim velmi riesit jeho zachovanie, aby som ho este v dobrom stave predala a tak. V podstate to tak riesim aj s vecickami na oblecenie. Ako vyborna nahrada kocika sa mi aj osvedcili moby satka a nosic manduca na nosenie deti. 1.syn, ked bol malinky, ani nechcel byt v kociku, tak sme sa vela nosili. A bolo to fajn, vsade sme sa lahko dostali, boli sme hned spolu a niektore mamicky vedia velmi sikovne na pockanie pocas nosenia aj kojit.
ocenujeme, ze mame postielku, na ktorej sa da celkom zlozit 1 stena, lebo postielka moze byt prilozena k manzelskej a da sa lahko kojit a upokojit babo v noci bez vstavania.
Dnes som vstala na strasne bolesti krizov nalavo a nedalo sa mi nijako lezat, este nikdy ma tak neboleli krize, vobec to nebolo ako seknutie, nezaberali ani cviky na uvolnenie, co zaberaju. Az ked som si tak skrcene sadla, tak to postupne preslo. Mate taku nejaku skusenost? (Som na rozhrani 5.-6.mesiaca).

littlebubu
2. jún 2011

ahojte maminy, aj ja sa pridávam 🙂, termín máme 26.9, alebo 1.10.2011. My ešte nevieme, kto nám to kope v brušku, lebo naše mimi si nechce dať pozrieť do rozkroku :D
Ale vraj tam doktorka nevidí nič navyše... 🙂

nastasja25
2. jún 2011

ahojte,aj ja sa pridávam,termín máme tiež 26.9.2011 a tiež stále nevieme pohlavie,lebo drobec sa pred nami úspešne schováva.17.6 sme objednaný na 3D,tak dúfam,že sa už konečne dozvieme,či budeme nakupovať autíčka alebo bábiky 😉

monuli1985
3. jún 2011

baby,kolko mate kg v pluse zatial??sa mi zda,ze to pojde teraz ryyychlym tempom hore..len nechcem dopadnut ako pri prvom a to plus 27kg :(

lucka1987
3. jún 2011

@monuli1985 55 kg + 7 kg hore 😅 a to ked sa vazim rano... tiez sa mi zda ze posledne dva tyzden to ide akosi moc hore

euka210
3. jún 2011

ahojte, my mame 1.9. a tiez sa mi v porovnani s inymi zda, ze mam akosi velke brucho, ale rast hmotnosti sa posledny mesiac ustalil. Zatial som pribrala 9kg, co je sice viac ako som chcela, kezde ma cakaju este 3 mesiace, ale mam super manzela, ktoremu sa moje brusko paci a hovori, ze ved musis priberat, aby si to potom pri malom fyzicky zvladala 🙂

monuli1985
3. jún 2011

@lucka1987 ty mas aspon mini zaklad 😅 ja som 74+4...ale pri mojej vahe je asi aj to dost...ale nech..

euka210
3. jún 2011

@vinyan aj my chceme Manducu, ale docitala som sa, ze skusenosti su take, ze az po par mesiacoch tam dlhsie vydrzi. Tak predsa musime kupit kocik, co sme chceli az na jar buginu. Ale nasli sme na nete Chicco skladaci (bo auto nemame, chodime SADkou), co je plne polohovatelny, teda od narodenia. Tak uvidime. Lebo ked som bola v bazari a skusila hlboke, prislo mi to ako velke hebedo, strasne nemotorne a tazke pre mna utlejsiu, tak som povedala, ziadny hlboky!

lucka1987
3. jún 2011

@monuli1985 aaale je tam toho.. su dolezitejsie veci... 😉 hlavne ze babatko rastie

monuli1985
3. jún 2011

@lucka1987 jasne,nejako to neriesim...budem riesit potom 🙂 a veru rastie,az moc rychlo,sme o dva tyzdne vacsi...