icon

September 2011

lenkakusi
5. jan 2011

Ahojte, je tu uz niektora s dvomi krasnymi ciarkami na testiku??? Mne vysli // predvcerom a terminik by vychadzal na 16 sept.

karolinka2427
7. sep 2011

este 9 dni a drobceka mam v naruciiiiiiiiiiiiiiii 🙂 tesime sa

lucka1987
7. sep 2011

@karolinka2427 ahoj.. co ty vies.. mozno to pride aj skor 😉

mata4
7. sep 2011

@ellie13 gratulujeme!!! hlavne nech ste obe zdrave, nech si vas ocinko pestuje 😉, drzte sa!!!
@frogoo jaaajj... 😀 tak tu "staru zenu poznam aj ja..." vzdy daco vyskoci /ci bolest, ci pichanie... ci../
@engellka ti poviem ty si aka aktivna... ze zapis do skoly... no pekne... 😉 , myslime aj na vas, drzte sa, my sme zatial kinderko 😀 a este taky 1-2t. by sme mohli potiahnut...

mata4
7. sep 2011

@dana_l wau..., ja sa obavam ako zvladnem 2 deti s takym malym rozdielom... no pred tebou klobuk dole... drzim palce 🙂

karolinka2427
7. sep 2011

@lucka1987 a ty ako a ko sa citis?comiminko
😵

dzejnina
7. sep 2011

@lucka1987 to cakanie je asi najhoršie však? ja sa teda na porod vobec necitim a co ty?

gabii83
7. sep 2011

@engellka ok dame vediet Ty takisto, hned akonahle budem mat cas sa sem dostat, uz mame ulohy povinne citanie seminarky konecne tak idem este rychlo makat na tom, pred finisom plus bc pracu vypracuvam pomaly alke zial fakt velmi pomaly.....
papa drzte sa
@dani84 no to cakanie mi vrav daco, a hlavne ak budes v 41 tt 😝

dani84
7. sep 2011

@gabii83 no ked mam pravdu povedat, tiez by sa mi tak dlho nechcelo cakat - ale to si clovek nevyberie... 😝

zuzana141
7. sep 2011

@lucka1987 ja by som aj pristala nech je to skor 🙂 🙂

lucka1987
7. sep 2011

@karolinka2427 miminko sa natahuje a uz sa asi tlaciii. ja idem akurat si dat vymasirovat chrbat lebo uz dva dni beham akasi kriva... a ty?

lucka1987
7. sep 2011

@dzejnina tak to veru ani ja sa necitim.. sem tam take slabe mrchvoske bolenie... minuly tyzden take silne.. ale inak nic..

zuzana141
7. sep 2011

@lucka1987 ja mavam tiez sem tam bolesti ..ale vzdy to prejde alebo sa z toho vyspinkam a zase nic. ☹ ☹

lucka1987
7. sep 2011

@zuzana141 asi tak nejako.. take slabe nic moc.. ale tak minuly tyzden som mala take maxi ze som uz cakala ci cosi pride.. aj som zi zavdzychala pri nich. a potom nic... teraz som si sla lahnut na dvehodinky a tiez take slabe...

segrenka mi vravela ze ona nemala ziadne bolesti. jednoducho sa o polnoci zobudila nato ze ma mokru plachtu ze jej odtiekla voda.. dovtedy necitila ani jeden tlak ani bolest ani naznak ze ide rodit... dokonca az ked prisla do nemocky tak pol hodinu nato zacala citit kontrakcie

zuzana141
7. sep 2011

@lucka1987 sme na tom nejako rovnako , nemam tento tyzden silne bolesti len take slabucke - skor mi vadi ked viacej chodim , vtedy ma zacne bolet vsetko aj chrbat aj brusko na spodu ma zacne dost tlacit ...byvam na 7.posch. a kamoska mi vravela ze mam ist peso hore dole aspom 2-3 krat a ze porodim ..ale mne sa nechceeee tolko chodit 😀 😀 😀

dana_l
7. sep 2011

@mata4 vsetko sa da ked sa chce. nevravim ze to bude jednoduche ale deti pomaly vyrastu a bude vsetko lepsie a lahsie.

jaaaaj, ze len dve deti 😀

lucka1987
7. sep 2011

@zuzana141 ja na 4tom.. a stci mi 😀 skor s dychom nestacim, a kolena ma dost bolia.. 😀 ale hadma sa drobci posunu a pojdu pekne coskoro von.. teraz t moze dojst kazdu minutu 😀

frogoo
8. sep 2011

takze, po dnesnej poradni: otvorená na jeden volný prst 🙂 ale vraj tak mozem chodit aj mesiac... 😀 a babatenko odhadom 3,1 kg juuuj uz aby tu bolo 😉

littlebubu
8. sep 2011

@frogoo no super, ja vraj držím pevne odspodu 🙂, to som teda tiež zvedavá, kedy to bude :D

engellka
8. sep 2011

@mata4 Včera som absolvovala aj poradňu aj ten zápis a s tou aktivitou to až tak nepreháňam, poznám žienky oveľa aktívnejšie, čo sú ešte k tomu na to všetko samé, odkázané iba na seba a ja mám tú výhodu, že rodičia pomáhajú ako môžu, takže veľka vďaka hlavne im. Mám deň po termíne, doktorka mi povedala, že to ešte zďaleka nevyzerá na pôrod, len to že som na hranici s množstvom plodovej vody a ak by sa to zhoršilo, tak mi pôrod vyvolajú, zajtra mám prísť znovu na kontrolu, takže som zvedavá o koľko dní sa mi narodenie Laurinky posunie a či to pôjde zase vyvolávačkou 😖

zuzana141
9. sep 2011

kazdy mi hovori ze tak lahko rodiť nepojdem , lebo mam brusko este hore .. ☹ ☹

vinyan
9. sep 2011

Ahojte, ja som zdeptana z poslednej kontroly. Vystihla som najneprijemnejsieho lekara a estre aj nie dobre spravy, babo odhadol na 3.700g (termin mam 29.9.) a ak chcem rodit normalne, mam sa zmestit do 4kg, inak zase cisarsky, comu som sa chcela velmi velmi vyhnut. Dula a kamaratky mi radili vyskusat vsetky babske rady: asi 2 krabice malinoveho caju som uz vypila..., dnes som bola na obrovskej vychadzke aj svystupom na schodoch, cvicila na fitlopte i 25x vysla schody u svokrovcov, kde cakam na porod. Dala som si extra teplu sprchu. Vecer pride manzel... a pijem uz 2.den ricinovy kokteil. AK to do bud.tyzdna nezaberie (takyto rezim), tak sa budem zo svojho sklamania dlho spamatavat. Vsetkym vam prajem dobre porody!

4gubka
9. sep 2011

@zuzana141 ved dnes je este len 9. a brusko pada aj len par dni pred tym, napr.mne svokra vravi ze este nemam padnute a ja pritom uz aj s drahym vidime ze padnute uz zacina byt lebo si viem strcit ruku pod rebra vies tak stisnut dnu zaludok a tak inak keby bolo hore tak to nejde... ibaze my cakame dievcatko a mam okruhle brusko takze si myslim ze preto to tak inac vidiet... a napr. mojej kamoske nespadlo brusko vobec a normalne porodila maleho za 6 hodin...

4gubka
9. sep 2011

@vinyan ahoj... a ty si mala zlu skusenost s cisarskym? lebo mne vravel doktor ze mozno pojdem cisarskym podla toho kolko este mala vyrastie kym pojde vonku hoci mala v pondelok 3100g lebo ze som aj nizsia aj panvu nemam velku ale potom pozrel lepsie tak ze by sa aj dalo tak dufam ze nepojde tazko.... a sama ani neviem co lepsie teraz... aby drobcekovi nebolo zle... ja tiez skusam, a myslim ze sex mi pomohol hoci len na zatku lebo tusim sa mi rozpadla.... tak budem potom skusat tie schody a tak lebo uz aj placentu mam vraj starsiu ze by bolo dobre keby sa jej chcelo na svet... 🙂 a drzim ti palceky a este som chcela ze my sme mali teraz taky mensi problem s kupelnou tak som bola odkazane na kupanie sa co ja ked nemusim tak sprcha je to prave orechove a ja viem iba v teplej vode vydrzat aj sprchu a mam pocit ze ked som sa kupkala tak som mala stahy silnejsie ako ked iba sprcha lebo mas teple dobre aj na krize tak mozes vyskusat aj to lebo sprcha nie je taka silna na to asi... neviem no... 🙂

zuzana141
9. sep 2011

@4gubka No ved uz musime vydrzat ( to si stale hovorim ) ale najradsej by som to mala uz za sebou 🙂 🙂 .ja idem dokimu v utorok ..tak uvidim co mi povie ale nechcela by som pretahovat ☹ ☹

denka23
10. sep 2011

@martaa4s ahojky, až teraz som sa dostala na pocitac 🙂 ano už sme v trojici a moc moc šťastný narodili sme sa 3.9. o 3.45 dcérenka Timea 48cm 2650g.....moc ďakujeeem

martaa4s
11. sep 2011

@denka23 nádhera 😵 gratulujem 😵 , nech máte z nej vždy veľkú radosť 😉 pri pôrode bolo všetko v poriadku?... dúfam, že sa čoskoro budeme tešiť z malého aj my 🙂 🙂 🙂

mata4
12. sep 2011

@dana_l gratulujeme..!! 🙂
@denka23 gratulujeme!! 🙂

mata4
12. sep 2011

@ellie13 gratulujeme!! 🙂

littlebubu
12. sep 2011

ahojte maminky, po dnešnej kontrole otvorená "až" na 1. :D
Hlávka je už nižšie, v sobotu ideme na svadbu a v pondelok na moju 28 by to aj mohlo byť 🙂,
dobrý plán,no nie ?? 😀

a blahoželám maminkám k miminkám 🙂

dani84
12. sep 2011

@littlebubu jeeeej, to by si mala ten najkrajsi darcek 😵