♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
vranka
no ved ja som objednana na zajtra a tiez mi to neda aj mamina mi dohovara ze som hrr brr ze nič nebude vidno ešte... 😖 ale proste ten pocit ako ty hovoríš.... asi pojdem aspon na potvrdenie a potom si dame stretko na sono.. 😝 no a toho lekara som sa pytala preto lebo on odišiel z NR a prišiel k nam do MA a pojdem asi k nemu tak som chcela vediet či nevieš nejaké recenzie na neho... a ma vraj 35 rokov pomoooc 😀
a do kedy planuješ ty chodit do prace??
jika
mne bolo zle asi tak tri dni v kuse ale myslela som si ze som sa prejedla to som este nevedela ze som tehu 🙂 ale ti poviem že ked baby takto trpia každy deň tak to si neviem predsavit 😨 chudátka ... ale zas ai ta to byť tehu to stojí 😅 ved to prejde neboj
Ahojte baby tak ja uz mam kontrolu za sebou a veru som sa ponahlala mala som ist az o tyzden ☹ povedal,ze je tam mala bublinka,ale zevraj som v 7 a bublinka vyzera na 5 tak mam dojst o tyzden ci sa dobre vyvyja ☹
lulu
gratulujeem 😉 to bude v pohode ked je to také malinkate to je problem zvobec zistit to sa zas neda 100% potvrdit... ved vždy sa to berie 2 týždne hore dolu.....alebo sisi uplne ista ? vieš kedy mohlo dojs k "tomu" ?
lulu - u mna to bolo to iste, tak ziadne obavy
podla poslednej ms som mala byt uz v 6.tt a podla sona som bola tak v strede 5.tt
tiez idem teraz v piatok na kontrolny uzv
agentkak
skus si toho dr. Mesároša niekde vygoogliť, možno niekde baby na nejakom fore o ňom kecali, mňa teraz nenapadá, ktorá konkrétne kamoška k nemu chodila, inak by som sa hned spýtala a dala ti vediet.
no priatel robí v Senci, dochádza každý deň, tak by som chodila s ním, autom by to bolo ok, ale ja teraz chodím na 2 smeny, tak si skúsim neskôr vybaviť, aby som chodila iba na tú dennú, aby som mohla chodiť s ním...no a august chcem byť už určite doma 😀
vranka
už som pozeral forum a nič mi nenašlo 😒 no tak uvidime... ved ja si ho hned čeknem 😀
ale tak hádam bude v pohode...
fuha tak si trufaš to chcš až do augusta pracovat ???? to ja nezvladnem určite...ja predpokladam tak do maja aj to neviem keed v maji ma m štátnice bude to zaujimaveeeee 😕 no už nam ostava len držať si palce... 😀 ozaj a ked to neni tajne kedy si mala Posled. Menzes ???
Ahojte tehulky mozem sa k vam pridat? Este cakam na oficialne potvrdenie tehu od dokiho ale tajne dufam, ze bude vsetko ok a aj ♥ bude krasne bit, tak sa zatial tesim len tak potichucku. Neviem v ktorom som tyzdni kedze mam aj 40 dnové cykly a posledna MS bola 28.11. no objednana som aj tak az o tri tyzdne tak to sa este nacakam. 😔
mywiel
vitaj,,, držím palčeky a ja sa zatial teším potichučky aj ked si tu už píšem 😒 ale tak tu človek získa tak trochu psych. podpory od sploučakateliek 🙂 takže leka aj mna eštelen čaka 😝
baby to ste ma trosku ukludnili dufam,ze sa to zacne dobre vyvyjat ved aj rrika bola strasne malinkata a to bola riadne donosena,ale aj tak mam trosku obavy co a ako.na kontrolu mam prist 19.1. dufam,ze uz nebude bublinka,ale fazulka.inac som ostala trosku prekvapena,lebo som tam nabehla,ze na krv a sestricka,ze krv budu brat az v 12 tyzdni.tak som sa mohla kludne vyspat do 8 a nie strasit uz od 6.teraz som unavena v noci som toho moc nenaspala,lebo som sa moc prejedla tak som hadam len nejake 3 hodinky spala.teraz som to trosku dohnala a spala som z malou,ale ta tiez len hodinu a pol spala takze nic moc.sak to vecer dozenem. 😉
Dakujem no mne to tu uz vyhadzuje ze 7tt ale radsej si este nic nedavam kedze test mi ukazal menej. 😉
lulu no ja mam prist rovno na sono az 3.2. 😒 Inac ty si bola v julovkach ze? 🙂
Ja sa nejako tehotna ani necitim akurat som poobede trosku unavena a musim aspon hodinku a pol spat, trosku pobolieva podbrusko ale inac nic? 😕 😅
lulu
práve som si o tom čo si ty pisala čítala na nete... že ono je to relatívne s tým vývojom plodu nakolko nikdy asi nevieš presne kedy nastalo oplodnenie a vraj aj 24hodin vie potom neskor dost ovplyvnit nalez toho gest. vaku takže hlavne nestresuj ja predpokladam ze budem asi ten isty pripad nakolko mam dlhe cykly takže tiež som zvedava....
No mne test ukazuje ze oplodnenie nastalo 1-2 do zadu, takze mi to vychadza na nas vianocny keksik a to sedi. 😉
nyw ano ja som aj na julovkach aj si mi bola povedoma 🙂
no ja sa uz teda nebudem stresovat nech bublinka pekne rastie.aj moj sa trosku obava,ale sak uvidime o tyzden 😉
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam. Ešte to nemám oficiálne potvrdené lekárom, ale na UTZ bolo vidieť gestačný vak.
Jéééj, jika, zase sme v spoločnej téme. Ako sa ti darí? 🙂
ahoj andzi - blahozelam 🙂
ja som bola tiez v 6. tt na prvom sone a tiez sme zatial videli len vacik, teraz v piatok idem na dalsi utz - to uz budem na konci 7.tt, tak snad uvidime viac 🙂
inak sa mam fajn, az na to, ze mam asi kazdy tehotensky priznak, ktory len mozem mat 😀
ahoj holky, zdravím další těhulky,
mywiel- tak teď nevím, jaký test máš na mysli - který ukazuje kdy nastalo oplodnění??? Můžeš něco blížšího k tomu???? Já jdu holky ve čtvrtek, taky se těším na potvrtzení od dr. Tak dám vědět. A hlavně to chci mít
také už potvrzené a být ,,v klidu,, že je vše dobré. Mějte se. papa 🙂
no potvrdene a byť v klide to si hádam zbožne želáme všetky 😉 tak hadam to tak aj bude... 😀 ja čakaáám do piatka 🙄 asi sa ani nedočkám...
jika, ďakujem, aj ja tebe gratulujem, ja som ani nevedela, že ty si tiež tehu
Býva ti aj zle? Mne ani nie, môžem jesť všetko, ale musím sa obmedzovať, lebo v tehotenstve sa kilá lepia rýchlo a nechcem nabrať kilá tuku, kto to bude po pôrode zhadzovať.
andzi - noo 24.12. sme si nasli 2 // 🙂
nevolnosti mi uz slavnostne zacali - tento vikend a zo dna na den to zacina byt horsie ☹
agentka - ja idem tiez v piatok k lekarke 😉
ahojte pokračovatelky augustoviek, chcem pozdraviť hlavne mywiel - som rada že ma v tom nenechala samu a teším sa,ktore babatko sa narodi v strede septembra na moje narodky 😉
jika
vážne? tak super 😉 som teda zvedava 😀 tak potom napíš 🙂
a inak s tymi nevolnostami ja ani neviem že som tehu keby test nebol pozitívny 😕 šak mne nič neni.... 😨
Dobre ranko dievcence 🙂 tak ja som doteraz spala a to sme isli z polovičiakom spat o 9 teraz ma vsetko boli.mala bola hore uz od 7 tak ju len prebalil ked isiel do prace a sama sa hrala v obyvke sem tam prisla za mnou kuknut ci este spim potom jej to nedalo a tzacala ma kusat tak uz som aj tu 😀
agentkak mas pravdu ja mam nejako 28 dni bez men. a potom 6 dni men.tak mam tie dlhe.doktor sa ma pytal ci mam pravidelnu men,ale ja som si myslela,ze sa pyta ci mi chodi pravidelne tak som mu povedala,ze chodi.nepytal sa kolkodni co trva 😒
lulu
no tak vidis 😉 všetko bude v poriadku..chce to len trošku času aj ked chapem že sme nedočkave 😀 a potrebujem byť utvrdené že bábetko je v poriadku a rastie tak ako treba 😎 no a doma to s tou nezbednicou máš asi vesele 😵 ja mam tiež takú skoro 5 ročnú a to ti poviem to je riadne číslo 😀
dobré ránko baby!
agentkak ty si sa ma ešte včera pýtala, kedy som mala poslednú mensť. tak 3.12. a trvala 4 dni...
čítam si tu vaše príznaky a nevolnosti....no ja našťastie nič...iba mi strašne začali chutiť pomaranče, ale inač ma nič nebolí, len sem tam podbruško, ale to už akosi prehliadam.
Našťastie žiadne zvracanie, nadúvanie....pevne verím, že to máme v rodine 😉 lebo segra ani mamina tiež nikdy nemali nevolnosti.
len už by som chcela, aby bolo 25.1. 😀
ahoooj vrankaaaa
3.12 ?? noo tak je možne že to už bola nejaka falošna menštr. ? lebo potom by si mala asi neskorší termin nie ?a ty máš potvrdený ten 6tt ??
prečo 25.1. ? ideš na sono ? 🙂
ahoj agentkak
nemám potvrdený ten 6. týždeň na 100% iba včera dr. napísal do papierov na sono, cca. 6 tyzden gravidity....ale potom mi už nič nehovoril...vyrátal to od poslednej menštruácie.
veru veru, 25.1. idem na sono a vraj by malo už vidieť aj srdiečko a toho sa neviem dočkať...asi až vtedy to bude dr. brať vážne 😠 a bude mi hovoriť o tom, čo a ako, v ktorom týždni som, zoberie krv a pod. veci...a hlavne mi dá knižku 😅
no myslela som si na to prve sono čakáme každa 😅
no ja som mala posledny menz. 6.12 tak je možne ze si ma o tri dni predlbehla 😀 ale zas je otazne ktora sme mali kedy plodáky 😝 a to uz ja vooobec ani len netusim..v piatok budem musdrejšia 🙄
si v práci či odpočívaš domka ? u nas sa to tu tak sype ze najradšej by som bola asi doma 🤐 v klude...

agentka
ja som išla k dr., len aby som mala dobrý pocit, že mi to naozaj potvrdí, že je to tak, ako to ukázal test. vedela som, že v podstate ešte nič nebude vidno, ale mala som potrebu to počuť aj od lekára 😎
MUDr. Mešároša poznám len z počutia, viem, že sem tam ho baby spomenú, že k nemu chodia, ale vôbec neviem, kde má ordináciu ani kto to je a čo je to zač...ja chodím k Truskovi a ten je úžasný.