♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahoj halina 🙂 ... ja si zmenim profil az po navsteve lekarky, ked uvidim sono ... zatial mam strach, nic mi nie je, nemam priznaky, tak sa bojim tomu verit ... jediny priznak je chybajuca MS a vysoka BT 🙂
ahojte babulky 🙂 ja som dnes cely den prelezala na gauci, len som navarila fazulovu polievku a znovu som lahla, absolutne nic sa mi nechcelo robit 😝
vitam nove tehulky 🙂
anari, som rada, ze ste uz doma 😵
predchvilou som dostala strasnu chut na pomarance, tak som ich zhltla 3 kusy! take boli stavnate, inokedy som dokazala zjest tak maximalne polovicu pomaranca 😝
ste tu?
ja som tu 🙂 ... ahoj rhodo ... mne sa poobede nic nechcelo, som spala chvilu a valala sa v posteli ... ak to takto bude dalej, tak neviem, neviem 😀
ahoj zuzi 🙂 veru, je to hrozne, ked som taka leniva, nemam to rada, lebo potom mam pocit ze som premarnila cely den, ale zase cez tyzden pracujem naplno, tak raz za cas nezaskodi lenosit 😀
a ty si teraz ktory tt? kedy ides k dokymu?
ja som teraz 4 tt a 3 dni ... otehotnela som 23.12. 😵 ... k lekarke idem az po 18-tom januari 😖 ... ty si uz bola?
Ahojte 😉 teda baby,ale ste sa rozpisali uz hodnu chvilu tu sedim a doteraz som len citala 🙂 ja som uvarila len sosovicovu polievku a leco mala omacky zboznuje tak sa napapkala 😀 a veru ja tiez 😝
ja som pri Erike zobrala z materny ci jak sa tie tabletky volaju asi 2 a uz som ich ani vidiet nemohla co mi bolo z nich tak strasne zle takze ja asi ziadne ani brat nebudem.
mi sme sa snazilkovali od oktobra a tiez sa nam podarilo takto rychlo babetko.inac mam 26.
a tie nevolnosti to prejde oni nemusia ani trvat cele 3 mesiace,ale kratsie napriklad mne bolo zle len nejake 3 tyzdne a potom to preslo,ale toto druhe si uzivam,lebo mi absolutne nic nieje.len ma sem tam rozculi manzel a niekedy aj mala.
ozaj baby a co by ste chceli mat za babetko?viem,ze tu napisete,ze vam je to jedno len nech je to zdrave,ale sak napiste.ja by som chcela dalsie dievcatko,ale sak uvidime co sme zamiesili 😀
lulu ... ja by som chcela tiez dievcatko, ale uvidime ... podla cinskeho kalendara mi to aj tak vychadza ... ale mam jednu knizku a tam sa pise, ze sa nemame upinat na jedno pohlavie, ale byt vyrovnany s oboma, co bude to bude 😀
zuzi aj mne to podla toho cinskeho vyslo.a aj Eriku som tam mala ako dievcatko vypocitane.ale sa k ja sa tesim aj na chlapca,ale predsa to dievcatko uz viem co ma caka a veru z pipikom neviem ci si poradim.a este aj to stahovanie 😒 ,ale aj z Eriku sme museli ist na detsku gynekologiu,lebo sa jej zrastla suska a uz pomaly nemohla ani cikat a tlacila.a to nas na to nikto neupozornil,ze to moze zrast a mame to kontrolovat. 😠
zuzanockamt
ja uz som si zaopatrila maternu...jem malo zeleniny a ovocia už sa vobec nedotknem..proste mit o nechuti tak radšej si to poistim 🙂
hhalina ajoj 😎 tak ti gratulujem...a dakujem za odpoved pojdem si ju precitat 😉 vyzera to ze by sme tiez mali mat podobny termin... ale tiez este presne neviem nakolko sa chystam aj ja na sono ak lekarovi tak som plna očakavaní 😝 ale tiež som opatrna ale zas to beriem čo sa ma stat stane a pevne verim že všetko bude ok.
lulu bolo ti z nich nevolno ? lebo kamoska mi vravel ze to byva ked sa vezmu rano na lačno 🤐
lulu ... ja som sa chlapca obavala, lebo som si myslela, ze by som sa nevedela o to starat, ale sestra ma take male 4 - mesacne chlapca a v pohode 🙂 ... inak aj jej vyslo podla cinskejo chlapcek a svagrinej tiez ... tak som zvedava
agentka ... ja nechcem brat nic umele zbytocne ... myslim si, ze mam dost dobry jedalny listok, zo vsetkeho trosku ... uvidim, co povie dokina
ahojte...dobré ránko... 🙂
my ako sme sa pred rokom a pol začali snažiť o bábo, neviem prečo a ako to vôbec vzniklo, ale hneď sme sa zhodli, že keď to bude, bude to Simonka 😉
Na mene chlapca sme sa zatiaľ nezhodli, ja chcem Jakuba a priateľ Robka....tak uvidíme...
zajtra ráno idem k dr. tak sa už neviem dočkať, aby to všetko potvrdil, inač sa mám fajn, až na tú obrovskú žravosť mi v podstate nič nie je. Len posledné 2 dni ma strašne bolia nohy až od kĺbov, ale to je zrejme vďaka tomu počasiu.
a neviem, či sa mi to len zdá, ale už mi rastie bruško 😵
vranka ... ako ti je fajn, ze uz ides klekarovi ... aj ja uz chcem 😅 ... ja na sebe zatial nic nebadam, absolutne nic
Dobre ranko 🙂
aj ja idem zajtra k doktorovi a vcera sme sa rozpravali o menach a to je hrozne,lebo mne sa nepacia co on povie a zase naopak.na Martinovi sme sa zhodli a este ten Matuš moze byt,ale dievcenske no neviem,neviem pri Erike sme to mali jednoduche,lebo sa nam obom pacilo to meno,ale teraz sme uvazovali nad Alexandrou.Veronika mi nepresla 😠
ahoj holky,
všechny těhulky zdravím,
já o jménech zatím nemluvím, (i když jsem si už upravila profil - to jsi napsala dobře Zuzanočka, až to bude od doktora- to jsem taky mohla počkat, ale byl to tak krásný pocit jít do těhulek, že jsem musela- zpět krok už neudělám- snad to bude vše o.k. - jak píše agentka).
Počkám až mi to teď ve čtvrtek potvrdí dr. a řekneme to o víkendu rodičům no a až budu mít těhu průkazku, tak to řeknu všem kamarádům, v práci, - nebo jak to budete dělat vy??? Čekáte déle......říká se 3 měsíce, ale to bych nevydržela a v práci, protože by to nešlo - někdy pracuji do vyčerpání - to říct musím. No a až bude průkazka, asi se budeme bavit o jménech. Zatím je to mimi v bříšku.
Holky, mně bylo zle zatím jen 1x ráno před 3 dny- málem jsem šla zvracet, musela jsem si strčit kousek chleba do pusy a žmoulat ho, ale pak už v pohodě. Žádné chutě nemám - ale beru to z toho- že já je mám možná celý život, takže se nic nemění - jen více ovoce jím - vitamínky.
Mějte se všechny, písnite, jak to máte s tím oznamováním rodičům a kamarádům ať mě inspirujete.
A budete někdo nějak originální. Naši rodiče se strašně těší už 3 roky mluví o mimi, tak bych chtěla překvápko. Ale nic mě nenapadá.. Třeba jím všem koupím dudlíka a zabalím dárečky....
mne sa páči aj Alžbetka alebo Eliška 🙂 ň
zuzanocka, ved to ešte nemusí znamenať nič zlé, že nemáš príznaky, ja mam tiež len s tým jedením...a to som mala vždy pred menzesom...ale k dr. chcem ísť hlavne preto, aby mi potvrdil, že je všetko ok...predsa sú rôzne mimomaternicové tehotenstvá a pod...a chcem sa vyhnúť tomu, že potom si budem búchať hlavu, čo som tam nešla skôr...ja som taka všetko radšej v predstihu...
len sa strašne bojím odberov krvi
😠 ja to neznášam dobre....tako som zvedava, keď tam pôjdem na 7.hod. a nalačno....dúfam, že tam nespravím sama seba hanbu 😒
my povieme rodicom buduci tyzden, ked to bude uz jasne a potvrdene lekarom a v praci neviem, kedy poviem ... az vtedy, ked to bude nevyhnutne ... neviem ako to funguje, ci sa to musi do nejakeho terminu oznamit ... my sme sa o menach bavili uz davnejsie, ale zatial je to este velmi zavcasu riesit ... som si dnes v casopise citala nazor jedneho gynekologa, ze co ked priznaky ustupili, ze co to znamena, tak sa vyjadril, ze bud si uz telo zvyklo alebo sa tehotenstvo nevyvija dobre ... ja sa iba zbytocne stresujem ... lebo asi tyzden po ovu som mala vsetky mozne priznaky a teraz nic ... obcas mam pocit na vracanie, ale to ja mavam bezne v ktorykolvek den cyklu, hocikedy ma rano napinalo uz odkedy si pamätam
zuzi mala by si to oznamit hned zamestnavatelovi ak budes mat prvu kontrolu za sebou,aby vedel co sa deje.
ja som to uz vsetkym oznamila,alebo zase mi budu nadavat,ze to vedia posledny a nepotrebujem sa pozerat na odutych ludi.len ma trosku hneva to,ze ked som to oznamila kamoskam tak niektore,ze co?tak skoro?a zvladnes to?ja kebyze som debil,alebo co.sak ked som to sama zvladla z malu tak to zvladnem aj z druhym babom ved Ericka je uz samostatna a uz len cakam kedy sa poriadne nauci sama papat z lyzickou a zacne sa pytat na nocnik a hotovo ci nie 😉
ja sa s tym oznamovanim v praci ponahlat urcite nebudem ... ved prva kontrola bude po 18.1. a to budem len na konci 5 tt, to zbytocne skoro, musim si zistit, ako je to podla zakonnika prace
caute baby
ked ste sa bavili o priznakoch - mate aj vy take bolave prsia? ja to mam od zaciatku tehu a mam pocit ze sa to dokonca zhorsuje
jika ... mna boleli prsia najviac po ovu a teraz to uz len ustupuje 😖 ... nebolia ma vobec
ahoj holky, 🙂
zuzanockamt-tak jsem to konečně našla, ale odpoledně jsem tuto stránku najít nemohla- asi nikdo nepsal a byla moc vzadu....už jsem byla ZOUFALÁ 🙂
JINAK vůbec se nestresuj příznaky, někdo cítí, někdo vůbec nic ani prsa, tak neboj.... je to strašně individuální...
Já také nic tak necítím, jednou ráno mi bylo špatně, 3 dny zpět a to je vše.........sem tam mě trošku pobolí bříško jako kdyby měla dojít MS, ale to minimálně. Jinak o ničem nevím.... MUSÍME MYSLET POZITIVNĚ... vše bude o.k. pa holky, pěkný pracovní týden...
Já bych to v práci taky neříkala- až třeba po tom 3 měsíci, ale budu muset, hlavně 23.1.máme velkou akci v práci, bude to jasné, když si nedám ani sleničku, protože vědí, že zkoušíme....tak to nevymluvím holkám...jindy
jsme řádily jak o život.....tak to neutajím...už jdou ve středu sednout a já se vymlouvám, že nemůžu, dále se vymlouvat nejde...
dobre ranko 🙂
lulu, aj ja som veronika 😀 mozno tvoj mm pozna nejaku zlu veronu, preto nechce toto meno 😀
jika, ja mam tiez bolave prsia, hlavne rano, ked sa budim, tak citim, ze ich mam take napuchnute...
ahoj hali 🙂 ja idem na prve vysetrenie 18.1. a potom to hned oznamim oficialne mojmu sefovi...sice to uz vie, lebo je to najlepsi kamos mojho muza a ten mu to oznamil na silvestra, ale musim mu to aj ja povedat, aby sa vedel zariadit, kedze moja kolegynka isla na matersku v novembri...a nasim to oznamime este nevieme kedy, mozno az po prvom trimestry 😉
ozaj ja by som chcela chlapceka, ale podla cinskeho mi vychadza dalsia baba, tak uvidime 😉 🙂
🙂
ahojte...
čo sa týka práce ja budem mlčať ako hrob radšej... 😀 len neviem dokedy nakolko ma to cestovanie asi dlho baviť nebude 🙄
inaj ja priznaky žiadne, iba príšerná bolesť bradaviek ale fuj to je des ani dotknuť... 🤐
baby myslíte že zajtra je skoro isť k lekarovi ?? bude na sone už dačo vidno ??? 😨
ahojte..
tak ja som práve prišla od lekára....potvrdil mi na 100 percent tehu 😀 😀 😀
ale na sone sme videli ešte len ten čierny vak, tak mi dal termín o 2 týždne, že vtedy by už malo biť aj srdiečko a potom mi dá aj knižku 😉
tak dúfam, že všetko pôjde ako má.
a dr. sa tešíl velmi...lebo ja som mala ist v januari na sono, aby mi sledovali vajíčka, či vôbec dochádza k ovulke..tak som prišla a hovorí, "hned vám vypíšem papier na sono, pozrieme tie vajíčka" a ja že "nemusíme už, mám pozitívny test" a sa spolu so mnou so sestričkou vytešovali 🙂)))))
juj už teraz som kľudnejšia, ked je to potvrdené aj od lekára 😅
agentka...aj ty dochádzaš? ak sa smiem spýtať odkiaľ kam? ako ako často, akú dlhú trasu?
ja dochádzam z NR do BA, cca 90 km tak cca každý druhý deň, tiež si neviem predstaviť, dokedy to budem zvládať
vranka - blahozelam 😉
ďakujem jika 😅
vranka
v prvom rade gratulujem 😉 ja dochádzam z MA do BA čiže neni to až taky zabijak ako ty...viem čo je to lebo mám koleyňu z NR a ona sem dochádza busom takže to fakt nezavidim..to je o nervy 🙄
asi nema význam trepať sa zajtra k lekarovi ked tebe povedal že máš prisť o dva týždne... 😒 som inak nedočkavaá hmmmm
vranka
tak ma napadlo nehovori ti nič meno gynekologa z NR MUDR. Mesároš?
ach jaj, moje nevolnosti su zase tu, tak som do seba naladovala este posledne trubicky z vianoc a pomohlo 😉 ale nic prijemne, zacinat takto rano 😖

ahoj holky,
zdravím Zuzanocku ze snažilek rok a více, Agentku z těhu testu - ještě dnes jsem ti tam odepisovala, že seš určitě těhulka..
Já také // - ještě musím opravit svůj profil ze snažilek na těhulku, termín také 15.1-dle internetu, no
ale měla jsem strach sem jít- dnes už // silné, ale doktorka až ve čtvrtek 14.1.2010, tak zatím jen tak opatrná těhulka.