icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
12. jan 2010

halina kuk moj album tam ti tehu test ukaze aka stara je asi bublinka 😉 No podla MK som 7tt ale cakat este tri tyzdne ma svihne, asi budem aspon kazdy tyzden testovat nech sa ujistim, lebo priznaky okrem unavy nemam. 😕

vranka6
12. jan 2010

agentkak

som doma, mám konečne dovolenku 7 dní, a keď som si ju nahlasovala, anilen som netušila, že budem tehu 😀 takže to krásne vyšlo, tak trošku upratujem, varím polievku stále - za tie dokážem teraz aj zabíjať 😝 a oddychujem pri telke a večer padnem o 20. hod. ako vrece.

no ja som bola ešte 10.12. na preventívke a vtedy na sone nikto nič nevidel...takže plodné dni prišli určite až potom...veď múdrejšia budem snáď toho 25.1.

mywiel
12. jan 2010

vranka ja idem prvy krat k dokimu az 3.2. 😒

jika80
12. jan 2010

caute babky
tak dnes rano mi nebolo az tak zle, sa tesim
a uz len 3 dni a budem mat druhe foto drobceka 😵 to odpocitavam ako ked som bola mala pred vianocami 😀

agentkak
12. jan 2010

vranka
tak ti je dobre ked odpočívaš...ja s takou nechuťou každe rano idem na vlak ☹ a tí tínedžeri to ti nemá ani chochmes podžugajú pobúchajú do teba uplne jak stádo... ja sa neviem vikendu dočkať ja možem len vtedy odpočívať aj to pri tom s amusim učit takže žiadna psych. pohoda sa nekoná 😖 tak si to pekne uži 😵

jika
😀 😀 😀 😀 to ti verim

jika80
12. jan 2010

baby, som to zariekla, hned ako som to napisala, taaak mi prislo zle, ze som uz pekne utekala 😠
agentkak - a co sa musis ucit?

agentkak
12. jan 2010

jika ber to tak že lepšie zle s bublinkou 😉 ako dobre bez nej 😅 ved to časom prejde...
no učím sa štátnicové otázky 5.2. mám prvú štátnicu...(politologia a verejna sprava) takže musim sa velicee silno nutit k tomu ☹ žiadny oddych..z roboty domov, malá, domacnosť, učenie, bože fakt uz by mohol byť ten september 😎 ale tak ešteže mam muža ktore strašne baví variť 😝
jika ty pracuješ ?

mariann2
12. jan 2010

tak som doma od dr., všetko je v poriadku, videla som srdiečko je to 7.tt. 😀 , ďalšia kontrola 25.1. Plánovala som ísť k dr. 15.1. v piatok, ale v nedeľu mi bolo tak strašne zle a tlak som si namerala 150/100, tak som sa preobjednala na gyn. a interne na dnes. Dostala som duphaston, kvoli predchádzajúcemu missed, ale fotočku nemam, naša dr. fotočky nedáva. Škoda. ☹

vranka6
12. jan 2010

mariann gratulujem, drže sa ! aj ja už ledva čakám na prvé foto 😅

mywiel...neboj, krpček bude už väčší a aspon viac uvidíš

agentkak, tak jediné šťastie je to, že keď odchádzam tých pár dní v týždni z NR do BA, tak chodí autobus "Žltý expres" novučičký, s klímou, kúrením čistunký a chodia prevažne vysokoškoláci, ide priamo, teda nemá inde zastávky...takže cestovanie je veľmi pohodlhé našťastie...len som si vedomá, že to bude čím ďalej tým viac horšie 😠

neboj, zvládneš štátnice, snaž sa to brať tak, aby si bola v prvom rade v poho kvôli mimču, ved predsa nejde o život - čo sa týka štátnic....verím, že všetko dobre dopadne...a nestresuj...stresovať budeme o cca 8-9 mesiacov na pôrodnej sále 😵

jika80
12. jan 2010

mariann - blahozelam 🙂
agentkak- no kedze mne v de neuznali moj slovensky diplom, tak tu este raz studujem a popri tom mam este dve roboty
prave piseme zapoctovky, tak by som sa mala tiez ucit, ale som rada, ze vobec dycham, nieto este ucit sa 😅
drzim palceky na statnice

agentkak
12. jan 2010

vranka
no to bude ked sa bude bruško gulatiť tak sa bude horšie cestovať... 😖 tomu by som prave rada asi vyhla...aj vobec stresu a stale niekde sa ponahlat na bus či električku not takto to by som ridla už asi v šiestom... takže len pokial nam budu sily stačiť potom treba odpočívať ved okolo bábetka sa potom tiež nabehame 😉 no čo sa učenia tyka som taky stresmen takže neviem ako to rozdycham ked na obyčajnej skuse sa vzdy spotim jak keby ma kyblom obliali ☹ no ale mas pravdu porod nad štátnice nemá 😀

jika
fuuha tak ty teda si si tiež toho nabrala dost na seba ..a no inak asi by ma rozhodilo keby mi niekde neuznali titul ☹ teraz ked viem kolko je za tym usilia a penazi...ty čo študuješ?

lulu723
12. jan 2010

ahojte baby tak aj ja mam prvu fotecku,ale ma ju este doktor,ale v utorok si ju pekne vypytam.

Ericka je teda cislo vzdy ma z niecim prekvapi 😀

dnes sa aj poloviciak pytal ci som dala bublinke papat 😀 on sa strasne tesi.
dnes som varila slizikovu kuraciu polievku a kuracie stehienka na smotane tak si posmakneme ryza sa mi nechcela uz robit,ale sak to mam za 20 minut hotove tak to spravim az vecer. 😉

hhalina
12. jan 2010

ahoj těhulky,
mywiel- našla jsem si tvé album, je tam jen obrázek Kaya - krásné, a potom - netreba hledat vce čárky...
bublinku sem tam nenašla. nevím jak to??? v albumu nejsou.
Možná to máš pod něčím jiným, napiš cestu, ráda mrknu.

Mějte se holky, já musím opět pracovat, závidím čas.....já se sem dostanu až večer doma.,.papa večer.

panki
12. jan 2010

Ahojte tehulky. Tak aj ja sa pridávam. Tiež iba tak potichučky, nemám ešte nič potvrdené od lekára, až 20.1. ma objednal a ja sa dovtedy určite zbláznim! Viem, že sa oplatí počkať, ale aj tak, nie je 2.krát príjemné, keď treba tak dlho čakať 😠

mywiel
12. jan 2010

halina no bublinka tam neni lebo som este u dokiho vobec nebola mam prist az zaciatkom februara na potvrdenie tehu a rovno na utz. Chcela som ti len ukazat ten digitalny test ze tam ukazuje vek plodu cize ako si tehotna 3-4 tt tak plod je stary len 1-2tt a to mi ukazal test ale dnes si idem kupit dalsi test uz klasicky nech vidim aj intenzitu pasikov. 😉

mywiel
12. jan 2010

panki tak vitaj no ja sa tiez zblaznim este tri tyzdne cakat ale budem aspon testovat raz do tyzdna. Kolko testov ste si zatial robili? Lebo ja len jeden. 😅

mywiel
12. jan 2010

halina vidis aku maslu som malej uviazala? 😀 to mala len 5 dni 😉

jika80
12. jan 2010

agentkak - psychologiu 🙂 a ty co? inak byvas priamov ma?
panki - vitaj medzi nami a drzim pasticky, nech je vsetko v poriadku
mywiel - ja som testovaci maniak - asi 10 testov som doteraz minula 😀

andzi
12. jan 2010

Ahojte, ja som sa dnes dozvedela, že sestra bude mať svadbu 18.9.2010 a ja by som mala okolo 10-12.9. rodiť, ešte presný termín mi lekár nedal, ale tak mi to vychádza podľa tehu kalkulačky. No paráda. Rovno z pôrodnice pôjdem na svadbu. Chcela ma za svedka, ale som jej povedala, že pri takomto termíne nehrozí. 🙂 🙂 🙂

mywiel
12. jan 2010

andzi no ja som nesla bratrancovi na svadbu lebo tiez to tak vychadzalo a bol velmi smutny ale uz letiet lietadlom som nechcela a ani riskovat ze nakoniec porodim na Slov. 😅 😝

andzi
12. jan 2010

jika, ja som si objednala z ebay ďalších 25 tehu testov, dnes by mi už mali prísť. Ale objednala som to ešte v čase, keď som nevedela, že som tehu. 🙂 🙂 🙂

andzi
12. jan 2010

mywiekl, veď hej, ale vieš bratranec a sestra je rozdiel. Ja som sa tešila na jej svadbu, lebo som si ju chcela vychutnať bez stresov, nie ako svoju, ktorá bola samý stres. 😉

mywiel
12. jan 2010
andzi
12. jan 2010

mywiel, ako je to možné, že ty máš dátum pôrodu 16.9. a už si 7tt? Lebo ja mám podľa koníka 10.9. a vypisuje mi, že 6tt... 🙂

mywiel
12. jan 2010

Ja mam 40 dnové cykly a posledna MS bola 28.11.09

mywiel
12. jan 2010

Ovu zrejme bola az okolo vianoc alebo okolo 22.12. 😉

jika80
12. jan 2010

mywiel - ja som mala poslednu ms tiez 28.11. 😉 ale ovu bola uz 12.12.

panki
12. jan 2010

mywiel - ja som si už robila 4 testy, prvyý 2.1. a posledný 6.1. všetky boli pozitívne. Mne vychádza termín podľa všetkých internetových výpočtov na 7.9. a to som mala poslednú MS 1.12. 😉

agentkak
12. jan 2010

mywiel
máš kráásnu malinku tá fotka s tou mašlou je úžasná 😉

jika
takže psychologiu ?hmmm no tak to tu potom budeš naša psych. podpora 😀 ja študujem politologiu.. 🙄 nezáživné ale čo už..hej bývam priamo v MA prečo poznáš niekoho ?

halii
ajoj tak ako sa dari?

inak baby poviem vám že tie vypočty terminov porodov su na prd...každy kde som si to robila mi ukáže inak na mojom elektron. menštruačnom kalendari na womanbooku mi to vyhodilo 12.9, tu mi to píše 15.9 a ešte som si robila na nejakych dvoch a tam mi jeden ukazal 13.9 a druhy 14.9. no asi okolo tých dátumov sa nejako budeme motať..smerodatný je aj tak termín od dokiho 😉

mywiel
12. jan 2010

Angentkak dakujem to sme ju fotili doma a pocikala sa mi na deku 😀 Tak som to nevydrzala a kupila si dnes klasicky test 😉 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...