♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dakujem, tesim sa z toho
no aj ja sa tesim, ze osm konecne tehu a dufam, ze sa toho septembra stastne dockame ... a dlho ste sa snazili o male?
zuzi,tak ja mam to iste,doteraz mi bolo len zle cele dni ale nevracala som a teraz uz dva tyzdne vraciam kazdy vecer pravidelne,nechapem preco,doteraz tiez nic,ziadne vracanie a teraz to pride.neviem,mozno male uz tlaci na zaludok a my ich mame zrovna take slabe.ja to mavam,ked som moc hladna a potom ked som moc najedena,tak vetdy vraciam.blee...esteze som doma 😖
macu ... ja som zatial len rano ... podla mna nemoze este male tlacit na zaludok ... mozno to sposobuju tie hormony ... mne je aj teraz zle, ale snazim sa drzat, lebo musim dopisat este jednu pracu a pripravit sa na zajtra 😝
ahojte baby preberali ste porody..no ja sa ani vyjadrovat nejdem kedze som mala cisara koli polohe KP ale je to za mnou horsie je to teraz ked ma jazva boli pali stipe natahuje sa a mam pocit ze praskne..blby pocit a tie strasne napinania nemozem pit nemozem jest a pre istootu sa ani na vahu nepostavim pri malom som takymto stylom schudla 8 kil teraz to asi bdue viac..boze uz sa na seba ani v zrkadle nemozem pozerat rebra trcia hruza..no ale nepomozem si nedam do seba nic a co dam to ide von..uz aby to prestalo lebo do nemocky ist zasa nexcem pri malom som bola takze dufam ze teraz to zvladnem bez. a cely den som ako mechom prastena nic nevladzem len lezim sedim lezim a sedim..obcas chodim obcas. stolica nikde uz vyse tyzdna ale vobec sa necudujem kedze tak casto vraciam nema tam co byt..a naposledy ked som bola na velkej tak mi praskla zlata zila...keby ste vedeli ako som sa zlakla pretoze krvy ako s prasata..ale nastastie z konecnika..natrela som si to mastou na hemoroidy a prestalo krvacat a odvtedy mam pokoj..uz sa mi to stalo asi pred rokom a tiez strach strasny ale preslo to..proste s toho ze nic nepijem tak mam taketo trampoty 😔
ale vam zelam nech nevraciate a ak tak nech to cim skor prejde..ja to musim vydrzat aj keby co bolo 😅
no snazili sme sa viac ako rok, uz mal dokonca manzel aj listok na spermiogram, ale lekar mal dovolenku. Tak som to este skusila s OVU testami jednorazovymi ked mi vyslo ze mam ovulaciu tak sme sa fakt snazili kazdy den a pre istou aj po a v januari bol pozitivny tehu test, najkrajsi zaciatok noveho roka. Toto je nase prve babo, manzelmi sme spolu 9 rokov, ale vtedy po svadbe sme este nechceli babo, nemali sme vlastne byvanie. Potom som si robila vysoku skolu.
ja sa snazim tiez drzta aby som tie ziviny v sebe udrzala.tak to budu asi tie hormony.ja to nechapem,kamoska cele tehu ani nevedela,ze je tehu,ani najmensi naznak nemala,len porodila,to potom co tie hormony na nich nevplyvaju?
čaute baby, dlho som tu nebola, prebrali ste všetko možné.... aj Vám je teda ešte stále zle??? Maci najhoršie je u mňa tiež keď som hladná.... to sa stupňuje...týždeň zvraciam aj večer potom zase rano...
ozaj chcem sa opýtať a oblasť rebier, bokov Vás neboli??? mna na lavej dole tak sem tam pichne...neviem čo to... ☹
macu, male ti este netlaci na zaludok, este ma len 6cm, ale pockaj o take tri, styri mesiace 😀 😀 hlavne casto jedzte, lebo ked klesne cukor v krvi, tak je problem. 😝
janica, rebra ma zatial nebolia, ale neboj, aj to pride. ku koncu som pri stanke brala uz paralen kazdy den. ked ta hodinu v kuse kope male do jedneho miesta, a teda riadne supy to boli, tak uz som mala riadne nervy z toho.
ja som sa vlastne porodu ani nebala, pre mna to bolo vykupenie. tehu je pre mna najhorsie obdobie zivota. tych par chvil, kedy sa prihovaram drobcekovi a on mi odpoveda kopkanim teda vobec nevyvazi vsetko to zvracanie, bolesti kosti, neustale chodenie na zachod, nedostatok spanku, palenie zahy a teraz uz aj migreny (cim som aspon v prvom tehu bola usetrena). pre mna to bolo obdobie nepohodlia a bolesti a zaroven nedockavosti, kedy sa to drobciatko uz konecne narodi. takze tym, co ani neviete, co je tehu, len tisko zavidim. ☹
vejinka, ja mam po stanke tiez zlatu zilu, aj som chcela ist na operaciu, ale medzitym sa prihodilo toto druhe. tak uvidime, co s tym spravi druhe tehu....
ja na operaciu asi nepojdem ..to by som neprezila taka hamba to ako operuju? zadok mas vypuceny ci ako? 😀 😅
vejinka, vsak pri porode mas zasa vypucene nieco ine 😀 😀
no je pravda ze pri cisarovi som sa citila naha na stole sputana ako 5 minut pred smrtou..ale toto 😀
ja uz si ani vlastne dieta nedokazem prebalit. mala akurat nalozila plnu plienku a len co som ju rozopla, tak musel muz zaskocit, ja som uz bezala plnit umyvadlo 😝 😝 ☹
ja tiez uz nemozem prebalovat aj moc mi smrdi nieto este kakanica 😅
ja mam to stastie, ze je muz doma na podpore. inak neviem,co by som robila. niekedy este zvladam, zadrzim dych, ale teraz vecer mi byva zasa viacej zle ako cez den, tak bez sance. 😝
ja som cerstvo po vracani takze hrdlo stipe a tusim mi v nom zostala z vecere sosovica..bleee 😝 😝 😝 idem spat dobruu
drz sa, dobru... mne je zasa naopak dobre len vtedy, kym cosi zujem. no som zvedava na vyslednu vahu v septembri. 😖
bré ráno, dnes to tu otváram, to čo ste mali včera za hrôzostrašné témy? 😢 😢 😢
veji a na teba som myslela ze si tu dlho nebola, ze urcite ti neni najlepsie tak prerto, a citam, ze som sa nemylila...no nech ti to cim skor prejde a mozes zit normalne v prvom ti to kedy preslo?
ja mam pozdrav z noci - paraadny herpes, sa len utesujem, ze som ich mavala posledny rok furt, ze snad nikomu neublizi
jaj ja som zas vecer vracala vsetko co som spapala,no nic moc mi bolo,teraz rano fajn celkom,len hlava boli a ranajkujem prave chlebik s maslom a redkvickou a cibikmi,mnam dobrotka 🙂
macu, mňam chlebík s maslom a redkvičkou
Ahojte tehulky 🙂 teda mac to ti nezavidim ved uz si 2.trimestri to uz by si nemala vraciat.
mna boli zase strasne hrdlo a neviem ci si mozem nan dat strepsils tak sa cajikujem aj mala je chora tiez ma zapalene hrdielko.a inac jak som sa prehupla ja do toho 2.trimestru tak mi je uplne super jak kebyze nie som ani tehula 😀 idem sa veru napapat,lebo som nestihala ked sme boli z tu malu u doktora 😉
lulu Strepsil v tehu sa nesmie. 😒
Ahojte babule,
konecne som sa dostala k netu. Bola som chora, este stale trochu som. Ale uz je lepsie 🙂 Dnes som bola na poradni, krpcek pekne rastie, len nam nevedela zmerat NT, lebo sa straasne hmyril 😀 cele telo sa vlnilo a mykalo rucickami a nozickami 😅 Takze o tyzden zase.
lulu, strepsils nie... ja beriem propolki a kloktala som slanu vodu...a homeopatika sa mozu.
ahojte baby,
tak ja sa pokusam dnes o prvu stravu, chlebik s maslom a eidam....
lulu, ja sa tiez velmi tesim na 2. trimester
juuuj ked ja nic insie doma ani nemam.musim povedat mojmu nech mi nieco kupi v lekarni,ale jak ho poznam tak mi to kupi mojimi rukami.jak aj dnes uz vyse tyzdna mu hovorim nech mi kupi ten elastiq na brusko a musela som si ho dnes sama kupit 😠
iva bude to lepsie,ja uz vraciam iba vecer ale cez den mozem fungovat aj jest,vecer uz nie 🙂 ale je to na nezaplatenie,ked ti je dobre 🙂
ja som zasa hladna hlavne vecer mam cisteho pavlova, ako pride domov mam a muz s kazdym dostavam hlad 😝
😉 Biedne moje grckošky, súcitím s vami, keď to tu čítam. Macu, každé tehotenstvo je iné, ja som prvé mala ako píše Vranka, ani by som nevedela, že som tehotná, keby som si neurobila test a neskôr mi nerástlo brucho, nemala som žiadne príznaky. Teraz som mala nevoľnosti, už to prechádza, ale som na rozdiel od vás mnohých negrcala našťastie, ja som hotová, keď grcam, najradšej by som mala pri sebe mamku ako kedysi v detstve, keď mi bolo zle 😀 S tým prebaľovaním som bojovala aj ja - manžel ma učil automaticky prepnúť na dýchanie ústami (on to praktizuje pri prebaľovaní kakaníc odkedy sa malá narodila 🙂 ) celkom mi to ide, ale pre istotu si ešte zaviažem cez ksicht čistú látkovú plienku, som jak Šeherezáda, Naďa kuká jak puk, čo to mamka vystrája, ale nedá sa inak... Vraj tehuľky, ktorým je zle, sa nemusia báť potratu, lebo dieťatko sa dobre zabývalo... no ktovie, som zvedavá, či je to tentokrát chlapec, keď mi býva zle alebo ďalšia dievka, ktorá ma chce potrápiť 🙂

julcek ... tak vitaj medzi nami 🙂