♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agentka super,ze babo je ok,rastie veru,ja som mala ale preimer hlavicky v 12+2 21mm,nieje to moc?
macu šteklenie môžeš citit ja som v prvom tehu necitila nič až v 18tt ale u každeho je to indi teraz sa viac na to sustredim a citim že sa male hmýri takže je možné že to suvusi aj s tym roztahovaním aj s tym mrvením...
macu 21 neni moc ja som na to pytala dok mi povedal že keby to bolo okolo 3 tak je to už podozrive..a s tym suvisi aj ta nosová kostička že ak by nebola vyvinuta tak to môže indikovať prolblem...takže pohodka 😉
a ty už si 15tt ???? fu ale to ubieha ty ešte tyžden a môžeš vediet pohlavie 😀
ja som tiez kufrik dostala az v nemocnici a vtedy som bola taky hin z maleho ze som ani nevedela co v nom je ale potom sme ho doma s malym uz aj poprecitovali 😉
no ved idem v 16 tt na odbery a poradnu ale nebude mi robit sono 😒 tak si este pockam na pohlavie
jááj škoda...no nejak by si ho mohla ukecat 😀
no on povedal,ze to nikto nerobi,ze to poistovna nepreplaca v tom tyzdni ani kamoske nebude robit,az v 20 tt zevraj budu robit ☹
ozaj baby kupujete nejake vecicky pre babatka cez net?este som nikdy nic nekupila cez net,daju sa kupit pekne vecicky?
macu podla mna to záleží od lekara mne moj robil sono od prveho potvrdenia už tri krát...v podstate vždy by sa babo malo podla mna skontrolovat... mne nepovedal nikdy že by mu to poisťovna nepreplatila... neviem ako toto beží....ale ak ani mne nebude robit tak pojdem do TT 😉 ja to chcem určite vediet...
cez net si kupujem na seba pre babo som ešte neskušala ale už mi to nedalo a kupila som cestovnu postielku ebo bola nova aza facku 🙂 veci mam dost po malej prvadaže ak to bude chalan tak som nahrata 😅
Predavam topanocky co som malej nakupila na zac. 😅 http://www.anibis.ch/n/2933981
macu ja som zavislak na ebay UK mam z tade 100vky veci za facku NEXT, PAPAS AND MAMAS atd. ale uz sa krotim lebo to nemam kde skladovat. 😀
myw a coze predavas, co uz vies, ze to bude chlapec?
Neviem ale tie topanky uz nevyuzijem. 😉
Kazdy den pozeram ci uz kamoska neporodila... 🙂 http://www.hopital-ne.ch/general.asp/4-1-900-55...
myw takže bud. tyzden budeš na slovensku? ideš aj s malou aj s mužom??? a nebojiš sa letiet??? 😕
baby, k tomu sonu. tu lekari v ambulanciach nemaju, jedine v nemocniciach a tam to robia akurat v 12tt, 22-24tt a potom po 35tt. sono medzi tym jedine ak je nejaky zavazny problem. inak babo lekar kontroluje jedine tak, ze pocuva srdiecko pri kazdej poradni. a ked si to tak vezmem, tak moja mama nebola ani na jedinom sone, vtedy to neexistovalo a aj tak sa rodili zdrave deti.
ale tiez sa chcem spytat pri najblizsom, co to bude, ze ci budu stacit tie dve krabice po stanke, co mi uz lezia ladom na skrini, ci treba zasa dokupovat 😀
lady to je prvada že volakedy sa to tak nekontrolovalo, ale doba šla dopredu a v dnešnej dobe existuje kopu chorob a kadeakých vrodených vad že volakedy take nebývalo.... a podla mna je fajn to mat pod kontrolu aj ked pravdupovediac vo vyššom štádiu tehu pri náhodnom zisteni niečoho je to už asi na nič... ale aspon pre ten pocit že je všetko ok...
stanka ma zatial dve krabice a po mojej ninke ostalo aj zo desat neviem čo s tym potom 😠
Nie idem len ja s malou, nie nebojim, ked som bola tehu prvy krat tiez som letela do UK a z tade na SK a este do Svajciarska a bola som v prvom trimestri, vsetko bolo ok, doki povedal, ze nevidi problém. 😉
Ja neviem mozno na tom sone aj tak vsetko nemozu vidiet ci je daky problém ale zase ked vidia niekedy mozu vediet dopredu, ze ked sa babo narodi bude ho treba cim skor operovat, niekedy je to aj +, ale ja som zvedava hlavne na pohlavie, verim, ze bude vsetko ok, ved pri Kayi sme mali APF testy 1 : 376 000 ci tak dako este viac. 😉
mywiel,ked si objednam z ebvay UK pride mi to aj sem?
To zalezi od predajcu ako sa s nim dohodnes, ja ked vidim, ze posiela len do EU a Svajciarsko v EU nie je vacsinou mu napisem a nie je problém. Mna postovné do Svajc. z UK vela nevynde, neviem ako je to na Slov. treba sa dopredu opytat nech ti povie kolko to bude stat na Slov. ale vacsinou do EU statov je postovné rovnaké.
ja som letela so stankou v 12tt, a to mi bolo straaasne zle, ale v lietadle bola pohoda. tyckovala som az ked sme sli dve hodky z letiska domov autom. to sme na kazdom rohu stali... 😝
no tu v irsku im je to na dve veci. testy nerobia vobec, zena proste dieta donosi, aj keby bolo neviem ake. proste silne katolicka krajina, tak budme radi, ze vobec sono robia, asi tak. a podla mna pri tych troch sonach sa da zistit dost vela veci. no a kazda tehotna tu berie kyselinu listovu, takze aj ta nejake to riziko znizi. teda ak to nie je nejaka travelacka. co su nieco ako nasi cigani. ziju v karavanoch, kocuju po krajine a robia vsade bordel. a to sa necudujem, ze maju postihnute deti. v tehu knizke mam dotaznik, a tam su otazky, ze "ste clenom komunity travellers?" a v pripade, ze odpovies ano, tak dalsia otazka "ste s otcom dietata pokrvni pribuzni?" tak to hovori za vsetko. 🤐 a raz sme boli s muzom na jednej oslave v bare a tam zenska, no nejaky 8. mesiac uz mohla tahat a spita pod obraz bozi a este si tam aj cigaretu zapalila. ale to ju uz barman prasil z baru, lebo tu je trestne fajcit v uzavretych priestoroch.
ja som kupovala malej vecicky z mimibazaru a bola som spokojna a este z Next. Ti maju velmi kvalitne veci. X krat ich periem a stale maju rovnaky tvar aj farbu. Inak body, pyzamka jej kupujem vtescu, co su tie multipacky....to je fajn. Ma odtial aj nejake vecicky. Ono ich vynosi tak mesiac a koniec. Preto ked jej kupujem nohovaice alebo saticky, tak take aby mali pracku, aby sa dala posuvat velkost.
No uz som sa poucila, som nakupila aj veci co nebolo treba, tak teraz budem opatrnejsia, tolko potom kupi aj manzel....
baby ja by som sa bala letiet tehu... nemože tlak v lietadle poškodit alebo ubližť bábu ??? 😕
ale nie,moja kamoska lietala cele tehu a ma krasne babo zdravucke.mozno mu je aj dobre prave vtedy
Babo je dobre ochranené v plodovej vode. 😉
no ja som sa skor po tom 6 mesiaci bala, a tusim letecke spolocnosti uz chceli potvrdenie od lekara v 8 mesiaci, sa im necudujem, co toto nedavno nejaka americanka rodila v lietadle
ja som počula že vraj tlak môže poškodiť bábo... neviem mna by ste do lietadla nedostali 🙄
sak jasne agentkak nikam nelietaj, ked nemusis
baby keby ste mi teraz dali ro ruky dovolenku v dubai tak verte alebo nie nikam nejdem 😀 ja strašne rada poznavam nové krajiny ale nemohla by som tam ist letecky.. aj v bulharsku a španielsku som radšej bola busom... neviem proste mam z toho fobiu.. 😔
agentka, ja tiez nerada lietam. posledne dva roky chodime uz len autom. za prve, nemam limit na batozinu, mozem si auto napratat ako chcem, za druhe, psa mi do irska aj tak ziadna letecka spol. neprepravi a za tretie, mne pri pristavani az slzy tecu od bolesti. ale nikdy som sa nebala, ze by to ublizilo babu, skor si to ja odtrpim kvoli dutinam.

baby neviem co je tyo ale zacalo ma tak steklit v brusku,zeby babo?ale to viem,ze je este skoro,ale take steklenie.mozno sa brusko roztahuje.nemate s tym skusenost?