♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
😉 🙂 😵
gratulujem mywiel!!!! 😉
už sa pridávam, som nepozorne prešla zoznamom tém .......
Ahojte 🙂
ja budem este pre istotu testovat v nedelu alebo v sobotu, lebo v pondelok chcem ist k tej dokine ... tam dufam, ze ciarky na teste ostali 😅
ako som si citala staršie prispevky, tak ja som na to prišla dosť neskoro 🙂 - zjavne tým, že mam dlhe cykly, takze cez 40 dni dlhy cyklus mi vobec nenaznacuje teho .... ani teraz, ale posledne dni som bola nejako mimo. stale som spala a tak divne mi plával zaludok, aj ked nastatsie este mi nerobi nejake vacsie problemy... som tehotensky novacik a mam milion otazok .... 🙂 🙂
vitaj johanka 🙂 ... a kolky tt si uz teraz? ... a snazili ste sa dlho?
Ahojte baby,
ak vsetko pojde tak, ako ma, patrim k vam 🙂 dnes som bola u lekara, ale na sone este nie je nic vidno ☹ Snad to bude ok, maternica je zvacsena, sliznica zvysena (ci ako mi to vravel) a hcg v krvi je, na testoch silne ciarky...
Ja mam dlhy a nepravidelny cyklus, tak snad to bude tym...
mini jasné ze bude vsetko ok aj ja mam dlhé cykly a podarilo sa to na 3 kolo 😉 😵
tak my sme na tom pracovali rok a pol, uz som mala aj dost pochybnosti, ci to pojde tak "samo od seba", obaja mame po 30tke a zijeme "mierne uponahlane a pracovne v strese".... som v 5 tt - teda pan doktor povedali 🙂
Ja mam tiez po 30 😉 Kaya vysla na prvé kolo 🙂 tak som tiez rada, ze toto bolo relativne tiez rychlo. Uz sa len starat o bublinky nech pekne rastu. 😵 Johanka tak dufam, ze budes mat viac kludu teraz a oddychu. 🙂
agentkak - ja som volakedy tiez byvala v okrese ma, v stupave 😉
baby, ja dnes ledva existujem, som hrozne hladna, ale ako nahle si nieco dam, chce to ist hned von ☹
no, nam sa zadarilo na prvy sup.. 😅 🙂 Este stale som trosku v soku. Dik, mywiel, snad mas pravdu...ja mam nejake cierne myslienky, je to prve tehotenstvo...
Jika no ja som prekvapena lebo nemam ziadne tehu priznaky okrem hladu a unavy obcas. Pri prvom mi bolo zle mesiac a pol vkuse od rana do vecera dokonca aj v noci ani spavat som nemohla aj ked som neblinkala ani raz aj tak to bolo velmi tazké no a tu nic. 😉
johanka ... tak aj nam to trvalo priblizne tak ako vam 😉 ... ja mam tiez dost stresu v praci, dufam, ze to zvladneme
jika ... tak to ti nezavidim tie stavy teda ... mne je tak fajne zatial, tolko energie, no na ozdavanie a jest mozem hocico, uz zase aj cokinu ... ja mam normalne pochybnosti 😅 ... ale zacalo ma boliet viac podbrusko ... hned citit, ze uz som bola 2 dni v praci a stale v pohybe
mini ja viem bojime sa o tie stasticka ale treba len klud a dat im cas nech pekne pomalicky rastu. 😉
mywiel - tak ti drzim palceky, aby to tak zostalo 😉
ja som dnes aj zacala zvracat, takze nic moc ☹ a to som taaak dufala, ze ma to obide
ja mam asi kazdy mozny priznak, ked som sa stazovala mm, tak mi povedal, ze aspon viem, ze som tehotna 😀 no dakujem pekne za taku podporu 😀
Ved to chlapy maju zvlasny zmysel pre podporu, ked sa stazujem ze nic necitim tak mi hovori a co chces citit? A ked sa stazujem ze ma boli, picha tak mi povie no ved si tehu. 😀 😝
no chlapi 😀 ... moj uz len ocami prevracia, ked zacnem o tehu 😀
ale dnes bol zlaty, aj mi polievocku uvaril a stale sa chodi pytat, ze ci mi uz je lepsie 🙂
teraz som na pn, teda od stvrtka, lebo si musim urobit "poriadky" v praci ... prave dosiel domov "pôvodca" toho vsetkeho, tak mi lezi za chrbtom a objima zatial neexistujuce brusko 🙂 .. zatial je to ok, okrem unavy a strasne citlivých zvacsených prsnikov (také ešte neboli🙂 🙂 nemam ziadne vyrazne priznaky (zaludok len mierne plava, neozýva sa) tak som kludna.... a papat mi chutilo stale, takze v tom nebadám nejake divne chute alebo nezvycajne mnozstva .... zhodou okolnosti som si vcera popoludni priviezla trenazer bike od nasich lebo som trocha pribrala v poslednom case (menej pohybu) tak ze s tym diem neico robit ....a aha ho ... priberania sa asi nezbavim 🙂
Ja som pri malej bastila jablka na kila a teraz mam hroznu chut na paradajky a salat. 😀 Inac teraz som viac na slané pri prvom to bolo na sladké tak mozno bude aj chlapcek boh vie?? 😅
baby, ja vam normalne tie priznaky zavidim ... aj ja chcem aspon jeden malinky priznak 😀
Ja som si zas kupila Wii fit plus ze tiez idem cvicit 😀 ale zase jogu mozem aj tak. 😉
ved mne keby nevusli tri pozitivne tehu testy, tak ani neviem, ze som tehu ... no a samozrejme, ze aj MS chyba, takze aspon jeden priznak mam 😀
zuzanocka bud rada to pride uvidis.... 😀 😝 ja som mala krce v nohach v noci az som plakala, chrbat vkuse uboleny a v lete som si nevidela ani clenky také som mala nohy spuchnuté 😅
ved ja viem, ze neskor to pride, ale aspon by som mala pocit, ze to OK
podla toho, na co mas chut sa urcuje pohlavie? 🙂 😀 samozrejme v rámci overeným babských teorii .... ja stale o malej - aj ked bola len na plane - som hovorila v ženskom rode ... - aham ved aj teraz - tak som zvedava ....
Johanka no velmi tomu neverim ale pri malej som fakt jedla sladké vkuse viac ako bezne a kamosky tri co cakaju teraz dievcatka maju tiez také chut len cukoooooooooooor 😀 no aj momentalne ja mam chut len na slané ale jasné ze to nie je pravidlo. 😉 zuzanocka je to ok mozno za tyzden ti bude zle a budes si hovorit no mala som si to vychutnavat kym mi nebolo.... 😀 😉
my ho zatial oslovujeme v strednom rode ... nema sa pouzivat ani jeden rod - muzsky alebo zensky, kym sa nevie, co to je ... a pracovnym nazvom ho volame morca 😀 ... MM totiz chce meno Monika, to sa mne ale velmi nepaci, tak som sa ho pytala, ze ako ju bude volat a on, ze napriklad aj Monča a on mi vravi, ze ved to je ako morča, tak sme pri tom ostali

no vidiš myw,teším sa s tebou