icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tiriel
12. jan 2010

no vidiš myw,teším sa s tebou

mywiel
12. jan 2010

😉 🙂 😵

vranka6
12. jan 2010

gratulujem mywiel!!!! 😉

johanka19
12. jan 2010

už sa pridávam, som nepozorne prešla zoznamom tém .......

zuzanockamt
12. jan 2010

Ahojte 🙂

ja budem este pre istotu testovat v nedelu alebo v sobotu, lebo v pondelok chcem ist k tej dokine ... tam dufam, ze ciarky na teste ostali 😅

johanka19
12. jan 2010

ako som si citala staršie prispevky, tak ja som na to prišla dosť neskoro 🙂 - zjavne tým, že mam dlhe cykly, takze cez 40 dni dlhy cyklus mi vobec nenaznacuje teho .... ani teraz, ale posledne dni som bola nejako mimo. stale som spala a tak divne mi plával zaludok, aj ked nastatsie este mi nerobi nejake vacsie problemy... som tehotensky novacik a mam milion otazok .... 🙂 🙂

zuzanockamt
12. jan 2010

vitaj johanka 🙂 ... a kolky tt si uz teraz? ... a snazili ste sa dlho?

mini11
12. jan 2010

Ahojte baby,

ak vsetko pojde tak, ako ma, patrim k vam 🙂 dnes som bola u lekara, ale na sone este nie je nic vidno ☹ Snad to bude ok, maternica je zvacsena, sliznica zvysena (ci ako mi to vravel) a hcg v krvi je, na testoch silne ciarky...
Ja mam dlhy a nepravidelny cyklus, tak snad to bude tym...

mywiel
12. jan 2010

mini jasné ze bude vsetko ok aj ja mam dlhé cykly a podarilo sa to na 3 kolo 😉 😵

johanka19
12. jan 2010

tak my sme na tom pracovali rok a pol, uz som mala aj dost pochybnosti, ci to pojde tak "samo od seba", obaja mame po 30tke a zijeme "mierne uponahlane a pracovne v strese".... som v 5 tt - teda pan doktor povedali 🙂

mywiel
12. jan 2010

Ja mam tiez po 30 😉 Kaya vysla na prvé kolo 🙂 tak som tiez rada, ze toto bolo relativne tiez rychlo. Uz sa len starat o bublinky nech pekne rastu. 😵 Johanka tak dufam, ze budes mat viac kludu teraz a oddychu. 🙂

jika80
12. jan 2010

agentkak - ja som volakedy tiez byvala v okrese ma, v stupave 😉
baby, ja dnes ledva existujem, som hrozne hladna, ale ako nahle si nieco dam, chce to ist hned von ☹

mini11
12. jan 2010

no, nam sa zadarilo na prvy sup.. 😅 🙂 Este stale som trosku v soku. Dik, mywiel, snad mas pravdu...ja mam nejake cierne myslienky, je to prve tehotenstvo...

mywiel
12. jan 2010

Jika no ja som prekvapena lebo nemam ziadne tehu priznaky okrem hladu a unavy obcas. Pri prvom mi bolo zle mesiac a pol vkuse od rana do vecera dokonca aj v noci ani spavat som nemohla aj ked som neblinkala ani raz aj tak to bolo velmi tazké no a tu nic. 😉

zuzanockamt
12. jan 2010

johanka ... tak aj nam to trvalo priblizne tak ako vam 😉 ... ja mam tiez dost stresu v praci, dufam, ze to zvladneme
jika ... tak to ti nezavidim tie stavy teda ... mne je tak fajne zatial, tolko energie, no na ozdavanie a jest mozem hocico, uz zase aj cokinu ... ja mam normalne pochybnosti 😅 ... ale zacalo ma boliet viac podbrusko ... hned citit, ze uz som bola 2 dni v praci a stale v pohybe

mywiel
12. jan 2010

mini ja viem bojime sa o tie stasticka ale treba len klud a dat im cas nech pekne pomalicky rastu. 😉

jika80
12. jan 2010

mywiel - tak ti drzim palceky, aby to tak zostalo 😉
ja som dnes aj zacala zvracat, takze nic moc ☹ a to som taaak dufala, ze ma to obide
ja mam asi kazdy mozny priznak, ked som sa stazovala mm, tak mi povedal, ze aspon viem, ze som tehotna 😀 no dakujem pekne za taku podporu 😀

mywiel
12. jan 2010

Ved to chlapy maju zvlasny zmysel pre podporu, ked sa stazujem ze nic necitim tak mi hovori a co chces citit? A ked sa stazujem ze ma boli, picha tak mi povie no ved si tehu. 😀 😝

zuzanockamt
12. jan 2010

no chlapi 😀 ... moj uz len ocami prevracia, ked zacnem o tehu 😀

jika80
12. jan 2010

ale dnes bol zlaty, aj mi polievocku uvaril a stale sa chodi pytat, ze ci mi uz je lepsie 🙂

johanka19
12. jan 2010

teraz som na pn, teda od stvrtka, lebo si musim urobit "poriadky" v praci ... prave dosiel domov "pôvodca" toho vsetkeho, tak mi lezi za chrbtom a objima zatial neexistujuce brusko 🙂 .. zatial je to ok, okrem unavy a strasne citlivých zvacsených prsnikov (také ešte neboli🙂 🙂 nemam ziadne vyrazne priznaky (zaludok len mierne plava, neozýva sa) tak som kludna.... a papat mi chutilo stale, takze v tom nebadám nejake divne chute alebo nezvycajne mnozstva .... zhodou okolnosti som si vcera popoludni priviezla trenazer bike od nasich lebo som trocha pribrala v poslednom case (menej pohybu) tak ze s tym diem neico robit ....a aha ho ... priberania sa asi nezbavim 🙂

mywiel
12. jan 2010

Ja som pri malej bastila jablka na kila a teraz mam hroznu chut na paradajky a salat. 😀 Inac teraz som viac na slané pri prvom to bolo na sladké tak mozno bude aj chlapcek boh vie?? 😅

zuzanockamt
12. jan 2010

baby, ja vam normalne tie priznaky zavidim ... aj ja chcem aspon jeden malinky priznak 😀

mywiel
12. jan 2010

Ja som si zas kupila Wii fit plus ze tiez idem cvicit 😀 ale zase jogu mozem aj tak. 😉

zuzanockamt
12. jan 2010

ved mne keby nevusli tri pozitivne tehu testy, tak ani neviem, ze som tehu ... no a samozrejme, ze aj MS chyba, takze aspon jeden priznak mam 😀

mywiel
12. jan 2010

zuzanocka bud rada to pride uvidis.... 😀 😝 ja som mala krce v nohach v noci az som plakala, chrbat vkuse uboleny a v lete som si nevidela ani clenky také som mala nohy spuchnuté 😅

zuzanockamt
12. jan 2010

ved ja viem, ze neskor to pride, ale aspon by som mala pocit, ze to OK

johanka19
12. jan 2010

podla toho, na co mas chut sa urcuje pohlavie? 🙂 😀 samozrejme v rámci overeným babských teorii .... ja stale o malej - aj ked bola len na plane - som hovorila v ženskom rode ... - aham ved aj teraz - tak som zvedava ....

mywiel
12. jan 2010

Johanka no velmi tomu neverim ale pri malej som fakt jedla sladké vkuse viac ako bezne a kamosky tri co cakaju teraz dievcatka maju tiez také chut len cukoooooooooooor 😀 no aj momentalne ja mam chut len na slané ale jasné ze to nie je pravidlo. 😉 zuzanocka je to ok mozno za tyzden ti bude zle a budes si hovorit no mala som si to vychutnavat kym mi nebolo.... 😀 😉

zuzanockamt
12. jan 2010

my ho zatial oslovujeme v strednom rode ... nema sa pouzivat ani jeden rod - muzsky alebo zensky, kym sa nevie, co to je ... a pracovnym nazvom ho volame morca 😀 ... MM totiz chce meno Monika, to sa mne ale velmi nepaci, tak som sa ho pytala, ze ako ju bude volat a on, ze napriklad aj Monča a on mi vravi, ze ved to je ako morča, tak sme pri tom ostali