icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
9. mar 2010

mne povedali,ze pohlavie mi zistia az v 20t,tak si este pockam mesiac,teraz v 16t mi budu robit AFP testy ale nie sono,no skoda 😒 naposledy mi robili sono pred mesiacom,tak drobceka neuvidim ☹

maculienka123
9. mar 2010

agentka,doma je strasne fajn,ked si tehu,to si tak oddychnes,sa pripravis a vsetko.si pospis a ja mam viac energie,ked sa dobre vyspim,mam tolko sily,ze vypekam,varim,upratujem.uz sa chystam robit velkonocnu vyzdobu.som si nasadila zeruch a pazitku a ked vyrastie,dam na to vajicka farebne ponapichujem na spajdlu a budu take ako v travicke 🙂

ladywitch26
9. mar 2010

tak to sa vam zije, ked si mozete doma posedavat, tu ma doktorka vypise jedine ak som fakt chora alebo ak mam rizikove, a to jedine lezat do nemocnice.na matersku mozem najskor v 36tt, ale kedze je len 26tyzdnov, tak nastupim az v 38tt, aby som mohla dlhsie zostat pri malom.nastastie to este teraz nejako vydrzim, v aprili bude velka noc, tak par dni doma, v maji mam tri tyzdne dovolenku, v juni a juli je zopar volnych pondelkov, kedze su sviatky, tak to bude par skratenych tyzdnov a este jeden tyzden dovolenky mi zostane na august,tak to hadam nejako vydrzim.

inak ma zasa svrbi cele telo, no fakt neviem, ako to idem vydrzat do konca tehu, ked uz teraz to zacina 😝

agentkak
9. mar 2010

jazmina aj my sme mali NT 1,9 to je vraj v norme takže pohodka 😉
andzi netrpazlivé sme asi všetky ved kto by nechcel vedieť čo to bude 🙂 ja mám strašne silný pocit že dievča aj ked pocit je pocit ale aj pri ninke som tak citila tak dufam že typ mam spravny 😅
baby ja som taka utahana ako keby som došla z nejakej továrne..
macu a ty si na pnke ? či si normálne domka.... ja ti verím že je to super ved ked som bola tyzden doma tak som sa uplne inak citila...a máš čas na všetko ako ty píšeš....takto je to des...macu a už si farbila či ešte odolavaš ? 😀

agentkak
9. mar 2010

a inak s tym oblečením už sa do ničoho nevojdem... bola som v sobotu v avione s nádejov že niečo na seba zoženiem...ta moda to je des fakt ako otras.... jedine čo sa mi podarilo kupiť bolo tričko to bolo pekne a dvoje gate jedny rifle na gumu a nohavice na jar take bavlenené s takym upletovým pasom na brušku a aj to som zohnala jedine v C&A

jazmina83
9. mar 2010

Ladywitch mna svrbi telo asi od 1. mesiaca, stehna, pás, proste vsetko mozne, a to sa umyvam uz s telovym mliekom pre baby 😒

Agentka, aj ja mam ten pocit, ze dievcatko, ale asi preto, ze tuzba je silnejsia nez ten pocit 😀 ..a babka mi vcera povedala, ze ak mam chut na kysle uhorky, tak to bude chlapec..no fuj uhorky 😝 bleee!!

Inak, mas pravdu, C&A ma pár veci pre tehulky, NEXT a H&M a dnes som si kupila v Takko svetrik, do ktoreho sa zvacsi aj vacsie brusko a tuniku, takze topy a svetriky sa daju v pohode zohnat, no len tie nohavice 😒

Inak mam strasne nervy, za hodinku to ideme oznamit rodine z druhej strany a tam bude fakt, ze cela mnohopocetna rodina 😀 😀 😀 😀 tak drzte palce nech neskolabuju 😀

agentkak
9. mar 2010

tak držím palce 🙂) neboj ved to je radosť žiadne kolapsy 🙂)))))

ladywitch26
9. mar 2010

jazmina, ja som bola ku koncu tehu aj v nemocnici, zobrali mi krv na pecenove testy ale vsetko negativne. len ja som sla fakt skoro zdiviet z toho, ako ma vsetko svrbelo. 😠

inak nasi este nevedia, az v maji sa dozvedia. teda ak im to segra nevykeca, lebo potvora, neviem ako sa dozvedela cez facebook, od koho.

mywiel
9. mar 2010

Tak som uz doma, musim ist znovu k dokimu v piatok, lebo babo sa nechcelo dat zmerat, teda asi tu kosticku ci co to meria, lebo bolo vysoko az pod pupkom a nechcelo sa mu ist dolu, rovné ako icko a vraj tvrdohlavé povedal doki 😀 mam aj foto, dlzku ma 64,2 mm a TP zatial vychadza na 4.9.! 😲 Ak sa babo do piatku otoci tak mi to este upresni, zatial viem len tolko ze je ok. 🙂

mywiel
9. mar 2010

Mam aj fotky hodim do albumu ale v piatok budu dalsie 😀

agentkak
9. mar 2010

myw peknučká foto fakt si ho dobre pomenovala že casper 😀 😀 😀 počuj takže ty si už v 16tt ?????? no tedaa tak gratulujem 😉

zuzanockamt
9. mar 2010

ja som doteraz spala a este by som pokracovala kludne aj do rana, ale musim sa zajtra do prace nachystat ... ved ja doma nic nesiham robit ... este mam opravit 30 pisomiek a napisat zapisnicu, ale normalne nevlazdem nic robit ... neviem, ako to budem zvladat, lebo tieto stavy prichadzaju kazdy den ... len pridem z prace a odvali ma a preberiem sa az vecer 😝 😝 😝

agentkak
9. mar 2010

zuzi vitaj v klube.... to je normalne.. ja ked som čakala ninku tak som mala tiež možnosť sa vyvaliť teraz sa to neda bo škola :/

zuzanockamt
9. mar 2010

no ved mne tiez treba kopec veci do skoly robit, ja neviem, kedy to vsetko budem stihat ... musim sa poradit s dokinou, ked pojdem do poradne ... neviem si predstavit to neskorsie obdobie ku koncu skolskeho roka ... najlepsie by mi bolo, keby som uz maj, jun bola doma, ale pochybujem, ze ma vypise len preto, ze nevladzem 😝

agentkak
9. mar 2010

zuzi myslím že to by problem nemal byt ved jej povedz že si vyčerpana 😝 to hádam stačí...ved ked sa raz na to necitiš tak načo hazardovať

zuzanockamt
9. mar 2010

no ale ako poznam moju dokinu, tak by krutila nosom nad tym ... uvidim ako to pojde dalej ... mne sa inak aj horsie dycha ako predtym ... MM sa smeje, ze co budem robit vo 8-mom mesiaci

agentkak
9. mar 2010

zuzi pri najhoršom ak je dokina taka nedoostupná je treba povedať že cestuješ do prace čo je namahave a že ti tvrdne bruško po večeroch po celom dni...to ti nedoáže nijako a to je povinna ta nechat doma...

denisocka
9. mar 2010

No myw,ako pri 64mm nemozes byt v 16tt. Ja som tolko mala v 12+5tt a to bolo ako z tabulky.niektore mali 64mm uz v 11+nieco

zuzanockamt
9. mar 2010

agentka ... ved uvidim ... inak uz od soboty mam akokeby take male krce v podbrusku vzdy poobede alebo vecer ... ale to len tak chvilku a potom to prejde

denisocka
9. mar 2010

dokonca myw.ked ratam tvoje oplodnenie na vianoce,takmdnes si fakt 12+5 😀 ako ja pri mojích 64mm

denisocka
9. mar 2010

tebe ten termín 4.9. proste hodil podla poslednej PM asi ,ale už som ticho 🤐 . ja som už mala dosť depiek kvoli tomu,že niektore baby mali v 13tt aj 88mm 😝

agentkak
9. mar 2010

zuzi to môže byť s preťaženosti tak sa fakt šetri... 😔

deni mne to tiež prišlo moc malinke na 16 tt ved tolko som mala ja v 12+4 😅

zuzanockamt
9. mar 2010

ja ziadne rozmery neviem, kedze som bola na sone len v 8 tt, takze ma nic netrapi ... mozem len dufat, ze rastie tak ako ma

majinka85
9. mar 2010

jA SOM MALA v 12+3 velkost 5,2 je to v norme???

janica81
9. mar 2010

Baby...a údaj CRL, to je vlastne veľkosť od temena po kostrč nie??? nie celková veľkosť bábätka???

mywiel
9. mar 2010

Mna mm netrapia tie tyzdne mi tu tak vypocital Konik ale podla mna som len v 13tt, babo vraj krasne podrastlo od posledného utz a to je podstatné, ze je v poriadku. 😵

agentkak
9. mar 2010

hej to je od hlavičky po kostrčku... celková velkost sa meria až neskor až ked bude mať babo dorastené nôžky...

maji každé bábo neni rovnako velké ak doki nič nepovedal tak by to malo byť v poriadku 🙂

mywiel
9. mar 2010

Janica nie kostrc ale celkova velkost...http://www.ob-ultrasound.net/crl.html

agentkak
9. mar 2010

myw mne povedal doki na poslednej poradni že sa to meria po kostrč... kvoli tomu že tie nožičky su ešte kratke... tak ja neviem potom kto to ak meria