♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte dievcata!
Troska mimo,nestastnou nahodou sa mi podarilo vymazat foto v profile a nove foto ma velku velkost.Neviete poradit,v ktorom programe sa to da zmensit?Photoshop som uz odinstalovala..potrebujem nejaky easy program 🙂
Ako tak citam,tak s tym svrbenim je to v tehotenstve normalne...mna vcera strasne svrbeli nohy a chrbat.Tie nohy som si myslela,ze mam nejaku alergiu na pancusky co nosim-uz som rozmyslala zmenit praci prasok a avivaz. 😀 ste ma upokojili,ze to nic vazne nie je,tak len natierat a natierat 😉
mini moja mamka mi poslala ten sprej s morskou vodou do nosa..niekedy mam pocit,ze mi nos vysycha ako precistuje... 🙂
ahojte hojky. ja tu ten net nejako flakam 🙂
odkedy som sa vratila z nemocnice na konci feb. som tu bola len raz .... ja som stale na PN - nastastie, lebo stale nie som v stave chodit do prace. nevolnosti pretrvavaju, su lepsie aj horsie dni a normalne ma uz "nebavi" jest kazde dve hodky len aby som neblinkala - a niekedy ani to nepomaha
- nastatsie ine problemy nemam .... aj ked ta neprestavajuca nevolnost je za vsetky drobne
ale vdaka nej si este stale nemusim hladat tehu oblecenie, lebo som este v chudnucom rezime a okrem mozno troska "nafuknutejsieho" bruska vleziem krasne do vsetkeho
18.3 idem na poradnu - tripple testy, ultrazvuk .... tak som velmi velmi zvedava, naposledy mal drobec 6 cm tak uvidim ako vyrastol, no a potom budem nervozne cakat na vysledky ... jaj.
mne ten slany sprej tiez dost vadil, tak som ho prestala pouzivat.
to foto zmensis aj v obycajnom skicari. Otvor si ho v nom, hore v liste klikni na "obrazok" a potom "roztiahnut alebo skosit". Potom miesto 100% v prvych dvoch riadkoch natukaj trebars 50% a mas to zmensene o polovicu 🙂
Andelik dakujem,toto ma vobec nenapadlo a uplne jednoduche 😉 😀 😀
ja iny sprej do nosa zatial nemam tak si skusam nan zvyknut,aspon nejaka pomoc k mojmu neustale upchatemu nosteku 😀
johanka niezeby som ti nevolnosti zavidela,ale fakt,ze aspon nepriberas
ja som pribrala uz 6 kg a brusko mi uz vidno,takze potrebujem nejake nohovice pre tehu,ale ked som bola nakupovat nasla som len take vreckacove co maju po bokoch ten elasticky pas a ostatne nohavice co som vyskusala su bohuzial len na velke bruska ☹ tak musim este nejako prezit.
mne uz brusko tiez vykuka, ale zatial nastastie zapnem vsetko. od sestry som dostala krasnu riflovu suknu tehotensku, ale ta je mi este velka. no tesim sa na ten den ked sa do nej zmestim 😀
andelik,téo vazne zapnes?to mas super,ja som mala vsetky rifle take len obtiahnute totalka na telo,ja som neznasala volne na zadku a nohach no a teraz uz nezapnem vobec.
mam od svagrinej tehu rifle,síce o dve cisla vacsie ale pohodlne
ja mam take co su bud uz od novoty volne, alebo take nizsie trochu (nie celkom bedrove) co zapnem pod bruskom, takze nezavadzaju. Ale citim ich uz ked sa zohybam, cize dlho mi uz asi nevydrzia 🙂
Baby, potrebujem surne poradit, neviem kde by som nasla o tejte teme info 😀 rodicia sa dozvedeli o tehotenstve a napriek tomu, ze sme zasnubeni, staviame si dom, tlacia nas este pred porodom!!!! do svadby a vraj, ak sa nam narodi babetko, potom uz svadbu v kostole, cize cirkevny sobas mat nemozeme 😖 JE TO PRAVDA????????
Jazmina myslim ze Ortodoxnym je to jedno ci uz mate dietatko, to len Katolici asi robia problémy. 😔
Spytaj sa bab vo volnej diskusii Viera, nadej, laska ci tak dako sa to vola oni maju nabozenstvo v malicku... 😅
Sice moje kamaratky to zrovna nie su ale urcite ti poradia... 😀
mywiel, po návšteve tej stránky som mala pocit, že som v nejakej sekte, či v kláštore
sorry baby z nabozenskej diskusie som veriaca, ale o svojej viere nerada takto horlivo diskutujem na internete 😀
No rychlo som zaalarmovala maminu, nech zavola fararovi, budem to mat z prvej ruky iste... 😀 😀 😀
taketo stresy no hroza..vy ostatne ste vydate?
Kasli na to ja tiez s nimi vo vela nesuhlasim ale poradia ti co sa tyka obradu, je tam jedna co je aj fararka myslim spytaj sa ich.
Ja som vydata 10 rokov 🙂
jééééj 10 rokov??? krásne 🙂 ...no my sme spolu 11 rokov, ale tak na svadbu akosi nebolo času 😅
My sme spolu 14 rokov a uz budeme slavit 11 vyrocie svadby vlastne.
my sme spolu od mojich 16tich. teraz v maji to bude 8 rokov. Svadba bola toto leto 🙂
my sme mali svadbu 10.10.09,ale na honeymoon sme uz nestihli 😉
My na urade 24.11.99 a v kostole 1.7.2000 🙂
😅 😅 😅 😅 😅 😅 samé vydaté budúce mamičky
fiha, takze svadby sa rozoberaju ... tak aj ja pridam nieco ... my sme sa brali 21.4.2007 a svadbu sme stihli spachat za 1 mesiac 😀 ... 21.3. na prvy jarny den sme sa konecne dohodli, ze sa vezmeme a o mesiac bola svadba ... ale sme spolu uz 6 rokov aj 5 mesiacov asi 🙂
Tu maju super vecicky asi si kupim nieco na seba nech aj nejako vyzeram 😵 http://www.laredoute.ch/CH/fr/category.aspx?cat...
pridam sa, tiez som vydata 🙂 pol roka 😀
zuzanoc,tak to ste ozaj zvladli,my mame na to dva mesiace,snad zvladneme tiez.ale tesim sa neskutocne,som bola vyberat saty a mali aj na brusko a vobec tyo nieje vidno,aspon mam kozy pekne do korzetu 🙂 no a spanielsky zavoj dlhy si predstavujem
jazmina,tak to vobec nieje pravda,my sme si zrovna boli zajednat sobas s fararom minulu nedelu a viesco nam navrhol?zobrat sa ked sa babtko narodi,ze radsej by sme to mali vtedy,lebo ze uz ideme neskoro a ze je to ako keby ze musime,koli babatku ale my sme trvali na tom,ze chceme teraz a suhlasil ale nieje problem aj ked sa babatko narodi,takze ziadne strachy.my sme katolici
macu ... zvladnete neboj sa ... ak bude mala svadba, tak toho vela netreba ... ja som sa vzdy chcela vydavat skor ako budem tehu ... keby som otehotnela skor, tak sa nevydavam, az neskor, po porode ... teraz mam uz ale o jednu starost menej 🙂
no ved vsetkym vydatym uz zavodim,ja sa aj tesim ale chcela by som mat uz potom.my mame 40ludi,menej sa uz nedalo
My sme mali 120 a na veceri 90 😝 ale svadba ako z rozpravky ako som si vysnivala so vsim vsudy 😵

Ahojte baby,
konecne sa mi podarilo sem prist 🙂 K tej pokozke, svrbi aj mna... Hrozne, cele telo 😝 Natieram sa vecer a ak stiham, tak aj rano. Mam olej baby love z DM.
Vcera nam merali NT, vsetko ok 😵 Drobcek ma od hlavicky po ritku 5,57 cm 🙂
Na prechladnutie odporucam homeopatika a do nosa sprej s morskou solou 😉