♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ja to mam take na prelome,raz vravi doki,ze TP 1.sept,raz 30 augusta,no neviem,uvidime,kedy to bude.
ahoj kuriatko, vitaj medzi septembrovkami...tie vianoce boli akési plodné 😀 😀 😀
aj ked si na PN-ke, mas narok na vychadzku, aspon tak sa pamatam....a na socialke pracuju tety len do 16.00 😀 😀 😀
ahojte babky 🙂 ja som tu uz straaasne dlho nebola, vcera som bola na tripple testoch, vysledky o dva tyzdne, tak som velmi zvedava ako to dopadne...kto z vas ma uz tieto testy uspesne za sebou?
macu, aj ja mam TP 1.9. 🙂
idem vas precitat, ale vidim, ze mam co robit 😕
Ahojte
dnes som bola u dokiny v poradni, no hrúúúza!
Prišla som 5min pred veľkou vizitou, moja doki je pôrodník, takže maminy ju už čakali na chodbe v rade, všetky už boli po pôrode , a veeeľa som im závidela 🙂
Všetko mám ok, 25.3 idem na AFP, a v piatok na 3D 🙂 🙂 🙂
sex máme zakázaný od začiatku tehu, a dnes nám povedala, že najskôr nám dovolí až po 20tt, super už nám z toho dosť šibe 😀 len mala fakt blbý deň a celú dobu po mne "štekala",lebo som sa opýtala na ten bolavý chrbát ... doma som si aj poplakala ☹
asi jej to prišlo ľúto, lebo neskôr volala drahému, že ju to mrzí, že vie , čím sme si prešli, len už si mám konečne užívať tehu a nie stresovať 😒
čavte baby ja som dnes bola po vyšetreniach v nemocnici a bola som kuki aj bábo mam tri fotky a termin mi vychádza podla ultrazvuku 8.9. čiže babo je o par dni staršie ale bolo neskutočne aktívne a po dôslednom pátraní pohlavia zatial ostavame u dievčatka lebo sme hladali pipík a nič tak dúfam že to tak aj ostane 😀 😀 ved ešte uvidime a podarilo sa mi kupit aj kočík jednou ranou tolko múch 😝
agentka a aky si kupila?
X-lander kompletku 🙂 dlaho som vahala a rozmyšlala aj čo s aznačky a ceny tyka to mi tak došlo do rany že soom potom nevahala...
jeej agi, uz si kupila kocik? 😀 baby, ci mi uverite alebo nie, ja som nekupila pre drobca este absolutne nic, co som to za matku 😒 😀 ale minule som uz obzerala dupacky, ale ked este neviem, ci bude chlapcek alebo dievcatko, tak sa mi to zda zbytocne...ale na nete studujem poctivo, kde co maju, co sa mi paci a kolko co stoji, takze prehlad mam dobry 😀
velke sono mam az 14.4. a ked sa dozvieme, co cakame, potom zacnem kupovat 🙂
agi, x-lander mam aj ja vo svojom uzsom zozname 😉 hod potom foto, nech sa pokochame 😀
rhodosbb tak bol za dobru cenu, a ked som bola v tt tak som ho zobrala nebude sa mi potom chcet nahanat nič ked budem mat štatnice a bruško velke takto ho dame na povalu... no ak to bude baba tak už nemusim kupovat nič 🙂 inak tie detske vecičky su nehorazne drahe 🤐
vieš čo presedela som noci pri nete kvoli kočikom - resp. recenziám a pri malej som mala take hovedo takže už som sa nechcela nejako popalit a tento ma aj švagrina ale trojkolku toto je štvorkolka a je s nim veeelmi spokojna... takže som sa nechala uniest a je velmi lahučky čo je fajn... rhodosbb ak to zvladnem poskladat tak ho cvaknem 😀
jej a to uz sa tak skoro da vidiet co to asi bude???... ja dufam, ze mi to teda uz tiez budu vediet pri najblizsej poradni povedat... 😉 vsak to uz budem v 18tt, tak to by uz snad aj mohli... 😉
super agentkak, ze ti pravdepodobne vynde dievcatko 🙂 myslim, ze si chcela dievcatko, vsakze?..
lebo obchodnici vedia, ze rodic na dietati nesestri a dopraje mu, preto su tie vecicky take drahe, poucila som sa pri prvom, dieta nepotrebuje vela veci, lebo potom nam doma rastie skladisko a ja mam kazdy rok po preriedení veci plno oblecenia, niektore z nich mala sofia len raz ci dvakrat nasebe 😒
agi, aj ja uprednostnujem stvorkolku alebo aspon zdvojene to predne koliesko
parhelie, ano chcem dievčatko len ono sa to ešte velmi nedalo možno tam ten pipik je niekde schovany 😀 ale o dva tyždne idem na AFP tak kukneme zas 🙂)))
rhodos ano ved pravže obchodnici vedia ako na to a ako zarobit 🤐 a tebe by tiež bodla baba aspon by si po sofinke veci využila 😉 no ved pravže ja som tej trojkolke nemohla dojst na chut nejako a toto ked bola štvrkolka tak som nevahala vraj su stabilnejšie prave dosšiel drahy domov a je s toho kočika nadšený 😀 😝
agentka, ty si už kúpila kočík? 😅 ja som ani len ponožku nekúpila, so mnou to ešte nič nerobí, vidím detske oblečenie, ale zatial nemám kúpené nič, zda sa mi to ešte priskoro, aby som to potom nezariekla 😅
to hej je to priskoro... podla mna to ma ešte čas.. ale kedže mi hrozi rizikové tak aspon budem mat klud na duši..da sa na povalu a hotovo a poverčivosť je poverčivosť ... ja to beriem tak že čo sa ma stat stane sa bez ohladu na to či kočik je alebo nie je..takže netreba mysleť negativne v tomto.. 😉
máš samozrejme pravdu, treba mysliet pozitívne a ty už vlastne jedno bábo už máš, takže tie materinské city ti nie su cudzie...no ale kedy to pochytí mna 😀 😀 😀
inak, predtym, nez ho strcis na povalu, ukazes nám foto? 😅 🙂
jasne už som ho nafotila idem to sem hodiť 🙂
caute zeny, tak mne je stale zle, aj ked rano uz tolko nevraciam, ale zasa vecer mi je pre zmenu horsie. 😝 vcera moj kolega poradil nejake homeopaticke tabletky, jeho zena je tiez tehu a strasne zvracala a ze ich kupila a dost jej pomahaju, tak idem zajtra aj ja kupit. uvidim, lebo tie slovenske mi akosi vobec nepomahali pri stanke.
ja som kaslala na povery, v irsku aj tak ziadne povery nie su. ked sa nieco zle ma stat, tak sa stane bez ohladu na to, ci budem alebo nebudem mat kocik kupeny. a pri stanke ma nejake take veci ani len nenapadli, takze som kupovala jedna radost odkedy som nasla dve palicky na teste. inak riadim sa podla hesla, na co myslis, to pritahujes. ak myslim pozitivne, tak mam akosi viacej stastia.
baby pridala som do albumu ten kočík, brušeno a foto drobca ( nie moc kvalitné lebo to je fotene a nie skenované) 😉
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
ahoj lady to ti je stale tak zle ? 😕
mne uz nevolnosti pomaly prechadzaju, aj ked este obcas mi nieco nesadne ked zjem alebo naopak, ked sa nenajem dlhsiu dobu... ale uz zvladnem normalne existovat v kuchyni, co je velky uspech. Predtym som nemohla varit ani len riad umyvat, pretoze mi vsetko smrdelo.
agentkak, kocik je krasny... my ideme zajtra len tak popozerat po obchodoch, ale este asi nebudem kupovat, do leta si aj tak vsetko este 100x rozmyslim
a tie vase bruska su uzasne, mam pocit ze ja take zatial nemam, aj ked mam termin hned zaciatkom septembra. Budem musiet poprosit MM aby ma nafotil a potom porovnam 😀
andelik dakujem 😉 inak aj ja som taka že na poslednu chvilu všetko zmenim takže aspon už nebudem špekulovať 😅 to sa ti len zda že nemaš bruško ked sa pofotíš tak to bude najlepšie vidieť 😎 tak do toho..
agentka, no mne bolo pri stanke zle do 24tt, takze este nejake dva mesiace sa asi potrapim aj teraz 😝
inak mas pekne fotecky, ja som malo pila kvoli tym nevolnostiam, tak ani sono nebolo bohvieako ostre, dost tmave mam tie foto.
fuha 😕 tak to mi je luto až tak dlho ???? tak to je trápení...
dakujem aj ja som pozerala tvoje nahodou ten utz je peknučky 😝 a tiež už ti asi podrastlo brušeno 😀 od tej poslednej fotky... stanka aká zlatá tuším sa podoba na muža ? 🙂
agentka, no stanka ked sa narodila, tak totalna muzova kopia. teraz uz ma aj cosi so mna, asi tak pol na pol sme. dlho som nepridala foto nove. ale aj povahou je totalne na muza.
teraz brusko odfotene nemam, ale uz mam riadne velke, lebo vsak ked mi je stale zle, tak len zerem a zerem. kazdu polhodinu musim cosi, inak ma napina v momente. takze do septembra sa budem uz len gulat. pri stanke som nabrala 16kg, teraz to pod dvadsat nevidim. 😝
tak ked bude stanka staršia určite bude zas ina to tak byva 🙂)))) ja som pri malej tiež pribrala asi 17 kg 🙄 tak som tiež zvedava kolko to bude teraz...
lady,ja to iste,zerem,furt ma napina,ked som hladna aj teraz a to som uz najedena.nevolnosti az tak nepresli,kedy to prejde.
vraj stihle zeny mavaju s nevolnostami väcsie problemy a aj viac priberu pocas tehu ... mala som kolegynu, ktora vazila pred tehu ledva 45 kg a pribrala skoro na 70 😝 ... som teraz rada, ze nie som chuda 😀 ... ja dufam, ze to bude max. 10 kg navyse 😅

ahojte...
ked vsetko pojde ako ma tak aj my budeme mat septembrove babo 😵
my sme si presli vselicim, aj nevolnostami, ale vecernymi nastastie bez vracania, aj vsetkymi moznymi krvnymi testami, aj uzivame lieky na stitnu zlazu a momentalne sme 3 tyzden na PN 😖 a uz mam z toho depku, lebo som tu cely cas zatvorena ako v klietke a nikam nemozem ist, bo sa bojime kontroly zo socialky😅
zajtra nas caka 3 poradna a dufam ze uvidim zase nase babatko ako sa mu dari
a dufam ze mi uz Dr. ukonci PN a budem moct ist konecne do prace medzi ludi
pekny den vam prajem...