♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ja som tiez po to, co doktor pouzil vyraz dutinka, ma napadlo hned "bublinka" ....bud tomu malickemu nieco vymyslime, alebo to pride tak spontanne ...
Idem varit veceru tak pa zatim 😉
ahojte holky, ja som pred hodinou prišla domov z práce a som totálne zničená. Nikdy som takáto unavená nebola. Normálne som musela zastaviť auto, lebo ma chytal mikrospánok. Hrozné. Dala som si večeru a je mi na blitie, fuj. Mne inak chutí jesť stále, ale teraz práveže vôbec. Mám stále ťažký žalúdok a v ústach takú divnú pachuť, ako po umelom sladidle. No paráda. Na nič iné nemyslím, len keby som mohla zostať doma. Asi aj zostanem, však mám 15 dní starej dovolenky a 25 dní novej. Ak všetko pôjde ako má, tak by som na materskú mala nastúpiť začiatkom augusta a dovolenku si chcem vyčerpať dovtedy. Baby, vy ako riešite 1. trimester? Dovolenkujete alebo PN-kujete alebo pracujete?
andzi ... tak ja pracujem zatial, kedze mi nic nie je a ani tehu nemam potvrdene ... uvidim, co bude dalej ... ale ak bude zle, tak musim byt doma, lebo pri mojej praci musim byt na 100% v pohode
zuzanocka, ani žiadne iné príznaky nemáš? Ja tiež ešte nemám tehotenskú knižku (myslím, že to ešte asi žiadna z nás), ale bublinku na sone bolo vidieť. Už si o svojom tehotenstve aj niekomu povedala? Lebo ja nie, bojím sa, vie to len manžel, moji rodičia a segra.
andzi ... nie nemam priznaky, len bolest podbruska, ale nic moc ... ved uz som pisala, ze nebyt testov a chybajucej MS, tak neverim, ze som tehu ... ja som na sone este nebola ... zatial vie len MM a kamoska
No ja som doma s malou a ked sa rozhodnem zase pracovat tak uz na vlastné konto. 😉 Len pondelok som bola na sude co mi ex séfka nezaplatila MD a uz je to rok a pol tak nakoniec musi zacvakat ved je to zakon. 😠 Aspon o jeden stres menej konecne. Inac prerabame dom co sme si kupili a v lete sa stahujeme takze mame co robit.
u nas to vieme len s manzelom .... ale to asi dlho nevydrzim .... 🙂 aspon tyzden nech to ostane nasim malym tajomstvom a potom s tym vyrazim ... aj ked, od stvrtka mam PN (doktor mi sam ponukol, ked som spomenula, ze som velmi unavena a tiez v robote musim ficat) tak ako nasim poviem, ze preco som pn 🙂 byvame blizko seba, takze mame prehlad kto ako zije 🙂 ... a potom urobim segre a nasim prekvapko .... jej, budu stari rodicia - prvy krat ...a segra do mna husti od svadby ze kedy bude teta 🙂 ze uz mam najvyssi cas
no nasi uz maju jedno vnuca - ma 4 mesiace 😵 ... a toto, ak bude, tak to uz nebude take prekvapko, ako im spravila sestra pred rokom, lebo vtedy to od nej vobec necakali ... od nas sa to uz predsa len viac - menej ocakava
No mna uz predbehol mladsi brat ma o 9 mesiacov starsiu dcérku nez my. 😉
Pre mojich svokrovcov to ale bude uz 7 vnuca ta to maju este dvoch synov co nie su zenaty takze bude deti ako smeti ked sa aj ti rozhodnu. 😀
baby, ja sa radšej ešte predčasne neteším, predsa 1. trimester je veľmi rizikový a bojím sa. Dnes sa veľa tehotenstiev končí ako missed ab. toho sa najviac bojím, lebo sa príčiny nepoznajú a ani príznaky nie sú žiadne. Kočky, aj niečo užívate na podporu tehotenstva?
andzi musis mysliet pozitivne. 😉 Ja beriem len listovku. 😉
ja uzivam len acidofolan, nic ine zatial nechcem, stravu mam dost pestru, tak naco
no u nas v rodine sa to tak akosi v temach obchadzalo .... 🙂 ja mam dve vyšky, vydavala som sa v 29 🙂 a teraz mam 30, tak asi maju pocit, ze sa nikam neponahlam 🙂 teda v týchto veciach, tak neviem, nakolko prekvapujuce to pre nich bude 🙂 segra sa asi zblazni 🙂 taka bude vytešena 🙂
u manzela je to ine, on je najmladsi s velkym odstupom zo surodencov, jeho brasko so sestrou maju dokopy 7 deciek a tri z nich maju po dvadsiatke 🙂 takze bude dobry vekovy rozdiel
andzi tes sa tak bublinke najviac pomozes lebo ked budes mat cierne myslienky tak si to privolas, len klud proste vsetko je tak ako ma byt a ak sa nieco moze stat mozes sa aj neskor, je tu téma co mamicky potratili v 31tt 😲 a stat sa moze hocico aj pri porode proste nemozes zit neustale v strachu trosku obavy ano ale ziadne cierne myslienky ak sa nieco ma stat aj tak nic s tym nemozes urobit tak sa teskaj a ver bublinke lebo ona si ta vybrala. 😵
mywiel, pekne si to napísala! Včera som mala čierne myšlienky, ale dnes už nie, už myslím len na to, že všetko bude dobré. Hurá, akurát volal manžel, už ide z práce, tak mu idem zohriať jedlo. 😉
ináč, moja polovicka prave spominal, ze vcera som bola taka vyplasena, po tom, co mi vyliezli dve krasne silnoruzove ciarky, a ze som v noci nespala, ale dnes som akosi kludna .... ked dr. povedal, ze je tam, kde ma byt ... tak asi ma to ukludnilo .... a to som dost velky chaosak ☹
johanka ... no ja tiez som stale nervozna od 4.1., ked som objavila prve // ... ale este musim vydrzat 5 dni ... a dufam, ze ma dokina posle na sono este v ten den, lebo ma uz poraziiiii
no, najhorsie je asi to cakanie, aj ked tie ciarky vyzerali tak jedoznacne (a aj boli 🙂 - ze keby som si test robila niekedy cez vikend asi ma od nervov klepne 🙂 teraz som v takej euforii - kym si uvedomim, ze to tehotenstvo o kt. sa bavim a to malicke je MOJE 😀 😀 😀
no moje boli tiez celkom pekne ... ale cez vikend spravim este jeden test a mozno ak nevydrzim, tak uz zajtra 😀
no este ze moj doktor berie aj bez objednavania - vazne si ani nepredstavujem, ake by to bolo, keby som cakala na jeho "verdikt" zeby ma objednal alebo by som musela cakat na nieco ...
baby nejako ste sa rozpísali ani vás nestíham čitať 😎
mywiel
ja som myslela že to maš nejakú pohladnicu ako uvodnu fotku albumu to sa ti fakt podarilo umelecké dielo 😀 krásna je no a take žae sa pocikalatak to sa stva aj ked skor sa to hovori že je to u chlapčekov zvykom ked ho rozbalíš s plienky ak ta ociká 😅
jika
to fakt , to je kusok a teraz si kde ??to sme mohli byt skoro susedy 😀
moja dokina tiez berie bez objednania, ale ma az do 18.1. dovolenku, takze tak
Holky ja vam zavidim ja idem k dokimu az zac. februara ale dovtedy to testy istia. 😀
agentkak nie to je moja Kaya ked mala 5 dni tak sme doma fotili 😉
Ja inac to druhé tehu beriem nejako inac proste nestiham sa tak sledovat ako pri prvom, lebo musim behat cely den okolo malej. 🙂
Ahojte baby teda vas precitat je teda problem a ani som nedocitala.vitam nove septembrovky 😀
mywiel a mi mame rovnako stare deticky akurat Ericka je o 3 dni mladsia 😀
Ahojte kocky, vy ste toho teda popisali :D Sa nam to tu rozrasta...
Tak ja som dnes konecne bola na potvrdeni tehu, vsetko je OK, dostala som aj fotecku 🙂
Tak mi doktorka potvrdila 7tt a najblizsie idem na sono a poradnu 9.2.
Inak s nevolnostami je to dnes uz o cosi lepsie... predpisali mi nejake cipky, mate s nimi niektora skusenosti?
ahoj mywiel- tak už chápu. Teda digi test vidím opravdu po prve, to stojí kolik a koupila jsi ho v lekarně?? Je také na jedno použití nebo víc???? To je něco...
Agentka, já nějak teď nestíhám, jsem ráda, že sem juknu sem tak, víkend je pro mě lepší. Pracovní týdny, to je mazec.
Zdravím nové těhulky. papa H.

No Kaya bola zabka a pampusik a toto je bublinka zatial 🙂