icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ericka310
22. mar 2010

ahojte. tak dnes som dostala vysledky AFP testu, ale nepotesili ma....vraj vysledky su na hranici rizika a tak si ma gyn zavolal v stredu na dalsie vysetrenie a mozno mi navrhnu amniocentezu ☹ .... des, verila som, ze vysledky budu OK, teraz mam trochu obavy a dufam, ze i napriek tomu bude malicke zdrave 😒

mamicka2009
22. mar 2010

Baby, aj vás bolieva chrbát? Mňa už asi tretí deň bolí a neviem, či som len "uležaná", alebo sa mi mení ťažiško a svaly si zvykajú na nové proporcie tela....

maculienka123
22. mar 2010

🙂 eric na sto pro budu,kamoska mala 1:200 a ma krasnu dcerku

lulu723
22. mar 2010

mac ano toto je povinnne a neplati sa za to.to len ked chces ist na to 3D alebo 4D 😉

erika nebojkaj nadej umiera posledna 😉

mamicka aj mna boli strasne chrbat a to hlavne ked dlho stojim 😒

andelik8
22. mar 2010

ja som bola na 3D pred dvoma tyzdnami a urcite to stalo za to. Bola som v BA na Zahradnickej a stalo ma to 17E, na Kramaroch je to vraj raz tolko. Fotky mam v albume a hrozne sa z nich tesim (a hlavne manzel, pretoze nemohol ist so mnou priamo tam). Aj zopar videi mame, kde je vidno ako sa mrvi a hybe, pretaca sa... az mi slzicky vyhrkli ked som ho tam vtedy v ordinacii videla 😀 jednoznacne silny zazitok

mariann2
22. mar 2010

Drakvak, ty si z KK však? prosím ťa, ku komu sa ideš objednať na 3D. K Dr. Vojtaššákovi?

maculienka123
22. mar 2010

baby ja strasne grgam,ked sa najem tak pol hodinu grgam kym mi odlahne.

uz citite pohyby?

andelik8
22. mar 2010

macu ja tiez... manzel uz si na to zvykol, aj ked obcas ma este ironicke poznamky 😉

pohyby este asi necitim, neviem, aj ked par dni dozadu sa mi zdalo ze ano, no nie som si ista ci to bolo naozaj ono 😀

maculienka123
22. mar 2010

andel,ved aj ja,raz si myslim,ze to je ono,druhy raz neviem,mozno su to estelen vetry.neviem to este tak ohodnotit ale dnes ako keby to uz zacalo,cely den som citila take preskakovanie,kopkanie ale mala som aj vetry tak neviem.

panki
22. mar 2010

Lulu - hej je to povinné, ale v Ružinove sa za to aj tak platí 42 E a keď chce niekto aj 3D- ten stojí ešte plu 72e. v stredu mi to presne sestrička čítala.

andelik8
22. mar 2010

72E za 3D je naozaj nehorazne vela... Na Zahradnickej so vsetkym (CD s fotkami a videami bolo v cene) za 17... ved to sa neda porovnat. Za 72E by som na to asi ani nesla 😖

agentkak
22. mar 2010

andelik krááásna fotečka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mimka29
22. mar 2010

Ahojte,
môžem sa k vám pridať? Už dlho som hľadala takú nejakú tému do ktorej by som patrila a až keď je táto nová verzia koníka, tak som ju našla a som veľmi rada.

Trošku o mne: my sme sa s manželom snažili o bábo viac ako 5 rokov. Podstúpili sme 4x umelé oplodnenie, ale všetky bez úspechu. Keď sme sa už na to vykašlali, tak sa nám podarilo prirodzene, aj keď lekári nám nedávali žiadnu šancu, tak to príroda takto krásne zariadila. Takže nosím teraz taký malý/veľký zázrak.

Pekný večer
😉

andelik8
22. mar 2010

Dakujeme 😉 babo sa predvadzalo, mavalo, kopalo, tocilo sa zo strany na stranu... na jednej fotke vidno vsetky prsteky na rucicke, na inej aj rebra mozes spocitat... podla mna uzasna vec to 3D.
V kutiku duse som dufala, ze snad bude vidno aj pohlavie, ale este si musim par tyzdnov pockat 😉

vi3ka
22. mar 2010

ahojte tehuľky 😉
pridávam sa do tejto témy. našla som ju tiež až teraz ako mimka.

dnes som bola na poradni, ale nevidela som mimčo, lebo nepozeral UTZ, len mi povedal výsledky minulých odberov krvi - všetko OK. dnes mi brali tiež krv, dozvedela som sa že vraj na triple testy. budúci týždeň mám volať, tak som v napätí, či to bude v poriadku.
zajtra sa asi pôjdem objednať na 4D ultrazvuk, aby aj manžel videl ten náš zázrak. u nás to stojí 35 EUR a je k tomu DVDčko, možno aj fotka, ale to neviem.
inak neviem ako vy baby, ale mňa trápili nevoľnosti až do minulej soboty (vtedy to vyvrcholilo, až som musela ísť na pohotovosť), ale odvtedy paráda. už mi začína aj chutiť, len ovocie nemôžem jesť, lebo mi je z toho hrozne zle-nadúva ma ako.... ale prežijeme. 🙂 🙂
som sa rozpísala 😀 tak na začiatok asi toľko

pa

panki
22. mar 2010

andelik - prosím Ťa ako si sa objednala na tú záhradnícku? nevieš náhodou t.č.?

drakvak
22. mar 2010

Mimka, vi3ka vitajte 🙂 Mimka, tak to je super ako sa vám to podarilo - naozaj platí, že čo sa má stať, sa stane, aj zázrak 😉
Mariann, áno, ja som z KK a idem sa objednať niekedy na koniec mája k Vojtaššákovi v PP. Boli sme u neho v prvom tehu a boli sme spokojní, aj keď 50 eur je dosť, stojí to za to.

andelik8
22. mar 2010

jasne ze viem 🙂
GYV-FIV Zahradnicka 42, 02/50102900 alebo 0902/818100
toto "male" 3D robia medzi 14-16tt a potom "velke" 3D okolo 24tt

mywiel
22. mar 2010

Ahojko tak cesta dopadla celkom dobre az na to ze mala raz ozvracala sedadlo v lietadle co som musela sama cistit. Dnes som citila prvy krat skutocne babo ale az tak akoby robilo kotrmelce v bruchu alebo hralo futbal tak kopalo. 😀

mariann2
22. mar 2010

Drakvak, aj ja som z KK. Prosím Ťa, v akom časovom predstihu sa musím objednať na to 3D sono?

agentkak
22. mar 2010

mimka tak tomu sa hovori zazrak 😵 😵
myw vitaj na slovensku 😎 tak bud rada že mala to zvladala celkom fajn 😉

lulu723
23. mar 2010

cavte baby uz som pridala fotecky babatka 😀

maculienka123
23. mar 2010

mimka,to je fakt uzasne,zazrak veru to tam mas,ja tomu tiez hovorim,ze hotovy zazrak.vidis,predsa treba verit,poznam pary,ktorym sa podarilo vtedy,ked uz sa na to vykaslali a nedufali.mozno aj psychika.

lulu krasnucke,tak som pozerala ako to vyzera aspon,lebo ja mam termin okolo teba.to je riadny clovek veru.uz citis nieco?

jazmina83
23. mar 2010

Andelik, ta fotka je úžasna..je to uplne niečo ine ako klasicky ultrazvuk 😵 😵 😵

mimka vitaj, je to krasne, ze po tolkych pokusoch cakate ten váš malý zázrak 😅

vi3ka vitaj, si idem jazyk dolamat na tvojom nick-u 😀

lulu krasna fotka, dufam, ze dnes dostanem aj ja jednu od lekarky, uz sa na malé strasne tesim 😵

lulu723
23. mar 2010

mac ano citim jemne pohyby a strasne sa tesim o 4tt ked pojdem aj mojim aj z malu pozret babetko do nemocky aj sa idem veru informovat kde si mam zavolat na to 3D nebudeme sa teperit do Hlohovca.aj ked je to v Trencine o 10 eur drahsie,ale sak co uz je to predsa blizsie 😉

vitam nove tehulky a zelam,aby vsetko prebiehalo tak ako ma 😉

vi3ka
23. mar 2010

ahojky

jazmina a ostatné, kludne ma volajte Vierka (s tým nickom je to dlhá história).

mimka29
23. mar 2010

Ahojte babule,
ten 3D ultrazvuk o ktorom ste si písali ma zaujal. Vždy sa teším, keď môžem vidieť nášho drobčeka. Ja som si kúpila cez internet taký domáci monitoring srdiečka nenarodeného dieťaťa a je to úžasná vec. Je cez neho krásne počuť srdiečko bábatka a také žblnkotanie ako tam pláva 🙂 Je to také ukľudňujúce, keď si ho môžem vypočuť, že je tam.

ericka neboj, bábo bude zdravé. Takmer v každej knižke píšu, že tie výsledky sú často skreslené a preto ti teraz urobia ďalšie testy, aby sa potvrdilo, že je všetko vporiadku.

maculienka mne bolo zle presne do 12tt, ale potom to skončilo, tak dúfam, že ti to čoskoro prejde a môžeš si tehuľkovanie užívať.
pa

maculienka123
23. mar 2010

lulu a ty nejedes na to morfo do TN?lebo mna Kovac poslal tam,ze to je povinne.

lulu723
23. mar 2010

mac ja ani neviem co to je a na co to je dobre. 😅

maculienka123
23. mar 2010

no to sa chodi v 20tt na sono do nemocky najblizsej,tam ti meraju a pozeraju vsetky organy a telicko ale to vsetky chodia aj ty musis.a za to sa neplati