♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andel,ja som najskor pribrala do nejakeho 12tt 3kg a potom,ked som prisla v 16tt,to bol sok,4,5 kg navyse,to som v zivote nepribrala tolko za poslednych 10 rokov.
iva,mne meskaval menzes pravidelne kazdy mesiac som chodila na agolutin na spustenie menzesu,nikdy som sama odseba nedostala,tak mozno raz za rok.to keby som nesla mam za cely rok tusim 3 krat menzes.no a doki mi tvrdil vzdy,ze budem mat problem otehotniet a naposledy este pred otehotnenim mi povedal,ze ma posle po Vianociach na prevzdusnenie vajecnikov,ze su nepriechodne,to bolo v novembri,ale my sme sa nesnazili,len sme planovali mat babo tak za rok a tak som mu povedala.no tak doki ze aby sme to stihli,ze ma tam posle.tak sme sa s priatelom nastvali,ze ked mam nepriechodne vajecniky,ze len tak zo srandy ideme na plno a na prvy krat som otehotnela,my sme si to ani len nepomysleli,kedze clel roky doki trvdil nieco ine.
andel,uz to o par dni aj na teba pride,si skoro v 18tt.ale uz od poobedia nic,od toho kopanca.
no tak to s tym TP moze byt fakt kadejako
no musim ist, krpcek sa ide kupat
Baby, vy ste na tom super, ale ja uz som + 7kg a brusko mam ako keby som bola v 7 mesiaci:/
tak dufam, ze sa mi trosku zastavi ta rucicka na vahe🙂aj ked veeelmi mi zacalo chutit sladke:D
ivus,juj zavidim,ze uz mas takeho krpca doma 🙂
luc mozme si ruky podat,ja som 7 aj pol kg navyse uz
Babulky, nepište tak rýchlo, nestíham čitat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Vitaj Veronika, prajem aj tebe krasne tehulkovanie 😎
No macu, nech ta to tvoje maličke kope dalej a dalej :D, možno tam mas futbalistu, nie? 😝
no a tip na lahku veceru? tuniak s rozkom? ryža so zeleninkou, alebo pizza? bryndzové halušky? chlieb vo vajíčku? gyros so salatom, mnam ja som strasne hladna 😀 😀 😀
Maculienka, vyzeras super🙂 to ja sa uz ako velryba citim:D
luc to len asi ta foto,ja sa citim ako velryba,to ked som cely zivot bola chuda,teraz si pripadam tak plno vsade akurat nohy a ruky mam stale tenke ale co uz,pre babatko vsetko.
no jazmina,tak podla tvojho jedalnicka,to mavam lahku veceru kazdy vecer. 🙂
Andelik ved ty mas male pekne bruško, to ja svoj sudok asi neukazem 😀
no vidis macu..tak v tej lahkej veceri pokracuj dalej 😀 😀
to vazne ste uz 7 kg v pluse? ... ja som zatial od prvej poradne + 2 kg ... predtym som sa nejako extra nevazila ... ale ja mam toho dost aj bez tehu ... a chude zeny viac priberu
tak asi som nieco pred chvilou citila aj ja... bolo to uplne ine ako to co som si doteraz myslela ze su pohyby. Toto bolo citit aj bez toho aby som mala ruku na bruchu a bolo to akoby tam to mimco spravilo kotrmelec 😀 zeby?
jééj kolko nových tehuliek 🙂
baby neviete nahodou ako to je s črevnou chripkou v tehotnosti..nikdy mi nič nebolo ani zatial nie je ale malá má a už to chytilo aj mangela tak sa bojím ked to na mna príde čo si treba dať.. 🤐
agentka, hlavne hygiena, ja doma pouzivam mydlo proti takymto virusom a bakteriam Dettol sa volá tuším, ale čo si dat, ked ta to chytí neviem...skus sa obratit na lekara, ten ti najlepsie poradi 😉
Ahojte, ako čítam, už viaceré cítite pohyby. Skúste tie poctiy bližšie opísať, lebo ja si každý pocit vysvetľujem len mojim trávením. Ako mám vedieť že to sa hlási bábo a nie moje črevá? Skúšali ste počúvať srdiečko fonendoskopom?
kikaa no mna to normlane nalakalo,predtym to boli ako vetry,tiez som nvedela ale to je take preskocenie niecoho,to vycitis urcite,ze to niesu creva 😉
ďakujem, tak mi zostáva len čakať. Asi zajtra skúsim aspoň počúvať srdiečko - dúfam, že to rozlíšim.
Dobre ranko,ja som uz od siestej hore,priatel odchadza vtedy do prace a dnes som akosi vyspata a ma byt pekne slnecno,tak co budem vyspavat,ked sa mi nechce a cez vikend ma prsat,jak na potvoru.
ozaj,nezacali vam citliviet zuby?lebo mne strasne,na teple a studene,to som nemala predtym,pouzivam aj pastu na citlive krcky a nejak nepomaha.
dnes mam behacky celkom,tak som rada,ze nemusim kysnut doma,ze je co robit.behnem na nakup,uvarim a potom k nasim sa vyvetrat na terasku 🙂
Dobre rano 😀 Macu, ja som hore tiez uz od 6tej, mna zobudili nejake stebotajuce vtaciky, co este nespia potvory jedny malé 😀
so zubami problem nemam, ale ako aj ty, tiez pouzivam pastu na citlive zuby, ale mozno ma to este chyti neskor, idem o tyzden na prehliadku k zubarke, tak mi hadam poradi, co robit aby som mala zuby az do konca biele, zdrave, necitlive a v plnom počte 😀
prajem ti pekný den 😵
Ahoj kočky. Ako sa tu máte? Už som dlho nebola- ach tie skušky ☹ A čo miminečka? Poslúchajú?
Ahoj Samasa, hehe, budeme rodit v rovnaky den? 😀 😀 😀
a ako ti dopadli skusky? 😵
Macu , no ja som pred tehotenstvom bola taka akurat, ziadna stihlina🙂
inak so zubami mam problem aj ja, u mna je to predovsetkym s dasnami a s krckami, a boli ma to ako slak...
Inak hned je to vstavanie krajsie, ked vonku svieti slniecko, to ma clovek hned od rana super naladu🙂
Jednu mám za sebou za A a ešte jednu mám teraz v piatok... 😝 A ty už vieš aj pohlavie? Ja sa stále pýtam a nechcú mi povedat, že je ešte priskoro... Ja mám termín 17.9. to len tu mi ukazuje 16 teho 😀 Inak ti budem držat palce - budem na teba mysliet 😀
dnes som zistila,ze moje vlasy su hrozne,des,no neviem ci nebehnem pdo noznice na kratko
Samasa, ja som sa nepýtala, na mna to hned vyvalila lekarka, a potom mi ukázala pinďura 😀 😀 😀 to záleží od polohy babetka 😉
tak ti tiež držím palce, aj pri skuške v piatok 😎
Macu..a náááhodou nečakáš dievčatko? 😀 Ja mam teraz velmi kvalitne a lesklé a čistu plet, a čakám chlapčeka 😀 😀 😀
dobre rano dievcata,
tak ja opat frcim ako vzdy, zmyt dlazku, oprat, poriadit kuchynu atd. potom ideme do obchodov 🙂
ja mam tiez daku na figu plet, tak asi bude dievcatko 😀 pri Miskovi som mala ako detska prdelka 😅
Mariann, dúfam, že nájdeš odpoveď, aj keď trochu neskôr. Ja som sa na 4D objednávala asi mesiac skôr, neviem, či je to potrebné tak skoro, možno nie, len som chcela termín poobede, aby manžel nemusel brať dovolenku. Teraz to asi nebudem riešiť tak skoro, veď je tam čas pár týždňov, kedy sa dá ísť. Kontakty na MUDr.Vojtaššáka som našla cez google, písala som tam mail. Nechodíš náhodou k Petrekovej? Možno sa aj v poradni niekedy stretneme 🙂
Macu, teš sa z vlasov teraz, po pôrode pár týždňov začnú ešte aj vypadávať 😀
Caute, problemy s pletou mam aj ja ale ja som mala vzdy citlivu plet, len teraz je to horsie. Neviete mi poradit, vcera som bola u lekarky a mam zlu zrazanlivost krvi, teda mam ju "hustu" poslala ma na hematologiu, som tam objednana, len ma zaujimalo ako sa to riesi.
Inac tiez ma prekvapilo ze uz viete pohlavie dietatka.

ďakujem za všetky odpovede. Keď som bola pred tým na krv, tak mi sestrička povedala, že sa mam pred tym dobre najesť aj napiť. A teraz mi nepovedala nič, tak asi môžem... asi by ma upozornila...
inak, mne tiež ešte stále býva zle... každé ráno sa "porozprávam" zo záchodovou misou, ale myslím, že už sa to pomaličky zlepšuje.
Mala som mínus 3kg a teraz je to už len 0,5kg. Ale myslím, že ja to určite doženiem... 😀