icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
25. mar 2010

ivanulienka aké pekné bruško, to ja som oproti tebe tlsťoška 😀
anarid ďakujem za doplnenie v tabulke.

Baby ja teraz nepozerám ani Reflex a podobné relácie, kde dávajú postihnuté deti. Z takých vecí mám depku a stále na to myslím, tak sa tomu vyhýbam. Idem si dať obed a asi si pôjdem zdriemnuť, lebo dnes buntoším už od skorého rána a teraz som ako mátoha.

agentkak
25. mar 2010

mimka dolu stiahnute ? čiže ako keby mali dolu patent?? lebo ja zhanam take uzke dolu mam dvoje ktore su rizširene dolu ale vyzeram v nich ako keby mi boli male lebo som vysoka....tušim zbehnem na jedličku 😀 mimka si priamo z ba ?

agentkak
25. mar 2010

ivi ake zlate malinké brušenko žiadna slaninka tam neni 😉

maculienka123
25. mar 2010

iva co za aku slaninku to spominas,vobec nie,si chuda dost na to,ze uz mas jedno dieta.

agentka,ja tiez zhanam take stiahnute najlepsie s takou gumkou na spodu,juj to by sa mi tak siklo ale silne pochybujem,ze take zozeniem.

agentkak
25. mar 2010

macu včera večer som sem hodila dva či tri linky s gatami jedni tam boli take športove s uvazovanim v pase a dolu na nohach bola guma celkom sa mi pačili čekni si to...

zuzanockamt
25. mar 2010

Ahojte 🙂

bola som dnes na poradni a predpisala mi lieky, ktore si mam dat, ked budem mat bolesti brucha, lebo som uz mala asi 3-krat aj ruzovy vytok, ale neviem, ci ich budem uzivat ... povedala mi, ze je tam napisane, ze nie su vhodne pre tehotne zeny, ale ze mi vraj nic ine na udraznie tehu predpisat nemoze ... tak neviem, ci ich budem brat
a 7.4. idem na krv kvoli tripple testom a 19.4. dalsia poradna

agentkak
25. mar 2010

zuzi a dufam že je všetko v poriadku aj povedala od čoho možeš mať ten ružovy vytok ?? ake tablety ti predpisala?

zuzanockamt
25. mar 2010

no moze to byt zo zvysenej namahy ... zatial to bolo len trikrat za jeden mesiac a bolesti nie su velke, tak snad to prejde ... predpisala mi prothazin ... nie je vhodny pre tehotne, ale vraj v normalnych davkach a ked je na to dovod sa moze uzivat ... citala som aj na nete, ze ho lekari predpisuju pri tvrdnuti brucha v tehu ... ak by sa to zhorsilo, tak mam prist

agentkak
25. mar 2010

ahaa to nepoznam anič mi to nehovori... ja sa prave obavam črevnej chripky maju ju všetci doma,,,bojim sa že ma to chyti ani si to nechcem predstaviť radšej...že vraj je na krče v podbrušku dobrá NOspa to sa dava tehotnym pri krčoch no a ak by som mala hnačku tak smecta.. tak som zvedava.. a ako sa citiš?? si doma či robiš?

zuzanockamt
25. mar 2010

citala som aj o tej nospe ... dnes som doma, ale inak normalne chodim do prace ... zatial ... uvidim, ako bude pri dalsej poradni ... to by som mala uz konecne ist aj na sono ... citim sa tak normalne, akurat som priserne unavena a nic nestiham robit, lebo pridem zo skoly a len polihujem a okolo deviatej vecer uz ledva drzim oc otvorene 😝
tak tu crevnu chripku hadam nedostanes, lebo to je teda nic moc

dadulienka27
25. mar 2010

Zuzi a to iny liek neexistuje??nechce sa mi verit,ze ti nic ine predpisat nemoze,mozno skor nepozna......neviem vsak je tolko liekov pre tehu a tebe predpisala prave ten co sa nemoze.....nerozumiem.Vypisala ta na PN?

agentkak
25. mar 2010

no ty teda maš vydrž 😉 ja som hotova myslim unava to je des..ja chcem tiež ešte vydržat dopolky aprila a potom ma uz ani nehne aj v robote som im to na rovinu povedala...ja sa preventívne dopujem tak uvidime hadam ma to obide.,.. ty si davaj pozor..oddychuj kolko sa da... a tu lekarku si nezmenila alebo sa nechystaš ?

dadu praveže na tvrdnutie bruška nie je nič vhodne pre tehu sice je vela liekov ale možu mat nežiaduce učinky pre bábo.. oni maju tak jeden dva druhy liekov vytipovanych ktore podavaju tehu ženam už pri vážnejších problémoch..ale všade píšu že nebhodne.. aj mne dal lekar minule na močák antibiotika a v navode napisane nedavat tehotnym tak si vyber... 😒 inak na krče v brušku je jedinou najbezpečnejšou metodou infuzka magnečková...

zuzanockamt
25. mar 2010

dadu ... nevypisala ma na PN ... neviem, ci sa na toto predpisuje aj nieco ine, ale co som citala na nete, tak to lekari normalne na tvrdnutie predpisuju ... ja to mam brat podla potreby, takze zatial to necham tak

zuzanockamt
25. mar 2010

agentka ... vydrz nemam, ale ked musis tak musis ... co sa da robit ... uvidim po tej dalsej poradni a spytam sa, ci by ma dala na PN ... ak povie, ze nie, tak co uz, budem to musiet vydrzat ... ale ako sa teraz oteplilo a v triedach je nechutne teplo, tak mam dost problem to vydrzat ... hlavne 4-tu a 5-tu hodinu, to uz som unavena

dadulienka27
25. mar 2010

agentka,tak to som nevedela.....21 storocie a nic bezpecne pre tehu ☹ je to smutne??
Zuzi ja by som si na tvojom mieste dala kludovy rezim,lebo ty si strasne vytazena a co pisu niektore dievcata len maly naznak spinenia a zostavaju doma....

zuzanockamt
25. mar 2010

dadu ... dokina mi PN ani nspomenula a zatial to bol len ruzovy vytok v malom mnozstve, takze spinenim by som to este nenazvala, no ked by sa to zhorsilo, tak je jasne, ze ostavam doma

mimka29
25. mar 2010

agentkak áno ja som pramo z BA
zuzi dávaj na seba pozor a PN-ku od lekárky by som si na tvojom mieste vypítala. Aspoň to skús.

ivanulienka81
25. mar 2010

ahojte dievcata, tak my sme uz po prechadzke, maly sa teraz hrajka
zuzi, setri sa, a ak ty sama citis, ze je uz na teba vela, pytaj PN, ja som si od dokyho vypytala nastup na MD 8 tyzdnov pred porodom, dovod: nevladzem chodit do roboty 😀 ja mam inac celkom dobreho dokyho, no aby som ho len teraz nevychvalila, idem si poklopkat, klop klop klop

dadulienka27
25. mar 2010

tak prave som sa rozhodla,ze idem domov z roboty.Asi som to s tym nastupom po chorobe prehnala a mala som zostat dlhsie......na buduce budem mudrejsia 😉
iva my tu mame pravo ist na MD 11 tyzdnov pred TP,ale moj muz povedal ze pokial budem vladat tak tam budem chodit xixixi 😀 😀 😀 sa boji ze ma bude mat plne zuby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dadulienka27
25. mar 2010

a este rychla otazocka...keby som dneska zasadila zeruchu,stihne mi vyrast este do velkej noci?asi sa to robi 2 tyzdne pred,ze?alebo mate nejaky lepsi tip?

maculienka123
25. mar 2010

zuzanoc,neviem ake mas tie bolesti,som predtym necitala ale ja mam dnes takisto bolesti,take pichanie,tlacenie a ctiila som tvrdu maternicu na dotyk,nieje to stale ale tak kazdu pol hodku to zaboli cele podbrusko.mam ist k doktorovi?

agentka,su super,take si predstavujem aj dlhe,ale ja nie som internetovy nakupci,ja si preistotu vuskusam,ja mam taku postavu,ze ja musim skusat.

dadu,zeruchu zasadis a za dva dni zacina klicit a do velkej noci mas vyrastenu aj tri krat.ja uz mam zasadenu tiez.

no ja mam veceru nachystanu,len dam do truby,okna som umyla dve,viac som nezvladla,posutpne budem kazdy den par.

dnes ma kopka susen cely den od rana,najskor dolu v lavo a az teraz sa tusim otocil a je to v pravo hore. 🙂 jak sadnem tak sa hybe.

dadulienka27
25. mar 2010

macu,tak co sa to sadi 2 tyzdne pred?pazitka?
ti zavidim to kopanie,ja este stale nic.. 🙂

zuzanockamt
25. mar 2010

macu ... ja mavam take bolesti ako na zaciatku MS alebo pocas MS, len miernejsie a bolia ma vtedy aj krize ... a zvycajne to dlho netrva a potom sa objavi ten ruzovy vytok, ale vytok bol len 3-krat, bolesti su castejsie

maculienka123
25. mar 2010

dadu,ja som pazitku zasadila a nie a nie vyrast nechapem to,co ju mam ako posadit.

dadulienka27
25. mar 2010

macu,tak to potom bude ta pazitka 2 tyzdne pred.Mozno si ju dala viac hlboko,tak jej to dlhsie trva...ja si pamatam,ze aspon tyzden a pol sa asi nic nedeje a potom vybehne von....treba mat trpezlivost 🙂

ivanulienka81
25. mar 2010

baby, videli ste toto brusko? 😨 😨 😨
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/evca35/album...

anarida
autor
25. mar 2010

Ahojte idem Vas dočítať 😉
Ivi videla som viac krát som pozerala zaujímave brušeno 😅

My sme teraz prišli . S Emi sme vonku už od tretej okolo štvrtej sme šli pre Mišenku do škôlky a potom do mesta . Baby neboli nadšene,že museli chodiť po obchodoch ale každa dostala to po čom túžila tak potom boli spokojné . Aj sa riadne vybehali ponaháňali holubov ja som sa zas nasmiala 😀 Podarené sú 😵 Už som inak kúpila bodinka take súpravičky v modrom a rúžovom zatiaľ nakupujem opatrne (málo a aj keď náhodov tak v neutrálnej farbe) ale toto som musela 😵 😀
Idem Vas dočítať 😉

anarida
autor
25. mar 2010

Zuzi držíme palčeky nech všetko dobre dopadne 😉

anarida
autor
25. mar 2010

Inak baby ja som dnes čítala o tkz. Škatuľke do vrecka počuli ste už ?
Je to ultrazvuk do vrecka,vďaka ktorému si mamičky môžu same overiť,či sa bábätko hýbe a či mu tlčie srdiečko.
Stojí to niečo cez 1900 euro 😵 😵 😵

anarida
autor
25. mar 2010

To čo za smajlíka som hodila 😀 chcela som ,že 😝 😝 😝 😀 😀 je to strašne veľa 😀
Kde ste všetkyyy?