icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
25. mar 2010

ahoj anarida.... ja som este veci davala dole zo susiaka, krpcek tu asistuje 😀
jaaaaaaaaj a som prisla na to, ze asi sa budem musiet pred ciernym pozadim, bo pred tou bielou stenou ma skoro nevidno 😀 😀 😀

dadulienka27
25. mar 2010

ivu ja som to brusko tiez dnes zbadala,som bola uplne v soku,to som este nevidela,esteze to vraj bolo uz pred odchodom do nemocnice,neviem si predstavit ako ta babenka s tym existovala 😲 😲 😲
anarida o tej skatulke som este nepocula...nemas obrazok?niezeby som si ju chcela kupit,len ma zaujima co je to za zazrak,ked to tolko stoji... 😉

andelik8
25. mar 2010

Baby, tak to brusko je neuveritelne... ale raz som v jednom dokumente videla zenu, co nosila 6torcata... v den porodu.. tak to bolo brusisko ze mi takmer oci z jamiek vyliezli 😀

janica81
25. mar 2010

No baby, nieže neuveriteľné... ale hádam aj nemožné...chúďa s týmto existovať... dúfam,že nedopadnem podobne 😀 to sa naozaj oplatí potom len kotúlať!!! 😅 ktovie čo nám naše srdiečka pripravia... 🙂

anarida
autor
25. mar 2010

No to som zvedava čo tie dve potvorky moje mňe nachystajú 😅
Inak baby posielajte tie fotky ak chcete nech vidíme aj vaše brušenka 😵 😉

zuzanockamt
25. mar 2010

anarida ... ja mam moje tuky v albume 😀

anarida
autor
25. mar 2010

😲 😲 Zuzi,že tuky 😀 😀 si zabila 😉 krásne bruško 😵 😵 môžem skopírovať najnovšiu do spoločneho albumu? 😵

agentkak
25. mar 2010

zuzi no velice ty čo mas rozširujuce zrkadla doma ? 😀

baby mne je strašne zle ufff 🙄

ivanulienka81
25. mar 2010

zuzi, krasne gulate bruuusko 😉
agentkak, ako ti je zle?

zuzanockamt
25. mar 2010

agentka ... a co ti je??? 😕 😕 😕

ja som mala zase bolesti v podbrusku a zase taky divny hnedasty vytok ... jaaaj 😝

anarida
autor
25. mar 2010

Kati čo sa deje?

agentkak
25. mar 2010

ja už si pripadam jak hypochonder 😢 tak sa velmi o to male bojim ze si to zbytočne len psych. komplikujem,,, je mi ako po poriadnej opici,,, malatna dnes na diete asi z tych viroz čo tu u nas prevladaju,,,

ivi ty si nemala ešte počas tehu virozu alebo malinký ?

agentkak
25. mar 2010

zuzi...to sa mi moc nepači hento som mala pri malej v prvom tehu v 25 tt a ležala som na rizikovom... davaj na seba pozor 😨

anarida
autor
25. mar 2010

Jaj moja skús na to trošku nemyslieť odreaguj sa nemysli na zlé ale len na dobre to pomôže 😉

zuzanockamt
25. mar 2010

agentka ... a nemozes byt malatna z toho, ze si na diete ... lebo ja ked som teraz hladna, tak mi je nie velmi dobre ... a davas si nieco preventivne proti tej viroze?

ivanulienka81
25. mar 2010

agetkak, mne zatial nic nebolo, ale maly mal virozu, vo februari mu v noci vyletela teplota na 40 a klesla a potom uz bol pokoj a teraz ma asi crevnu virozu, lebo grckal, dokyna nakazala dietu plus probiotika 😒
inac mna od vcera nejak pobolieva brusko, nie ako na kramy, ani nie pichanie v podbrusku ale tak celkovo ma boli, cele komplet

anarida
autor
25. mar 2010

Idem okúpať baby zatiaľ pa 😉

agentkak
25. mar 2010

baby čo si mam dať ?? ja som si dala len vitaminy a smectu aby ma neprehnalo... ale neviem už mam pocit že mam vnutornu teplotu... dieta neni až taka mala som rano banan na obed ryžu a teraz suchare 😒 😒

anaridka keby sa to tak dalo... male sa dneska neozvalo tak preto som trochu mimo... čo by som dala za jeden maly kop

agentkak
25. mar 2010

ivi a ty si to od neho nedrapla ?????

anarida
autor
25. mar 2010

Jáj moja skús to drobátenko trošku poštuchať 😅 😉
Neboj kopne keď sa mu bude chcieť 😵

agentkak
25. mar 2010

no včera sa asi riadne zlaklo ninka sa zobudila revom a ked som k nej dobehla celuuuu ma ovracala...chuda tak som ju na rukach odniesla do vane a aj seba aj ju v pyžamach som nas osprchoala čo sme boli take ovracane... ☹ a potom ked som si lahla tam male bolo v neklude ale apson som ho citila.... a všade sa poiše že tehu je jake pekkne a jak si ho treba uživat....a ja užívam ale so strachom,,,

zuzanockamt
25. mar 2010

agentka ... ty uz citis pohyby? ... ja teda necitim vobec nic ... ako by som tam ani nic nemala

anarida
autor
25. mar 2010

Ach mojka každý ma strach 😉
Ja som sa zo začiatku veľmi bála po tom potrate a ako to všetko bude ako to budeme zvládať a tak.
Ale už je lepšie keď myslim len na dobre viem,že sa môže niečo stať ja si poviem ak sa má stať stane sa človek ťažko tomu zabráni niekedy sa dá ale málo 😔 A teraz ani nemám čas myslieť na zlé veci pri herečkach takže nemám moc strach 🙂
Neboj určite bude všetko v 100% poriadku 😉 musíš veriť,že bude 🙂

agentkak
25. mar 2010

zuzi hej..zo začiatku len take vlnenie alebo žblnkot ale postupne sa to zosilujevčera už koplo tak že som to až do ruky citila to je take super 🙂 dufam že sa ma drobec dobre... zuzi ako prvodrodička musiš ešte do toho 18 19 tt vyčkat... 😵

agentkak
25. mar 2010

adi dakujem pozitivnu podporu som potrebovala 😔 hned je človeku na duši lepšie....ked ja som taky upípanec 😕

anarida
autor
25. mar 2010

Ja tiež už cítim ale možno je to aj tým,že sú tam dve? Môže to byť tým?

zuzanockamt
25. mar 2010

tak som zvedava teda ... tak o mesiac uz by malo aj moje kopkat 🙂

agentkak
25. mar 2010

jasne adi ved tebe sa tam musia pekne hmyrit 😀 😀 zuzi alebo si skus po okupani ked si lahneš nech ti muž hladka bruško mne na to vždy reagovala aj ninka aj toto druhe im sa to páči asi 😅

anarida
autor
25. mar 2010

😀 No veď sa mi aj hmýri 😵 zlatíčka moje nech to rýchlo ujde a nech ich tu už mám 😵