icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
26. mar 2010

vitaj natalie
natalie je to v poriadku
ja som v 15tt a mam -1kg 😉

samasa
26. mar 2010

Ahojte kočky. Anarida dakujem za pridanie do tabuľky. Inak som z Čadce 😀
Kočky ja si mylsím že je to OK. Ja som v 15tt a mám zatial -2kg. Doktorka sa ma akurát opýtala, či ešte zvraciam. Ale ja som všeho všudy zvracala asi dva krát.... Jem všetko čo mi ide na chut. Ale ja to ešte dobehnem.... možno vás ešte aj predbehnem 😀 Hlavne, že je malinké v poriadku a podla velkosti na ULT sedí aj jeho váha s dlžkou tehotenstva...

samasa
26. mar 2010

😎 😎 😎

parhelie
26. mar 2010

ahojte babulky 🙂
len tak pre inspiraciu prikladam link .. ake deticky rastu v nasich bruskach a co nas s nimi caka 😉
http://horoskop.denne.sk/horoskop-panna-dieta/

ivanulienka81
26. mar 2010

zase ma pobolieva brusko 😢

natalie_tmk
26. mar 2010

Super vdaka, tak ste ma upokojili 😀
Ja som predvcerom vecer 2x vracala, vcera mi bolo tiez zle ale nic zo mna nevyslo. Uvidim, ako mi bude dnes. Ja mam skor vecerne nevolnosti, nie ranne 😀

andzi
26. mar 2010

Ahojte kočky. Dlho som tu nebola. Vítam nové tehuľky. Ale sme pokročili, že? Tie týždne strašne rýchlo letia. Baby, neviete odkedy je vhodné začať chodiť na cvičenie pre tehotné?

dadulienka27
26. mar 2010

ivka aj mna dneska picha v podbruska a neviem co to moze byt,dost som znepokojena.......je to tak ostra bolest....uvidim ako zajtra.myslim si,ze to mam z roboty
a ty to mas mozno ze dvihas Miska???

agentkak
26. mar 2010

andzi od začiatku tehu už len potom ku konci jetreba zmiernit tempo.. ja som chodila počas celeho tehu...
baby ked vas picha radšej odpočívajte...
vitam nove tehulky 🙂

mimka29
26. mar 2010

Ahojte,
agentkak kde si prišla na to, že Marko má meniny 24.04. ? Lebo také meno máme vybrané pre chlapca a môj manžel sa volá Juraj a 24.04. je zrovna aj Juraja. To by mal radosť 😵

Ja používam krém elastiq

andzi
26. mar 2010

dadu, tak odpočívaj na lôžku a nepreháňaj to s prácou, ja som sa dnes veľmi nazlostila, keď som sa dozvedela, že môj nadriadený sa vyjadril že mám málo roboty a musí mi pridať. Vadí mu, že som tento rok bola už 4x u lekára. kašlem na robotu, ak ma to prestane baviť alebo budem cítiť, že je to na úkor dieťaťa, tak pôjdem na PN.

agentka, a chodíš už aj teraz?

mimka29
26. mar 2010

Ja som dnes bola ráno u lekárky pre papier, potom som ho niesla do roboty a pekne som sa prešla. Od rána od 7.00 som prišla domov až o 10.30 a tiež ma potom pichalo v brušku, tak som skoro do teraz ležala pre telkou. U nás je to taký zázrak, že sa nám po toľkých rokoch a umelých podarilo bábo prirodzene, že sa vždy zľaknem každého pichnutia. A vy tiež baby si dávajte pozor a nepreháňajte to ani s upratovaním pred Veľkou nocou. Nám idú za mesiac meniť okná, takže som tieto staré už ani neumývala.

agentkak
26. mar 2010

andzi teraz nechodim, ak si riziková tak by si nemala ale v prvom tehu som chodila od 2. mesiaca raz týždenne..tam učia aj dychanie a prípravu na pôrod...

mimka tieto mena sú tie čo nie su v kalendari a podla slovenských pravidiel urobili taký zoznam kedy sa tieto mena oslavuju a hadam sa o par rokov do kalnedara aj dostanu...

mimka29
26. mar 2010

agentkak a kde by som ten zoznam mohla vidieť, lebo to by bolo fakt úžasné, keby mali drobec a manžel naraz meniny 😵

agentkak
26. mar 2010

mimka hodim ti sem link....marko je 25.4 asi v rychlosti som sa pomylila ale aj tak to je len o den oslavovat by mohli spolu 🙂

http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku

mimka29
26. mar 2010

Dík, logicky to dali na Mareka 🙂

agentkak
26. mar 2010

No my sme ešte nemali 100% vybrate meno len sme tak uvažovali ale dnes mi muž schvalil Nelu a ta ma v tomto kalendari meniny den po jeho narodkach tak ako vy takže by tiež oslavovali spolu čož by bolo fajn 🙂)

julcek
26. mar 2010

To som si myslela že len ja mam také obavy že ma pichá v podrušku a niekedy je to také neočakávané

natalie_tmk
26. mar 2010

Aj mna dnes bolelo brucho 😒 Strasne sa bojim vseliakych komplikacii a ani mi to nema kto vysvetlit co sa deje, tak sa este viac bojim 😖

A zavidim vam, ze uz mate mena vybrate, ja mam dlllhy zoznam napisany a neviem sa rozhodnut 😀

dadulienka27
26. mar 2010

andzi ja viem,ze to nemam prehanat,ale ked som tento tyzden prisla do roboty po 3 dnoch marodky,tak ma skoro porazilo.Zamestnali pre mna jednu pomocnicku,ktora by mi mala pomahat,ale je to ubohe...ma 49 rokov,no vsetko robi ako by mala 60.Kazdych 15 minut sa pyta co robit,vobec nie je samostatna..je to na porazenie.Este aj na wc mi oznamuje kedy ide...aaaaaaaa ☹
Mozu byt tie bolesti bruska aj zo stresu????Lebo niekedy ma z nej ide skoro porazit.
natalie mi sme do vcera mali len meno Sofia a vcera pribudlo Emily.ak to bude chlapec,tak sa riadne zapotiiim.
Inac aj moja kamoska mala plno mien a ked babo prislo na svet hned vedela ako sa bude volat...... 😀

ericka310
26. mar 2010

my mame uz tiez taky maly zoznam mien pripraveny, ale este stale sa nevieme rozhodnut pre jedno

dnes sa mi konecne podarilo objednat na ultrazvuk do KE. Tam je normalne problem sa dovolat, volala som stale takmer 2 dni ale nikdy mi to nebrali, az konecne dnes rano. Vsetky terminy az do maja maju obsadene, ale ked som sestricke povedala, ze ja potrebujem ist na ultrazvuk kvoli zlym vysledkom tripple testov, tak ma supla aj na skorsi termin. Mam prist 6.4. ....tak som si vydychla, lebo amniocentezu sa bojim podstupit.......to budu pre mna asi najdlsie dni.

ivanulienka81
26. mar 2010

dadu, sem tam bolest v podbrusku moze byt, asi rastiete....
ale mna boli sem tam cele brucho, aj hore... hadam to prejde ☹
my mame vybrate len meno pre dievcatko, lebo to sme mali pri Miskovi vybrate, lebo som bola presvedcena, ze bude dievcatko a ked doky povedal, ze chlapcek tak do terminu sme nevedeli vybrat chlapcenske meno...

jazmina83
26. mar 2010

Babulky, aj mna pobolieva brusko a dokonca aj kríže, ale to mam z toho, ze som dnes behala sestrou po obchodoch, vcera ma bolelo aj v trieslach, či slabinách, ako sa to spravne povie, ale ukludnujem sa s tym, že maternica s babetkom rasie a všetky tie väzivá sa tam natahuju a boli všetko možné ☹ , netreba mysliet hned na najhorsie, a hlavne to neprehanat s namahou, inak, vcera som zacitila pri sledovaní TV, jemnucky pohyb a potom o hodinku zasa 😀 😀 😀 hehe, kedy prídu tie ozajstne chýrne kopance 😀 😀 😀

anarida
autor
26. mar 2010

Ahojte 😵

Ja som sa od rána až teraz konečne zastavila 😝 Ráno sme boli s Emkou plávať po dlhšiom čase aj nám to dobre padlo
Potom sme bolebahli obchody v Maxe , meste najedli sa a poobede šli po Mišku do škôlky a do parku celý ďeň sme boli vonku bolo krásne tak sme to využili dúfam,že nebude cez víkend pršať ako hlásili

lucialen
26. mar 2010

Ahojte, vidi, ze sa to tu poriadne rozrastlo, kym som tu nebola 🙂 Ja uz mam po statniciach, tak sem mozem chodit. Dnes som sa vratila z nemocnice, lebo po statniciach som mala tlaky na hrudi, tak ma zobrali na vysetrenia, urobili mi sono a uz v 15tt sme videli gulky 😀 A nas malicky si od zaciatku nadbehol uz cely tyzden 😵 Tak neviem, ci sa nechce narodit uz v auguste 😀

anarida
autor
26. mar 2010

Ahoj lucialen vitaj 😉
Si tu pekne dlho nebola 😲 Gratulujeme k chlapčekovi 😵 😉 bude to riadne chlapisko keď sa narodí 😵
Inak ty si v tabuľke?Doplním pohlavie ak si? 😵

lucialen
26. mar 2010

Asi nie som v tabulke, poslem ti udaje 😉

maculienka123
26. mar 2010

caute babule,som dorazila zrovna domov hladna jak slak,varim spagety,tak si vas idem precitat zatial.dnes ma nekopalo nejak tak neviem co sa stalo,hadam spi.

anarida
autor
26. mar 2010

Hneď ťa pridám 😉

lucialen
26. mar 2010

Vy uz mate ake pekne bruska 🙂 Ja som zacala priberat na zaciatku tehu velmi rychlo, som myslela, ze budem ako sud, ale nastastie sa to upokojilo 🙂