♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
poki ... pri tom prvom odbere sa genetika nehodnoti ... na to je predsa AFP test medzi 16 tt - 18 tt
zuzi aj ja 4 okna umyte ešte dve plus balkon ale som hotova asi to necham na zajtra...
dadu no bohužel až take kamošky nemam aby došli okna umyť 🙂 a rodinu mam dalekoooo takže sama samučkaa 🙄
no niektorym povedali uz skorej...ked je to vidiet. zuzanocka ani ty este nevies? baby lebo ja ked budem mat chlapca, tak bude nosit ruzove body...uz mam tak kupene. ale mam aj modre vecicky, takze ak bude dievca, tak bude nosit aj modre. mna to stve hlavne kvoli kociku. lebo sa mi naramne paci peg-perego ruzovy kocik. nemozem mu odolat. ale ked to bude chlapec, tak potom neviem v com ho budem vozit. v tom ruzovom, ked ho kupim?
poki a ty kedy ides na sono nejake? zasa ked si nedockava mohla si skusit ten geneton, tam to je uz od 10 tt. 😉
poki ... ja som bola zatial iba na jednom sone - 8 tt a dalsie ma caka v 20 tt ... ja mam veci na chlapca komplet pripravene )po sestrinom malom) a na tie prve mesiace aj pre dievca ... ale mam taky dojem, ze to bude chlapec
silvika, neviem kedy, ona mi nikdy nepovie. prvy raz som videla len gestacny vak, druhy raz uz bolo aj babo, to bolo v 10 tt a potom v 12 tt som sa tak tesila ze ho znova uvidim a nic 🙂 ja teraz velmi rada chodim na gyndu, co neviem, ci je az take normalne 😉 no 1.4 idem na odbery aj s priatelom, kvoli protilatkam a vtedy mi povedala, ze spravime aj poradnu a vobec, vsetko komplet. no uz by som chcela drobca znova vidiet, ako narastol a tak. tak dufam, ze mi spravi aj sono.
zuzanocka, ja sipim dievca, ale nechajme sa prekvapit, mozno to budeme mat naopak 🙂
ahojte, peknú sobotu vám želám všetkým!
vďaka za všetky rady k tej mojej nešťastnej zápche...najhoršie je, že všetko, čo mi tu radíte, už dávno robím, ale stále nič ☹
vždy som milovala ovocie a zeleninu, ale odkedy som tehotna, som priam úchylná na jablká, pomaranče, rajčiny, hrozno, zeleninovú polievku..takže môžem naozaj povedať, že toho mám každý deň naozaj dosť.
ale priznám sa, že tie orechy som ešte neskúšala, ale určite vyskúšam, lebo ráno bolo zase trápenie na WC ☹
agentka - vďaka aj za tvoje rady, ja každé ráno pijem acidko, jogurty mi veľmi nechutia, aj keď sa donútim zjesť denne aspoň jeden aj ľanovými semienkami, ktoré vraj tiež pomáhajú v tom mojom probléme. a vody pijem tolko, že chodím každú pol hodinu cikať.
ale jedna baba mi poradila, že si mám kúpiť nejakú vlákninu rozpustnú vo vode, tak to skúsim, keď sa konečne dostavím domov. Lebo už fakt neviem, ak to nezaberie, skúsim čipky.
a dnes sa chystám po robote na veeeeľmi dlhúúú prechádzaku do IKEA, takže pohybu budem mať habadej 🙂
tak pekný víkend ešte všetkým nepracujúcim a tie ktoré pracujete, nech nám to rýchlo ubehene.
vranka s tou zapchou, by som sa asi skorej zmierila s tym, ze to nejde, mne sa tam tie deti asi ukladaju tak, ze mi tlacia na creva, a mam tiez trapenie, nech jem a robim co chcem, pred porodom som si ziadala klystir co tu niektore zasadne odmietaju mne to pomohlo skoro ako epi. ja chodievam tak vd atrikrat za tyzden na velku a aj to s bolestami vacsinou cim som bola tehotnejsia tym to bolo horsie, ale ine zasa si pochvaluju ze sa im vyprazdnovanie prave upravilo, skorej asi sa nesnaz tolko ako za normalneho stavu chodievat. 😉 ale ked ti nieco pomoze daj vediet, mne veru nepomohlo zatial nic
Ahojte, ale ste toho napísali!
Lucialen, gratulujem ku štátniciam aj ku chlapcovi. Tak skoro by som aj ja chcela vedieť pohlavie, ale mne môj dr. povedal, že sa to dá až okolo 30tt vedieť, no je on normálny? To mám dovtedy čakať? To určite nie!
Mne na zápchu pomáha pohár teplej vody alebo teplý čaj nalačno a potom v priebehu dňa ovocie, hlavne jablká so šupkou a nejesť banány a čokoládu. 🙂
andzi, čokoládu nejem a banány nemám rada...to nejem ☹
silvika, vďaka za info 🙂 no je pravda, že ja sa snažím ísť každé ráno na veľkú, ako som bola zvyknutá...no ved uvidím, asi sa fakt budem menej snažiť 🙂
Vranka6, asi blbá otázka: prečo sa snažíš vyprázdniť každé ráno a nečakáš, kým to na Teba jednoducho príde a nebežíš vtedy?
Prajem vám pekný sobotňajší večer... 😉
Tak ako sa máme? Predpokladám, že už ste to upratovanie ukončili!? Ja som už konečne doma zo školy, tiež som niečo málo poupratovala a teraz vegetím... 😎 Poviem vám, je to fuška dočítať vás... 😉
poki, no s tym ruzovym kocikom opatrne, aby si nedopadla ako ja. bola som 100%ne presvedcena, ze cakame chlapceka, vsetko modre sme kupovali a nakoniec sok, v 24tt na sone, ze to bude slecinka. tak nam az sanky padli obom a hned do obchodov kupovat novu garderobu.
akurat sme inak dosli z nakupov, v nexte mali vypredaje, za polovicu, ale nic moc tam nemali. vsetko uz len na vacsie deti. na stanku akurat len jedno tricko som nasla. tak som jej aspon z novej kolekcie, ktora uz ale nebola za polovicu kupila nejake tricka a leginky na leto. vobec sa to nedalo porovnat s povianocnymi vypredajmi, to tam bolo tolko veci, ze keby som mala aj 200€, tak miniem.
zuzi ak naáhodou ja budem mať chlapca a ty dievča tak možme meniť veci 😀 😀 bo ja mam len same dievčenské
asi by som sa potrebovala nakolonovať ešte som nestihla dve okna 😒 a to nehovorim o kuch. linke a veciach v skrini chcela som preriediť oblečko...a malej izvu sme chceli prestahovat do hosťovskej bo už sa v jej nezmesti a to sa možem začať učiť na štátnice a parada nestíhačka naša značka 🤐
agentka ... aj ja som chcela triedit oblecenie v skrini, ale nejako to nevyslo 😅 😝
No čavino,
tak aj ja mam dnes za sebou upratovanie... sice som všetko nestihla, lebo som trenerka tenisu a doobeda som este musela 5 hodin odtrenovat, ale potom hned sup sup na upratovanie!!! vela som nestihla...len zakladne..zajtra sa pustim do okien a nejaku vyzdobu si urobim... ked uz ide ta velka noc 🙂)) ale som to inak asi s aktivitou prehnalaa....som unavena ako kon... 😖
A inak sa ako cítite?? nevolnosti už lepšie??? mne už asi týžden rano je super...tak sa z toho tesim.. aj ked zase teraz ma začína stále častejšie trápiť kyselina ☹
esteze ste mi pripomenuli to triedenie oblecenia. pustila som sa do toho a aj som zabudla, ze mam v jednom sufliku odlozene veci, co som podostavala, ale boli stanke este velke. no a teraz som ich pozerala, a uz by jej aj mohli byt niektore. takze s tym, co som dnes pokupila, mame zasa na par mesiacov pokoj. a uz asi nejdem kupovat nic, lebo za kazde tri mesiace, mam jednu plnu krabicu malych veci od pampersiek jumbo balenie.takze este cosi ponosi toto druhe a budem plnit stranky bazaru asi.
janica81: ahoj 🙂 pozerám, že máme rovnaký termín... 😀 ja už 4 dni bez vracania 😎 tak dufam, že to nezakríknem...
janica, na kyselinu odporucam talcid. moze sa aj v tehu. ale ak by sa to malo zhorsit, tak si radsej chod od doktora pytat pantoprazole.
aj ja obcas mam problem s kyselinou, ale zatial si nic nedavam, lebo to nie je nic brutalne
baby ja som nasla v jednej kucharskej knihe od M.Leiferovej toto:pri castom paleni zahy musime obmedzit mastne jedla a cokoladu.Niekto je citlivy aj na citrusove stavy.Vtedy treba zapit stavu poharom vody.Pri castom paleni zahy pomaha aj strata 3-4kg (pe vas neplati)dve hodiny po jedle by ste si nemali lahnut.Pri spanku si dajte pod hlavu vyssi vankus.Radsej si lahnite na lavy bok,lebo ked lezite na pravom,pazerak je anatomicky ulozeny tak,ze kyselina sa lahsie dostava do pazeraka.Pred spanim nepite alkohol (zase nie pre vas 🙂 )
tot vsio,hadam tym co to nemaju az take vazne pooze mozno to spanie na lavej strane 😀
ahojte baby vranka ja som mala a aj mam problemi zo zapchou stale..ale odkedy som si kupila psyllium je to lepsie dokonca po neviem ako dlhom case som dnes bola aj vcera bola na velkej...nestalo sa to hadam roky rokuce ta vlaknina je fakt dobra len to treba pravidelne uzivat ja sprosta si to dam len vtedy ked je zle...a cipky mi pomahali ale nie akoby som xcela zakazdym mi praskla zlata zila a krvi ako z prasata...nieje dobre si davat cipky oni ti umelo vyvolaju stolicu a dokonca som pocula ze je to navykove apotom je este vacsi problem..takze kup si ten psyllium stoji to cca 3eura ja si trolinka davam do jogurtu ale malo by sa to davat do vody a nasledne zapit dlasimi 3 decami vody no ja rano vodu nemozem ani citit to skor do mlieka ale napina ma z toho takze to fakt davam len ked je zle. daj vediet ako a ci pomohlo 😉
Ahojte micušky moje krásne .
My sme až teraz prišli no teraz ako teraz sme doma už takú hodinku Emka ako sme prišli ľahla a spala tak som ju ešte vlhčenými utierkami chúďa v spánku "umývala" 😀 😀 ani sa nehla Mišku som okúpala leží pred TV ešte pije kakao a aj ona určite hneď zaspí.No dnes super dník ale sme všetci veľmi unavený 😝 Idem Vás dočítať 😉 a pridám sem nejake fotky keď nahodím z foťáku 😉
poki10 vitaj medzi nami 😉
Ak chceš môžem ťa dopísať do tabuľky 😉 info cez IP 😉
ahojte, tehulky 🙂
az dnes som vas objavila a rada by som sa k vam pridala 😉 Podla PM mam termin vypocitany na 1.9.2010
vitaj gali 😵 😵 😉
dakujem, anarida
anaridka a smerom na západ sa nechystaš????? 😅 😀

aj ja som nedockava,ale na dalsie sono ideme az 22.4 mm tvrdi,ze tam uz povedia,no iba ak bude spravne otocene.....mne uz vetci predpovedali aj dievcatko aj chlapceka,ale v podstate mi je to jedno-hlavne nech je zdrave...len koli tomu oslovovaniu ked je v brusku a vecickam by to bolo pre mna jednoduchsie vediet pohlavie 🙂