♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andelik8 ja mam poradnu tiez o 2 tyzdne, tak preto sa pytam, a s ultrazvukom som asi tak ako ty robila mi len ten na potvrdenie tehotenstva, inac na 3D som bola inde
ahojte, aj ja mam poradnu o dva tyzdne a uz sa neviem dockat, pretoze dufam, ze uz mi lekar prezradi co to bude 🙂 aj ked sa trosku obavam, co za test alebo odber na mna zasa chystaju 😅
to to s tymi vysetreniami a odbermi je fakt ako beh na dlhu trat, stale sa nieco najde co by nam vedeli urobit
ved to...keby aspon clovek vedel vopred co ho caka. mam vzdy z toho zbytocne stres ☹
inac neviem kolke este chodite do prace, alebo pracujete ale mna poobede tak taha do spania, ze musim zo sebou riadne bojovat len pozeram na hodinky kedy uz mozem ist domov
ja stale pracujem a som na tom podobne. no a dnes po tom posune casu som hotovu uz uplne. by som spalaaaaa 😔
testy sa robia,aby sa predislo nejakym zavaznym ochoreniem babetka.mne vzdy povedia na co beru krv a ake testy este navyse treba spravit.tiez som pozerala jak puk,lebo pri Erike nic take nerobili a to bolo pred 2 rokmi.no co uz veda sa posuva dopredu.
inac a ja som poobede strasne unavena len ja kd dam malu spat tak som nalepena na pc a ked uz sa rozhodnem ist si pospat tak zrovna sa zobudi a uz krici mama mama 😠
ozaj, rozmyslate niektora uz nad tym aky kocik kupit? ja uz sa pomalicky rozhliadam, ale bodla by nejaka rada od tehuliek co uz mimi maju 🙂
tak som rada že nie som som sama, no dnes to bolo fakt krute, som spala skoro na nohach
Ten kociar by zaujimal aj mna nejake dobre rady a tipy by pomohli, aky kociar do KE na tie kocky v meste 😀
no ja sa tiez pozeram po kocikoch,lebo pri Erike som mala po druhych a chcem mat taky co sa tam da dat aj vajicko a hotovo a nasla som TAKO komplet jumper a cestovna postielka je zadarmo 😉
julcek ja chodim do prace a vždy ked sa naobedujem nedokážem udržat oči... total k-o 😅 nie si sama
ajoj lulu ako sa darí ? 🙂
baby kočíky jednoznačne s velkou vaničkou lebo babo pojde s fusakom do zimy a väčšinou maju kočíky tie vaničky úzke... už sme to tu raz rozoberali...a bacha aj na kolieka do snehu su najlepšie nafukovacie...
julcek, my mame tiez v TT sama kocka v meste 🙂
lulu, presne aj ja hladam nejaku trojkombinaciu, aby bola aj vanicka, aj sportovy a aj s vajickom. da sa vsetko dnes, len tych prasuliek keby bolo. taka schodna cesta sa mi zda BABY SMILE, ale nazivo som este nepozerala.
a podme spaaaat 🙂
ahoj agentkak,
tiez som myslela na tu vacsiu vanicku. diky za radu ohladne koliesok 🙂
ahojte
ja som nejak spomalena,nejak nad kocikom este nerozmyslam ani som nic nekupila.stale si vravim,ze je este cas.
jéj zuzi aj ty si s TT ? 🙂
zuzi inak ja som dostala poradené a kupila som X-lander komplet...
Ahoj agentka,ale dobre sa dari vsetko je oki uz sa tesim o 2 tyzdne nech mi rychlo povedia,ze je vsetko v poriadku a som strasne zvedava co to bude,aj ked mam tusaka,ze to bude dievca a moj sa mi smeje,ze vsetky vecicky pozeram v modrom a zelenom 😀
tento Tako ma velke nafukovacie kolesa a som rada,lebo v tej nasej dedine ked odhrnia sneh tak vsetko na chodnik a z malymi koleckami nemam sancu prejst.a tento je trosku drahsi stoji okolo 360eur a stale byvaju na tieto kociky akcie.len ma serka to,ze neni aj vo fialovej,ale taky bude mat zase svagrina tak nebudem opakovat 😉
ahoj macka,
aj ja si myslim, ze je este na kocik cas, ale vies ked sa clovek obcas v praci nudi.... 😉
agentkak (vzdy si idem prsty dolamat ked ta pisem 🙂 )
veru som z TT, aj ty si? lebo na profile vidim Malacky.
a X-lander som videla tiez, teraz je akcia a tiez sa mi celkom paci.
agent tej je dobry 😉
ahoj macka tak akosa citis?mna tu teraz kopcuje babetko.kurnik a zase ma boli jazva po cisarskom asi bude prsat 😒
lulu tušaka mam aj ja aj ked v poslednej odbe som nejako važkach a už si pripuštam myšlienku že by to mohol aj chlapec byť 😀 už musim do stredy vydržat....len dufam že nebude hajat a že sa nam ukáže...
baby to si chcete kupovať uplne fungláč ?? 😕 podla mna sa to neoplati....
ja mam este jeden sportovy doma po Erike tak ked henten nebude vyhovovat tak pouzijem tento,ale ja si myslim,ze to vyuzijem,lebo aj na zimu ked je sportovy tak je tam teply fusak k tomu 🙂
zuzi
blbý nick ja viem 😀 hej som z TT ale už byvam v MA...a ešte su tu dve baby z TT .... a si priamo ?
macu čav nejak si tu nebola...už ti býva lepšie ??
jeeej lulu, ty uz mas pohyby? ja uz sa neviem toho dockat 🙂
inak mne kazdy hovori ze to bude baba, neviem preco 🙂 osobne nemam ziadneho tusaka, len sa mi stava ze ked hovorim o mimi, tak v muzskom rode 🙂 zeby znamenie?
agi, hej som priamo z TT
zuzi aj si chceš dať zistiť ??
a odkial konkretne až to teda neni tajne 🙂
som sa zrovna objednala na 3D do Hlohovca,tak som zvedava ci doktor bude mily.idem 9.maja
lulu,male uz aj mna kopcuje jedna radost,od tohto vikendu uz to nieje take jemne ale dost intentizne a musim si zaklopat,ze som uz asi tyzden nezvracala vecer,byva mi obcas zle od zaludka ale to je v poho,dam jednu tabletku a idem si lahnut.
agentka,som nebola cely vikend az teraz,sme mali behacky kade tade.
zuzu,to len ja som taka leniva v tomto,vela bab uz ma nakupenu celu vybavu ale asi je to tym,ze ja beham okolo priprav na svadbu,tak ani financie nie su nazvys zatial.
zuzu,ja tiez nieviem co to bude,ale tiez to oslovujeme v muzskom rode,to je tak automaticky.
ja zatial len zbieram info o kociaroch kedze je taky velky vyber a je to nase prve babo nemam este skusenosti
zuzi jasne mi druhorodicky citime skor pohyby a ja uz ich asi tak 2 tyzdne pozorujem,ale teraz su aj silnejsie aj moj uz citil jak to tam kopcuje 😀

mne robila doktorka na poradni ultrazvuk iba v 6tt... ako potvrdenie tehotenstva. Na NT UTZ ma poslala inde, aj na 3D som bola inde. Teraz mam poradnu o dva tyzdne a tam mi bude robit UTZ teda len druhykrat... myslim ze morfologicky je to, v 20tt