icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzulik82
30. mar 2010

wow, tak to uz co je....my sme rodina 😀 to je sila! tak potom moj ocino Milan bol tvojej maminy prabratranec 🙂 to je jake dobreeee 😎
tak teda oukej, ja si teda skusim zavolat (myslela si osobne ci telefonicky?) na ten prijem a skusim sa opytat na to 3D, ci sa da a za kolko. diky moc, si zlata!
a tesim sa ze viem uz aj tvoje meno, hihi...a to je jake kuuul, ze pracujes na ministerstve (a to Z znamena zdravotnictvo alebo zahranicie? 😀 ) ale vyzvedam co...dufam, ze nevadi.
ja robim v dodavatelskom parku pri Peugeote na logistike v jednej malej firme. Pohoda, klidek....

agentkak
30. mar 2010

no tak haluz že? 😀 😀 😀 to fakt je ten svet malýýýý no neviem kto s kym a s ktorej strany jak su porodinovany ale tak aj tak je to náhoda 😅
zuzi zavolaj do nemocky spojovatelke a vypýtaj si gyn. príjem sestričku michlerovú a popýtaj sa kedy tam dr. havlikova bude a ako a kedy sa tam da objednat...
nevadí ved aj ja som zvedava 😀 a to prve čo si tipla to je spravne...tak to je super ze maš pohodu aj ja občas sem tam stres ale inaks a da.... a ešte ma napadlo ty si tu pisala že si sa narodila 5.9?? lebo ja som 12.9 takže si o týžden staršia 😀 😀 😀

lili s betadyne mam skusenosť aj ja je to trochu neprijemne ale ved ti mohli dat aj nejake čipky nie ?

agentkak
30. mar 2010

baby sory že sme sa tu tak rozpisali so zuzkou 🤐 dufam že vam to nevadi prepáčte 😉

zuzulik82
30. mar 2010

ano ano, prepacte nam to 😉

chudiatko lili, to muselo byt neprijemne ☹ ja nastastie ziadnu taku skusenost nemam. akurat vysledky mocu som mala nejake zle, ale nove vysledky uz boli nastastie dobre. tak dufam, ze uz sa nic take nevyskytne.

dadulienka27
30. mar 2010

mne to vobec nevadi 😀 😀 😀 ked sa v robote nudim,tak citam hocico 😉

agentkak
30. mar 2010

tak dadu máš nas zmapované 😀 😀 aje ti lepšie už ?

zuzulik82
30. mar 2010

inak agentkatka, dobre si citala. som narodena 5.9., tak to budeme mat ake krasne darceky obidve 😉 a mam takeho tusaka, ze sa v tej porodnici stretneme 😀

agentkak
30. mar 2010

😀 😀 😀 😀 tuším sa tak nachystam daj vedeť ked budeš rodiť 😅
inak ja idem zajtra na AFP trochu mam strach tak dufam že to dobre dopadne ale aj na sono a to sa teším 😝

zuzulik82
30. mar 2010

dadu, si zlata 🙂 aj ja sa casto nudim v praci a citam vsetko doradu 😀

dadulienka27
30. mar 2010

uz je to celkom lepsie,snazim sa stale pit a do roboty som si priniesla deku,tak som v nej zabalena 😀 vsetci v kratkych rukavoch a ja akoby vonku mrzlo 😀 😀 😀

zuzulik82
30. mar 2010

teraz budem asi vyzerat hlupo...to AFP, to je ten test na zistenie vrodenych chyb?

dadulienka27
30. mar 2010

zuzi ja uz som na tejto teme asi zavisla 😀 nechodim na ine chaty,obcas facebook,ale tuto stranku refreshujem vkuse,som zvedava co je nove a vzdy viete poradit na akukolvek temu,tak je to super 😎

agentkak
30. mar 2010

dadu radšej v deke to by malo byť v teple ja som si to aj nahrievala len neviem či sa to teraz v tehu može ale asi nie..
zuzi ano tripple test na downa a razštepy

dadulienka27
30. mar 2010

nevyzeras vobec hlupo....ani ja ked som to prvy raz pocula som nevedela o co ide,ano je to na to,inak sa to vola aj tripple test 😉

mimka29
30. mar 2010

Teda baby, vám sa nedá stíhať 😀 Keď si sadnem k PC, tak tu mám vždy hotový román 😀 Bola som vonku s mužom na obede a potom som mu musela robiť nejaké papierovačky, lebo teraz utekal s daňovým. Klasika ako každý rok si to necháva na poslednú chvílu a to si chcel nechať na zajtra, tak som ho s tým pekne hnala.

zuzulik82
30. mar 2010

no jo...mne sa to vsetko myli AFP, tripple test 🙂 tak ja uz to mam nastastie za sebou a s dobrym vysledkom.

dadu, ja zacinam byt tiez zavislak 🙂 a na fcb som zvykla aj ja, ale to nam asi pred 2tyzdnami blokli v praci 😢

inak ja som par rokov dozadu prekonala zapal obliciek, teda este pred tehu a strasne dufam, ze ma nic take neprepadne teraz, alebo ze to nebude mat nijaky vplyv na tehu a mimi.

iron
30. mar 2010

ahojte tak ja uz mam tiez AFP test za sebou, bohuzial so zlym vysledkom. Zajtra idem na dalsi odber, tak uvidime ci sa to potvrdi alebo vyvrati ten prvy vysledok. Ak bude pozitivny tak ma asi neminie amnio...drzte palce. 🙂

agentkak
30. mar 2010

iron neboj ono to byva často skreslene ked sa to berie hned na začiatku 16tt lebo to sa brava od 16 - 20tt neboj dobre to dopadne 😉

iron
30. mar 2010

pevne v to verim. Len som z toho taka rozladene, lebo pri krpatej bolo vsetko ok....Citala som ze prve vysledky byvaju skreslene..

zuzulik82
30. mar 2010

aj ja som bola na to upozornena ze to byva skreslene...neboj, vsetko bude ok 😉

agentkak
30. mar 2010

iron mna to čaka zajtra tiež sa bojim...to je asi prirodzene...ale treba veriť....a ked nie tak amnio to je najistešie ...neboj

zuzulik82
30. mar 2010

agentkatka, drzim zajtra palce na ten test a tiez nech sa mimco ukaze...ci bude mat sukienocku alebo riflicky 😀

agentkak
30. mar 2010

dakujeeeeeeem 😉 sa potom ozvem..

mimka29
30. mar 2010

iron neboj, ako píšete, prvé výsledky bývajú skreslené.

Ja idem na nejaké testy po Veľkej noci v stredu, ale teraz ani ja neviem, že na aké. Mám taký pocit, že na tripple testy. Idem pozrieť tehu knižku.

mimka29
30. mar 2010

Ja sa v tehu knižke nevyznám ☹

silvika
30. mar 2010

agentkak ty uz mas aj take predbezne urcenie, ze to bude dievcatko vsak? tak nech sa vam poukazuje poriadne

silvika
30. mar 2010

mimka ja uz mam druhu knizku a tiez sa moc nevyznam, ja sa vzdy len pytam, ci to je dobre ale zrovna sa nedozvedam ake su tie idealne hodnoty a podobne, len ci je to dobre ci nie. 😝 no a v nemocnici mi aj tak knizku "čorli" takze co som tam mala vsetko pozakladane je ta tam.... jaaa ze to si odlozim spolu s maleho rodnym listom 😝 hen ich

mimka29
30. mar 2010

agentkak tak zajtra sa drž a už by ste mohli vidieť čo to je. Ja tak dúfam, že keď pôjdem 7.4. na ultrazvuk, tak to už tiež uvidíme.

silvika ale hlavne, že mám všade napísané neg. 🙂

silvika
30. mar 2010

no vidiiis a ze jej nerozumies 😝 😉 a kam chodis ? ja do gpn v ruzinove