icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

johanka19
14. jan 2010

tak s oblecenim zatial problem nemam, asi je to tym, ze nie som nijako stihlunka, takze kilo ci kolko mam naviac sa akosi strati - a aj od leta som par kg pribrala - troska sa mi spomalil ziv. styl tak kilko dva tri sa nabrali, tak ktovie kedy to zacne vyzerat ako tehu priberanie, a nie iba "priberanie" 🙂 ....
uf, prave som par minut predýchavala, zas ma naplo .... bleeee .... este ze som doma ... v kancli by ma tieto stavy nepotesili .....
mywiel - tiež s "ostatnymi ludmi" chceme pockat s oznámenim do 3mesiaca, ale s nasimi mam dost blizky vztah a bude to ich prve vnuca ... neviem, zas nerada by som to roztrubovala, ked je tak skoro 🙂

andzi
14. jan 2010

Ahojte, dnes mám v práci toho veľa, takže som tu len na skok. Inak, mne tiež nebýva nevoľno, mám len takú ťažobu na žalúdku a páli ma záha, čo sa normálne ž čudujem, či som tehotná. Akože som rada, lebo môžem chodiť do práce, lebo doma by ma asi švihlo. Nič by som nerobila, len sedela na nete alebo pozerala telku.

Baby, mne lekár v pondelok po sone povedal, že som cca 4-5tt a podľa koňa som už 6tt. Ako sa to vlastne počíta?

vranka6
14. jan 2010

andzi..môj lekár to ráta podľa poslednej menštruácie a MK tiež.....a obaja mi vyrátali, že som v 6. týždni, ale tu mi píšu termín pôrodu 10.9. a dr. mi do knižky napísal 8.9. 😀

tak uvidíme

vranka6
14. jan 2010

aha...až teraz som zbadala, že už som tu v 7. týždni 😀 😀 😀

johanka19
14. jan 2010

myslim, ze vsetky tie terminy su dost o tipovani 🙂 ako smaozrejme, pre orienatciu to staci, ale aj tak si to male zije vlastnym zivotom a je mu uplne jendo ci si my mylsime ze ma 6 tt alebo 7 🙂

hhalina
14. jan 2010

ahoj holky, teď jedu k toktorovi, večer se ozvu, papa 🙂

johanka19
14. jan 2010

drzime palce🙂

agentkak
14. jan 2010

mne zas každa kalkulačka tiež inak vyrata,, nechapem a kedže ani neviem key som mala plodaky tak si ani netrufam tipovať... všetko závisí od datumu oplodnenia a ako napisala johanka babo samo najlepšie vie kedy a ako 🙂

hhaliiii držím palcee určite napiš 😎

mywiel
14. jan 2010

No v kazdej kalkulacke vynde inac podla dlzky vasich cyklov to je len priblizné jedine na merani zubrienky na sone vam doki moze povedat aké staré je tehotenstvo lebo neviete kedy doslo k ovulke a kedy k uhniezdovani, ja som mala ovulku dost neskoro lebo mam aj dlhé cykly tak ratam ze sa nam podarilo splodit mozno dva dni pred vianocami a to som mala poslednu MS 28.11.09 takze vzdy vam doki prirata dva tyzdne tehotenstva lebo sa to pocita vsade od poslednej MS ale plod je o dva tyzdne mladsi. 😉

mywiel
14. jan 2010

Vynimky su samozrejme zeny co maju pravidelny cyklus 28 dni tie aj mozu presne vediet kedy je ovulka alebo merianim BT ale to mne sa nikdy nechcelo znacit si grafy na to ja nemam trpezlivost a ani som to zatial nepotrebovala. Dnes ma chyta taka zdrava pazravost ze neviem co skor do ust ci slané ci sladké alebo oboje? 😅 😀 😝

tiriel
14. jan 2010

mywiel, ja ťa na skype čítam,neviem čo sa deje,že nič nevidiš,aj tu som ti posielala 2x IP. prepáčte že to píšem tu,ale inde to nedokážžem myw odkázať 😝

mywiel
14. jan 2010

No dnes mi pc uplne blbne asi je zavirovany lebo ani IP mi nejde vidim odkaz a ked idem do IP tak tam nic nie je ale uz som napisala adminom ze co to? 😔 😕

jika80
14. jan 2010

caute babky
mne je taaaak zle, 15 minut vydrzat v buse bol nadludsky vykon
ja idem zajtra rano na druhe sono - uz sa hrozne tesim, uz by sme mali vidiet aj srdiecko 😵
ja som to zatial povedala len kamoske a bracekovi a samozrejme aj mm 😀 jedni aj druhi rodicia sa to dozvedia az vo februari
ale je to takze,neprezradit sa, hlavne ked telefonujem s mamou 😅

mywiel
14. jan 2010

jika supéér tak hod fotecku potom nech vidime zubrienku 😵 😉 Ja to prezradim okrem mami a brata az zac. 4tého mesiaca skor nie. 🙂

jika80
14. jan 2010

mywiel - nemam doma scanner, tak foto hodim az v utorok - to pojdem do robotky 😀
no ja keby som byvala niekde v blizkosti nasich, tak by sa o baby dozvedeli uz teraz cez vikend, ale kedze im to chcem povedat osobne a na svk sa chystame az vo februari, tak preto az na zaciatku 4-teho mesiaca

mywiel
14. jan 2010

Holky a kludne jedzte ciernu cokoladu je v nej zelezo, ja uz som si dala.... 😝 😀

mywiel
14. jan 2010

jika a ty kde zijes ak sa mozem spytat?

jika80
14. jan 2010

mywiel - v nemecku
jaaaj, dala by som si cokoladku, keby sa vo mne aj udrzala 😅 o hodinu a pol musim este na hodinku do robotky a potom este na hodinu a pol do skoly - no bude to tazky vecer 🙄

mywiel
14. jan 2010

Ja mam toto druhé tehu uplne iné pri prvom mi bolo zle stale pocas mesiaca a pol a tu len hlad ma chyta 😀 no to mas super ja uz sa domov nedostanem lebo lietadlom sa trepat zo Svajcu s malou sa mi nechce a v lete sa stahujeme do domu tak budem mat co robit, ale asi mama mi pride pomoct so stahovanim a balenim kartonov.

jika80
14. jan 2010

to mas super, ja som tiez hladna ako vlk, ale ako hovorim, hned ked nieco pojem, je mi hrooozne zle
my chodime na svk dost casto - raz za dva mesiace - mame to asi len 6hod. autom, takze pohodicka
nas caka stahovanie niekedy v aprili, ked najdeme pekny bytik - my sa ale budeme stahovat len z dvoj- do trojizbaciku

zuzanockamt
14. jan 2010

Ahojte 🙂

baby, podla toho, co ste tu vsetko popisali, tak ja tu medzi vas ani nepatrim ☹ ... ja uz chcem pondeloook a sono, lebo ja fakt neverim, ze som tehotna aj ked mam tri testy pozitivne 🙄 ... ved mne nic nie je 😅

mywiel
14. jan 2010

zuzanocka vitaj v klube ani mne nic nie je netrap sa 😉 to je fuk v ktorom sme tyzdni hlavné je aby zubrienky pekne rastli a vsetko bolo ok zbytocne si lamat hlavu nad datumami. 😉

jika80
14. jan 2010

zuzi - bud len rada, ze ti nic nie je 😀

mywiel
14. jan 2010

kukni sem nie sme ziadne vynimky pokial nemas velké bolesti a nekrvacas tak zubrienka rastie neboj 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

mywiel
14. jan 2010

A zase priroda je tak dobre spravena ze keby bol plod chory alebo poskodeny tak ho vyluci z tela a to je lepsie ako znasat potom nasledky vsetko je tak ako ma byt treba klud, pozitivne myslenie a pohodu. 😉

mywiel
14. jan 2010
rhodosbb
14. jan 2010

vranka, takze ja ked som zacala krvacat, nechali si ma tyzden v nemocnici a cely tyzden som krvacala, uz slabsie, lebo mi davali duphaston a este nieco ...ascorutin? uz si nepamatam a kazdy den som musela ukazovat dokymu vlozku, ze aka je krv a kolko jej je 😝 hnusne, co?
mywiel, super link si hodila 😉

mywiel
14. jan 2010

rhodosb tu postielku doma mam co ma v albume je to Stokke je perféktna od 0-7 rokov 😉
http://www.stokke-nursery.com/fr-fr/nursery-con...

johanka19
14. jan 2010

ahojte. dnes mi cely den ten drobcek vo mne dviha zaludok ... neviem ci je lepsie nic nejest, alebo naopak papat a papať .... uf .....

mywiel
14. jan 2010

No radosti tehu 😉 😅