icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
30. mar 2010

lili super... Len škoda že nenapísala kolko meria vanička.. Lebo v zime bude problém s fusakom

liliana82
30. mar 2010

poznáš ten kočík?som za každú radu 🙂

samasa
30. mar 2010

lili práve že nie... Vyzerá super ale aký bude v skutočnosti...skusime pohladat referencie 😎

helka101
30. mar 2010

Kočky, nepočuli ste niečo o tom, že tie sedačky, ktore sa nedaju polohovať akože chrbatik a nožičky samostatne, ale tie čo sa preklapaju, teda ma to ten Quinny, alebo Concordy, Bebe... vraj tlačia chlapčekom na vajička, ked vnich sedia a nejako im to škodíí 😕 ja som to len dakde započula, neviem to iste.... ja len či o tom dačo neviete...

inač znama ma 14mesačneho synčeka a už sa jej do tej sedačky ani nezmestí, je mu nepohodlna.. hlavne ked je naobliekany a ešte aj fusak.. takhotova katastrofa.. 😒

helka101
30. mar 2010

Znama ma ten X-lander a zatial je snim spokojna.. aspon sa nan nijako nesťažovala.. 😉

iron
30. mar 2010

cafte...o com tocime?...nestiham citat...kociky?
jej este som chcela k 4D ultrazvuku podla mojich skusenosti. Pri malej som sa dala robit bola som v 24 tyzdni, vsetko bolo krasne vidiet, mala si cucala palcek, dokonca lekar urobil prierez srdieckom, ci sa chlopne zatvaraju rovnako.....ja rozhodne idem aj teraz je to uzasny zazitok, ktory sa hlavne neda vratit...lebo uz sa nikdy v zivote nebude opakovat.

liliana...ked bude spinkat, to nevadi...ono sa urcite bude aspon mrvit, ale odporucam ist tam tak okolo toho 20 tyzdna skor velmi nie...

hm, kociky.....no u nas bude zdedeny po dcerke...Cam Cortina X3 Evolution...trojkolka, max. spokojnost.
Baby davajte si pri vybere kocika pozor na vanicky....lebo bude zima a treba tam napchat aj fusak. Vacsina kocikov, krasne vyzeraju ale poznam z mojho okolia velmi vela ludi, co uz museli davat 4 mesacne deti do sportoveho na lezaka...no nehovorim o chrbiti baba, ze to vobec nie je dobre.

liliana82
30. mar 2010

čítala som na Quinny referencie tu na MK, niektoré píšu, že je malý, iné že im mimčo zaspí len v tomto kočíku, je to hrozné vybrať ten najlepší pre našich drobcov 😒
veľa som čítala na tému preklápacia športová čas,ť dlho som o takom kočíku nechcela počuť, lebo keď si predstavím cca 6 mesačné bábo ležať vo "vani", no chúďa...jedna mamina tu v niektorej téme zisťovala priamo u doktora, či to miminku nevadí tá vaňa a ževraj nie..tak a vyberajme 🙂

iron
30. mar 2010

helka..myslis na sportovej casti? ci ako sedacku...stojim si dnes na kabli

helka101
30. mar 2010

aha no tak super.. 🙂 ked im to nevadi, ja som to len dakde započula, no mna odradza asi len to, že sa tam nejako extra velke deti nemôžu zmestiť, ked tam vidím cca 12mesačne dieťa napchate už len tak tak.. na doraz.. a zase, pri Jane čo sme mali, mal maly 2,5roka a mal tam ešte dostattok miesta, a ktomu aj s fusakom... 😅 tak ja asi ostanem verna tomuto.. 🙂

iron
30. mar 2010

lilianka...jak vo vani, akoze mala 6 mesacne vo vanicke v kociku?

helka101
30. mar 2010

Iron myslim na športovej časti.. ale vidíš to ma nenapadlo že sedačky maju ten isty system.. 😕

iron
30. mar 2010

helka...jane je v pohode..ja mam ten moj tiez taky, ze krpata si tam sedi ako kralovna....a niektore deticky su chudiatka take narvane do tych kocikov....no ale to clovek zisti az ked vyskusa, ci mu vyhovuje....u nas sme ho dlho vyberali, lebo sme mali viacero kriterii...a dokonca co sa tyka prislusenstva tak mal vsetko pri sebe, ze netrebalo dokupovat.

helka101
30. mar 2010

Kočky uložím maleho a som tu.. 😉 zaujíma ma tato tema okolo kočíkov ,ako aj všetko ostatne. 😀

helka101
30. mar 2010

Iron... mne sa tiež pači Cam cortina.. 😉 dokym som nemala Jane som tužila po nej, ale teraz mi viacej pači Jane skrz koliesok

iron
30. mar 2010

helka....mne sa to neda dat zvlast tie nohy a ta opierka. No asi myslis, ze ked sedia tak sa zosuchavaju tie detvaky. To sme minule riesili s babami co mame marcove babatka, ze kazdej a jednej sa tam deti zosuchavaju...to mame kazda iny kocik. Oni to riesili tak, ze dali deku. Ja som ju priputala len okolo pasa, nedala som jej pasy co idu cez ramienka...a perfektne to pomohlo, sedi si jak lord....takze myslim, ze sa tym vajkam da predist... 😀

iron
30. mar 2010

joj ja na moj nedam dopustit a hlavne trojkolku......joj, som asi dva krat skusala ovladat stvorkolku, ale som to skoro vysmarila, ako to tazko islo....no jo, zvykla som si na lepsie

iron
30. mar 2010

joj, baby ja mam furt sople, zdurenu sliznicu...nic nepomaha...to som mala aj pri krpatej...ma trafi slak z toho.

samasa
30. mar 2010

baby a vanička je v jane aká velká?
teraz som našla toto: http://kociky.babyland.sk/kociky-babyland.php?n...

liliana82
30. mar 2010

Hmm Jané
Dnes asi 4 hodiny som sliedila po internete a hľadala všetky detaily o Jané Slalom 2010
A ked inde ako na MK, toho bolo najviac 🙂
Kočky sa tam pomaly bili, či je lepšia verzia 2009, alebo 2010
A to by som nebola ja, keby sa mi nepáčila tá o ktorej 99% napísalo, že je to veľmi nevydarená kolekcia, lebo je tam strááášne malá vanička a úzka športová časť...takže som zase na 0-le 😒

samasa
30. mar 2010

lili 😀

liliana82
30. mar 2010

o kolekcii 2009 píšu maminy, že má jednu z najväčších vaničiek aj športovej časti, len keď mne sa páči tá nová kolekcia 2010..majú nádherné farby 😒

iron
30. mar 2010

myslim ze moj ma vnutorny rozmer vanicky 78cm...a este ma napadlo. Pozerajte ci sa da sportova cast umiestnit v smere aj v protismere jazdy....

liliana82
30. mar 2010

v 2009 sa nedá, práve to vylepšili na 2010, lenže na úkor športovej časti, zmenšili ju cca o 5cm, čo sa mi zdá dosť

liliana82
30. mar 2010

som nejaká vzdelaná 😀
lenže som PN od 7tt, tak mám kopec času, takže celý deň surfujem 😀

samasa
30. mar 2010

Iron aj ja som mala chrípku asi pred mesiacom. Dala som si jeden čaj coldrex a bolo fajn 😀 Držím palce a prajem skoré uzdravenie

iron
30. mar 2010

no tak to je potom otazne co uprednostnit. Ale treba to fyzicky vidiet v porovnani aj s inymi kocikmi......
ide o to, co konkretne zmensili,...cast na nohy, opierku, znizili, cast na sedenie...ci tak vseobecne.....hm....

iron
30. mar 2010

samasa...no to nie je chripka...to jemoje tehotenstvo. Tym ze sa zvysuje prietok krvi, tak mne sa furt zduri sliznica a potom ju mam takuto soplavu....ale snad to ustupi skor ako po porode, co vsade pisu....
a coldrex sa nesmie......sme ohrozeny druh.

iron
30. mar 2010

lilianka..pockaj ked budes doma na materskej...to IQ pojde tak dole...ja som uz tak zblbla...no horor. Aspon na kona chodim, ze trosku debaty....ale je to uz so mnou zle...naozaj zle...

liliana82
30. mar 2010

zúžili ju v časti na sedenie...
baby opúšťam vás, idem na čistenie Betadinom, fúú už teraz ma to bolí, ale čo neurobím pre miminko 😲
papa a krásny kopkajúci večer..len ja stále nič necítim 😒