♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
hej ja som chcela ist v 21tt tak skus a daj vediet 😉
urcite dam vediet 😉
inak pozeram teraz tie inzeraty co kto predava v tt a je to zaujimave. asi porozmyslam nad tym...uvidim co este polovicka na to povie.
ja som si hodila do googlu xlander 2008 a našlo mi to kopu inzeratov... tak skus aj tak,,,
ked ja furt k tomu funglacu inklinujem...predsa ked to chcem ece pre dalsie mimco uchovat...furt neviem
juuj, dneska sa mi nejako nafukuje brusko a trosku omiiina. asi sa tam malicke roztahuje 🙂
myslím že tento xlander sa aj funglač da zohnať za celkom slušnu cenu.. myslim že to sem niekto hodil na link... je to na tebe.. ale ber to tak že o par rôčkov bude zas ina doba ina moda aby sa ti potom ten kočik nezunoval...ja čo som mala pri ninke už by som taky v živote nechcela...
mna dneska skoro ráno kopcovalo 🙂 prvy raz takto skoro väčšinou vždy až večer... inak hod sem fotku bruška anaride do tabulečky 😀
hmm, nieco na tom bude co pises 🙂 urcite si porozmyslam este a nejako sa len rozhodnem 😉
ja uz sa tych pohybov neviem dockat. uz kazdy den sliedim, ale zatial nic...este mam tyzden-dva cas, tak snad sa male ozve 😵
no a k tomu brusku...este som sa nefotila ako tehul....zeby som ho teda zvacnila a pridala do fotoblogu? porozmyslam vecer 🙂
a co to je vlastne za tabulku?
tento zeleny x-lander je super:
tak vieš ked kupiš zanovny vyvoziš v tom bábo a môžeš ho dalej posunuť..ale zas ked planujete dve detičky po sebe tak by ti ostal..zaleží len na vekovom odstupe. každopádne je to na tebe 😉
no brušeno by si si mohla odfotiť 😉
pozri sa anaride do profilu 🙂
zuz presne taky má švagriná...ale tak to je trojkolka až by ti to nebadilo...
Noo agi tak tebe gratulujem k dievčatku 😵 joj ako aj ja tužim aby mi to dr. povedal 😅 Aj meno ste krasne vybrali.. ja si doma chcem presadiť Ellu, hodi sa nam aj priezvisku, ale manžel o tom mene nechce ani len počuť... pači sa mu Terezka, alebo Paulinka.. 😔
Za tie kočíky, ja by som si iny kočík ako 3-kolku už hadam ani nekupila.. je super... aj do snehu, aj všade.. 😎 takže u mna číslo1.. mali sme normalny 4kolesovy, ale proste 3-kolka mi učarovala... 😀
heli dakujem 😵 meno Ella je velmi pekne ale ani terezka nieje take hrozné skúste nejaký kompromis 😉
Agi u nas bol kompromis taky, že on vybral malemu meno.. lebo je vlastne po nom a druhe meno som mala vyberať ja... ale nejako nato asi za toho 3,5roka pozabudol.. 😒 ale dupnem si, lebo som chcela skorej dať Elena.. po mojej starej mame.. čo už nežije, ale to tiež nie, tak som dala modernejšiu podobu že Ella.. ale nič mu nevyhovuje.. asi ho priškrtíím 😀
heli, veru Ella je krasne meno. mne sa velmi pacia kratke mena pre dievcatka. ale aj teraz je fajn. aj mne sa paci, jedine co mi vadi, ze v kalendari je Terezia a da sa oslovit tak skaredo ze Tereza ☹ Ale Terinka a skratka Teri, sa mi hrozne paci...
heli no na tvojom mieste by som si dupla 😀 mužom sa lahko do toh keca ked to nemusia vynosiť a porodiť 😠
No keby nam ju zapisali ako Terezka tak možno aj hej, ale kto zato bude platiť 🙄 a on vlastne zato nechce Ellu, že ju budu oslovovať Elka, a vraj tak sa volala nejaka "lahka ženska" u nich v meste.. 😠 ale hovorim mu, ved ked my ju budeme oslovovať Ella, alebo Elli, tak ju tak bude volať aj okolie.. 😵 no nič.. tak tentoraz si neustupim a bude Ella... 😵 😵 😵 sranda je, že chlapčenske meno ani len vyberam... len som stotožnena, že to bude baba 😀
a agi presne to som mu povedala, ked to vynosi a porodi a bude ktomu nonstop vstavať, chovať, prebalovať, venovať sa a chodiť po doktoroch a proste všekto čo robíme my maminky.. tak vtedy môže rozhodnuť.. 😠 😠
veru, dupni si 😎 kiez by som si aj ja vedela dupnut 😀
Zuzi ja som velmi tvrdohlava a hlavne ked chcem dať meno na počesť po starej mamy.. všetci z mojej rodiny by vedeli čo to meno pre mna znamena a prečo som ho davala 😔
jooooj baby to v tomto si ja nedam 😀 ale zas MM je mäkky on zas neni tvrdohlavy ako ja...takže s nim som nemala vela roboty 😀
heli a elli to náhodu pasuje 🙂
No meniny by mala vten isty den ako ja.. 😀 tak odbijem navštevy aspon na raz.. 😀
Mať takeho muža ako maš ty, a lahko ho spracovať.. 😅
heli, tak v tom pripade nie je o com a uplne ta chapem. a myslim, ze muza nakoniec presvedcis 😉
No vto dufam.. 🙂 a ak nepresvedčim, tak si zvykne.. 🙂
ja zasa nechcem za kazdu cenu presadit svoje. to by ma asi netesilo keby sa mu meno nepacilo. a ja som skratka taky typ...nemam problem ist do kompromisu 🙂
Zuzi ja som tiež za kompromisy, ale viem, že ked som čakala maleho, tak si dupol, že bude MIrko po nom.. a hotovo..nemohla som pretestovať.. a je to teraz nefer, že zase ma byť druhe po jeho ? Vie ako mi natom mene zaleží, a myslim, že čoskoro pochopí a ustupi.. zatial som to nechala tak, nebavime sa o tom... uvidime ked doktor potvrdi pohlavie.. 😵
jasne chapem ta ked je to tak ako hovoris, bolo by fer keby to teraz nechal na teba. ale ja mam taky pocit ze on ustupi nakoniec 😉
ja som z tych dievcenskych mien taka nijaka, stale nie som tak uplne presvedcena a stotoznena so ziadnym ☹
heli len aby ste nakoniec neriešili chlapca 🙂 a bol by mirko a marko 😀 😀 😀 😀

jou jou, zajtra idem na to 😉 ty si pisala ze ideal medzi 20 a 24tt tak sa skusim objednat na 22tt 😎