♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
to by bolo kuul mirko a marko 🙂 no mne by chlapec bodol, tam sa budeme rozhodovat medzi dvomi menami 🙂
zuzi pozerala som že maš olivera a dominka no pre mna jednoznačne oliver 😝 😝 😝
to je moj vyber, dominika vybral mangel 🙂
oli a neli 😀 😀 😀 😀 to by mohli byť kamošši
alebo frajeri 😝
ja som hrozne tuzila po miskovi, lebo moj ocino chcel mat zo mna miska 🙂 ale svagrina ma uz miska takze nula bodov 😢
ja som chcela samuela ale švagrina ho ma takže u nas teda nehrozi ale tak alternatíva je filip alebo jakub 😉 keby nááhodou
ahojte,som sa sem konecne dostala,ked bolo tak pekne,tak sa mi nechcelo byt doma.dnes je hrozne,tak mi je dobre doma.
mne sa pacia mena donimik,dominika,aj lukas.no uvidime,o tyzden budem vediet snad pohlavie a potom ho zacnem oslovovat. 🙂 vcera kopal uzasne cely den,dnes ako keby spal vkuse,no neviem asi to tak ma byt,ze raz cely den prespi,inokedy je hore.
baby,kamoska mi akurat vcera hovorila,ze jej kamosky znama teraz prisla o babatko v 7 mesiaci,ze prestalo zit.ja to nechapem ako take uz vleke babo moze prestat zit.ved to ma byt iba v prvom trimestri.musi to buyt nieco strasne strasne.. ☹
no idem si vypit kavu
agentka,ja mam tiez taky problem,ze mne sa aj pacia vseliak eine mena,len bud ho ma uz niekto v rodine alebo kamosky a znamy a vacsinou mena ludi,ktorych dobre poznam,nejak ma nelaka davat svojmu dietatu,neviem preco ale vzdy mi to pripomina toho cloveka.
zuzu,to moj priatel len miska a miska chce ale ked on ho tak strasne chce,teda ak bude chalanisko asi ma prehlasuje
ja som na tom podobne macka, ze vela mien ktore sa mi pacia dat nemozem, lebo su v rodine alebo kamaratky maju...samuel, lukas, misko, nela...
a to s tym babatkom je strasne, nechcem na to radsej ani len pomysliet 🤐
no baby to sa fakt asi občas stane ☹ moja sesternica potratila na konci piateho mesiaca .... hruza... ale teraz ma zdraveho adamka...ťažko povedať čím to je,,,,
macu aké si ty mala to AFPčko ,?
juuuj, baby ja sa dnes tak tesim domov. toto pocasie ma ubija. skocim si do mesta dat skratit tehu gate a sup sup domov
Bože to je strašne prist o babetko v 5. a 7.mesiaci ☹ ☹ ☹ 😔 😢 ved to je hroza, to uz sa kazda tehulka do toho vžije, tie tyždne sa tak strasne vleču a kedykolvek sa može niečo stat, radšej nato ani nemyslim, ešte by som o rozum prišla 😢
agentka, gratulujem ti k dievčatku a nech je to na 100% dievčatko 😀
Niekto tu tuším minule spominal mozarta, že je to dobre na ukludnenie a pre babetko..a čo keby som to ešte skombinovala s Mozart čokoladkou? 😀 😀 😀
nenormalne depresívne počasie, fuuuj!
agentka,testy dopadli,screening negativny,takze dobre vsetko ok. 🙂
hrozne pocko,ze,tak doma pod dekou pod telkou,juj dobre je doma.ja som si vypratala spajzu,vsetky haraburdy som dala do pivnice a hned mam priestor,ja som totizto typ,co rada vsetko vyhadzuje a priatel sa na to stve ale aj tak viem,ze to budeme odkladat jak nasi a aj tak bud si kupime nove alebo to nevyuzijeme.
ja som si tehu gate zatial nekupila,chodim s rozopatym gombikom a zipsom,to mam jedny rifle a ostatne neobleciem,no a dam si na to to tricko na brusko a zakryjem vsetko a nic nieje vidiet.ja som totizto ziadne pekne nenasla.
baby ale my budeme mat krasne zdrave babatka,my sme pozitivne 🙂 🙂
ahoj jazmin 🙂 dnes si dala dobry tip na tu prilohu v sme. urcite kupim 😵
agentka asi som prehliadla,takze vyzera to na dievku?no to ti zavidim,ja si strasne zelam dievcatko 🙂
jazmi asi fakt netreba na to myslieť..... 😒 treba sa tešiť z drobca a z toho akos a tam mrviii 🙂
macu tak si za vodou 😀 mne dnes brali tu krv.. tak som zvedava na vysledok.... no a nepozerala si si činsky kalendar čo ti vychadza ? mne vyšlo pri prvom dievča a aj tak bolo a teraz tiež... niečo asi na tom bude 🙂
jeeej a to kde si mozem pozriet ten cinsky horoskop agentkatka?
Zuzi, len nedopadni s tym SME ako ja, som sa prenho vybrala do mesta a som sa vratila bez neho 😀 😀 😀 som sa zakecala s niekym, ale zato som objavila novy nanuk, cistý ananas od Algidy..ja som totiz teraz strasne na ananas a vsetko ananasove 😀 a ma to len 60kcal 😝
Mne malo podla činskeho horoskopa vyjst dievčatko 😖 takže vychadza to len niektorym
zuzi tebe vychadza tiež dievča.. lebo sme rovnaky ročnik 😉
baby a ked sme zamiesili zo silevstra na novy rokk??? 😀 ratam si to stale v tom istom veku?
aha, tak to je podla rocnika ? hm hm hm...no dobre teda. aj tak mi vsetci hovoria ze to bude baba 😵
jazmin, inak to sa na mna dost podoba, takze je to dost pravdepodobne ze na to zabudnem 🙂 musim si to stale opakovat: kupit sme, kupit sme, kupit sme..... 😀
jazmi ono to môže byť aj nahoda 🙂
heli ano 🙂

Zuzi ja som si aj tak stale hovorila, že uvidim ked sa to narodi a uvidím to malinke a poviem mu menom, či sa mu bude hodiť, či mi bude k nemu pasovať.. 😉
Agi, nooo dufam, že to tak nedopadne.. lebo pre chlapca fakt nemam ani len vo vyhlade žiadne.. 😀 😀 to by bolo.. by som povedala, doktorovi.. či mi nejake neporadíí 😀