icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... 500€ ... to je strasne vela ... ja by som tak uvazovala o polovici z tej sumy, ale dufam, ze nam ho posunu 🙂 ... ved teraz mas pri kazdom kociku tri diely, autosedacka, vanicka a sportova verzia

andzi
17. jan 2010

zuzi, a za tých 250 € sa dá kúpiť aj nový? Sa mi to nejako nezdá, možno v Poľsku.

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... neviem, ci novy ... ja som to zatial ani nepozerala ... ale v Polsku urcite ... ak bude treba skocime tam, lebo tam je to omnoho vsetko lacnejsie ako tu ... takze aj plienky a nieco do vybavicky, co bude treba, pojdeme tam kupit ... ale este je fakt prilis skoro nad tym uvazovat ... moja sestra az niekedy v juni zacala zhanat veci a maly sa narodil 10.9. 😉

mywiel
17. jan 2010

Ja som kocik cez ebay nekupovala ale novy v obchode radsej vam cenu ani nepoviem... 😅 😀 😉
Ale planujem este dve deti takze bude aj pre tie dalsie. 😵

andzi
17. jan 2010

zuzanocka, podľa mňa to je času habakuk, teraz je fakt ešte veľmi skoro, hoci aj ja už som občas vo výkladoch obzerala detské vecičky, ale kým nebudem aspoň v 2. trimestri a nebudem vedieť pohlavie dieťaťa, nekúpim nič, môžem si len predbežne čo a kde sa oplatí viac.

mywiel, a aký máš kočík? Chceme vidieť.

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... no ved to ... moja sestra aj svagrina maju suncekov, takze by sme zdedili len chlapcenske vecicky, ale ja mam taky pocit, ze to bude dievcatko 😵 ... aj MM to tvrdi 😀 ... a vychadz mi to aj podla cinskeho kalendara a este podla jednej stranky, co som nasla na nete ... tak uvidime

andzi
17. jan 2010

zuzanocka, aká je to stránka? Hoď mi link sem alebo do IP, skúsim si to len tak zo srandy vypočítať. Ja cítim, že to bude chlapec.

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... no musim to najskor znova pohladat, lebo si nepamätam 😀

zuzanockamt
17. jan 2010

http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
http://www.pohlaviditete.cz/pohlavi-ditete-podl...

skus kuknut, co ti vyjde ... mne vychadza vsade dievca 😵

mywiel
17. jan 2010

andzi str. dopredu som sem hodila link high trek 😉

mywiel
17. jan 2010

Mne mala vysla podla cinskeho. 😉

andzi
17. jan 2010

díky, no mne vyšlo tiež dievčatko, ale ja to tak necítim

zuzanockamt
17. jan 2010

no ja som velmi zvedava, ci to vyjde mne podla tych vsetkych vypoctov 😀

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... ved to nie je smerodajne, tieto vypocty ... ja som vzdy chcela mat len dievcatko, ale samozrejme mi bude jedno, co to bude, len nech je OK ... a aj MM uz chce dievcatko ... predtym len syna 😀

andzi
17. jan 2010

ja som niekde čítala, že z krvi sa dá zistiť pohlavie už v 12tt, neviem či by som tomu verila, aha tu
http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html

zuzanockamt
17. jan 2010

andzi ... ja by som tomu verila, lebo pohlavie sa formuje uz pred 12-tym tyzdnom ... minule som sa na to divala na nete, ale na sone je to samozrejme vidiet neskor ... citala som o tom aj v casopise Zdravie a tam si myslim ziadne bludy nepisu, ale neviem, ci to bola takato ista metoda, alebo nieco ine

zuzanockamt
17. jan 2010

kuknite toto
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.ph...
U dievčat možno do 7 týždňov rozpoznať vaječníky.
V mužských embryách začínajú vyvíjajúce sa semenníky vytvárať a vypúšťať testosterón.

lucialen
17. jan 2010

Andzi, ja sa v zdravotnych nejako nevyznam, ale ved po roku by som ju mohla zmenit 😉
Co sa tyka kocikov, ja mam favorita, ale tiez je drahy, takze uvazujem, ze kupim pouzity, alebo sportovu cast novu a vanicku so sedackou pouzitu 😉 kupovala som v polsku kocik s kamoskou pred 2-3 mesiacmi, vysiel ju na trhu 270e, trojkombinacia.
Andzi, Tea si chce dat zistit pohlavie v 12tt, tak budem informovat 😉
A na tie stranky o pohlavi neverim, ja som skusila asi 10 a vsade je to ine 😀

zuzanockamt
17. jan 2010

luci ... ja tomu tiez nejako neverim, ale vyskusala som tri a vsade mi vychadza dievcatko 🙂

lucialen
17. jan 2010

Mne aj na tychto dvoch co si dala vysli rozdielne 🙂

mywiel
17. jan 2010

No holky tak mne vychadza vsade chalan a mam taku predtuchu ze to tak asi bude 😉

zuzanockamt
17. jan 2010

tak u niekoho vyjde, u niekoho nie 🙂 ... je to len nahoda ... nechame sa prekvapit, co to bude 🙂
ja uz sa neviem dockat zajtrajska, som zvedava, co dokina povie, len dufam, ze ma neodbije s tym, ze je skoro a mam prist neskor ... dufam, ze ma posle na to sono konecne ... ved som dnes uz 5tt + 4

lucialen
17. jan 2010

Zuzka, urcite ta neodbije, uz by malo byt vidno, aj ked srdiecko este nie, aspon ta objedna zase neskor. 😉
Ja som dnes 4+5tt podla mojich vypoctov

hhalina
17. jan 2010

ahoj holky,
zuzanockamt- tak ať je vše ok....tak pak dej vědět........mě vyšla holčička - moc bych si přála, ale mám takový pocit, že to bude klučina......už je nás tu teda hodně těhulek, Zuzanockamt, neuděláme tabulku jak byla ve snažilkách?????
Tak já začnu holky - zkopírujte vždy všechny, kdo tam je a napiště se nakonec, ať máme přehled....zuzanocka dej se hned pode mě a každý už snad bude vědět jak.

Takže JMÉNO........TÝDEN TĚHOTENSTVÍ......CO BYCHOM CHTĚLI ......NECHÁME SI TO ŘÍCT NEBO ANO/NE....CO BERU ZA VITAMÍNKY.....tak to hned zapíšu do další zprávičky....

Když 🙂 se bavíte o kočárkách, já si také myslím, že kupovat drahý je opravdu zbytečné...

hhalina
17. jan 2010

JMÉNO.....TÝDEN ....CO BYCHOM CHTĚLI ....NECHÁME SI TO ŘÍCT ....CO BERU ZA VITAMÍNKY...termín..jména
_______________________________________________________________________________________

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme

andzi
17. jan 2010

hhalina, ja som takú tabuľku videla vo viacerých albumoch, ale ja to neviem urobiť. Kto sa na to podujme?

lucialen, daj potom vedieť, ako tea dopadla, ona si to dá zistiť asi cez ten geneton, nie?

hhalina
17. jan 2010

tento odkaz vždy zkopírujte a dopište se pod další těhulku......až potom budeme vědet (kdo chce) co to bude, tak mrkneme, jak nám to vyšlo a pak můžeme dát i váhový přírustek.......to doladíme. Ju??? a ted pekne budeme mít přehled, kdo tu všechno je, protože určitě né všechny máte čas - jako já....pak to nestíhám ani přečíst a odepisovat. papapa

TAK HOLKY, ROZŠIŘUJTE TABULKU, AŤ VÍME, KOLIK NÁS JE- jestli někdo umíte změnit barvu písma, tak by to bylo dobré - kdyby tabulka byla třeba modrě....alenevím, jestli to vubec jde. papa H.

hhalina
17. jan 2010

Andzi, tak to napiš teď a já to tam hned dám dám, ju?? z´kusím i pro ostatní napsat postup

janka0025
17. jan 2010

ahojte. tak čo sa týka kočiara, našli sme si za 290 eur cez net čisto nový, trojkombináciu, a su štvorkolky aj trojkolky...výber farieb v pohode a cena ...no comment... u nás vyhral...ja by som 500 eur a viac za kočiar nedala, keďže nemáme v rodine žiadne malinke, čo by sa dalo aspoň niečo podediť a všetko musíme kupovať sami...
Niežeby sme boli bez peňazí, ale 200 eur si viem predstaviť, že by sme dali aj niekde inde..:D

hhalina
17. jan 2010

Označíte - poslední tabulku na stránce a dáte CTRL + c, do okna pro tvoji odpověď dáš CTRL + V - a zkopíruje se ti vše, co jsi označila táhnutím myši a držením levého tlačítka (c - jako kopíruješ v - jako vložíš)- NO A DOPÍŠEŠ SE NAKONEC....