♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
ale myslim si, ze keď už tabuľku, tak by bolo dobre to dať do excelu asi
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
JMÉNO.....TÝDEN ....CO BYCHOM CHTĚLI ....NECHÁME SI TO ŘÍCT ....CO BERU ZA VITAMÍNKY..termín..jména
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 _______________________________________________________________________________________
HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
TAK KONEČNÁ VERZE, NECHALA BYCH TAM AJI TO NAHOŘE jméno...atd, ať každý ví, co tam má psát...
Zuzanockamt, jestli to umíš v excelu, tak jestli máš čas, klidně to tam dej....já bych toto asi nezvládla, nebo
počkáme, až se to zaplní a pak do excelu????
Tak už jsme 3 🙂
TADY PRO TY, KTERÉ VĚDÍ, KDY BYLA OVULKA A KDY BYLO MIMI ASI POŘÍZELE - HOLČIČKA NEBO CHLAPEČEK??????
http://www.moje-tehotenstvi.cz/index.php/index....
Janka0025......6tt........chlapček.............asi ano.............kys.listová.......................11.9...nevieme zatiaľ
to je podľa mňa blbosť tieto kalkulačky, mne zase vyšiel chlapček a predtým dievčatko. 🙂
môžem sa pridať?
ANDZI - asi to blbost je, v bříšku už je rozhodlé co to bude, nijak to neovlivníme, necháme se překvapit.....
janka, určitě se přidej, rozšiř tabulku... 😉
holky, myslíte, že když berete listovku nebo nějako vitamíny, tak můžete brát třeba vitamín B, C nebo nějaké jiné jako je spiktrum, centrum ale ne pro těhotné..??? sestřenice mi říkala, že bych jiné neměla, at se nepředávkuji vitamínama, ale nějak se mi to nezdá....vitamínu přece není nikdy dost, co vy na to???
Janka -děkujeme za rozšíření tabulky.....jak jsem to napsala, nevšimla jsem si, že už jsi tam 😲
Janka0025......6tt........chlapček.............asi ano.............kys.listová.......................11.9...nevieme zatiaľ
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
halina ... podle tej stranky mi vychadza pravdepodobnejsi chlapcek 😅
no do excelu to mozem dat, ale neskor, lebo teraz nemam cas sa s tym bavit ... idem este pripravit 2 pisomne prace na buduci tyzden 😝
halina ... ak beries calibrum, tak ine vitaminy uz neber, tam uz mas vsetko, tak naco sa pchta naviac niecim ... ja mam zatial len ten acidofolan a zajtra sa lekarky spytam, ci je nutne aj nieco ine
Zuzanockamt-děkuji, tak asi to fakt stačí, doplním to ovocem...
halina ... no jasne, prirodzene vitaminy su lepsie ako umele ... teraz ide hlavne o to, aby sme mali dost kys. listovej, ta je teraz velmi dolezita 😉 ... a ako sa citis? ... byva ti aj zle?
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN..............1.9..........este nevieme
Andzi, neviem, kde to Tea da robit, ale potom dam vediet, aj ja som zvedava. Niekde som citala, ze to stoji 30e 😒
Luci, no ja som čítala, že to stojí až 50 € bez DPH, čo je cca 60 € s DPH, zdá sa mi to dosť a v podstate sa dozviem pohlavie len o nejakých 10 týždňov skôr, my sa necháme prekvapiť, lebo v podstate je nám jedno pohlavie dieťaťa
ahojte,dúfam, že tuje nejaka mamina...
je normalne ked mam v podbrusku bolesti? aj krize ma bolia, a ked som bola na wc, tak som videla aj trosku krvi...
bolesi su identicke ako ked prichádza mcha..
som hrozne prelaknuta...mate s tymto nejake skusenosti?
janka, no ja neviem, ale mne lekár povedal, že keď začnem špiniť alebo krvácať, nech rýchlo utekám k nemu alebo cez víkend na pohotovosť. Nedá sa ti zabehnúť na pohotovosť?
jedna baba na inej teme pisala, že može to nastat, keď sa dieta uhniezduje a aj maternica ked rastie, moze to boliet a trochu krvacat...ja mam skor taky ruzovy vytok
ahojte, pripájam svoje info do tabuľky:
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN..............1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
Ahojte baby ta tabulka vyzera zaujimavo aj ja sa tam dam,ale pockam este do utorka ked vsetko doktor potvrdi a poviem mi presny mozny termin oki?inac sa nic nezmenilo stale papkam co mi pride pod ruku a strasne som unavena 😒
a kociky ja by som tiez chcela novy,ale asi mi to neprejde 😒
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
agentkaK.......7tt........dievčatko.............áno......................MATERNA................15.9...Nataša/Hanka/Filip/Jakub
čaute babulky tak ako ste vikendovali ? pomaly ale isto sa prehupujeme do dalšieho týždna jupiii 😅
ani neviem, či by som to tu mala písať, ale ako som vysie pisala, dnes mi bolo dost zle. bolesti v podbrusku, v krizoch a zacala som spiniť...a už som v nemocnici.....šla som na príjem, urobili UZV a už si ma tu aj nechali
vraj je to začínajúci potrat.... 😢 😢 😢 😢 😢
dostala som injekciu,možno sa to bude dat nejako napravit.....
doktor mi ukazal srdiečko, videla som ako bije....... bože, nech je to ok....
andzi....ďakujem
jani
čože 😕 nebooj to bude dobree treba myslet pozitivne lebo psychika je dosť doležitá aj pre teba a j pre bábo... bojujte!!!! držím placeeee
janka ... 😔 ... budem na teba mysliet, aby si bola v pohode ... ty aj to male 😔 ... a co predchadzalo tomu krvacaniu? ... nenamahala si sa viac ako obycajne? ... alebo nejaky stres?

Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno ...Acidofolan .....................................15.9....Monika (zatiaľ)