icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
18. jan 2010

no teda jani je mi to luto dufam,ze sa nepotvrdia obavy,ktore mas 😒

tak ja idem zajtra k doktorovi baby drzte palceky,aby som pocula uz srdiecko.cez tyzden som si to tak nebrala,ale teraz mam obavy ked povedal,ze uvidime o tyzden ci sa dobre vyvyja 😒 hadam to bude v pohode a bublinka mi rastie jak ma.zajtra sa ozvem ako som dopadla a hned sa dam aj do tabulky.

vsetkym buducim mamickam gratulujem k prvemu pocutiu srdiecka 😀

mywiel
18. jan 2010

Fuj prazenica je uz vonku 😅 😝 no aspon mi je uz lepsie aj hlava prestala boliet. 😅 Nikdy viac takuto kombinaciu bleee 😝 😀

zuzanockamt
18. jan 2010

mywiwl ... no to si teda dala zaludku dobru zataz ... mne dnes vobec nechuti ... zjedla som len banan, polovicu acidka, 1/8 pizze a zele cukriky a citim sa fest najedena ... inokedy toho posrotujem az - az 😀

lulu723
18. jan 2010

fuha esteze to islo von,lebo kebyze mas byt v tych bolestiach to ja tak mavam ani za svet to nechce ist von a vracat nechcem tak potom celu noc trpim jak taky kon.dnes som mala zaludok jak na vode.asi som to zakrikla,ze nemam nevonosti 😠

agentkak
18. jan 2010

baby ja čisty šrotovník total obžerstvo..ja sa nechcem videt... 😔 o mesiac pojdu všetky zrkadla z domu 😀 to bude že dovi a dopo...ja uz mam pupok z gati..som zvedava v čom pojdem na štátnice o dva týdne... 😒

lulu723
19. jan 2010

😀 😀 😀 😀 ja tak isto taky pupcisko mam jak blazen,ale zase uz mi trosicku aj vystupilo tak hadam sa bublinka dobre uhviezdila a pekne si tam rastie dnes uvidim 😉

agentkak
19. jan 2010

lulu tak som zvedava potom napiš 🙂 🙂

janka0025
19. jan 2010

ahojte. tak mám za sebou strašne zlú noc, nevedela som spať, myslela som na bábo....tak velmi by som chcela, aby sa udrzalo...ale to asi viete všetky....

dnes mi dali ráno tablety proti krvácaniu a bolesti ako obvykle a teraz mi kvapká infúzia....už 2 hod......nemôžem vstávať, ani sedieť, jedine ležať....bolesť sa mi už zlieva....
uvidíme, či ma dnes niekde pošlú....dakujem za podporu...

vranka6
19. jan 2010

janka ahoj...
mne sa stalo niečo podobné pred týždňom....ale ja som zacítilia iba krátku-pár sekundovú bolesť také štipkanie a krv na WC...a bolo jej dosť...číra...utekala som k dr. a povedal, že je všetko ok, že to môže byť z toho, ako sa vytvára placenta, že plod je uplne v poriadku ,krvácanie prestalo, ale špiním ráno dodnes....ale nemyslím nato, dr. mi povedal, že je to ok, tak dúfam, že sa môžem spolahnúť, našťastie žiadne bolesti nemám, tak aj tým sa ukludnujem...

vidím, že si z NR, ku komu chodíš?
veľmi ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo...držte sa, hlavne drobček..!

lulu723
19. jan 2010

Ahojte tak uz som doma.tak bublinka uz neni bublinka uz je to fazulka 😀 a krasne som videla aj srdiecko taka som bola natesena jak blazen,ze je vsetko v poriadku a krasne sa vyvyja,ale posunul mi o tyzden termin porodu sice v knizke mam 3.9. tak ako som si to vypocitala,ale on mi povedal,ze moze byt aj 10.9. to je taky tyzden hore dole.na kontrolu idem az o 4.tyzdne budu mi brat krv a mam doniest aj moc. 😀 😀 😀

jani ja som sa ti normalne v noci zobudila a myslela som na teba,ze ako sa asi citis v nemocke a hlavne na bublinku nozno ako pise vranka je vsetko oki a vytvara sa placenta.len pekne odpocivaj stale na teba myslim.aj mojmu som to povedala a je mu to tiez luto co sa stebou robi 😒

vranka6
19. jan 2010

lulu...gratulujeeeeem 🙂
a kolko meria fazulenka???? tá moja meriala pred týždnom 3 mm 🙂 uvidíme, aká veľká bude 10. 2.
tiež mi budú brať krv a mám priniesť moč....jaaaj len toho odberu krvi sa obávam ☹ ale sestrička mi povedala, že sa mám doma normálne najesť....tak aspon tak

lulu723
19. jan 2010

ja mam fazulku velku uz 6,7 mm zevraj tak to aspon je na tom sono obrazku.teraz mam aspon pokoj od doktorov a budem len odpocivat sak aj tak som jak mechom prascena idem si zdriemnut,lebo okolo 3 ideme zase do NMn/V mame tam stretko mamicky z detickami a berem aj mojho nech si uzije decka 😀

lulu723
19. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Janka0025......6tt........chlapček.............asi ano.............kys.listová.......................11.9...nevieme zatiaľ
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN..............1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem

jana1411
19. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Janka0025......6tt........chlapček.............asi ano.............kys.listová.......................11.9...nevieme zatiaľ
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN..............1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno)

rhodosbb
19. jan 2010

ahojte babenky 🙂
lulu gratulujem 😵 😵 😵
my mame 1 cm 😵

andzi, tehu knizku mi daju o mesiac, prebiehalo to asi tak, ze s doktorom som sa videla prvy raz a ked sa ma spytal, kedy bola posledna mrcha, ja ze 26.11. a on ze tak to bude problem....a ja vyplasena ze preco? 😕 a on ze a nie ste tehotna? a ja ze hej som, ved preto som tu 😀
najskor mi robil sono, potom vytery s hnusnymi zelezami brrr este teraz ma striasa 😖 a nakoniec mi sestricka brala krv...
baby, co to tu pisete? tabulku?

vranka6
19. jan 2010

rhodosbb.....a tie stery bolia? alebo sú to také klasické, čo robí pri preventívke?

rhodosbb
19. jan 2010

vranka, to su tie klasicke, len ja som bola na preventivke presne pred rokom, takze uz som zabudla, ake to je neprijemne, ale dalo sa to samozrejme vydrzat 😉

vranka6
19. jan 2010

rhodosbb...ja som bola na preventívke 10. 12...tak snáď by mi tie stery nemusel robiť ....mám hrúzu hlavne z odberu kvi 😲

rhodosbb
19. jan 2010

vranka, krv je v pohode, hlavne zhlboka dýchaj a nepozeraj sa a rozcvic si zily, aby sa sestricke lahsie triafalo 😉

jika80
19. jan 2010

caute babky
tak sa zase po dlhom case hlasim
aj ja som skoncila v nemocnici ☹ kvoli mojmu vracaniu ☹ tak som teraz na infuzkach a uz mi je ovela lepsie
baby sa ma super, v nedelu malo uz 5mm a co je najhlavnejsie, videli sme srdiecko 😵

rhodosbb
19. jan 2010

jezin jika, to ti byvalo az tak zle? ale hlavne ze uz ti je lepsie a babatko rastie 😵 drzim palce 🙂

vranka6
19. jan 2010

jika gratulujeeeeeem 😀
je to nádherný pocit, vidieť už srdiečko, že? 😉

tak sa držte, hlavne, že ste už teraz v poriadku, to sa bežne robieva, keď dlhšie žena vracia, radšej ju daju na infuzku a už pôjde všetko hladko....oddychujte 😵

andzi
19. jan 2010

Ahojte. No baby, tie nevoľnosti vám teda nezávidím, ale zase si môžte byť na istom, že je bábo v poriadku. Tie nevoľnosti sú z prudko stúpajúcej hladiny hcG a jeho vplyvu na tráviaci systém. Mne je síce tiež ťažko, ale vyslovene ma nenapína a keď tu všetky píšete o nevoľnostiach, normálne premýšľam, či som v poriadku. Je tu niekto komu nebýva zle? Ja naopak cítim strašnú únavu, večer som išla spať 9.30, zobudila som sa o 6.20 a potom som ešte spala do 8.30. A teraz sa ešte ani nezotmelo a už ma zase berie na spánok. No hrozné.

lucialen
19. jan 2010

Andzi, mne nie je vobec zle, ani mi nie je tazko, ani mi nic nesmrdi, tiez sa citim prilis dobre. Ale tiez som unavena, v noci spim 10 - 11 hodin a hodinku po obede. Dufam, ze aj to malicke bude taky dobry spac 🙂
Jika, ta obdivujem, neviem si predstavit, ze by som zvracala cely den, drzim palce 😉
Lulu, gratulujem k srdiecku 🙂

maculienka123
19. jan 2010

tak zavidim vsetkym,co im je dobre,mne je uz od 5tt zle stale a to nie ze cast dna ale cely den 😒

andzi
19. jan 2010

Luci, tak som rada, že nie som sama. Ty si vlastne týždeň za mnou, tak možno ti nevoľnosti prídu. Kedy si mala poslednú menz.?

maculienka, je to síce nepríjemné, ale aspoň vieš, že si OuKej. PN-kuješ? Lebo ja si neviem predstaviť chodiť do práce v takom stave.

maculienka123
19. jan 2010

andzi menzes mi meskal a vtedy som otehotnela,takze mne vlastne meskal mesiac,zvlastne ale som v 9tt doki potvrdil.ja si tiez hovorim,aspon ze je babo ok.nie ja som doma,v praci by som odpadla a budem doma asi uz stale. 🙂 mas nejaky recept na nevolnosti?mne doki dal aj tabletky a nic,neviem naco to vyrabaju ked to nepomaha.

zuzanockamt
19. jan 2010

Ahojte 🙂

lucialen ... 10 - 11 hodin spanku v noci? ... ze aky luxus 😀 ... mne musi stacit max.7 hodin, ale zvycajne spavam tak 5 - 6 hodin ... rano vstavam okolo 5:00 a spavat chodim podla toho, ako stiham robotu, este aj teraz ma caka dokoncit pisomky ... najhorsi bude stvrtok, lebo sa domov dotrepem az okolo siedmej, ma vystrie 😝 ... ale zvladam v pohode zatial 😀

lucialen
19. jan 2010

Andzi, ja som mala poslednu mrchu 12.12.
Zuzka, no mam luxus, som rada, ze nerobim. Minuly rok, ked som bola tehu, tiez som ucila a chodila este na dve skoly, takze to bola ina makacka, som chodila spat o 19tej. Teraz mam luxus, uzivam si 😀