icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
17. jan 2010

boze jani nech je vsetko oki myslime na teba vsetky aj na bublinku.

ja som este taketo nezazila,ze by som mala krvacat tak ani neviem ako poradit len treba pozitivne mysliet.ja sa teda namaham dost co sa aj cudujem,ze bublinku mam stale tam kde ma byt.a o strese nehovorim ten je na dennom poriadku pri malej a pri manzelovi... 😒

andzi
17. jan 2010

Janka, nemáš za čo ďakovať, len sa pekne opatruj, mysli pozitívne (hoci je to ťažké), ale pokiaľ srdiečko bije, tak je všetko OK, krvácanie sa dá zastaviť, dostaneš Duphaston a ten ti pomôže prekonať to kritické obdobie. Horšie by bolo, keby už srdiečko nebilo. Tak sa drž, myslíme na teba! 🙂

janka0025
17. jan 2010

praveze som sa vobec nenamahala, tak ako aj kazdy den...pohoda...doobedu pratanie, varenie, pranie...ale možno by ste si mali tiež viac všímať aj bolesti v krížoch...možno to tiež niečo naznačuje, ja neviem....jedine, s čím som mala posledne dni problemy boli krize...inak som sa citila perfektne...a dnes ma začalo poobede postupne poolievať podbrušie...potom sa to zhoršilo natolko, že som sa nevedela ani vystrieť, šla som na wc a tam som videla na papieri krv. písala som a do inej témy a tam mi baby písali, aby som šla okamžite, že jedna takto potratila už...tak som nakoniec šla a keď ma vyšetroval lekár, tak som už bola cela špinavá z vnútra.....

zuzanockamt
17. jan 2010

no jani, hlavne, ze si isla k lekarovi, oni uz vedia, co robit a tebe ostava len verit, ze bude dobre
ja tiez sa obavam hlavne toho stresu, lebo pocas pracovneho tyzdna je toho neurekom a vzdy vecer ma bolieva podbrusko, ale len tak mierne, tak si to nevsimam zatial ... cez vikend, ked som v pohode, tak je to lepsie

lucialen
17. jan 2010

Janka, drzim palce, aby ste to zvladli. Moja kamoska takto bola pred mesiacom v 6tt, tiez zacala krvacat, tyzden bola v nemocnici, dali jej nejake tabletky na u..., ustrogetan ci co a tiez videli malicke, bolo ok 🙂 Do konca prveho trimestra musi brat tabletky, ale vsetko je vporiadku. Lekari niekedy vedia vyplasit. Verim, ze to zvladnes

mywiel
18. jan 2010

janka ruzovy vytok ak ho nie je vela to som mala aj ja zahniezdovanie v akurat v 7tt sa mi to stalo a mala je ok, jasne cerveny alebo hnedy vytok je skor zly, nic neboj oni tiez velmi nevedia mne tiez nevedeli povedat na utz vraj ak je to potrat nemozu s tym nic a nebol. 😉

lucialen
18. jan 2010

Caute 🙂
Zuzanocka, ako u doktora? 🙂

mamicka2009
18. jan 2010

ahojte,
bola som vcera u znameho lekara, urobil mi ultrazvuk, videli sme mame 3.2mm babo, je pekne v maternici, nikde neuzviazlo, je tam same🙂 a najblizsie uz vraj uvidime aj srdiecko.

neviem, kedy mavate ranne nevolnosti, ja ich mavam zasade cez obed🙂 rano mi je fajn, vecer tiez, ale od takej 12-14 mam divne stavy, akoby tocenie hlavy..... prsiska mi rastu, ze to nestacim sledovat a pribrala som asi 2 kila🙂

stale sa smejem, mam zjavne prebytok endorfinov, tak zelam aj vam, nech sa citite co naj

ahojte

janka0025
18. jan 2010

dnes ráno jak som vstala, tak som už bola zakrvavená, farba červeno-hnedá, velké bolesti.....bola som na sono, nebolo vidieť akciu, ale vraj ešte počkáme....ak by sa mi zhoršil stav, musím ísť už o poschodie vyššie.....čo je najhoršia alternatíva... 😢 ☹

agentkak
18. jan 2010

janulka
drž sa hadam to všetko dobre doppadneeee 😒

rhodosbb
18. jan 2010

ahojte 🙂
hlasim prvu kontrolu u doktora, drobcek ma 1 cm, akciu srdiecka mi pustil aj na reproduktor 😵
zobral mi krv aj vytery, dalsia kontrola o mesiac 🙂

rhodosbb
18. jan 2010

jezin janka, co to citam 😢 velmi ti drzim palce, aby to dobre dopadlo, urcite nam daj vediet...

andzi
18. jan 2010

rhodos, gratulujem k srdiečku. Už si dostala aj tehotenskú knižku? Mňa toto vyšetrenie čaká o týždeň v utorok. Ako to prebiehalo?

Janka, držíme palce!

mywiel
18. jan 2010

Holky ja som si dala prazenicu s hubami a zrejme som to prepiskla je mi zle a boli ma hlava. 😝 😔

mywiel
18. jan 2010

janka nechcem to napisat kruto viem ze prezivas tazké obdobie ale snaz sa byt pozitivna ak to ma odist tak s tym nic nenarobis a vacsinou je tomu tak lebo embryo je choré a ma nejaku chybu ak sa udrzi bude to zdravé babo neboj, dufaj a rozmaznavaj sa, potes sa niecim.

mini11
18. jan 2010

Ahojte kocky,

takze konecne sme nieco videli na ultrazvuku, este nie baby, ale krasny vak 😉 Takze som niekde uuplne na zaciatku, hcg krasne rastie a ja mam dusu na mieste 😉 😵 O tri tyzdne idem na kontrolu, uz by som mala vidiet aj drobceka...
Mywiel, Ty si tu na takom samom zaciatku asi ako ja, ze? 😉

zuzanockamt
18. jan 2010

Ahojte 🙂

tak ja som bola konecne u lekarky, na sono idem az o cca 2 - 3 tyzdne a na krv az 10.2. ... Dr. mi povedala, ze je este velmi skoro, ze na sone aj tak nic neuvidim a podstatne je srdiecko a to by zatial aj tak nebolo a ono vraj nie je za to, aby sa robilo zbytocne sono navyse, ze naco ohrievat to male lucmi zbytocne, ale prezrela ma a povedala, ze vyzera, ze je to tam ... tak nie som o nic mudrejsia a musim si pockat do februara 😒 ... ale povedali sme to uz obom rodicom, tak sa tesia 🙂

agentkak
18. jan 2010

rhodos
tak gratulujeeeeem 😉 superr juj teším sa to musi byt super pocit 😝

myw tak to si si pekne dala to je dost ťažke praženica s hubami 😝 to ja by som mala iný čemer lebo ja som strašne pažrava 😵

zuzanocka
tak mas za sebou aj prvu navštevu..aj ti ratala termin ? alebo ti povedala v ktorom cca tyzdni si či to vieš podla seba ???

panki
18. jan 2010

tak už zostávam iba ja 🙂 len dufam, že už niečo uvidí, lebo čakať ďalší mesiac - ma vystre 😀

zuzanockamt
18. jan 2010

agentka ... termin mi este neratala ... len mi povedala, v ktorom som tyzdni a prezrela ma, ale inak som na tom presne rovnako ako pred tou navstevou ... nic nove som sa nedozvedela ... nechapem, preco ma aspon neposlala na to sono ... vraj staci az o 2 - 3 tyzdne 😝

zuzanockamt
18. jan 2010

panki ... no ja musim bohuzial cakat, sice nie mesiac, ale aj tak 😝

agentkak
18. jan 2010

zuzi
no ani moj velice moc nechcel robit sono leno tiez mi povedal že tam nič moc vidno nebude a toho sa aj teraz obavam či uz bude vidieť akcia srdiečka...ale tak nakonec mi to urobil aby som mala dušu na mieste pre potvrdenie ja idem teraz v piatok a bude mi aj krv aj všetky vyšetrnia robit...dufam ze mi uz da aj knižku...no zuzi sme nedočkave 😅 čo už s nami

panki
18. jan 2010

zuzanockamt - Inak to je fakt dosť blbé 😒 ale aspoň to máš ako - tak potvrdené 🙂

andzi
18. jan 2010

všetky sme netrpezlivé, lebo to chceme mať čím skôr potvrdené, ale musíme vydržať ☹

agentka, ty ideš kedy k dr.?

Ja som dnes 6tt+1 a cítim dolu v podbruší také mierne sťahy, sú len veľmi mierne, skôr také príjemné, vôbec nie bolestivé. Normálne sa teraz stále sledujem, pozorujem, čakám, čo sa bude diať. A v noci mávam zlé sny. Je to normálne?

zuzanockamt
18. jan 2010

na mna sa lekarka divala, ako by som bola psycho, ze co tu tak skoro robim ... som sa fakt citila ako idiot ... mne povedala, ze pockame na srdiecko ... ona nema u seba sono v ambulancii ... u nas sa na sono chodi do specializovaneho centra

agentkak
18. jan 2010

andzi ja som dnes 6tt+2 teda tak nejak by to malo byt ale neviem ako to rata lebo termin mas skorej jak ja tak uz som tu z toho fakt pomylena ja idem teraz v piatok 22.1. tak som zvedava.. ja mam niekedy take blbe pocity občas mi dojde ze vomne ani nič neni inokedy mi tiez akoby šimorí v brušku asi som tiež psycho 😅
zuzi moja mamina robi na gyn. ambulancii ale v TT mam to daleko ale ona ma tiez zabrzdila ze načo som sa hrabala k lekarovi ze nic nebude vidnno že prečo ju nepocuvam... juj ale tak trošku by mohli mat aj pohopenia že tehotna žena je plna očakavani a netrpezlivá 😀

zuzanockamt
18. jan 2010

no to by mohli mat pochopenie, ved mne je jasne, ze tam bohvieco neuvidim, ale tak som len chcela vediet, ci je v maternici alebo ci tam niekde nahodou nebludi 😀 ... ale zase keby to bolo mimomaternicove, tak uz by som mala asi bolesti nejake

agentkak
18. jan 2010

zuzi bud si ita ze nebludi to už by malo byt ok na to som sa maminy uz pytala...takze naše bobulky uz su pekne v hniezočkách tam kde maju 😀

zuzanockamt
18. jan 2010

tak to by som bola rada, keby uz pekne oddychovalo tam, kde ma 😀

lucialen
18. jan 2010

tak dnes ste sa riadne rozbehli s doktormi 🙂 Vsetkym gratulujem, 🙂
Janka, samozrejme drzim palce, aby ste to s malinkym zvladli 🙂