♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, mne je zle počas celého dňa, neviem či to mám nazvať nevoľnosťami, ale je mi ťažko na žalúdku, nemám chuť do jedla e a keď sa najem cítim sa hroozne plná, ešteže nezvraciam. Dnes som sa vážila a schudla som 2 kilá /pri mojej východzej váhe to ale vôbec nevadí/ uvidím ako bude ďalej.
Niekde som čítala, že nevoľnosti intenzívne pretrvávajú hlavne v 6.a 7.tt, čo súvisí s hormonálnymi zmenami v organizme ženy. Keď Vás čítam, tak je to celkom inak. Toť, každé tehotenstvo je iné... 🙂
A ešte som zabudla, strašne ma páli záha ☹
Dievcata tak mi konecne volali. Vsetko je OK 😀 😀 😀 v pondelok idem na kontrolny utz 😀
super potvorka gratulujem,ja som to vedela 🙂
Ahojte 🙂
mywiel ... anoi ja som este nevidela srdiecko, ja som teda este nevidela vobec nic 😅
a normalne aj zabudam, ze som tehu, uz ma aj prsia prestali pobolievat, aj podbrusko, tak uz sa citim uplne normalne, len mam nejaky väcsi vytok 😝 ... tak sa kvoli tomu, ze mi nic nie je, aj pozabudnem a hocico tazke podviham, pobeham a az potom mi napadne, ze by som si asi mala zacat davat pozor 😅
to aj ja mavam take dni ze napr.2 dni nic som v pohode a pride ten treti a strasne zle 😝
dakujem maculienka 🙂
maculienka ... ale ja mavam take dni stale 😅 ... mne bolo tazko od zaludka asi 2 alebo 3-krat, ale tak mi byvalo aj pred tehu ... takze ja sa vytesujem zatial, lebo ma nic neobmedzuje ani v praci a ani v inych aktivitach, len nech to vydrzi co najdlhsie
blahozelam, potvorka.
tak, ja mam za sebou dalsi dost zly den .... len kym som docitala prispevky od mojho posledneho, objimala som lavor 2x ..... manzel s mojimi rodicmi okolo mna poctivo stresuju a vymyslaju zarucene sposoby ako okabatit zaludok - ze proste musim vkuse jest a pit a jest a pit 🙂 že aj ked to pojde von, že nieco hadam ostane 🙂
ale aby sa to netocilo len kolo mojho zaludku - k bublinke - v pondelok ked som bola u dr. mi robil ultrazvuk, tak vsetko je ok, videli sme aj srdiecko, celkovo bol na mna mily, povysvetloval, pokecali sme, idem o dva tt na kontrolu, to budeme v 9 tt ... hadam sa divtedy dame dokopy
potesila ma poznamka marianny, ze intenzivne nevolnosti kulminuju v 6-7 tt ....... pevne sa budem spoliehat, ze som ukazkovy priklad 🙂 🙂 🙂 a ze toto je maxim. co moje telo ohladne nevolnosti dokáže so mnou
johanka ... no tak to je dost neprijemne, ked ta ten zaludok az tak trapi 😖 ... no snad ti to prejde v takom case ako pisu mudre knizky, ale obcas zvyknu nevolnosti trvat az do toho 12 tt ... kazdy je iny
ahoj holky,
zase po 3 dnes plné práce se dostávám k PC a ted mi trvalo 45 minut, než jsem vše přečetla.
Moc je mi líto Janky, musí to být hrozné... ☹ ☹ ☹ asi už sem nechodí aby si naše vzkazy přečetla, ale citíme s ní určitě všechny.
Jinak jak jste psali holky, že jste některé nafůknuté a problémy se stolicí,tak se na 100% přidávám, je to šílené.....já s tím neměla problémy nikdy, teď jsem - jak to tam někdo psal- jako meloun, nafouklá jak balón, je to hrůza...
Jinak mé nechutě stále zůstávají, a chutě - stále na pomeranče, dnes jsem ještě dokoupila kiwi a broskve- strašně se na to těším, chtěla jsem až zítra, ale asi dopíšu a jdu na to- udělám si ovocnej salát.
Jinak já jdu holky ve čtvrtek 28.1. na srdíčko......moc moc se těším......papa všem 😎
zuznocka - optimistickejsia bola verzia 6-7 tt 🙂 🙂 🙂
pocuvajte, ked tak nad tym premyslam. ja/a nielen ja 🙂 ratam tyzdne bublinke podla oplodnenia, aj dr. tak povedal, ked porovnaval velkost, ale pamatam si, ze v knihach sa rataju tyzdne od posledneho menzesu, cize vlastne by som mala byt teraz už v 9 tyzdni tehotenstva. myslim si spravne? 🙂
johanka ... ano tyzdne sa rataju od poslednej MS, od jej zaciatku, aj lekari to tak pocitaju, lebo nie vzdy sa da presne urcit, kedy bola ovu, pokial si si nemerala BT alebo nepozivala inu metodu na urcenie ovu ... ja som merala BT, takze viem presne 😵
babulky aj vy už mate vypukle bruško?? ja mam problem už s gatami ☹
johanka ppraveže by si mala byť o 2 týždne menej ako si nap. ked si v 9tt tak skutočne a realne si v 7tt tie dva tyždne sa tam pridava od menzesu po ovulku...preto aj termin porodu byva + /- dva týždne hore dole.. okolo terminu
potvorka tešim sa s tebou vidiš všetko je ok 😉 lekari vedia niekedy prestrašit viac ako treba
agentka ... ja mam brucho take ako predtym, s obleckom este nemam problem ... ani neviem, kedy by to malo byt uz aspon trosku vidno, ale u mna teda nic
Zuzanocka ja tiez zabudam, ze som tehu a tiez obcas nedam pozor a ani vytok ziadny nemam. Akurat ta unava je hrozna ja som schopna spat 10 hodin a este si pospat aj cez den. Dnes rano sa mi nechcelo z postele ale mala uz bola o 8mej hore tak som jej pustila rozpravky a vratila sa do postele, lebo v noci od 3-4hod. som nevedela spat. Zachvilu pride k mojej posteli mala pyzamo rozopnuté a v ruke okakana plienka, no bola som rada za ranny darcek... 😅 😀 😖 😝
Ja v poslednom case tiez skoro nic nejem nic mi nechuti bleeee 😝
Zuzka mne trvali nevolnosti od 7tt-14tt 😖
Ale vzdy lepsie ako mat nevolnosti celé tehu aj to sa stava. To si ani neviem predstavit ked na jar ma caka balenie kartonov na stahovanie. halina no broskve nie je prave sezona, ale ked ti chutia.
No u mna to uz pomalicky zacina byt vidno ale vraj druhé tehu vidno skor, v prvom to bolo vidno az v 4tom mesiaci.
mywiel
ja už sa do ničoho nezapnem..myslela som že to bude tak v trtom štvrtom mesiaci že budem taketo veci riešit ale ako vidim nejak naberam... tak to maš super že na sebe nič nebadaš...t by som aj ja prijala..
to bol fakt pekny ranny darček 😀 😀 😀 nemaš jej fotečku ??
😝 😀 😀 nie nefotilam som skor mi bolo na 😝 😀
myslela som malinku či nemas nafotenu 😀 ...tušim s dala preč album..
Mam ale ano dala som prec album nerada vytrcam svoj zivot 😀 ak chces poslem ti foto na mail. 😉
ahojte,
ja sa práve balím na 4 dni do práce - do iného mesta a ako si skúšam veci, tak si skúšam, všetky nohavice ledva zapnem....to určite súvisí aj s tou mojou zápchou, vyskúšala som už slivky a pomaranč. džús, tak dúfam, že to rýchlo zaberie, lebo ma už porazí.
proste musím si dať len hrubé pančuchy a legíny, lebo rifle ledva zapnem a ked si sadnem, hneď mám kŕče. do kelu, keby bolo aspon leto, že si dám šaty a idem 😉 ale veď aj toho sa dočkáme.
a všetkým vám želám krásny víkend, u mňa bude opäť pracovný, ale teší ma predstava, že už iba pár mesiacov a budem mať svätý pokoj od roboty 😀
super pošlem ti cez internu mailovku..diky 😉
vranka držím palce aby si to v robotke ako tak prežila...... a davaj na seba pozor 😎
Ahojte baby,
na mna asi tiez idu nevolnosti, uz druhy den je mi na ... 😒 Nevraciam, ale je mi zle od zaludka a boli ma hlava 😖
mywiel, ja som zatial videla len baby vak na sone a na dalsi ultrazvuk idem az 9.2...asi ma porazi z toho cakania.... 😅
ahojte maminy... no ja mam nevolnosti... druhu je i zle od zaludka a tiez do seba nic nenapracem...horsie je ze som sa slubila babke na obed... ja kaca som si zelala vcera perkelt... a teraz sa premaham ci ist alebo sa vyhovorit... tak na to nemam cht ze az... nic ine mi neostava len sa premoct a ist (na istu smrt) az tak mi je blbo 😖

Inac na nevolnosti super pomaha aj akupunktura. 😉