♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ja planujem co najskor, po prve vela dochadzam do prace a to mi nerobi dobre a po druhe aj tak budem na rizikovom
andzi ja som to chcela a nestihla tak som si dala poistenie PNky aspon ale tehotenstvo pod to nespada 🙄 takže budem muset marodovat inak...
anarida tabulka už funguje je niekde dve strany vpredu 😉
Agentkak nedostavame nic, zdravotny zaznam ma gynekolog. 😉 Akurat mam v penazenke karticku s krvnou skupinou to je vsetko.
Andzi no ja nerobim som doma s malou a zrejme este dalsich 5 rokov robit nebudem, iba ak deti... 😀
Potom sa chystam otvorit si doma na poschodi kozmeticky a masazny salon kedze mam na to diplomy. 😉
Jaaaj som rada, ze mi uz byvala séfka konecne posiela peniaze z MD po roku a pol 😠 to je hrozné ked clovek nejde na sud tak nic nedosiahne.
Mne je stale zle, vcera sme boli v ZOO trosku na cerstvom vzduchu, malej sa velmi pacilo uz ju konecne zaujimaju zvieratka, inac sedim len doma nikam sa mi v takomto stave nechce chodit. 😝
Ahojte, dnes som bola prvá krát oficiálne v poradni, hoci knižku mi vypísala už pred 2 týž. Robila mi usg, srdiečko krásne bilo, ďalšia poradňa 22.2. Ja som tiež pred každou poradňou riadne vystresovaná, kvôli minulému potratu, dnes som sa vysnervovala až tak, že mi tlak vyletel na 150/100, ale som dr. ukecala, že je to syndróm bieleho plášťa. 😉
Bavili ste sa o PN, ja som práceneschopná už týždeň, pracujem v infekčnom prostredí a nestojí mi to za to, aby som chytila nejakú chorobu.
Ešte som sa Vás chcela opýtať, to meranie šijového prejasnenia - NT skríning sa robí u všetkých alebo nie. Čítala som, že sa to má robiť do 13tt+6 a mne dala termín na ďalšiu poradňu až o mesiac a teraz som 9tt+1. Stihnem to.
jéj super tak sa hneď pridám 🙂
mywiel to fakt ? tak to som ešte nikde nepočula že by nedavali knižku....ved to máš jak druhy občianky 😀
kolko rokov už žiješ mimo sr?
HHALINA.........7tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....7tt.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....8tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........6tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......8tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......9tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........9tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......8tt....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..7tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........8tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........8tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............9tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......8tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme
jika..............9tt......nezalezi..................ano.................folio fote+nausema.......10.9. ................nevieme
zuzuz1.........9tt.........nieje to nedno?.....ano......................calibrum mami...........9.9.............lukas/???
thiana07......5tt.........nezalezi................ano......................Elevit..................30.9...............zatial nevieme
anarida.......9tt........nezáleži.................uvidíme..............zatiaľ nič..................10.9...............uvidíme
Dúfam,že som dobre pochopila otázky_? 😀
anarida vyzerá to že hej 😀
😀 dúfajme 🙂 😅 a kto to robí?
Sme si mohli dať tabuľku radšej takú,že ja by som to dala takto 🙂 :
prezývka vek termín pohlavie meno bábätka súrodenci 😅
anarida 21 10.9 ------- nevieme Emka
ale je to asi jedno 😅 😀 😀
robila to babulka s prezyvkou hhalina no ono keby sa to dalo rozširit ale skusala som to a uz by to sem nevliezlo 😕
anarida ty maš 21rokov ?????
Agentkak v zahranici to je iné. No uz 15 rokov. 😉
Veď to je už jedno 😉
Hej,hej 21 prečo? 😅
mywiel
fuuuuha tak to už je ina doba...pozerala som si kayu este ked bola bábetko juuuj ta bola zlatunka inak celýýý tata!!!!! 😀
agen ja som pozerala zas tvoje fotky krásne dievčatko máš 😵 Ninuška je veľká kočka 😵
anarida ty si taka mladulinkaa maminaaaa ja že podla písma by som ta tipla tak na 31 😀 dufam že ta nevystrelo teraz 😅
dakujem je to taká hvezda... 😵
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 podľa písma? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
oh tak to ďakujem,že 31 😎 😀 ty máš koľko kočka? 😵
Dakujem no teraz je viac na mna ale tvar oci ma po ockovi to hej. 😉 Fiha to ste fakt mladé maminky ale ja sa citim tiez mlado aj ked som mala teraz 33r. 😅
no podla prejavu alebo ako by som to nazvala 😅 😅 😅 jooj ty mladatko 😀 no ja mam vlastne budem mať 12.9. - 28...
mywiel aj ja som chcela kuk foto a nevidím žiadne albumy u teba 😕
😀 😀 mláďatko 😅 ďakujem pekne nooo 😀 😀 ja sa cítim zas staro 😅
😀 😀 no ja nedavam albumy len tak ale mozem ti poslat na tvoj email 😉
A na FB nechodíte? 😕 Ja mám foto a tak tam 🙂
pošlem ti email cez IP 😉
anarida no poviem ti že ani u mna uz to neni čo byvalo... veru asi fakt starnem 😀 a najhoršie že už sa tak tiež cítim... inak odporučam pozreť mywieline foto nádherná rodinka a tá malá aj ja chcem takúú 😀 😀 😀

potvorka, a kedy plánuješ ísť na PN? Ja som chcela ísť až tak v máji, júni, bude teplo a s tým brušiskom mi bude lepšie doma.
Agentka, áno, to je dobrovoľné nemocenské poistenie a ja si ho našťastie platím, takže by som mala dostať maximálnu materskú, škoda, že len po dobu 6 mesiacov.