♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jasne videla som ... bola som na morfologickom sone v 19 tt ... vtedy to bolo OK, az na to, ze bol dost nizko ... dufam, ze sa aspon trosku premiestnil, lebo chcem mat pekne zabery, ale ak bude mat zase schovanu hlavu, tak neviem 😅
Ja idem na morfo az za tyzden 🙂
no to mas tak akurat ... morfo sa da robit az do 24 tt mam taky pocit ... a tam ti spravi aj 3D zabery ... mozno aj 4D ... ja som ho videla aj na 4D v jednom zabere 🙂
a vsak 4D je len o to ine,ze pocujes aj srdiecko..aspon tu 😀 a morfo tu robia od zaciatku do konca,kvoly tomu robia ultrazvuk,aby pomerali,ci je vsetko ok..
a od inspektora stale nic a to uz buduci tyzden by sme mali letiet... 😒
esterka ... no ved jasne, ze na morfo sa vsetko meria, ale popri tom moze prepnut na 3D/4D ... mne to tak urobil, nech si pozriem aj tvaricku a vidim ako sa prave tvari, ked mal vhodny zaber 🙂
a 4D je vlastne zobrazenie v realnom case
caute zeny, mne je dnes nejako blbo. o stvrtej v noci som sa zobudila a tak splasene mi bilo srdce, ze az. muzovi som kazala na chvilu okno otvorit, lebo sa mi tazko dychalo.tak neviem, ci to tlak alebo co.
no a dnes ma zacalo hrdlo boliet a stale mi je zima. ale to ma netrapi, ale aj stanka sa rano zobudila skoro bez hlasu, uplne zachripnuta. no fakt potesi pred dovolenkou rovno. idem s nou zajtra ku doktorke.
a ani babo nejako dnes nekope, neviem,co sa deje. inokedy kope ako dive, ale dnes som len naobed dostala dve supy, take silne, ze ma az prehlo, a potom dost. teraz sa sice trochu mrvi, ale kopance to nie su. 😒
zuzi,ja som to myslela tak,ze ste sa tu bavili,kedy idete na morfo a tak,a preto vravim,ze vsak vzdy na ult by sa malo pomerat vsetko.. a 3D nie je v realnom case? ta 4 dimenzia je zvuk,to som na nejakom odbornom mieste citala 😉 mame vzdy( nieze by sme tolko mali,len dve videa mame)vsetko na dvdcku,ale najlepsi je klasicky ult.,aspon zatial na tom sme najviac videli..a maju tu baby take pekne fotky z 3D,nasa nejak moc nepozuje asi..a strasne sa hybala vzdy..a srdiecko pocuvam,ja to mam na dobru noc to pozerat🙂)
ladywitch,mozno nieco vo vzduchu?a kedy zacinate dovolenku?
mywiel,krasna vybavicka...ked ja takmer nic nemam este..ale ked ja neviem,kolko coho bude treba..ah jaj..
Mozem sa pridat??? my mame termin 05.09. , cakame tretie dievcatko. aj ked vzhladom na malej diagnozu zrejme budeme uz augustovi, ale mozno aj nie. tak by som sa rada pridala. 🙂
ester, asi virus, myslim, ze to je zapal hrtana. mne je to jedno, ja si dam aj bioparox, prip. paralen, ked bude najhorsie, ale co stanka? vraj tak male deti mozu skoncit aj v nemocnici na kysliku. 😖 ze ta trubica ma len 1cm priemer a ked opuchne, tak sa mozu zacat dusit. no a akurat v stredu odchadzame na slovensko. nic ma tak nestve, ako to, ze budeme 18hodin na lodi, no a kde ja tam zozeniem doktora?
lucia, kludne sa pridaj. a co mate za diagnozu, ked sa chystas rodit v auguste?
esterka ... tu je rozdiel medzi 3D a 4D : 3D je trojrozmerný statický obraz plodu a 4D je trojrozmerný dynamický obraz - ktorý zaznamenáva dieťa v reálnom čase aj s pohybmi 🙂 ... myslim, ze zvuk tam rolu nehra ... to ti pusti aj bez 4D
ladywitch,bioparox? si si ista,ze sa moze v tehu? a nepojdes radsej zajtra k lekarovi,nech sa ti pozrie na stanku?pripadne ti da nieco,keby sa to zhorsi,kym ste na lodi?
zuzi,no,ale neprekvapuje ma,u spanielov funguje vsetko inak ako vo zvysku sveta.. 😀
Čaute baby, tak sa definitívne pridávam do klubu pipíkov - dnes sme boli na 3D ultrazvuk a je to chlapček 😀
Drakvak gratulujem, inak krasne meno pre chlapceka, tesim ssaaa 😵
No ja zasa nemozem spat, a to som vcera od rana od 7 do 8 vecer pracovala pri dome a ma nenormalne boli chrbtica a nohy, dnes budem pracovat asi len posediacky 😀
no skusim este zalahnut,zajtra sa tu vecer ukazem. majte sa, pekny den 😵
ahojte kočky 😉
estterka bioparox sa môže v tehu, ja som ho mala stale pri malom,lebo počas prveho tehu ma stale bolelo hrdlo... stale som pokašlievala..ako som porodila, zazrakom to odišlo 😎
Ladywitch hadam ma aj Stanka nejaku vyrozu.. aj ti pokašlieva? či len chripela? ale zajdite pre istotu ku dr.,kedže idete tou lodou, aby si sa nestresovala..
No kočky, včrea som nasadila nove kvapky, a maly ani raz nezakašlal... 😎 ale aj tak ideme dnes k jednemu dokymu na konzultaciu, tak som zvedava či mi dačo povie 😉
Veroni, ty nemôžeš spavať? ja som sa vtuu rannu hodinu prevracala asi na chrbat, kedže na pravej strane nemôžem spavať 🙄
Dobré ránko 🙂
Drakvak, moc moc gratulujem k chlapčekovi 😉 Tento rok bude fakt úrodný na chlapov 😀
Jazmi, ja som bola tiež dnes ráno o tretej hore. Išla som na wecko (ako inak), napila vody a o spánku ani chýru ani slychu. Ale našťastie sa mi to ešte podarilo, len ten budíček o šiestej bol krutý 😖
Heli super, že maličkému zabrali kvapky 😉 Hovoríš, že si mala pri prvom tehu stále kašel? To ja stále soplím, tak dúfam, že to po pôrode tiež zmizne, lebo mam furt bolavý nos a bez servítku sa nepohnem ani na krok 😒
Vidis Zuzi ja som tvaricku nevidela len ♥ ako bije a pipika 😀 za tych 10 euro sa mu nechcelo ukazovat celé babo ale v utorok idem na morfo takze uz uvidim celé babo zase uz sa tak tesim. Inac mna kope pri mocaku a zaroven nad pupkom to uz je teda riadne dlhé.... 😅 😕
Aj ja som brala bioparox na začiatku tehu, lenže mňa vtedy hrozne napínalo z toho, teraz by to už možno bolo trošku lepšie.
Inak ja pohyby stále nejak moc necítim, niečo cítim, ale nie som si istá :( ale srdiečko mu včera pekne bilo na poradni, ale asi ma upokojí až morfo v štvrtok... Už nech to je. To čakanie ma ubíja. Chcem sa z bábatka tešíť, vedieť, že je v poriadku 🙂
Aj ja dúfam, že sa pridám do klubu pipíkov. Všetci známi mi vnukli myšlienku, že si myslia, že to bude chlapec, až som tomu začala veriť 🙂 takže som fakt že zvedavá 🙂
Baby, ktore uz mate jedno baby, kolko tych malickych veciciek nam treba na zaciatok? Z 56 vyrastie asi strasne rychlo, ze? Radsej viac z 62? alebo?
Klaudi a Ty si mala aky pocit na zaciatku, ja som citila, ze to bude chlapec este predtyma ako mi to ktokolvek povedal 🙂
ahojteee,
dravak gratulujem tak to bude mať nadka bračeka 😀 superr 😉
zuzi si nespala lebo si myslela na mna čo ???? 😀 😀 😀 😀 😀
luci určite od 62 -68 aspon ja som tak mala....
agentkak jedine ze by sa ti stikutalo
silvi šak sa mi aj 😀 inak idem ti zistit hento dam ti vedet 😉
dobre budem cakat infosky
inac dnes nadranom sa nam v cechach bratrancovi narodila babenka do klubu
ahojte babenky, tak ja som este nebola na 3d, ani na morfo, naposledy som bola na sono 3. marca, a uz som z toho nervna...
chcem ist na 3d, len sa neviem rozhodnut kde, lebo mam trosku problem s cestovanim, som z he, a potrebovala by som ist asi do michaloviec, alebo vranova nad toplou, najdalej do presova alebo kosic... neviete aktualne ceny?
silvi určite do konca maja tam nebude čiže tak koncom maja si treba zavolat na prijem a objednat sa a stoji to cca 42 €

No kamoska povystrihovala z umelého obrusu kvetinky tiez to bolo fajn. Tak ho budes vidiet, vsak ty si ho uz videla ked vies pohlavie? 😅 😕