♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nastastie sa nikomu nic vazne nestalo (teda neviem ako skoncila ta soferka, asi nie dobre)... ale chranit babatko vlastnym telom, to je uzasny instinkt.
veru a ako rychlo zareagoval.ja si myslim,ze je po tej pani kedze mala 82 rokov a ten infarkt..
juj, aka hrubka, ze "mi" 😝 jasne, ze my tam malo byt 🙂
bexicka sa aj mne pacila, ale v poslednom case vaham nad polskymi kocikmi....ale tie znackove maju nenormalne ceny 😝
juj, sila, ten clanok....
My normalne prislo do placu pri tom clanku, bolo to na mna moc silne....
U nas tiez takto chlapik strhol mamicku s kocikom z terasy a zletel s nimi dolu mostom, tiez dostal infarkt v meste... 😲 Moja svagrina to videla, tiez na tej terase sedela.
čafte..no fuj,čo to preberate,ja take ani nečitam radšej.. 😅 no ohladom glukozy,volala som mojmu dr,že do buducej poradni to už mam mať hotovson.. 😕 takže mam na to dva a pol tyždna 😅 sice sa mi nechce tu sladku žbrndu piť,a sedieť tam ešte dve hodiny,si to neviem predstaviť,pri deckach mi to robili vždy v nemocnici,lebo som vždy tie tyždne tam preležala,tak to je ine,ako niekde sedieť v čakarni 😖 no nič,šak ked treba,tak treba,čo narobim 🙄 len,neviete,možem potom aj piť? 😕 alebo tam fakt budem sedieť dve hodky na sucho? 😕 😝
čo sa tyka oblečenia,ja mam nakupene nejake supravy aj velkosť 50 😅 ale fakt len minimum,vačšinou mam up to 1mth,nejaka 62 😅 ale všimla som si ,že v H&M maju tie 56 nejako velke 😕 ale vsak decka raz dva podrastu 😉 zaleži asi aj od vyrobcu a od strihu..
my budeme mať kočiare dva,jednu verziu do "auta" a druhu verziu na prechadzky 🙂tu prvu verziu už mame doma,kedže vajičko nam dali za vyhodnu cenu.lebo je to ešte model 2009,a druhu verziu kupime v july,lebo ho nemam kam dať...a teraz maju taaak nadherne farebne kombinacie,len kedže my budeme mať chlapca,vybrali sme klasiku,čiernu 😉 aspon to ,že mam s krku 😀
ahojte
ja idem konecne zajtra na poradnu, uz sa tesim. Mne sa zda ze chodim menej ako ostatne buduce maminy, alebo mi to tak straaasne pomaly ubieha ten cas medzi poradnami ja neviem 😖
dnes som sa dozvedela super spravu z Bc. prace som dostala od oponenta A tak sa vytesujem 😀
mini11 aj ja som dnes pozerala na tu bexu B3 ale nejak sa mi nepozdava ze ju maju tusim len v 2 obchodoch na SR, v Bardejove a v Presove neviem si predstavit ako by som riesila pripadny servis? 😒 Je pekny, lacny ale ta kvalita asi nebude bohvie co?
neviem ci zvolit drahy znackovy kocik alebo lacnejsi
Ahojte babulky
uz asi tri dni ma pobolieva podbrusko.... nic akutne, vytok stale biely , neviem ci som neprechladla.... Vas zvykne niekedy pobolievat spodok bruska aj v tomto tyzdni??? na zaciatku to bolievalo...a potom nic.... a teraz zase.... tak neviem ci mam panikarit , nechcem hned bezat za doktorkou... nie je to sustavna bolest, skor taky tlak na kost.... ☹
jani ... pokial to nie su kontrakcie, tak je to ok, to by som ja musela byt u dokiny kazdy druhy den ... a to mam aj vselijake vytoky, len nie biele 😝
baby,vam vobec nebyva tazko od zaludka ak sa najete?
janica,mna pobolieva priebezne a ked si nahodou stalcim alebo pritlacim brucho,tak ma to strasne boli a tiez tvrdne a picha,nieje to v kuse,tak preto nerobim paniku,lahnem si a prejde ale mam stale nejake trampoty
macu ... ja jedavam menej, ale castejsie, nie som schopna zjest naraz cely obed ako kedysi, lebo inak ledva fucim a necitim sa dobre ... tak si vzdy dam polievku a o pol hodinku alebo hodinku druhe
dievčatá.... beriem si Vás k srdcu.... 🙂 nejdem si to všímať, ja len že už som mala všetko ok.... a teraz toto.... asi sa maličká veľmi rozťahuje 🙂 a aký je to pocit ked tvrdne bruško?? kontrakcia??
Lucinka ja som nemala ziadny pocit, to len okolie mi predpoveda, preto som tomu zacala verit, takze mozno budem prekvapena a bude to dievcatko. Ale malinké v brušku už volám Tobi, tak ak to neni chlapček, tak dúfam mi to odpustí 🙂 a ty si mala nejaké pocity? Alebo proste intuícia?
jani ... ked mam kontrakcie, tak je to bolestive stiahnutie ako pri MS a bolia ma pri tom aj krize
Kuriatko, aj mne sa čas medzi poradňami zdá ako večnosť... A najmä medzi ultrazvukmi... Naposledy v dvanástom týždni, teraz v dvadsiatom prvom sa konečne dočkám ďalšieho... Je to doba 🙂)
Jazmi, kde máš fotoalbum??? :(
ahojte dievcata
ja uz niekolko dni papam a papam, uz mam +1,5kg, takze celko asi potesim dokyho v piatok, mozno to spravim aj na +2kg dovtedy 😅
kupila som si novy olejcek na natieranie bruska, bo sa mi vsetko zda malo mastne, tak budem striedat mandlovy a olivovy olej + elastiq
dnes sme boli s malym v poradni aj nas ockovali, tak uz mal zvysenu teplotu, sakra snad nebudeme v noci moc teplotovat, uz buvka, tak keby chcel buvat celu noc 😝
kuriatko super, gratulujem 🙂
mne sa tiez zda, ze ten cas medzi jednotlivymi poradnami trva celu vecnost...chodievam raz za mesiac...
no a tiez mam obrovsku dilemu, co sa tyka kocika...teraz sa mi strasne paci Mutsy
Klaudi, mam ho tu 😵 len som ho asi nastavila verejne nepristupny som si myslela, ze ho budu vidiet len tie, co su medzi septembrovkami ale asi nie 😀
Inak babule ja mam strasne bolesti v krizoch ani chodit neviem, teraz sedim na fit lopte a nieco to pomaha, inak lezim, ale je to horsie a mam tvrde bruško ☹ a uz som si dnes dala 2x magne B ale prd pomaha
Ahojte iba prelietam. 😀 Nevie mi niekto dat nejake zhrnutie co je nove a co take ste breberali? Nejak vam nestiham. 😅
Vcera som mala spinenie, tak ma to dost vydesilo, ale bolo to v termine mrchy a odvtedy chvalabohu nic, tak som pokojnejsia. Dnes som bola na velkom morfo uzv a vsetko je ok az na to, ze som bola objednana na 11.00 s plnym mechurom a na rad som sa dostala kratko pred 13.00 😠 Uz som mala vrazedne umysly. Zajtra rizikova poradna a tento tyzden uz budeme mat pokoj - teda dufam.
Kuriatko vsimla som si ze si spominala bexu. My sme ju boli kuknut, lebo sa nam velmi pacila a pozdavala, ale v skutocnosti je to riadny sunt. Po prve je dost malicka a nekvalitna. Radsej sme sa rozhodli pre danny sport 2010 🙂
Idem lebo som kaput, tie Kramare ma raz znicia
Jazmi ty si myslela toto ze? Je to super lebo ja stale beham autom... 😉
Vam robia morfo s plnym mechurom? To sa vzdy robi s prazdnym aj iné utz. 😕
Myw mne kazali s plnym tak neviem ale tiez som sa divila. 😖 Uz fakt letim
Mywiel, no nieco podobne, ja som videla ten Besafe, ktory ma pás medzi nohami vodicky, nie na boku ako ukazujes na obrazku. A cena je okolo 50 eur, co sa este dá, ale aj tak drahe, vedia, ako zarabat na mamickach.
Je to medzi nohami zapnuté ten sedy vankusik ja mam medzi nohami tento obr. je trosku iny.
Ja som to kupila z aukcie lacno. 😉 No ja mam tiez ten systém co ukazujes ty ale vankusik je stvorcovy ako v mojom albume.
morfo sa nemusi robit s plnym mechurom, praveze by mal byt prazdny ... jedine klasicke sono malej panvy pri preventivkach sa robi s plnym mechurom

no pozerala som na tu vahu sak to je tazke jak blazen.asi budem uvazovat nad Bexou kupila si ho aj svagrina,ale iny tym. 😉