icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
13. máj 2010

kvetka,no je to divne,lebo v tom nevidim taky problem,aby dieta malo dve priezviska,neviem komu to vadilo,ze to nie je dovolene.
a verim ti,ze "bojujes",lebo by si chcela mat rovnake meno..
potvorka,no,to mi je luto az,ze ti pretrvavaju nevolnosti,ked si spomeniem na tie tyzdne,uff..skusala si si na to nieco dat?

ivanulienka81
13. máj 2010

ja mam dnes cely den zalahnute v usiach ☹ uz mi to zacina vadit 😠

klaudia85
13. máj 2010

Bola som dnes na morfo a babo bolo otočene chrbátikom a chrbticou si zatienilo srdiečko :( tak o dva týždne si to ideme zopakovať... Stalo sa také niečo niektorej???

gumimaci
13. máj 2010

Ahoj Klaudia, nas bol najprv tiez otoceny, tak doktorka kukla chrbticu a ine veci co by zasa boli zle vidiet, keby bolo vidiet srdiecko. No a potom sa sam otocil ( za malej pomoci 😀)

potvorka88
13. máj 2010

Tak uz som s5. Esterka skusala som vselico ale nic nezabera 😒 No nic, nejako to uz vydrzime 😀

Klaudia nas Bubko ked sa nechcel otocit, tak mu doktor trosku pomohol - stuchol ho a on sa pretocil ako bolo potrebne 😀

mariann2
13. máj 2010

Klaudia, náš malý nás odignoroval už 2x. On zase nechcel ukázať tváričku, mal na nej rúčky. Boli sme na usg aj s dvojtýždňovým odstupom a na druhý krát sa to zopakovalo, doktor aj sťuchal do bruška, aj som sa prechádzala a nič nepomohlo, tak nás objednal o mesiac. Ale u nás išlo o 4D ultrazvuk, takže problém bol urobiť peknú fotku tváričky. U teba asi chceli skontrolovať či je srdiečko v poriadku, to je dôležitejšie ako pekná fotka. Tak sa vám to hádam o dva týždne podarí. 😉

klaudia85
13. máj 2010

Gumimaci a otočil sa ešte, kým ste tam boli?

Potvorka, aj doktorka do malej štuchala, ale nepretočila sa natoľko, aby si už nezatienovala srdiečko... och...

Mariann, to aj mne povedala, že kebyže je to 3d alebo 4d, tak nič z toho, tváričku by bábo neukázalo... Možno kebyže sa poprechádzam, tak možno. Vraj srdiečko vyzerá ok, ale kvôli tomu tieňu to nevedela potvrdiť určite. A to ste boli na ten 4d až 3krát?

Ale pokukala dokina všetko ostatné a v poriadku, ale spokojná budem asi až keď budem vedieť, či aj srdiečko je ok.

klaudia85
13. máj 2010

Gumimaci a čo také malá vlastne spravila ? 🙂

gumimaci
13. máj 2010

Nic extra, tak ako u potvorky , pomohlo postuchovanie, dokonca tatove dohovaranie 😀 + chodenie. Ale napr. tvaricku si nechcel nechat ukazat ani za svet.

kuriatko84
13. máj 2010

ahojte babule
tak na dnes to ucenie uz necham a ide sa pozerat hokej 😀
estterka, nakrajali sme si s mm k tomu hokeju cerveny melon a citam tu vignetku ze povod Spanielsko, hned som si na teba spomenula 😀
mame prvy melon tento rok, mnaaam

tak sup sa povzbudzovat, papa

gumimaci
13. máj 2010

kuriatko este ze si to spomenula... SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOoo 😀 😀 😀

kuriatko84
13. máj 2010

😀 😀 😀

mariann2
13. máj 2010

klaudia, ešte iba 2-krát, ale povedal, že sa máme ešte o mesiac zastaviť, lebo nám neurobil pekné foto. Rozmýšlam, že už nepojdeme, veď malého už poožaroval dosť a mne ani o tie fotky a videá nešlo, skôr som chcela vedieť pohlavie a či je všetko o.k., lebo moja dr. mi nerobila NT v 12. ani morfo v 20tt.. len také 2-min. ultrazvuky.
kuriatko - melooon, neškutočné chute si mi narobila, aj ja chceeem...

andelik8
13. máj 2010

melooon... mnaaaam... a ja som sama doma nema mi kto priniest ☹
ale dnes som pozerala na jahody na balkone, jedna uz vyzera ze sa zacne cervenat 🙂 teraz ju tam budem chodit kazdy den sledovat, nech ma mm nepredbehne 😀

mariann2
13. máj 2010

Potvorka, to len tak doktor skonštatoval, že bielkoviny v moči a nič. Neriešil to? Vraviš, že si hypertonička a na čo pán dr. čaká, ešte na opuchy aby mohol riešiť rovno gestózu???? Ja tomu nerozumiem. Alebo ešte ideš s výsledkami k svojmu doktorovi? Nečudujem sa, že si vystrašená, ja som tiež hypertonička a tiež by som bola vyjašená. Bielkoviny z moču zmiznú až vyriešením príčiny, pre ktorú sa v moči objavili. A berieš na tlak aj nejaké lieky?

lucia20
13. máj 2010

mywiel dakujem..... rada pomozem a verim, ze aj ty mne..... nezhltla som mudrost sveta, tiez potrebujem rady.... 😀 😀 😀

andelik, suhlasim s tebou. a ked sa mam priznat, tak ked mam problem, tak to ho riesim....

jazminka, ja nechapem, preco je problem si nepozriet video. jednoducho ho preskoc. myslim,ze netreba zenam kazat co maju pisat a co nie..... az tu bude niekto s kym budem chciet riesit, tak budem a zrejme si nebudem od teba pytat dovolenie. jednoducho necitaj....

panki, kopancekov sa isto dockas. ja citim pohyby uz od 14.tt a viem, ze ked sme boli na amnio v 19.tt, tak mala kopala ako besna. mne az brusko podskakuje. :D

estterka
13. máj 2010

baby..mam taku trapnu otazku..keby sa otravim,tak si to vsimnem,ze?lebo sme mali v dome flasku,v ktorej bola okrem vody tekutina,co cisti vodu vodnym zivocichom,MM to doniesol odniekal a uz tu nikde nie je..mame dom plny flasiek s vodou vzdy,lebo voda tu nie je pitna..a nie sme si isti co sa s nou stalo,MM tvrdi,ze ju vyhodil(nie je si isty) a ze to smrdelo,ze by som vsimla,ze pijem nieco ine..cca 3dni dozadu,to by mi uz bolo davno zle,nie? ci mam zacat paniku robit? 😕 😨

zuzuz1
13. máj 2010

esterka klud... 3 hodiny su dost a vazne pokial tam bolo nejake cistidlo ci co to by si iste citila... panika je to posledne co by si mala v tejto chvili robit,...

zuzuz1
13. máj 2010

andelik ty mas na balkone uz zelene jahody? 😲 to mas co za zazrak... ? u nas na zahrade len kvety nahadzuju... nejaka skorsia odroda?? 😨

andelik8
13. máj 2010

estter, urcite by si si hned vsimla ze nepijes vodu 🙂 a po troch dnoch uz to mas davno z tela von ak by si to aj vypila...

zuzi, nic specialne... to som vykopala nasim zo zahradky a nasadila si na balkon 🙂 proste tam mame teplejsie, tak vysli skor 😀

potvorka88
13. máj 2010

Marian praveze neriesil, iba skonstatovali aj so sestrickou ze mam doniest 24h moc a potom sa uvidi a to chodim do rizikovej poradne. Neviem na co cakaju.

Ester klud, keby si sa otravila uz by si to urcite zistila

estterka
13. máj 2010

tak nemusim pohotovost volat teda? lebo ako nad tym rozmyslam,brucho ma zacalo boliet atd,ale to si len namyslam,lebo po troch dnoch..vsak az taka sprosta nemozem byt snad..
potvorka,no nevyznam sa v tych bielkovynach atd,ale urcite by to nemali tak na lahku vahu brat..

tinkerbell
13. máj 2010

ahojte dievcata, tak uz aj ja cakam chlapceka 🙂

andelik8
13. máj 2010

tinker gratulujem! 😀 krasne meno ste mu vybrali

estterka
13. máj 2010

tinker,aj ja gratulujem🙂

denisocka
13. máj 2010

baby,
nezbierate dakto body z DM a nemáte nahodou aktualnu 150 bodovu knižku so zlavami? potrebujem jeden kupon

zuzanockamt
13. máj 2010

tinke ... aj my mame Jurka 🙂

tinkerbell
13. máj 2010

Dakujem 😉 mame tu akosi prevahu chlapcov.

mariann2
13. máj 2010

tinkerbell, blahoželám k chlapčekovi, ja už Jurka doma mám 5-ročného. A je to veľmi pekné meno. 😉

mamicka2009
13. máj 2010

denisocka, mam tu knizku, co potrebujes?