icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anarida
autor
6. jan 2010

pipika že skoro rovnako stare 😅 úplne rovnako moja je len o deň mladšia 😵 😵 😵 super 🙂
chodíš aj k januárovkam neviem ťa zaradiť 😅

anarida
autor
6. jan 2010

Ahojte my sa hlásime z nemocnice s Emkou ležíme na detskom stacionari po úraze už od včera.
Včera sme boli u babky majú v kuchyni kachličky ja som bola na WC nevidela som ako sa to stalo no ale,že sa Ema rozbehla a spadla na hlavu rovno dozadu (tam je to nebezpečne) joj to bolo plaču aj ja som si s ňou poplakala nečakali sme hneď sme radšej išli keby čosi nechali nás na pozorovaní Emka aj vrackala od toho úrazu dnes nič nejdela,nepije len vracka tak jej dali infuzky.Dnes vyzerala už v pohode pekne sa rána napapala hrali sme sa s loptou sme si ju kotúlali ona sa po ňu zohla a už sa nezdvihla bolo to pár sekúnd hneď som ju zdvihala ani nespadla nič len da po ňu zohla a už sama nevstala keď som ju zdvihla bola úplne fialova baby ona nedýchala ja ani neviem čo som robila som s ňou začala trieskať a kričať na sestričky ty kokso to su zážitky asi minútu nedýchala ta minúta bola ako ako 10 minút keď sa nadýchla hneď spustila taký rev (ako pri narodení bolo to krásne) takže dnes opäť vyšetrenia,rtg hlavičky,ušne, očne, a všetko možne dr. povedala,že to môže byť aj z toho pádu ale nemusí a tak skoro nás nepustia dúfam,že to nebude nič vážne

zuzanockamt toto som skopírovala čo som písala babám v iných témach kam chodím 😉

Dnes je to opäť nič moc zdá sa mi,že s malou to vyzerá každý deň horšie ☹

zuzanockamt
6. jan 2010

anarida ... chuda male ... tak to je teda hrozne ... snad sa to zlepsi ... pady na hlavu su velmi neprijemne pri tychto malych detoch

aliza
6. jan 2010

anarida, to mi je luto, drzim palceky, aby tvoja Emka bola v poriadku!!!
Drzte sa!

anarida
autor
6. jan 2010

V noci mi ju priviazali k posteli lebo si strhávala infuzky ☹ bože to bol hrozný pohlad 😔
Ja som celú noc nespala ona vreštala sa nemohla ani pohnúť och chudiatenko moje 😖
Dnes žiadne vyšetrenia len krv a moč
Výsledky - ušne dobre
očne pozadie tam niečo našli (zatiaľ neupresnili čo a ako)
RTG všetko dobre žiadne puknute kostičky ani nič take na šťastie

Včera poslali žiadosť o urýchlene CT celej hlavičky tak dúfam,že zajtra to spravia.

Ďakujeme za palčeky 🙂 veľmi si to vážim

anarida
autor
6. jan 2010

Joj baby ja sa nudím v tej nemocke Emuš spinka a tak rozmýšľam asi si budeme robiť tabuľky ak chcete myslím,že ale budete chcieť 🙂 takže sa hľada dobrovodlník ktorý sa na to dá 🙂 ja by som to aj skúsila len sa to asi musím najskôr naučiť 😅 skúsim a ak to nepôjde tak dúfam,že si to niektora z nás vezme na starosť 🙂 Idem spraviť nick Septembrovky2010 - bude prístupný nám všetkým heslo september neskôr keď budu rásť bruška môžme spraviť album s bruškami,tabuľkami a na koniec s detičkami foto môžme meniť ako budu bruška a neskôr detičky rásť 😵
Idem sa ja mrknuť na tie tabuľky či mi to pôjde 😅 😀 😀

elise
6. jan 2010

ahojte chcela by som vás pozdraviť asi budem patriť tiež k vám(verím tomu) snažilkujeme o 106 a som nafuknutá ako balon, jeden test som si robila a bola tam druhá mikromikroskopická jemnulinká čiarka tak dufam že bude silnejšia 😉 ak mi do stredy nepríde ms tak budem tehulka a termín pôrodu budemmať 20.9. tak držte palčeky nech druhá čiaročka rozilnie test idem robiť budúcu stredu.

zuzanockamt
6. jan 2010

elise ... a kolky DPO si uz?

anarida
autor
6. jan 2010

elise ahoj silno držíme palčekyyyyy 😉 😵

elise
6. jan 2010

poslednu ms som mala 14.12.09 a mávam cyklus 30 dnový 😉

zuzanockamt
6. jan 2010

elise ... a merias aj BT? ... ja meriam este do konca tyzdna ... to je dost spolahlivy ukazovatel 😉 ... ja sa zatial pekne drzim okolo 37 ... tak dufam, ze to bude OK

lulu723
6. jan 2010

anarida to je neprijemna skusenost Emmka ma asi silny otras mozgu ja som nieco podobne zazila pred rokom ked Erika mala 5,5 mesiaca to mi spadla z prebalovacieho boxu asi tak z 1m vysky.a to tak,ze vtedy som bola snu sama doma a uz bola zla tak reku idem ta okupat vsetko som mala pekne nachystane aj mala bola uz vyzlecena a nejako sa az moc hybala a stale kopala nozickami aj som si hovorila,ze by som ju mala posunut,aby nespadla no nespravila som sa a len co som sa otocila,ze vyskusam odmerat vodu zrazu som len pocula plesk a mala spadla holucka na kachlicky na chrbatik to bol fakt moment a uz sa stalo nestastie 😒 zacala strasne plakat a ja snu rychlo som volala manzelovi nech okamzite pride domov.este som ju aj okupala obliekla to uz bola kludna,ale aj tak sme isli na pohotovost tam bol zrovna jej doktor tak ju vysetril a neveril vlastnym ociam,ze nemala ziadne modriny ani nic zlomene a ani si neudrela hlavicku.tak nas poslal domov nakazal jej davat presladeny caj a kebyze zacne vracat v noci tak okamzite mame ist na chirurgiu.nastastie noc bola dobra aj ju celu prespala,ale som ju chodila pozerat ci je v poriadku.rano sme isli na kontrolu a dostala prezyvku mala parasutistka 🙂 od vtedy sa nastastie nic nestalo aj ked tych padov bolo vela.drzim palceky nech ste rychlo doma a nech je vsetko v poriadku.

aliza
6. jan 2010

elise,
ja som mala slabulinku ciarku 5 dni pred MS, neskor, o cca 3 dni, uz bola pekne vidiet, aj hruba bola, len farba bola slabsia. Posledna MS bola 9.12. a cyklus mam 28dni, takze mne vyratalo termin na 15.9.

zuzanockamt
6. jan 2010

aliza ... tak sme na to velmi podobne 🙂 ... aj ja som mala poslednu MS 9.12, cyklus nemam pravidelny ... od tych 27 do 29 dni, ako kedy, na jednej stranke som si vypocitala, ze idealny cas porodu bude tiez 15.9. 🙂

aliza
6. jan 2010

zuzanocka, supeeer!!! 🙂

mariann2
6. jan 2010

Ahojte, opatrne sa k Vám pridávam. Test bol pozit. 26.12.2009. Ešte som nebola u lekára, ale verím, že všetko bude o.k. Mám už doma dvoch veľkých chlapov a o tretie bábo sme prišli v 12. tt. v roku 2006. Tak sa to hádam teraz podarí. 🙂

zuzanockamt
6. jan 2010

mariann ... tak vitaj ... a kedy ides k lekarovi?

mariann2
6. jan 2010

Ďakujem Zuzanockamt za privítanie. Ešte neviem kedy sa objednam k dr. Asi počkám do 7.alebo 8. tt., keď už bude srdiečko.

zuzanockamt
6. jan 2010

to az tak neskoro??? ... ja som uz nedockava teraz ... a to mi vysiel test vcera a v pondelok a termin MS mam dnes 😅

mariann2
6. jan 2010

🙂 verím Ti, že si nedočkavá, je to Tvoje prvé a už si objednaná k lekárovi? Ja si ešte počkám, test mám pozitívny, príznaky ma utvrzujú v tom, že som tehotná, len si nechcem vyrábať stres tým, že bábo ešte nebude na usg vidno. Tak si počkám na to srdiečko. 🙂

zuzanockamt
6. jan 2010

este nie som u lekarky objednana, som sa tam nemohla vcera dovolat, tak chcem ist zajtra sa opytat ... ja priznaky nemam 😕

lulu723
7. jan 2010

Ahojte tak ako prezivate tehulkovanie?ja vborne ziadna ranna nevolnost sa nekona a ani ziadna unava stale fungujem ako predtym.vcera som sa z mojim gulovala tak mam riadnu svalovicu na stehnach 😀

jika80
7. jan 2010

ahojte, vitam vsetky nove buduce maminy 🙂
anarida - dcerke zelam skore uzdravenie
baby, no ja mam tych priznakov kopec - nechce niektora? dnes mi zacali tehotenske nevolnosti, no nastastie som to rozdychala 😅
hodila som do albumu i prve foto nasho zlaticka 😵

zuzanockamt
7. jan 2010

Ahojte 🙂
ja som vytocena neskutocne dnes ... sme s MM isli rano k mojej lekarke, mala som sice tusenie, ze asi bude mat dovolenku, kedze som sa jej nemohla dovolat ... zastupuje ju jeden lekar, ale ked sme tam prisli, tak sme zistili, ze dnes neordinuje, tak sa tam trepem az zajtra, ale bohvie, ci ma vysetri, skor si myslim, ze mi povie, ze je to este kratko a mam si pockat na svoju lekarku ... ona zacina ordinovat az 18.1., ved ma vystrie dovtedy cakat ... a este k tomu sa dokina stahuje aj do novych priestorov ... dufam, ze tam uz bude mat aspon sono ... ide ma porazit ... MM ma len upokojuje, ze to je v pohode, ze to nebude neskorro, ked pojdem az toho 18.1., ale bojim sa

ja priznaky ani velmi nemam, citim sa skor ako pred MS 😝 ... len teraz ako som sa zobudila, lebo som od 8:00 do 10:00 spala, tak mi je nejako biedne od zaludka a mam nizky tlak

aliza
7. jan 2010

zuzanocka, zbytocne sa stresujes, takto skoro este nemusi byt nic vidiet, akurat budes mat dalsie stresy, ci je vsetko ok. Si myslim, ze toho 18.1. je to tak akurat. Nemas sa coho bat, co sa ma stat, sa stane a ziadne vysetrenie tomu teraz nepomoze. V takomto stadiu ti akurat z krvi potvrdia tehu, to je vsetko. Ak ti vysiel pozitivny test, tak potom je to OK. A hlavne sa neboj...vies, ono plati, ze to, coho sa najviac bojime, to si aj k sebe privolame, takze klud, vsetko bude dobre!!!

zuzanockamt
7. jan 2010

ved hej, aj MM mi stale hovori, ze staci ist az toho 18.1. a ze sa nemam stale bat a stresovat

mariann2
7. jan 2010

Zuzanocka, jasné že stačí toho 18., ja som sa dnes konečne rozhodla, že sa objednám 15.1., ale na potvoru dr. má dnes tiež dovolenku, tak to skúsim zajtra. Toho 15. som objednaná aj na interné, lebo mám problémy s vysokým tlakom. Chcela som to spojiť, aby som veľa neodchádzala z práce, dúfam, že sa podarí. 😖
Jika, fotočka je super, aj ja sa už teším na takú. 😉
Anarida, ako sa má Emmka?

zuzanockamt
7. jan 2010

no tak OK ... 18 - teho zavolam dokine, kedy ma moze zobrat na krv 😉

tea333
7. jan 2010

Jee uz mame Septembrovky 🙂
Tak Vela stastia, nech sa vam v Septembri narodia krasne deturence 😉

jika80
7. jan 2010

tea - dakujemeee