♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
esterka ... podla mna to je fakt individualne, ja uz to neriesim
zuzka,mozno len Jurko viacej spinka a nechce sa mu tolko otacat 😅
esterka ... asi, ale ved nech len spi, aspon mam pokoj 😀
no aktivne kopanie si drobec zacal vymyslat minuly tyzden 🙂 zuzi ja tam chcem ist v tom 30 tt teraz v stredu idem do toho heliosu tak som zvedava
ivka ... ty este nevies, co cakas?
no zuzka veru neviem 🙂
tiez budem prebalovat bez pultu 🙂
andzi, kvoli comu Ti neodporucaju epi? chrbtica? Ja mam problemy s chrbticou, teda ani uz velmi nie, ale som po uraze a nenecham si tam "sparat" ihlou ani za nic! Uz som si vytrpela dost...a asi by som ani nemohla.
vsetky, co mate pichania a ine problemy, drzte sa! nech to rychlo prejde...
ja pohyby citim, ale stale nie nejak extra silne, ani pravidelne. Tiez som sa s tym zmierila, placenta je vpredu, tak neriesim 🙂 a na 4D idem aj ja, ale az o mesiac...nevadi, uz teraz sa tesiiim 😵
Tak som sa dnes pytala na to pichanie, akoze bolest v lavej slabine ani chodit som nemohla, maly tam mal nohy a kopal co mocaku asi ale doki povedal, ze to sa slachy a maternica natahuju preto ma to bolelo vtedy. Inac placentu mam vzadu ako ma byt a maly je otoceny hlavou hore cize ma hlavicku pri mojom pupku a nohy dolu pri mocaku. 😅
Nasla som ulovky v sekaci pre malu, tanierik a teplaky budu aj bracekovi... 😉 😀
mywiel ... placenta nemusi byt len vzadu, ale aj vpredu alebo hore ... zle je len ked je dole ... tak to mas maleho presne naopak ako ja ... moj je uz pripraveny na cestu von 😅
No ja som chcela vediet ci ju nemam pri pupku kedze malého citim skor dolu a doki povedal ze nie ze je spravne na zadnej hornej strane maternice cize smerom ku chrbtici... 😅 😕
Akoze uz je pripraveny na cestu von? 😅 😀 Uz ho mas dolu hlavou? No oni sa este aj tak budu otacat este maju miesto. 😉
mywiel ... uz je dole hlavou od 19 tt a aj v nemocnici ked som bola, tak bol tak isto ... uplne dole ... aj doki sa cudoval, ze zvycajne dole hlavou teraz este nie su
Aha tak ty asi prenasat nebudes ked uz je pripraveny... 😀 😉
dufam, ze nie ... ved termin mam okolo 9.9., tak snad bude presny 😀
😉 pekny termin
No ja som prenasala presne tyzden ale druhé uz hadam pojde skor von, kludne aj koncom augusta by som prijala. 🙂 😅
myw aj ja mam ako treba vzadu placenta ale mala je zasa uz dlllllho hlavkou dolu a aj to tam patricne citim ako keby som mala kamen dolu v bruchu ale zt a teda tiska cele brucho od hrudnika az uplne dolu
my sa stale prehadzujeme 🙂 nase dieta bude asi hokejista alebo hokejistka 🙂 vcera sme kukali a uz som aj driemala a mm krici ze gol a taky kop do brucha som schytala 😀
Mne zase kope nozickami do mocaku takze si nevyberieme... 😅 😀 😝
Neviete o nejakej stranky kde su skratky v tehotenskej knizke vysvetlené ale po anglicky? Lebo mi dal papier s tolkymi meraniami a neviem co je co... 😕
skus si tu skratku zadat do googla co ti vyhodi
baby a preco ma byt placenta vzadu? 😕 ... ja som cez vikend citala v jednej knihe, ze moze byt aj vpredu alebo hore ... ze je to normalne 😕
Inac to bol super zazitok videla som zaludok, srdiecko so 4mi komorami, oblicky, pupocnu snuru s 3mi cievami dve mensie a jedna velka celu dobu sa hybal bolo to krasne. 😵
ale ved je to normalne len najlepsie citis zevraj pohyby ked je vzadu
myw to si kde videla? kedy?
Zuzi asi to je ok len ja som chcela vediet ze mozno preto ho pri pupku necitim lebo je tam ta placenta a doki povedal ze nie ze je vzadu to len preto som sa na to pytala. 😉
Ivka dnes rano som bola na morfo a doki mi polhodinu ukazoval vsetky organy a vysvetloval co je co a ze vsetko je v poriadku a dokonca pozeral aj hornu peru ci nema raztep pery ale nema ved mi to v rodine nemame len som bola prekvapena ze aj to kontroluju na utz. 😅 😕
no myw tak to mas fajn ja som na tom morfologickom nebola ale tak hadam to bude vsetko ok....
Ivka preco si nebola ved to posielaju vsetky nie? 😕
ivka ... je to povinne vysetrenie a mala si ist ... ja som si to nastastie zariadila pre istotu sama, nemala som nervy vyckavat na moju dokinu, kedy ma tam posle a byt tam max. 5 minut 😝 😝
hm ako vidis tak nie ja som bola v 20 tt ale to bol len normalny uzv

klaudia,tesim sa,ze je nas viacej takych,co budu prebalovat bez pultu 😝 ..a na kedy mas termin?na ktory tt?