icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivka1984
17. máj 2010

myslis zuzka ze by som mohla ist este teraz mne nic take doky nevravel a sono u nas ved vies ake je

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... ale ak si bola v 20 tt, tak to bolo ono 😉

ivka1984
17. máj 2010

ved ale v 20 tt som bola na sone ak som tam bola minutu tak to bolo dlho takze to pochybujem ze bolo ono 😉

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... prave preto som si to ja zariadila na vlastnu päst, sice ma to stalo nejake peniaze, ale aspon mam dusu na mieste

mywiel
17. máj 2010

No ten doki co mi to dnes robil nebol moj doki to som sla specialne do nemocky na lepsi utz ako ma moj gynekolog a mal teda zvlastny zmysel pre humor, kym mi to zacal robit hovori ze hadam bude vsetko v poriadku ved uz aj keby nebolo tak uz ho nezabijeme... 😲 😅 😀 tak som nevedela ze ci sa smiat ci co, ale nakoniec mi povedal ze babo je v perfektnom stave a ze aj krv cez pupocnik ho dobre vyzivuje ze dobre preteka aj moje cievy kontroloval aj v lavej aj v pravej slabine a dietatku bije srdiecko 155 za minutu tak som si vydychla. 😅 😀

ivka1984
17. máj 2010

lenze moj doky nema sono takze ja na akekolvek sono chodim mimo neho on mi da len listok lenze tu kde chodim na sono je to take ze este si ani poriadne nelahnem a uz som aj von

tinkerbell
17. máj 2010

ahojte dievcata, mywiel ten rastep kontroloval aj mne, aj organy mi poukazoval.
neviete niektora, ci babatko teraz uz pocuje zvuky z okolia? Alebo moj hlas?

mywiel
17. máj 2010

Mna moj gynekolog objednal sam do nemocnice a ked je vsetko ok tak on uz morfo nerobi len keby boli pochybnosti ze v nemocke nieco videli tak vtedy robi este aj on vo svojej ordinacii druhy morfo utz.

ivka1984
17. máj 2010

zuzka mna to ani nenapadlo tak hadam bude vsetko ok

mywiel
17. máj 2010

Tinke uz davno pocuje, mozes mu spievat. 🙂

ivka1984
17. máj 2010

no teraz som zostala normlane v soku a zacinam sa bat aby vsetko bolo ok....

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... ja som prave pre pristup mojej dokiny a pre pristup na sone u nas zvolila radsej tu moznost, ze sm sa objednala do sukromneho centra aj bez listka od mojej lekarky ... vedela som, ze morfo ma trvat aspon pol hodinu, co u nas nehrozi

mywiel
17. máj 2010

Ivka ale bude neboj nase mamy to nemali také vymozenosti presne ako dnes povedal doki ze uz ho aj tak donosime nie? Ale oni to robia aj kvoli tomu ak by bolo treba babo operovat aby boli nachystany... 😔 😕

ivka1984
17. máj 2010

hm lenze ja som o niecom takom ani len netusila spolieham sa na dokyho ze vie co robi.... myw viem ze nemali take vymozenosti ale kedze v dnesnej dobe uz tie vymozenosti su rada by som o nich vedela a stve ma ze sa to ma robit a ja to zistim 5 tt po funuse ☹

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... neboj, bude to vsetko OK 😉 ... ja sa uz na lekarov nespolieham a vsetko si snazim zistit a nastudovat

mywiel
17. máj 2010

No ja by som zmenila dokiho alebo sa ho spytala ze preco ma neobjednal... 😖
Ja som v prvom tehu tiez menila doktorku ta bola uplne mimo ani nevedela v ktorom som tyzdni lebo sa rozvadzala a hlavu mala uplne inde tak som ju vymenila a dobre som urobila.

silvika
17. máj 2010

nooo ivka ked si objednana na 3 4D aj tam ti ho mozu dokladne popozerat ale fakt je ze to je tam ako diagnosticka metoda v obdobi 20 tt tak to fakt mohla ta dr aspon usmernit kam ak ho nerobi sak kazdy ho nema ale mali by poslat 😉

mywiel
17. máj 2010

Ivka mozno to este stihnes ja som v 22tyzdni tak ty si len tri tyzdne dopredu to este nie je to babo také veliké aby nemohli vidiet detaily nie? 😕

estterka
17. máj 2010

tinkerbell,lekarka mi uz pred par tyzdnami hovorila,ze mam zacat pocuvat hudbu,ktora ma ukludnuje,je jedno co to bude..ale najlepsie,ked si lahnem vecer do postela a som kludna a zaspavat s tou hudbou,nech si mala na nu zvykne..a zevraj,ked sa narodi a pustim jej tu hudbu,tak sa ukludni,lebo si bude pamatat,ze pri tomto je aj mama kludna a spinka🙂
ivka,uz som sa to tu viacerych pytala,ale nikto mi neodpovedal..to ked si bola naposledy na ult,tak co robil pocas tej minuty doktor?nemeral nic?lebo ja som bola v nemocke na povinnom ult,tiez hroza,minuta aj s cestou dnu a a von ale pomeral vsetko,pokontroloval,len sa k tomu nevyjadroval..ale tyzden pred tym som bola sukromne a uz som vedela,ze vsetko ok,tak mi to bolo aj jedno.
a mywiel,presne,sukromne mi vzdy tak ako tebe dnes vsetko poukazuje a uplne vsetko skontroluje,aj pol hodku,kym sa pytame dovtedy pozerame🙂

mywiel
17. máj 2010

Aj mozog som videla... 😅 😵

ivka1984
17. máj 2010

no to sa opytam lebo doteraz som nemala ziadne problemy a ako doktor sa mi pacil pretoze mamina tiez chodi k nemu a ne´mala som dovod menit doktora ale toto ma odrovnalo

ivka1984
17. máj 2010

esterka napisal mi BPD a FL tot vse pozrel povedal ze je vsetko ok a sla som....
na tom 4D to je skor komercne ako z lekarskeho hladiska vsak?

zuzanockamt
17. máj 2010

ivka ... ten morfo utz sa robi od 18.-22-tt ... tak som to nasla na stranke toho centra, kde som bola ja

ivka1984
17. máj 2010

hej aj ja som to kukala

mywiel
17. máj 2010

estterka ale ja som nebola u sukromného ale normalne v statnej nemocnici 😅
Dnes aj meral priemer hlavicky, dlzky stehennej kosti, velkost babatkovho bruska, velkost mozgu, velkost obliciek, mnozstvo plodovej vody a kolko babo vazi a plno dalsich merani co mu nerozumiem... 😅

tinkerbell
17. máj 2010

no, tak to je chudiatko, lebo ja skor kricim - az by som povedala, ze vrieskam (samozrejme len v skole na ziakov) 😒

estterka
17. máj 2010

ivka,nestresuj sa kvoly tomu,nikomu nic zle nepovedali po morfo a urcite,keby sa nieco nezda tomu lekarovi,tak si tam dlhsie a vsimne si to.

silvika
17. máj 2010

noo ivi ako kde ale si vezmi ze ho aj tristvrte hodiny no co by tam pozeral, keby ho poriadne nepopozeral aj s organmi

mywiel
17. máj 2010

Dokonca ratal pocet prstov na rukach a nohach... 😀

mywiel
17. máj 2010

tinke aj ja obcas vrieskam, uz si musia zvykat... 😔 😅 😀 😝