icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
26. jan 2010

aj ked som cakala maleho tak som si musela kupit v 6tt lebo na bruchu som nezniesla nic..vsetko tlacilo 😅

zuzanockamt
26. jan 2010

ja noosim este aj svoje gate, vobec mi to nevadi a mam aj jedny tehu od sestry, tie su super, lebo mam pekne zakryty chrbat a nie je mi zima 🙂

vejinka
26. jan 2010

ozaj baby aj vam je stale taka strasna zima???

zuzanockamt
26. jan 2010

veji ... mne byvala zima vzdy ... to MM nikdy nechapal, ze on sa poti a ja hundrem, ze aka zima 😀

vejinka
26. jan 2010

aj ja presne...ale teraz mi je este vacsia...a v lete zasa budem pachtit ako o zivot...juuj a to som si hovorila ze druhe len na zimu..a bic v lete som chodila ako tucna lokomotiva len funela kade chodila 😀

zuzanockamt
26. jan 2010

podla mna je lepsie rodit v lete alebo takto skor na jesen, lebo si neviem predstavit chodit s velkym bruchom v zime, co by som si poobliekala a takto dam tricka, sandalky, 3/4 leginy a ide sa

vejinka
26. jan 2010

tiez pravda aj plachtu si mozes dat a nikto to nezisti 😀
ok prcham spat bru nocku

agentkak
27. jan 2010

vejinka pozerala som si tvoj album ty čakaáš dvojičky ? 😀 aké pekné brušeno máš.. 😅

vranka6
27. jan 2010

dobré ráno baby,
no hrúúúza, dnes je konečne po viacerých dňoch ráno, kedy som si mohla pospať do kedy som chcela, lebo robím až na večer...a jasné, že je to všetko presne opačne. Frajer odchádzal o pol 7 do práce, ja som išla na WC a už nie a nie zaspať. Tak prosím pekne lietam po byte od pol 7...a to pracujem do 22.hod....ako naschvál, keď môžem spať - nespím.

tak vám všetkým želám krásne ráno a pekný deň. Pozor dnes má brutálne mrznúť (a zajtra ešte viac aj so silným vetrom a snežením), tak sa poriadne poobleikať, aby sme neprechladli 😅

vranka6
27. jan 2010

a dnes varím segedínsky guláš na obed, kto si dá? 😉 už sa ho neviem dočkať!

agentkak
27. jan 2010

ahoj vranka
ja by som spalaaaaaa 😔 v takejto zime to je aj hriech isť do roboty... neboj ja chodim tak zababušená že som ako tuleň a mam problem s pohybom 😀

vranka6
27. jan 2010

ahoj agentkak...

aj ja už premýšlam, čo si oblečiem do roboty, predsa, stáť na tej stanici pol hodinu nebude sranda...a najhoršie je, keď zaspím v buse po ceste do BA (čo sa mi teda stáva pravidlene) a potom tá zimiskoooooooo keď sa zobudím, no hrozne 😨

agentkak
27. jan 2010

no mne včera nekurili vo vlaku hovedá jedny ako to bola sila.... ešte tak prechladnuť dobre a bude.. 😕 joj keby už bol aspon taký máj však ? 🙂 ty akom sa citiš ?

vranka6
27. jan 2010

ježiš, to sú idioti....ja MILUJEM jar a na túto sa teším dvojnásobne...na jar celá ožijem,,...počas roka sa veľmi nemaľujem, ale na jar ma to vždy chytí 😉 chcem byť krásna, vyobliekam sa vždy a vytešujem sa z prvého slnka a teraz ešte s brušinom...už sa neviem dočkať!

ja sa cítim v pohode, ďakujem za opýtanie 🙂 , len stale rozmyslam, čo s čím skombinovať - myslím oblečenie, aby som sa cítila aj v robote v pohode, aby ma nič netlačilo, lebo to je hrúza - veď to poznáš určite.
už tak veľa nejem, našťastie, iba rano sa potrebujem doslova nažrať a potom mi je doobeda z toho ťažko, potom výdatný obed a večera - niekoľko pomarančov 😉 tých sa neviem dojesť.

inač ma už nič nebolí, aj to špinenie prešlo - NAŠŤASTIE
dnes máme v robote veľkú poradu o tom, ako to bude ďalej, lebo traja to nezvládame - meniť si služby (pre krízu nám vyhodili ľudí-klasika), tak som zvedava ako to dopadne. práve včera mi hovoril priateľ, nech si zoberiem budúci piatok a víkend volno, že objednal chatu...ale už teraz mám hlavu v smútku, že to nebude možné...a tak rada by som vypadla z tohoto kolotoča ☹

andzi
27. jan 2010

Bré ránko baby, aj mne je hrozná zima. Strašné. Ráno som odchádzala do práce o 6.20 a bola hrozná zima, skoro som omdlela, keď som otvorila dvere. Ak zajtra bude ešte chladnejšie, tak rozmýšľam, že si vezmem voľno. No a musím sa pochváliť, že už máme prvú vecičku pre bábo kúpenú. Stoličku na papanie.

vranka6
27. jan 2010

ty ako agentkak?
všetko v poriadku? mám pocit, že my dve sme z tých, ktorým nebýva zle...našťastie...dúfam, že to už ani nepríde....a pri prvom tehu si to tiež mala takéto pokojné? bez nevolnosti?

vranka6
27. jan 2010

andzi.... 🙂 ahoj.
to takto rýchlo stíhate???? už máte stoličku? ja zatial len pozerám kočíky, ale ešte sa neodvážim nič kúpiť 😉
aj keď sestra mi už stihla zvestovať, že ma pre mna pobalene všetky veci po jej malom synovi, že mi ich najbližie prinesie...jaaaaaaaaaaj to sú také krásne starosti, že? 😀

agentkak
27. jan 2010

vranka aj ja už by som prijala jar ved toto neni pre náš počasie 😒
tak super že už ti je lepšie..ono teoreticky by to mohlo prist znovu v obdobi očakavanej mrchy tak sa nenalakaj niektore babule tak mavaju ako simulovana mrcha...kamoška mi tak špinila tri mesiace vždy v období mrchy...no to poznam napapkať sa lubim aj ja...ale ja som si uzkupila normalbne tehu rifle uplne nahodou a za par evry a su totalne pohodlne takže o chvilu ich už asi zabehnem...ved za tym pc celý den so stlačeným bruškom to neni bohviečo,,,,,,a ty už si to v robote povedala??????? noo inak taký víkned na chate super idea...to by bodlo. 😝

agentkak
27. jan 2010

vranka no to maš asi prvadu mne teda zle neni vôbec 😀 aj prvý raz som bola bez nevolností 😉 takže mám šťastie 😅
ajoj andzi
tak ti verim že sa vytešuješ 😉 ja zatial nejako nenakupujem aj ked sa bojim..ale dost veci mam po malej takže mi bude treva akurat kočík a cest. postielku..

lucialen
27. jan 2010

Ahojte 🙂 Vcera som nestihla prist, trepala som sa do ba na skusku a zda sa zbytocne 😠 Inak dnes krasne rano, netecie nam voda, uplne uzasny cas, ved ludia sa rano nepotrebuju umyvat 😕 😠
Andzi, tak uz bolo srdiecko, super, gratulujem aj ku knizke 😉
Ja idem uz konecn 😅
Agentka, uzasne s tym kurenim vo vlaku, ja som takto isla minuly rok z pd do ba rano o 5tej a vlak zacal kurit az niekde v trnave, som myslela, ze ma vylozia ako kocku ladu 😒

agentkak
27. jan 2010

ahoj lucka
ako že zybtočne ? nepodarila sa skuška ?

vranka6
27. jan 2010

agentkak - ta porada nie je kvôli mne - aj keď už v robote vedia - som si priniesla pred týždňom z bufetu plnú "náruč" raňajok a pred všetkými mi to popadala...tak sa kolega začal smiať, či som tehotná, keď potrebujem také raňajky. tak som tak chladno povedala, že ano...prvých 5 min. si mysleli, že si robím srandu, ale potom chceli dôkaz, tak som vybrala tehu knižku a bolo po srande 😉
my sme tam mladý kolektív, sedíme všetci v jednej miestnosti,dlhšie by som to asi neutajila.
na tej porade ide skôr o to, že robíme 3 víkendy v mesiaci, čo sa nedá zvládať, tak som sama zvedava, ako to všetko dopadne...ma naserú a odídem ešte dnes 😠

lucialen, teda ráno bez vody, otras....ale buď rada, že vám kúria, to by bolo horšie, ja si pamätám, takto pred rokom sa pokazilo kúrenie a to ešte len bola sranda

lucialen
27. jan 2010

Agetka, no niektory profaci su dost mimo, akoze slahol nam 4 otazky na 5minut, 3 z toho sa sice tykali predmetu, len ich na prednaske a v skriptach zabudol spomenut, takze mam jednu otazku 😒 No asi sa este raz preveziem 😠 Tak ma vedia nasr.t takyto, ucim sa to a on si vymysli take otazky, bez sance
A ty mas kedy tie statnice?

jika80
27. jan 2010

dobre ranko babky
ja dnes konecne s usmevom na tvari 🙂 po hrozne vela dnoch som sa zobudila a nie je mi zle, tak snad to tak aj ostane
veji - tak ta tu vitam 🙂 ty mas ale pekne brusko

vranka6
27. jan 2010

dobré ránko jika 🙂
tak to som rada, že už ti je lepšie....snáď to tak už zostane!

maculienka123
27. jan 2010

jika aj ja to mavam,napr dnes mi je tiey fajn a som tak stastna ze to ani mozne nieje,tak si to uzivajme ako sa len da.lebo zajtra moze byt vsetko inak ako uz sa poznam 😉

jika80
27. jan 2010

vranka - dakujem
maci - budeme mysliet pozitivne 🙂

agentkak
27. jan 2010

juj lucka tak to poznám to by ma roztrhalo... ja idem 5.2. neja som mimo z toho bo mi nejde do hlavy a preto mám obavy.... ☹ tak ale uznaj ešte taku dialku sa trepat ked si tehu 😒
čaute babky 😉

maculienka123
27. jan 2010

jika aj pracujes?ja teda som doma,si neviem predstavit chodit do prace s tymi nevolnostami

lucialen
27. jan 2010

Jika tak konecne 🙂
Agenka, tak to uz buduci tyzden 😕 Budem drzat palce 😉