♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
lulu no ja som rada, ze mala spi vo svojej izbe uz sama na obed a vecer ju lun ulozim do jej postielky dam pusu, pustim premietacku s hudbou, zavriem dvere a ona za 10 min. spi. 🙂
ze? a boli ma hlava tak to zapijam kavou, kolegyna na mna pozerala trochu divne 😀
myw tqak mala je zlata, dufam, ze aj toho nasko prcka sa nam podari takto vycvicit...segra ma totiz 2 baby, 7 a 4rocnu a tie spavaju, ze starsia s mamou a mnladsia s ockaom...katastrofa
Máte tiež problémy s opúchaním, napr. prstov, viečok..?
no hobit tak to by som nechcela aby so mnou spavalo 7 rocne dieta to isto nie... ste toho popisali ja som bol v ziline tak mi usiel aj cas no dnes uz len tak zvolna o pol 4 po mna pride mm a ideme na to 4D tak uz som netrpezliva 🙂
kveta ja zatial s opuchmi problemy nemam a dufam ze ani tak skoro mat nebudem
No ja tiez nemam ale v lete budem mat, ale to musim proste vydrzat. 😅
Hobit no som rada, lebo aj ked mame velku postel 4ria by sme v nej boli namackany ako sardinky 😅 😀
mne sa zda, ze mi trochu puchnu nohy ked je teplo, ale s tym som mala problem vzdy...
no nasa este nema svoju izbicku tak som to vyriesila takto.ona si pochodi po izbe sem tam zaklope na dvere tak jej poviem nech ide spinkat a ona sa vystvera na postel a zaspi a ked ju nepocujem takych 10 minut tak ju idem zakryt a spi takto aj 2 hodinky.myslela som si,ze to bude tazsie zaspavat aj poobede v postely,ale velmi dobre to zvladla a spi sa jej omnoho lepsie ako predtym a aj mne to dost pomaha aspon nemusim k nej vstavat v noci a cez den som neni taka unavena ako predtym 🙂
Kvetka, asi tyzden dozadu sa mi zacalo stavat, ze mam vecer opuchnute kotniky. 🙄 😒 😠
Ahojte
ja som bola pred chvilou vonku, mam prechadzky od 10-12 ... zvladla som taku slabu hodinku vonku a mam dost, normalne nevladzem, som ledva fucala ... kupila som si 2 nocne kosele do nemocky a krpatemu vlhcene obrusky ... este mi treba podprdu a nejake papuce, zupan si vezmem asi ten co mam doma ... na tie 4 dni to postaci ... a este som si kupila jedny super teplaky cierne
teraz si musim trosku oddychnut a potom asi upracem kuchynu a nachystam nieco na obed ... kym sa MM vrati, tak mam este casu
zuzu, ty uz si aka vybavena 😉
Ani ja nemám zatiaľ problém s opuchaním
zuzi a aké nočné košele si si kúpila, také tie na kojenie? Čo sa dajú tak vpredu rozopnúť?
hobit ... ja uz mozem ist rodit 😝 ... uz mam vsetko ... este krpatemu plienky
mimka ... nie tie na kojenie ... obycajne nocne kosele so zapinanim vpredu, takze sa to da dost dobre rozopnut
preboha daj pokoj s rodenim este 🙂
zuzi aj ja som mala taketo nocne kosele,ale podprdy sa odporucaju 2 ja ani neviem ci su mi este dobre,lebo nejako mi moc podrastli prsia,ale sak hadam budu.mne chybaju kupit nocne kosele,ale chcem tie na kojenie je to lepsie a este vlozky do podprdy a vlastne vsetko mi treba kupit do nemocky,ale neviem kedy,lebo jak nedokopem mojho do obchodu tak tam budem asi naha behat 😠
hobit ... ved jasne, este mame cas 🙂 ... take 3 - 4 mesiace 😀
lulu ... no mne este chybaju tie vlozky do podprdy, ale to kupim fakt ako posledne ... a podprdu si kupim asi jednu, uvidim potom podla situacie
to mas pekne kosielky 😉 no vies zuzi ked sa ti rozbehne mlieko tak to tecie jak dive a ani vlozky potom nepomozu a hlavne ked budes spat sa budes budit z velkymi skvrnami na prsiach a budu ta nehorazne boliet jak budu naliate.
lulu ... nestras 😀 ... dufam, ze take hrozne to nebude 😝
no bude a davaj pozor na zapalenie prsnika ja som to sice nemala,ale jak som mala naliate prsia tak to je ina bolest.to ich mas jak kamen a ani babatku nejde dobre sat musis odstrekovat a masirovat,ale ja som mala mlieko az na nejaky 5 den.po cisarskom mi nastupilo takto neskoro.a jednej mojej spolubyvajucej sa tak spustilo,ze jej to striekalo a chudatko cela bola od mlieka a to si davala 2 vlozky do podprdy 😝
zuzi pekné košielky
Ja si myslím, že aspoň 2 podprdy treba mať.
lulu ... moja sestra rodila prirodzene a mlieko sa jej spustilo az doma ... v nemocke ani kvapka ... a doma jej tiez dlho nevydrzalo 😒
budete si kupovat aj odsavacku mlieka?
Po odsávačke už pozerám, len neviem ktorá je dobrá 😒 som nevedela, že ich je viac druhov. Ale dobrá otázka zuzi 😉
ja odsavacku nejdem dopredu kupovat, ked bude treba potom sa kupi 😉
mimka ... mas nadherne veci pre malu nakupene 🙂
zuzi to sú väčšinou tu z bazaru z koníka, ale sú fakt ako nové. Aj v pondelok mi ďalšie prišli, ale už si dávam puzu od nakupovania 🙂
no ja som mala odsavacku,ale rucnu a bola zla ani sa mi tak mlieko netvorilo radsej som si to rucne odsala,ale je dobra elektricka od AVENT je sice drahsia,ale to len nasadis na prso dvakrat stlacis packu a samo ti to potom pumpuje.
mimka a to sa ako objednava z toho bazaru?ja som zaregistrovana na minibazare a neviem ako si mam objednat nejake farebne plienocky,alebo vecicky no som z toho jelen ☹
ja som este nekupila nic ... ak uvidim nieco extremne pekne, tak kupim ... ale bude mi treba este asi dokupit nejake ponozky a pyzamka

Hobit dobra kombinacia... 😀