icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
19. máj 2010

ahojte babulky...
nejako vela tem ste stihli prebrat za jedo dopoludnie. Ani neviem na co sa napojit 😉
ja by som tiez uz najradsej mala vsetko nakupene a pripravene, postielku poskladanu a ustlanu 😀 takto ked je vsetko schovane v skrini sa z toho nemozem tesit 🙂

mamicka, mne zistili na poslednej poradni zvyseny cukor z mocu, ale este nepotvrdili cukrovku. Mam zatial len skusit obmedzit cukor a o dva a pol tyzdna mam glukozove testy, tak uvidime co ukazu tie.

silvika
19. máj 2010

lulu ja mam rucnu avent a bola supeeeer, silu stisku som si pekne poregulovala aby som to prezila a potom uz ked to islo aj bez bolesti - no ja si ju chvalim neviem si predstavit ze by som musela sediet niekde pri zastrcke a cakat na odsatie takto som sa supla do postele a "tahala"

lulu723
19. máj 2010

zuzi ja mam take mini capacky ruzove zo srdieckami len mi bude luto ked zistim,ze budem mat chlapca a tie capacky nevyuzijem.a babetko je strasne krasne ked ma bodiky a dupacky to je take na spapanie a este ta velka plienka... 😀 😀 😀 😀 😀

mimka29
19. máj 2010

Ja som všetko objednávala tu na bazare na koníkovi. Keď si rozklikneš vecičku, čo by si chcela, tak tam je napísané, že Správa pre predávajúceho a tam mu napíšeš.

silvika
19. máj 2010

andelik nebanuj, sak by sa ti na to prasilo 😝 😉

mimka29
19. máj 2010

No tak baby, treraz už fakt neviem, že ktorú odsávačku 😀 Ale nejakú si určite kúpim, lebo ja by som bola nespokojná, keby mi niečo chýbalo. No to mám ale ešte čas.

lulu723
19. máj 2010

silvika no tieto AVENT su velmi dobre odsavacky,ale ja som mala taku obycajnu lacnu tak preto na nu nadavam.

mimka a to co tam mam napisat?nejako si to neviem predstavit,ze co ja viem chcela by som taku a taku plienku,alebo jako? 😕 ja som z toho truba mne treba vysvetlit krok za krokom,lebo ja to nepochopim ☹

zuzanockamt
19. máj 2010

andelik ... my zacneme pripravovat asi niekedy v juli/auguste ... chcela som uz skor, ale MM ma stale cosi na robote 😀 ... ale nam staci len postielku previezt a komodu ... a zrusit police s telkou na jednej stene

estterka
19. máj 2010

bre ranko baby🙂
zuzi,gratulujem k pohybom,dockala si sa,super 😎
a o com sa to dnes bavime?idem vas docitat pri ranajkach 🙂

silvika
19. máj 2010

mimka ze ked nie si leniva pracovat rukou kludne rucna staci neboj 😉

zuzanockamt
19. máj 2010

esterka ... konecne ... ved uz som 24tt 😅 ... ale dnes len rano trosku sa ohlasil a odvtedy uz zase chrni 😀

silvika
19. máj 2010

len nech spi zuzi bud rada, nasa zasa furt buchnatuje

lulu723
19. máj 2010

no veru aj moje male furt kopcuje jak dive 😀

mimka29
19. máj 2010

lulu hej napíš jej tam, že by si to chcela od nej kúpiť a že ako to chceš, či na dobierku (že ti príde na poštu balík a musíš si ísť pre neho) alebo jej najprv prevedieš peniaze a ona ti to pošle. Ja radšej prevádzam cez internet pekne z domu peniaze a potom mi poštár balík prinesie až domov, nemusím sa trepať na poštu. Stačí keď sa raz odvážiš a potom to už pôjde 😉

silvi dík, že značka Avent je dobrá to som vedela, len som si nevedela predstaviť ako funguje tá elektrická.

estterka
19. máj 2010

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
takuto planujeme.ak nam stastie dopraje a budu ju tu niekde mat :D
a aj ja by som chcela nakupovat uz a pripravovat..uz od vcera rozmyslam,kto by si popri praci nasiel cas ist so mnou do hlavneho mesta,lebo sama nechcem nikam chodit radsej..
zuzi,vsak nech spinka,moja sa zo zaciatku vzdy o 11tej vecer ozyvala,teraz sa ozve uz aj rano obcas alebo cez den..a to ste mali vidiet,co robila,ked som jedla nutelu:Dnormalne nejedavam,ale dali sme si jeden vecer s chlebom a som myslela,ze mi vyskoci z toho brucha,tak sa rozhybala :D :D

zuzanockamt
19. máj 2010

esterka ... no vraj po sladkom sa rozhybu ... ale to je logicke 😀 ... ja som si dnes kupila dve cokiny ... nove prichute milky, co som este nemala ... tak si dam trosku poobede ... vcera som sladke nemala, tak dnes mozem 😀

mywiel
19. máj 2010

Ahojte tak sme po obede a ideme zachvilu chrniet... 😀
Ja mam elektricku odsavacku Medela a je fakt dobra za par minut odsaje a netreba sa trapit rucne lebo z pumpovanie aj ruka boli ked mliecko dobre nejde, tato elektricka sa da nastavit sila tahania a stimuluje to aj tvorbu mliecka ak treba, mam ju v albume ak chcete kuknut, inac u nas sa to da pozicat (prenajat) si aj v lekarni na kolko treba. 😉

mimka29
19. máj 2010

Ja sa zase idem naobedovať a zase pokračovať v učení. Tak sa tu zatiaľ majte 😉

estterka
19. máj 2010

baby,viete co?som tu pred par dnami pisala,ze sa mi paci na jednej spanielskej stranke taka ta decka s hrazdickou pre malu,ale ze to neposielaju na kanare...tak som im napisala meil..a odpisali mi,ze mi to poslu aj sem 😅 😎 sa tesim🙂

mywiel
19. máj 2010

Estterka tak super 😉 a v meste nemas nejaky detsky obchod ze vsetko musis objednavat? 😕

mywiel
19. máj 2010

Mne tu inac velmi chyba Tesco vzdy ked som na Slov. tak ho vyrabujem, maju tam milé saticky pre deti a cenovo pristupné. 😉

mywiel
19. máj 2010

No mala uz spi tak idem zalahnut aj ja. Pekné popoludnie. 🙂

drakvak
19. máj 2010

Mywiel, súhlasím, aj ja mám rada značku Cherokee detských vecí v Tescu. A z tých drahších zase Mothercare, ale to nás len segra zásobuje, keďže žije v Bratislave... Baby, v pondelok som zistila v poradni, že ten glukózový test robia teraz každej tehotnej, v prvom tehu ma to obišlo, ale teraz musím ísť... Ktorá ste už boli, je to veľmi hnusné vypiť tú sladkú žbrndu? ☹

estterka
19. máj 2010

myw,vsak ja neobjednavam..len z tejto stranky zatial,lebo sa mi tam pacia veci..sme chceli tie flasky avent objednat celu sadu,ale postovne stalo tolko isto ako flasky,tak sme to nechali tak.. 80km odtialto je nakupne centrum a maju tam take tie oddelenia v zara,HM,CA atd pre deti,inak tu nic nie je asi ani..

hobit
19. máj 2010

Zuzu, pekne kosielky
ja mam nejaku odsavacku od segry, zn. Medela, rucna, netusim ci je dobra a uz vobec ci ju budem potrebovat
andelik, aj ja by som uz mala najradsej vsetko nachystane, zatial mame v izbicke vajicko, hraciu deku zdedenu od segry, kocik je na ceste z Nemecka a podedene vecicky este cakaju vo vreciach v pivnici
Estterka, super 🙂

zuzanockamt
19. máj 2010

drakva ... ja idem na glukozu az 16.6. to budem uz 28 tt a mozem to vypit doma a dat si do toho citron, takze sa to bude dat zvladnut ... a do hodiny sa mam dostavit na krv ... dnes som si tu glukozu bola vybrat v lekarni, je to aj dost velke mnozstvo a rozmiesa sa to v 3 dcl vody

andelik8
19. máj 2010

ja vam tu sladku zbrndu vobec nezavidim.... ja si mam dat doma sladke ranajky a hodinu na to prist na odbery 😝

mimochodom pisali mi teraz z predajne ze kocik plati tak ako sme sa dohodli, cena aj za sportak, a zajtra si mozme ist ponho... TESIIIIM!!! 😀

drakvak
19. máj 2010

Zuzi, no u nás to robia tak, že prídem nalačno o 7.00 ráno, vypijem pod dohľadom sestričky glukózu (vraj pol litra - ach jaj ☹ ) a musím sedieť, nič nerobiť a po nejakom čase mi zoberú krv. To som prekvapená, že to máš vypiť doma a tak prísť, tu prízvukujú, že musíš sedieť, ani po chodbe sa neprechádzať, lebo by to skreslilo výsledky... tak si musím zobrať niečo dobré na čítanie, nech tam len tak nekysnem. Ja idem v pondelok 24.5. vraj čím skôr tým lepšie.

drakvak
19. máj 2010

Andelik, tak sa budeš vytešovať doma z kočíka... ja som hneď do kočíka strčila plyšového psíka vo fusaku a trénovala, keď sme kúpili kočík 😀 😀 😀 Samozrejme, len doma, do mesta som s plyšákom nešla 😀

estterka
19. máj 2010

no ja ako to tu pozorujem,tak u kazdej to robia inak,tie glukozove testy..tu zoberu krv najprv,potom sa pije(uz zamiesany humus) a hodinu sa sedi v cakarni a znova zoberu krv..

zuzanockamt
19. máj 2010

drakva ... mne Dr. vravela, ze sa zvycajne dava pol litra, ale ze je to hrozne naraz vypit tolke mnozstvo ... tak mi staci aj 3dcl ... o hybani sa mi nevravela nic ... ja ale ziadne predpoklady dedicne na cukrovku nemam, tak sa neobavam zleho vysledku