icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jika80
27. jan 2010

maci - ja som na pn uz 2. tyzden a este buduci tyzden budem, tiez si neviem predstavit, nieco v takom stave robit - ked mi je zle, tak mam hrozne bolesti zaludka, potrebujem ticho a lezat a dufat, ze v najblizsiu minutu nemusim utekat na wc, tak si neviem predstavit ako by to bolo v skole ci v robotke - ja totiz studujem+pracujem
ty si tiez na pn alebo?

maculienka123
27. jan 2010

jika ja som doma,som bola zivnostnik ale som isla na podporu,lebo by som mala viac vzdavkov ako prijmov pri mojich nevolnostiach.takze som rada ze som doma vobec 🙂 no mas toho dost veru ale uz iba par týzdnov a mame po nich 🙂

agentkak
27. jan 2010

lucka dakujem aj ja tebe držím aby si sa nemusela znovu trepat do ba 🙂
joj baby držte sa nech už vam tie nevolnosti skončia 😉

jika80
27. jan 2010

luci - a co studujes?
agetkak - drzim palceky,to urcite zvladas
ja som zial moje dva zapocty musela presunut na april, takze si pekne na mna pockaju

andzi
27. jan 2010

Lucka, ajoj, dlho si tu nebola. Možno nakoniec tú skúšku budeš mať, veď uvidíš, niekoho predsa musí nechať prejsť. Aj ja si pamätám takých skúšajúcich, išlo im hlavne o to, aby študenti skúšku neurobili, normálne sa v tom vyžívali, keď ťa mohli poslať domov s prázdnym indexom.
Jika, fajn, hlavne že už nie je tak zle. Mňa sa lekár včera pýtal, že či mi býva zle. Ja mu vravím, že nevraciam, ale býva mi ťažko a mám pocity dávenia. A on na to: Tak budte rada, aspoň viete, že je všetko v poriadku.
Agentka, aj ja držím palce. 🙂

agentkak
27. jan 2010

dakujem baby aj ked myslim že je to pre ženu ťažke zvladat rodinu robotu ešte aj školu a byť tehu... no všetko naraz 😒

lucialen
27. jan 2010

Jika, soc. pracu
Andzi,no este taky mlady 30tnik, asi nam chcel vratit to, ako sa k nemu spravali profaci

jika80
27. jan 2010

luci - takych mladych neznasam najviac, casto si chcu nieco dokazovat
agenkak - no mas toho poriadne, ale neboj, ak je manzelik zlaticko, tak tiez poriadne pomoze
z mojho sa vyklul uplny pokladik, normalne nestiham niekedy ako sa o mna stara a vybavuje za mna veci

agentkak
27. jan 2010

luci tak takí su najhorší...sopliaci liečiaci si svoje komplexy na študentoch... 🙄
jika to je MM ved ja uz ani nevarim u nas vari stale on čiže celá kuchyna a strava je na nom aspon tym ma odbremenil ale aj tak je toho moc...

lucialen
27. jan 2010

No ved to, ze ti mladi su najhorsi

lulu723
27. jan 2010

ahojte veji aj ja mam take brusko,ale aj koly tomu,ze je stale nafuknute a este mi trosku slaninkyostalo po prvom tehu.po cisarskom sa chudne tazsie a aj tak som si z 12kg co som pribrala nechala 5.ale uz pozorujem,ze rifle su mi uz tesne 😒

aj u vas je taka strasna zima?u nas veru teraz je -10 a rano bolo -17 vonku mame papagajov a este som ich nepocula skriekat dufam,ze nam nepomrzli 😒

lucialen
27. jan 2010

Co dnes varite baby?

agentkak
27. jan 2010

ajooj lulu ako mate ???? 🙂
luckoš ja mam dnes chut na franc. zemiaky takže dnes budu 😝 😝 😝

maculienka123
27. jan 2010

ja nic mam este nejaky reznik na obed a dojedla som sardinky v par,omacke teraz ale na veceru to pizza isti,spravim na rychlo.

agentkak
27. jan 2010

maci už sa teda farbila ??

maculienka123
27. jan 2010

este nie,som mala farbu pre 3 t a este netreba,uz len cakam kedy vyrastie

mywiel
27. jan 2010

Ahojko boze vy len o jedle a mne nic nejde do ust... 😝 asi si dam len pomarance, lebo iné nezvladnem aj ked nezvraciam ale som ako mumia cely den.

maculienka123
27. jan 2010

mywiel ja takisto to mam a to cakam kazdy den ze to prejde a nic moc,len na chvilku,ale bud rada,babo je ok 🙂

andzi
27. jan 2010

maculienka, pozerám, že máš celkom dobrú farbu vlasov, aj ja by som chcela takú zlatú špinavú blond, lenže to sa asi treba odfarbovať, že? Moje vlasy sú hnedé a farbím sa blond farbou a zosvetlí mi to tak do medena, nie úplne na blond.

Lucka, a kedy budeš vedieť výsledky skúšky? Ja idem čo chvíľa na obed s bývalou kolegynkou, ale absolútne mi nič nechutí napriek tomu, že som veľmi hladná.

andzi
27. jan 2010

mywiel, nie si sama, ani mne nič nechutí, ale hladná som stále ale keď pomyslím na jedlo, tak ma dávi.

maculienka123
27. jan 2010

andzi to mam inak popolavu len na foto je to ine,nie je to zlate ale tiez mi trvalo az kym som sa dopracovala k takej svetlej ale skus specialna popelava blond od Wellaton.
k tomu nechutenstvu aj mne nejde nic na chut,len som tiez neustale hladna,tak talcim co mozem aby mi neostalo zle. 😒 to su hormony,snad rychlo to pominie,nech sa mozme z chuti najest

mywiel
27. jan 2010

Mne pri prvom tehu pomahali banany, harmancekovy caj a kondenzované sladké mlieko asi si to dnes nakupim. 😉 Treba jest uhlohydraty tie sa v krvi uvolnuju pomaly, lebo ked klesne cukor tak je vam zle, cize chlieb, zemiaky, cestoviny aj ked na chut nejdu treba sa prinutit zjest aspon malé mnozstvo. Cukor je fajn ide rychlo do krvi ale dlho nevydrzi a za dve hodiny je vam zase zle.

maculienka123
27. jan 2010

MYWIEL kondezovane mlieko sladene myslis?

vejinka
27. jan 2010

ahojte dievcata...tak bola som na utz rano a doktor ze preco idem tak skoro ked mrcha bola len 25.12 a ja ze pre istotu a on kukol a hovori ze tehotenstvo tam urcite je ale nic nevidel.povedal ze hlavne treba vylucit mimomaternicove tehu a ze ani pozitivny test nieje zaruka ze je zena tehu vraj na 60% co sa mi zda pekna blbost no ale nech....teda mozno aj videl ale nebol si isty vraj som otehotnela okolo 17.1 a teda ma babo len 10 dni takze ma objednal na utorok a vtedy mi zoberu aj krv vraj dnes to nema vyznam 😔

janinna11
27. jan 2010

Vejinka, ak si otehotnela cca 17.1., to babo asi este nema 10 dni, niekolko dni sa len vajicko uhniezduje, a to moze trvat rozne, neiekdy aj 6-8 dni vraj, kedy si mala PM??

janinna11
27. jan 2010

Veji ak mas pravid cyklus, tak si urcite otehotnela skor 🙂 drzim palce

janinna11
27. jan 2010

Veji, ja som totiz mala mrsku tiez 25-ho, ale v novembri 🙂)a pocatie mi vychadza na 7-8 dec. 🙂

janinna11
27. jan 2010

Maculienka Ty uz mas ake pekne brusko 😀 No krasa!!

lulu723
27. jan 2010

Ahoj agetka no dobre sa mame fazulka rastie uz nerobi sarapatu 😉 ale take mam brusko jak v 4 mesiaci.

a niwiel mas pravdu z tym cukrom mne ked je strasne zle od hladu tak rychlo do seba hodim nieco sladke to sa upokoji zaludok a potom sa rychlo najem aj ked moje jedenie trva pol hodku kym nieco poriadne zjem zase sa nemozem prepchavat,lebo aj z toho mi byva tazko.

teraz som len na zaciatku a uz sa modlim,aby som to rychlo vynosila stastne porodila a mala krasny maly vonavy batoztek pri sebe 😵 😵 😵

vejinka
27. jan 2010

ja viem zbytocne sa stresujem..ale dost ma to vzalo..on tak povedal ze k otehotneniu doslo toho 17 cca..a poslednu som mala 25.12