icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
19. máj 2010

gratulujem🙂

lulu723
19. máj 2010

gratulujem ivka 😵 🙂

ivka1984
19. máj 2010

dakujeeem 🙂

lulu723
19. máj 2010

amu no ja nechcem strasit,ale moze sa hocico stat a mozes aj predcasne porodit,ale inac mas pravdu je to skoro aj ja som zacala chystat vecicky az skoro 4tt pred porodom 😎

zuzanockamt
19. máj 2010

lulu ... nestras 😕

ivanulienka81
19. máj 2010

ahojte dievcata...
ivka gratulujem k chlapcekovi
baby, ja sa asi odstrelim ☹ krpcekovi idu zubky, zrejme stolicky, ale je to brutus... cely den zuril, nechcel papat, spinkat, iba na rucky sa pytal, kakal viac a teraz vecer mal aj teplotu 38, buva, ale kazdu chvilu sa budi ☹ ☹ ☹
.... tak si babulky uzivajte nerusene tehotenstvo... ja ho uz ani nosit nemozem, tlaci ma na brusko ☹

zuzanockamt
19. máj 2010

toto som objednala za 1,50€
a este 2 ks teplakovych suprav a 4 tricka ... vsetko spolu len za 11,40€ ... ale ostatne pojde pre synovca a toto ak mu bude male si necham ja 🙂

zuzanockamt
19. máj 2010

a tu je zvysok 🙂

maculienka123
19. máj 2010

baby,svadba dopadla perfektne,normalne by som si to zopakovala.bol to uzasny pocit cely den,nezabudnutelny 🙂

hobit
19. máj 2010

andeliik, kamoska ho ma a nvie si to vynachvalit, nielen na kojenie, ale aj na lezkanie ked uz budeme viac bruchate...
zuzu, dobry ulovok 🙂
macu, to je dobre ze si si to uzila, ja som si moju tiez riadne, 22.8.2009, skvela vec taka svadba 😀

zuzanockamt
19. máj 2010

ja som rada, ze mam svadbu za sebou uz 3 roky, ja na take nie som ... uz by som sa nevydavala, a ked ano, tak len o dvoch svedkoch a bez ceremonii 😝

ladywitch26
19. máj 2010

ivka, gratulujem. tak dalsi chlapec? to tento rok aj ti chlapi vobec robili dievcata? 😀 😀

tinkerbell
19. máj 2010

hobit: aj ja som sa vydavala 22.8.2009

mimka29
19. máj 2010

Ahojte, práve sme sa vrátili s manželom z večere. Hlavne, že som doma robila chrénovú omáčku 😒 ale zje sa zajtra, aj tak som na to nemala chuť 😀

mimka29
19. máj 2010

macu tak si si to užila? to je dobre. Sme ti hovorili, že to bude tvoj krásny deň
zuzi pekné vecičky 🙂 Aj ja som dnes prihodila do albumu čo mi došlo.
ivi gratulujem ku chlapcovi 🙂

vejinka
19. máj 2010

ahojte...ja moc chren nemusim 😅 😝 ale tiez by som niekde vypadla na veceru...hoc kde len nech opustim aspom nachvilku dom uz mi rajbe..4 dni doma a maly je ako utrhnuty z retaze 😅

vejinka
19. máj 2010

lady..no moj ocividne dievcata nevie robit 😀

mimka29
19. máj 2010

vejinka, veď ja som sa potešila, že sme išli, ale nemohla som si odpustiť poznámku, že načo doma varím 😀

vejinka
19. máj 2010

ved to clovek sa snazi a nakoneic ide na veceru mimo domu 😀

silvia.t
19. máj 2010

viem ze sem pisala tak vas informujem,

vejinka
19. máj 2010

joj mi je zle...z tohto 😔

silvia.t
19. máj 2010

veji aj nam babam z inej temy co si piseme uz vyse roka...je mi na grc 😝

vejinka
19. máj 2010

do kelu ved vikykiss bola aj aj v nasej teme a dlho..moc dlho ved cakala 4 babo teda udajne..a fotky mala take naaadherne az som zavidela aky ma kvallitny fotak 😅
no som vrcholne znechutena a sklamana 😢

andelik8
19. máj 2010

cooo? to je az neuveritelne.... 😨

silvia.t
19. máj 2010

vejinka vsetky tie niky co si vymyslela maju kvalitne foto...stiahnute z netu ☹

mimka29
19. máj 2010

Aj v jednej téme, kde ešte chodím bola a pekne sme sa tam na ňu čertili 😠

ladywitch26
19. máj 2010

veji, tak skusite dotretice 😉 ja som naopak chcela teraz este dievcatko a az tretieho chlapceka, ale muz to poradie trochu poprehadzoval, nabural mi plany 😀

vejinka
19. máj 2010

lady mne nikto nic nenabural ja naburam do muza ak sa este o nieco bude pokusat 😀 😀

vejinka
19. máj 2010

najbizsich 5 rokov o babu nexcem ani pocut...a potom uz budem stara a budem mat dost rozumu ze ked budeme chciet ist niekde na vylety tak s babom sa to jednoducho neda...a aj tie vydavky niesu zanedbatelne..vzdy som sice tuzila po 4 detoch ale toto ma vytrapilo dost a som len v polovici 😔 takze dve a dost 😉