♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
juuuj,ze nutela no hned by som si ju dala pojdem asi kupit a rovno to velke balenie 😀 😀 😀
bircka aj u nas to tak funguje,ale pred tym ako nas pichnu do prsta musime dat moc.a maximalne mozeme pit cistu vodu takze rajec to isti 😉 ja idem az 9.6. na test 😒
lulu,ja mam 15.6 test. a nutelu si daj,krpec sa potesi 😀
no ja som si kupila vcera stracatelovu zmrzku tak este tu musim zjest 😀
to ja tu budem skoroprva po teste? jA MAM 4.6 poradnu a v ramci nej aj glukozku
Tehotenska cukrovka nema nic spolocné s dedicnou cukrovkou v rodine tu mozes mat zuzanocka aj ked to v rodine dedicné nemate, samozrejme ti to neprajem. 😉
Macu je som tu moju elekt. odsavacku Medela vyuzila velmi mala som mlieka tolko ze som aj mrazila do sackov a zachranila ma pred zapalom prsnika. 😉
Ja budem mat sladké ranajky a beru pred a po krv zo zily nie z prsta. 😉
Kazdy den sa nam tu objavi novy nick... 😅 😀 ale vitaj. 😉
no u nas beru z prsta 😉
Tak to mate lepsie ale ja zase som radsej ze mam sladké ranajky ako nieco pit...a o fyzickej namahe mi nic nehovorili normalne mam potom za hodinu prist... 😅 😕
u nas tiez zo zily..
a teda neviete,ci sa moze pichnut lokalna anestezia pocasa tehu?
Estterka myslim ze ano mne dokonca trhali zub mudrosti v tehu 😉
baby mna dieta tlaci do rebier musim sa ist natiahnut,lebo to dost boli 😒
estterka, lokalka sa urcite moze
lulu, mna boli rebro uz mesiac a takmer stale 😖
idem na nakup...a kupim si aj malu nutelku, ste ma inspirovali 🙂
my mame este svadobne zakusky,nemozem sa ich dojest 🙂
macu ... hned by som si dala 😀 🙂
Tak ja som si aj trosku pospala, stihla uz oprat 5 pracok a vycistit kuchynu a uz sa mi nic nechce este ze ideme na veceru ku svokrovcom aspon nemusim varit. 😝 😀
aaaaaa!!! uz mi tu nerobte chut na sladke 😝
myw... 5 pracok? tolko ja vyperiem za mesiac 😀
No 5 😀 to vies sme traja + postelné pradlo a tak... 😉 No ja som si vcera vecer dala vanilkovo cokoladovy nanuk uz som to nevydrzala. 😀
Boze ja vyberam mena pre dievca teraz sa mi paci tolko dievcenskych mien no a na Mareka si stale neviem zvyknut dako sa mi to tazko vyslovuje... 😅
no ja som mala na plane tolko toho dnes porobit a upratala som len spalnu a navarila ani prat som nedala,ale sak teraz idem dat a zadriemala som na gauci.mala mi prascila o hlavu taky hraci panel co mala na choditku,ze jej to mam zapnut a uz som bola aj vyspata.a strasne ma zase chytili krize tak sa ledva zohnem.idem sa cajikovat nejako to zanedbavam ten pitny rezim 😒
Caute baby uz ste si zacali chystat a prat vecicky ja by som aj zacala ale nejak sa bojim ze je to este skoro.
amu ... ja sa tym zacnem zaoberat az v juli ... teda skor moja mama 🙂
Ja som dńes bola na tom glukozovom teste, v lekarni som si musela kupit sacok so 75 g glukozy, rano nalacno vypit a presne o dve hodiny mi vzali krv aj zo zily aj z prsta. Tu glukozu som mala nariedit do 2,5 deci vody a potom byt v pokoji, nechodit prilis🙂
aj ja sa chystam poprat vecicky az v lete🙂
ahojte!
macu, tak ako dopadla svadba?
ozaj macu, pouzila si nakoniec to samoopalovacie mlieko, ci nie? ... sa mi nieco mari, ze si to spominala ... ja neviem, ci sa to teda moze alebo nie
babulky, nemate niektora skusenost s vankusom na kojenie? je to dobra vec, ci zbytocnost???
macu,sup zabalit nejake do krabice a poslat :D
ahojte kocky hlasim sa po 4D cakame chlapceka 🙂
ivka ... blahozelam 🙂

Ahojte holky. Ja som už taký glukózový test raz absolvovala - no nic-moc musím povedať! Ráno na lačno, potom tá sladká žbrnda, žiadny pohyb, každú hodinu vás pichnú do prsta, čo sa opakuje trikrát, potom moč a hotovka. Takže radím vám, berte so sebou niečo dobré na čítanie 😀