icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
20. máj 2010

ale ked pridáš aj neznámu babu, ako budeš vedieť, kto to je, či to nieje napr. anarida

andzi
20. máj 2010

sonelka, neboj sa, už mám na to spôsob, ako to preveriť.

klaudia85
20. máj 2010

Tu sa teda dejú veci... Ešteže som mimo toho 🙂 dúfam... 🙂

estterka
20. máj 2010

no parada..poviem vam,ze v takmer kazdej teme do ktorej som sa zacitala v poslednej dobe riesili podvodnikov konikovych..super,obdivujem,,musim povedat,.ze som doma cele dni na pnke a neviem si predstavit,ze by som si stihla tolko toho navymyslat a hlavne-zapatat si to..to by bol asi najvacsi problem..a co ti ludia z toho maju,to uz vobec nechapem..

mywiel
20. máj 2010

Asi ziju si vo svojich virtualnych zivotoch a snoch, urcite su nie uplne v poriadku... 🙄 Mozno tomu aj veria ci si navymyslaju... 😅 😕

gumimaci
20. máj 2010

myw, ja si tiez myslim, ze sa jedna o nejaku zenu, ktora je emocionalne na tom asi ako male dieta. 😒

jazmina83
20. máj 2010

Ahoj baby, dobre spravite ak sa prestahujete do sukromnej temy septembrovky 2010, tam mozte pisat cokolvek a pridavat rozne fotky, nikto tam nemoze cudzi chudit ocumovat...inak...novinka pre vas..anarida, cize ta holcicka12, je 😠 15 😠 rocna soplana ktora pokusa osud a zrejme si robi srandu z takych tem, ze jej zomrelo dieta, alebo jej dieta ma epilepsiu,zomrel jej brat..ta baba ma bohatu fantaziu skoda ze ju vymysla na taketo sprostosti..a baby, tie co pisete, ze vam je jedno ze si ukradne nejake fotky z vasho albumu to myslite vazne? teda myslim konkretne Andelik..co ked si ukradla tvoju fotku z FB, a na nejakom inom fore uz vystupuje pod inym nickom s novym pribehom s tvojimi fotkami, ze caka trojicky a doma 2 postihnute deti...sranda co? no pre mna urcite nie.

denisocka
20. máj 2010

ježkove oči,jazmina to nemyslíš važne o tej pitke

denisocka
20. máj 2010

ináč,mne anarida strašne pripomínala v tej mini fotke jednu osobu,tak preto som sem tam sem došla že čo napíše,alebo kukla jej album .možno ju ukradla tuna nejakej babe

jazmina83
20. máj 2010

dalsia ceresnicka na torte...tie dve krajne fotografie patria tej istej osobe..ak spoznate niektoru mamicku z nich, odkazte im, ze minuly rok im ukradla ta dotycna soplana fotku a vyhrali 1. a 2. miesto....

s touto osobou koncim, na FB dostala pekne odkazy, toto ma byt pre nu iba varovanie, ak sa sem este opovazi pripliest do vaznych tem. 🙄 Povedz rodicom nech ta daju liecit!

tinkerbell
20. máj 2010

mne je z toho zle, ja som na MK zacala chodit az ked som uz cakala babatko a tu si z nas robi srandu nejaka soplacka, co este nevie nic o zivote a ze mame jej posielat svoje udaje!

mywiel
20. máj 2010

No neprajem aby sa jej naozaj stalo v zivote nestastie, ze jej naozaj niekto z rodiny zomrie potom sa uz nebude tak zabavat. 🙄

tinkerbell
20. máj 2010

mam album aj na mojasvadba.sk, neviete, ci sa tam neda nastavit ako nezverejneny? nejako to tam nevidim

mywiel
20. máj 2010

Tinke neviem ja tam album nemam skus sa spytat adminov... 😕

smailinka
20. máj 2010

prepáčte, že sem skáčem....

so súkromnou témou si nerobte ilúzie, v našej bola anarida prihlásená asi pod 6 ďalšími nickmi....je to 16 ročné dievča, ktoré nevie, čo so sebou, najhoršie na tom, je že študuje na pedagogickej akadémii za učiteľku MŠ. takmer s istotou si myslím, že trpí vážnou poruchou, a myslím, že tým ohrozuje svoje okolie....Bohužiaľ, my sme naleteli...je to strašné, ale deje sa to 😔 😔 😔

kuriatko84
20. máj 2010

ahojte
som tu asi 2 dni nebola a teraz citam o nejakej soplani ze si tu robi z nas dobry den? 😲 nemam cas si precitat vsetko bo uz mam hlavu plnu statnic ale mam pauzu tak som sem zavitala vas pozdravit a nestiham sa cudovat. A prave kvoli takymto veciam som si nedala ani fotku do profilu a ani do albumu. Bo na nete sa da zneuzit vsetko 😖

Baby ja idem zajtra na ten glukozovy test, fuuj dufam ze to zvladnem vypit na 1x, aj citron si beriem 😀

ak sa presuniete do tej sukromnej, tak aj mna prosiiim 😅 ak nie tak zostavam tu, len teraz uz nebudem mat asi cas sem chodit bo v utorok mam den D! Statnice, pomoooc ☹ ale potom uz tu budem vysiet aj ja 😀

kuriatko84
20. máj 2010

a inak ta baba nema co ine na robote ked ma cas na teketo sprostosti??? ona fakt asi trpi nejakou psychickou poruchou 😕
ved ja nemam cas citat jednu temu a ona stiha prispievat a citat tolko tem???

zuzanockamt
20. máj 2010

kuriatko ... jasne, ze nema co na robote, ked je to nejake vypatlane pubertacke decko, co nema nic ine na robote ... ucit sa tomu nechce, tak sa to bud flaka alebo robi taketo somariny na nete 😝 (chyba mi tu ten vracajuci smajlik, co je na skype) 🙄

panki
20. máj 2010

zuzi aj ja som ho dnes hľadala - toho smajlíka 🙂

andzi
20. máj 2010

Práve z vyššie uvedených dôvodov som založila súkromnú tému, ale neujala sa, všetky baby zostali tu, tak preto som všetky užívateľky odtiaľ vyhodila, načo má existovať keď o ňu nebol záujem?

vejinka
20. máj 2010

ahojte kocky...no ja uz nemam slov...vcera som ani zaspat nemohla co som si pripadala ako krava co naleti na vsetko co sa tu popise 😔

andzi
20. máj 2010

vejinka, ak chceš pridaj sa k nám

vejinka
20. máj 2010

a mozem? 😉

lucia20
20. máj 2010

ahoj babulky, este riesite tu babu zo vcera???

andzi
20. máj 2010

vejinka, jasné

lucia20
20. máj 2010

k tomu vypisaniu na MD skor. ja som pri prvej dcere nemala problem. kludne ma vypisala skor. pri druhej som sama poziadala o normalny termin. potom som zmenila doktorku, kedze sme teraz rizikove, tak mi to rovno vypisuju v nemocnici, ale ani tata moja nova obvodna s tym nemala najmensi problem. ono je to asi o lekarke a jej rozhodovani. treba pani doktorke, tkora ti to nechce napisat, povedat, ze ta bolia krize, podbrusko a tvrdne ti brucho a hned budes vypisana. :D

k tej falosnej babe. poznam jednu taku z druheho fora, ktora z toho mala naramnu srandu a zabavku, ked takto klamala ludi. to su ludia bez chrbtovej kosti. ☹

lucia20
20. máj 2010

ty kokso ked to tak citam, ta krpana bude asi ozaj slahnuta. ☹ baby, vy planujete zutekat do sukromnej temy??? to tu budem sama? ☹ ☹ ☹

vejinka
20. máj 2010

sak budeme aj tu.. 😉

danu
20. máj 2010

Poprosim Vas, rieste to v sukromnej teme, tu si piste o tehotenstve a inych veciach s tym suvisiacich. Dakujem

janica81
20. máj 2010

Baby a mňa ste zo súkromnej vyhodili...a kde mam chodit teraz pre rady??? 😢 preco tam nemozem byt???