icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
20. máj 2010

jani ... napis andzi IP nech ta prida ... ona to asi vsetko vyhodila a teraz pridava nanovo 😉

lucia20
20. máj 2010

vy uz tu sukromnu temu mate aj zalozenu??? 😕

lulu723
21. máj 2010

ona je uz davno zalozena 😉

katrin31
21. máj 2010

ahojte. ja som neprispievala velmi casto, len parkrat, pretoze som napisala anaride, na jej vyzvy,aby ma pridala do tabulky a nic sa nestalo. tak som si myslela ze tam nechcete vsetky baby. myslim, ze sa to tu aj niekde rozoberalo ze to asi nie je pre vsetky baby a nakoniec je to takto. ja som tu anaridu zahliadla aj v inej teme, a pisala tam ze sa rozvadza, ma dve deti a dvojicky caka. nerozumiem takymto ludom, nech to robi na pokeci alebo niekde ale tu? to je chore..

lucinka83
21. máj 2010

Ahoj, Katrinka, ja nehodnotim nikoho, ale myslim, ze casom sa na tychto forach satnu z nas mamiciek kamosky a ked ma niektora starosti tak sa zveri, mamicky musia drzat spolu a mozno ju doma nema kto pochopit. A modry konik je pre kazdeho, jedine do sukromnych tem treba pridat uzivatelky, sem moze pisat ktokolvek a kazdej sa potesime🙂))) nech je nas mamiciek cim dalej viac, o to viac radosti a delenia sa o skusenosti :D

zuzanockamt
21. máj 2010

luci ... ale anarida nebola ziadna mamicka, ale 15-rocne decko 😝

lucinka83
21. máj 2010

aha, ja som citala len posledny prispevok, som nevedela nic o anaride, teraz som pocitala dozadu, mrzi ma to, ako moze byt niekto taky!

lucinka83
21. máj 2010

baby, tiez Vas velmi bolia krize? Ako spavate? uz neviem ako si lahnut a to este nemam take brusko
nas najnovsi prispevok do vybavicky 🙂

kveta
21. máj 2010

Lucinka, bolia. Spávam preto na boku a medzi kolenami mám vankúš..

lucia20
21. máj 2010

ja spavam velmi podobne ako kvetka, akurat s tym, ze okolo mna je kooooopu vankusov, ked v noci mi chyba jeden vzdy je nejaky poruke. pri babach som uz potom spavala s dvoma paplonmi, kazdy po strane. ked som bola na jednom boku, tak som schmatla ten a druhym a prikryla a opacne. 😀

lucinka83
21. máj 2010

ja to riesim podobne, kupila som si aj ten vankus na kojenie, ale na ten mam este male brusko 🙂 keby sme si mohli dat aspon tu elektricku podusku, ale babatko sa nesmie prehrievat. Inak, vcera sme nasmu drobcekovi po prvykrat s manzelom citali rozpravku🙂)) odporuca sa to v ramci prenatalnej komunikacie, tak veselo si pritom kopkal 🙂))) super pocit!

klaudia85
21. máj 2010

No ani ja som sa nedočkala odozvy na súkromnú miestnosť, asi je to len pre vyvolené... Čo už... 😝

klaudia85
21. máj 2010

Inak neviete, ako je to s uplatnením nároku na materské? Kedy to treba začať riešiť? Jaj tie papierovačky, to je na mňa moc zložité ☹

klaudia85
21. máj 2010

Lucinka, asi si aj ja kúpim nejakú knihu a niečo mu prečítam... Môže to byť celkom fajn 🙂

didinka_01
21. máj 2010

veru ako pises lucinka kopkanie je super pocit 🙂 naše zlatičko začína kopkať po večeroch a potom rano o 4 🙂 Tiež sa budíte nadránom?

lucinka83
21. máj 2010

ja sa budim viackrat za noc, zachod vola🙂)))

didinka_01
21. máj 2010

zachod je ok.. ale ja sa zobudim a ani nepotrebujem na wc a potom dve hodiny len sa prevalujem na posteli... rano sa neviem prebudit

sjusiquatro
21. máj 2010

didinka...aj my tak kopeme po večeroch a tiež rano okolo 4... 5... 🙂 🙂 .potom sa tiež prevalujem daku hodinu a potom ešte niečo pospim

fubinka
21. máj 2010

Ahojte chcem sa opytať kupujte už výbavičku, a čo kočík?

klaudia85
21. máj 2010

Ja ešte moc nenakupujem... dokopy nemám nič.

maculienka123
21. máj 2010

ahojte baby,mna posledne dni trapi zaha,palenie neuveritelne a tazoba na zaludku,uz neviem co si mam dat.

dnes som bola na cukor,vsetko ok,tak som stastna,len ten priebeh odkedy som to pila,uz nechcem zazit.prve dva dusky sa dali ale ten ostatok,to bolo utrpenie a potom tie dve hodky,drzala som v sebe,inak by islo von.

este som sa pytala doktora,ze ci je to ok ak dieta stale kope,prehadzuje sa,proste v kuse,ja ho neustale citim,den,noc no a bojim sa ci sa nemoze omotat o pupocnu snuru z tolkeho tocenia a doktor povedal,ze len ak by som citila moc silne pohyby alebo ziadne,no a potom si vyber,ake su to moc silne?mne sa zdaju stale silne.mate to aj vy?

maculienka123
21. máj 2010

ja este nie ale uz zacnem asi tak od juna alebo od polky juna pozerat

maculienka123
21. máj 2010

ja cikam dva krat za noc,ked idem raz to len vtedy ak idem spat neskoro tak o jedenastej a stihnem sa este vela vycikat a ked pijem vecer kakao a moc vody alebo krupicnu kasu mam neskor vecer este,tak cikam aj tri krat za noc.uz som si zvykla,najskor som nemohla zapsat ale teraz lahnem a spim dalej.

maculienka123
21. máj 2010

fuha to citam prave o anaride,ze vazne ona si to vymyslala?to je sila,ze maju ludia na take veci cas a chut...

kalypso
21. máj 2010

Ahojte, rada by som sa k Vam pridala. Mna takisto pali zaha, ale odporucili mi mandle, tak ako ich jem, prestalo to. Uz treti den takisto vstavasm o stvrtej, len si asi treba zvyknut na tie kopance.. tiez sa mi zdaju teraz take caste a ovela silnejsie, ale tesim sa ze o nej uz viem.

sjusiquatro
21. máj 2010

to je super je maly kopcuje o sto 500 🙂 🙂 🙂

dadulienka27
22. máj 2010

Dobre ranko dievcata....este som vas vsetko nedocitala,ale mohli by ste mi vysvetlit,co sa to tu dialo..bola spominana anarida... ☹

panki
22. máj 2010

Dadulienka - ide o to, že Anarida je 15 ročné choré dieťa, ktoré si vymyslelo milion nickov a príbehov a prispievalo do veľa iných tém tu na koníkovi. Je mi jej trošku ľúto, lebo určite je to narušená a zakoplexovaná mladá pubiška s ktorou sa nikto nebaví a tak si to kompenzuje virtuálnymi kamarátkami tu na koníkovi 😒 ona sa musela tak do tých svojich príbehov vžiť, že pri pomyslení na ňu mám normálne strach - že by som toto mala vo svojom okolí ☹proste Anarida je jeden veľký výmysel - v skratke

ladywitch26
22. máj 2010

dadu, toto je uz spominana anarida v reale http://www.facebook.com/group.php?gid=107715869...

dadulienka27
22. máj 2010

hmmm smutne...ale v podstate anarida zalozila tuto temu a tu sme sa vsetky stretli,tak aspon nieco pozitivne od nej prislo 😉 😀
vdaka za objasnenie panki a teraz sa bude prispievat tu,alebo do sukromnej temy?