♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agen a vidis to?? ani jedno tam nevedel najst nieto este dve 😅
Veji ale ty uz jedno babo mas je normalne ze ti brusko rastie rychlejsie ako prvorodickam, ja mam dve kamosky co su druhorodicky a tiez bolo rychlo velké brusko, neboj ja mam este vacsie 😀
dakujem za privítanie. žienky mam takú dilemu, išli by ste na bowling?
Ahojte maminy vy ste teda toho popisali. Mne je stale tak nijak. Akurat som uz 3kg pribrala 😝 ☹ a to vobec nejem sladke a vecer ani nemam chut jest. Ked to takto pojde dalej tak na konci tehu bude zo mna vzducholod. Vobec mi nechyba sladke napriek tomu, ze pred tym som ho zjedla kazdy den na tony a furt som mala chut.
Vy uz ste sa niekomu pochvalili ze ste tehu? Ja som to povedala iba naj kamoske a samozrejme ze manzel to vedel ako prvy. Testovali sme totiz spolu.
Strasne sa mi nic nechce. Uz sa tesim na poradnu a mozno sa dam vypisat. Aj tak mam od zaciatku tehu plny nos a nie je to prijemne byt so 4 ludmi v kancli a furt smrkat 😖
Sisa v pohode 😉
agentkak - dakujem
mywiel - no mne lekarka povedala, ze to trocha stipe, bo sa to picha do zapästia z vnutornej strany
mywiel, to je veselé že ideme na rovnako. inak podľa internetových kalkulačiek to mi tiež vychádza na 23.9.
svadbu netreba riesiť...
Ja som to testovala fakt to nic nie je su to tenucké ihlicky a nepicha sa to hlboko 😉 potom sa budes citit uvolnene.
veji ale to fakt vyzera ako by si tam mala dve alebo bola min. v nejako 4-5 mesiaci 🙂 nie vždy sa da dobre vidiet uvidiš čo bude ak by tam aj boli dve aj to sa odhaluje neskor lebo ked je to ešte malinké tak to ťažko vidiet jedine že by videl dve srdiečka 😅
Veji neboj kukni tu moje prvé tehu 😅 😀 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
heh ano ano...super ma navnadujete dalsi tyzden nebudem spat co bduem rozmyslat kde dam tri postielky a aky kocik kupim 😀 inka cem kupit ten skejtik na kocik teda za kocik..male by bolo dnu a maly by stal na skejtiku 😅
myw...ty kokso jake brusino velikeeeeeeeeee 😕
Ahojte 🙂
ale ste toho napisali ... ani citat nestiham ... som prisla z prace a uz som aj okupana a rozmyslam, co spravit na veceru ... MM robil chlieb vo vajicku, ale nemam na to chut ... este spravim jednu vec do skoly a potom musim vyhrabat zo skrine najteplejsie kusky na zajtra do prace, lebo mame v tom mraze ucelove cvicenie, tak aby som neprechladla 😝
Ahoj kočky. Tak ako sa tu všetky máte? Už nakupujete a aké máte povyberané mená? Nechystá sa niekto rodit v Čadci 😅 Lebo mna to asi bude čakat a neviem na čo sa pripravit 😀
samasa ... ja nenakupujem nic este, ved je strasne skoro na take veci ... a meno mame ... MM tvrdi , ze je to na 100% dievca, tak som zvedava 😀
dobry vecer
takze akupunkturka bola v pohode - dostala som tri ihlicky - do zapästia, kolena a bruska a mam pocit, ze to aj troska pomohlo
ale mozno si to len nahovaram, ale to je jedno, hlavne je, ze mi nie je momentalne zle a mozem konecne papat 😀
jika ... tak to je fajn, ze ti je lepsie, snad sa to uz nevrati
jika vidis super ja mozno tiez pojdem ak to bude nezvladnutelné 😉
vejinka vidis co sa ty stresujes 😀 velkost bruska sa neda ovplyvnit a to som ani nejako specialne nejedla. 😉
uz sa nestresujem... 😉 pockam do utorka..zajtra mi idu trhat zub mudrosti..krasa 🙄
dobre ranko 🙂
tak som si teraz volala kvoli vysledkom, co mi robili 18.1. na prvom vysetreni a vyslo mi vsetko v poriadku, kultivacia, krvny obraz, vysetrenie na infekcie, vsetko je ok, tak som stastna 😵 potvrdili mi skupinu 0+, tak este mm si musi zistit krvnu skupinu, bol uz 2x operovany na koleno a nikde nema zaznam o svojej krvnej skupine, cudne nie? 😅
ste sa riadne rozpisali, pekne sa rozrastame, tesim sa 🙂
sisazv, na bowling by som urcite nesla, iba sa pozerat 😉
vejinka, drz sa u zubara, joj nezavidim ti...
baby, vy uz nakupujete vecicky? mna to zatial este nechytilo, a sa vyblaznim az v poslednych mesiacoch 😀
ajoj rhodosbb
ako sa máte ? 😉 tak super že máš dobre výsledky,,, ja sa dozviem v stredu tiez mi brali krv inak aj ja mam 0+ a vraj ked ma žena 0+ tak nezaleží na tom aku ma manžel iba ak by žena mala negativny faktor vtedy je potrebna aj muzova krvna skupina... ja som si zatial kupila iba tehu rifle 😀
ahoj agi 🙂 , aj moja mama mala 0- a bol s tym problem v tehu...
ja som si zatial kupila iba tehu gate cierne do roboty, ale uz sa chystam kupit aj tehu rifle 🙂
ja sa uz pomaly dostavam do normalu, uz nemam taku nechut ku vsetkemu, uz sa prebudzam k zivotu 😀
Zuzanocka aj moj manžel si tvrdohlavo stál za svojím a Matúško bol do siedmeho mesiaca Šarlotka 😀DD. A teraz zas dievčatko tak neviem čo tí chlapi na tých babách majú 😀 Ja tiež ešte nič nekupujem ale moja kamoška má už celú výbavu a čaká mimi na koniec septembra 😀 Ako išla od gynekologa stavila sa v obchode a kupila okrem kočíka a postielky všetko 😀DD Som sa jej z chuti zasmiala 😀 ale aspon má radost 😀
Ahojte my sme este nic nekupovali. Tehu gate este nepotrebujem, lebo mam take vacsie rifle, tak ich teraz vyuzivam a veci pre miminko uz sice obzeram, ale este sa mi zda skoro nieco kupovat. Este bude na to kopec casu. Zacnem asi az vtedy ked budeme vediet pohlavie.
Ked ste uz spominali tu krv aj ja mam 0 ale neviem ci + alebo -. Na to sa este musim spytat
Mne brali krv pred vyse mesiacom,vysledky konecne zajtra budem vediet na prvej poradni.nekonecne cakanie.
samasa, kamoska je expertka 😀 ako sa poznam, mna chyti tiez nakupovacia hysteria, ale az neskor, teraz nemam na to este vobec chut...
potvorka, to ti povedia, ked ti budu prvykrat brat krv, tak sa zistuje krvna skupina 🙂
no viem že ked ma žena neagt. faktor tak sa tam potom sleduju protilátky...
inak baby viete čo nad tym kočíkom uvažujem aj ja sice so strachom ale mne sa nebude chcet potom s takym brucho m nahant kočík a teraz som našla jeden taky za super cenu ktorvie či sa mi ešte potom taky zadari... 😠
Babenky poradte mi nejaký kočík. Do mesta, vhadný aj na menší nákup , nie trojkolku, lebo pri mojom staršom by malé bolo sto razy vysypané na zemi
inak babenky ja mám 0 neg. A nejaké sledovanie som nezažila len mi po porode pichli injekciu aby som mohla mat v budúcnu ešte deti. Manžel má 0 poz. rodila som v čechách. tak neviem či je to na slovensku inak..

Jééj tak ty si objednana ako ja aj ja som zvedava na moj TP 😅 Svadba ma cas aj neskor nie? 😉