♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit to dufam,ze zostanem,lebo byt 6 dni v tyzdni 8 hodin na nohach ..ked aj takto mi tvrdne brusko a boli..a naposledy lekar povedal,ze lepsie byt doma v klude ako by mi mal zacat lieky predpisovat..
a MM bol v nemecku,tak doniesol veci pre malu,mamu som tu mala,ta tiez doniesla veci,takze mame takto takmer vsetko,len velke veci nam chybaju-kocik,postielka a tak 😀
ale krati sa to vseobecne,polka juna pomaly,potom jul-august a uz od septembra prve terminy maju baby,sa to ani nezda🙂
tak vidis, nakoniec mas pochystane veci lepsie ako my 🙂
drzim palce teda aby islo vsetko aj nadalej dobre..
No baby, aké šikulky..... my ešte nemáme absolutne nič, ani len jednu vec, pojdeme na prvé nákupy po 4D sone, kde ideme budúcu stredu 🙂
Povie mi niekto, koľko som vlastne pribrala? Pred tehu 63kg, počas tehu som schudla na 57,5kg a teraz mám 67,5kg. Pribrala som 10kg alebo 4,5kg???? Ja už fakt neviem...
@klaudia85 no podla mna si pribrala 10kg. ale to mas este dobre, ja som pribrala doteraz tiez 10kg, akurat, ze som predtym neschudla 😝
ja mam +12.... kto ma tromfne? 😉
ale este stale sa ma vsetci naokolo snazia presviedcat ze to na mne nevidno 😀 si myslia ze im uverim...
andelik, nemusi byt vidno. ja mam 10+, kolegyna, co ma termin dva tyzdne po mne, ma len 5+, ale brusko mame rovnako velke.
tak som to nemyslela, brusko mam riadne, ale ze vraj inde to nevidno... no pribrala som v tvari, na zadku sa mi spravila celulitida a nohy mam ako slonica. No mile od nich ze sa vsetci tvaria ze nevidno nic 🙂
andelik, ono to ale nie je vsetko tuk. dost z toho tvori voda, hlavne tie nohy su opuchnute z tekutiny, takze toho sa neboj, to pojde dole do tyzdna po porode. zostane len ta celulitida a cosi na bruchu 😉 a to poriesis do par mesiacov po porode
no ano, ta celulitida ma viac trapi ako nohy, ale nevadi... aj keby mi zostala, tak to deculko za to stoji 🙂
ja uz mam +8kg 🙄 ... povodne som myslela, ze to nebude viacako + 10 za cele tehu,ale vyzera, ze asi ano 🙄
andelik, vsak to sa da vyriesit po porode. neboj, najskor budes kojit, to ti len tak budu kila odpadavat a potom, ked drobcek zacne chodit, tak ani sediet nebudes, budes mat pohybu tolko, ze este ti aj svaly narastu 😀
zuzka, ja som mala pri stanke celkovo 15plus, ale nebolo na mne vidno, skoro vsetko som mala v brusku. a teraz mam 10plus, takze ratam, ze minimalne 8 ratam este priberiem. ale tiez som nejako extra nepribrala, zatial sa to drzi povacsinou len na bruchu a nohach
no @andelik asi je to o tom že ludia to hovoria,aby nás možno potešili.ja som to zažila pri prvej dcerke.mala som na sebe 25 kg-spuchnutá som bola jak balon...ale ževraj ako dobre vyzerám 🙂 ale dala som to dole hned po porode....teda respektive uplne na svoju vahu sopm sa dostala ked som prestala kojit.a to bolo po roku aj pol.ale aj tak poviem vám je mi to jedno.aj ked mám rada modu,a rada sa obliekam a som dost štihla...nemyslim teraz 😉 ,tak fakt v prvom rade su pre mna deti.a nič viac
lucia, ja len tolko k tomu, kamoska cakala tretieho syna, krvne testy uplne nahovno, amnio tiez, podla sona jej vsetci vraveli, nech ide na prerusenie, atd. ale ona ze nie, ze su veriaci a ona ho bude mat rada aj tak. akurat cele tehu v slzach a depkach stravila. a nakoniec, ked sa maly narodil, tak lekari zrazu ze sa stal zazrak, chlapcek uplne zdravy. uz ma 6 rokov a ziadne postihnutie ani fyzicke, ani psychicke.
@ladywitch26 dakujem ti za mile slova, velmi vela ludi ma s tymito slovami chce uchlacholit, ale aj my vidime ten teratom. keby som ti sem dala foto z UZV, tak zbadas, ze to tam proste je. a zvacsuje sa to, takze ja som uz vysla z tych snov, ze tam nic nebude, lebo vidime ako to rastie a ako sa to zvacsuje a meni. takze sme realisti.
lucka, ono su sice tie pristroje citlive, ale aj tak sa lekari mozu seknut. mne napr. povedali v 36tt, ze malej sa nevyvija poriadne telicko, ze obvod ma tak na 32tt. no stresy sme si tiez zazili a nakoniec mala 4,2kg, cize rozhodne nie nevyvinute telicko, ale riadny macko z nej bol. takze drzim palce, neboj, vsetko nakoniec moze dopadnut lepsie, ako cakas 😉
@ladywitch26 ja mam normalne sto chuti ti poslat tie obrazky, lebo potom by si pochopila. pri foto jej zadocku, tam jednoducho ten zadocek nie je. proste mna nikto nepresvedci ze to bude ok a narodi sa zdrava. ja to teraz nemyslim na teba, si zlata ze ma chces povzbudit a cenim si tvoju podporu, ale proste berieme to tak ako to je. lebo je to tam. a pri uzv co sme mali z marca to bola skvrnka, ked som dostala foto z maja, skoro som spadla s noh ako velmi sa to zmenilo. keby som nevedela o co ide, tak by ma porazilo lebo to vyzera velmi skaredo.
@ladywitch26 ale dcerka mala krasnu vahu. ozaj to musel byt maly macko. ja som mala 4,85 kg. :D
lucka, tak to lutujem maminu, si musela uzit. ci sla cisarskym? lebo ja som mala fakt dost. 😝 a este "naostro", bez epiduralky
a lekari nepovedali, ci sa s tym da nieco robit? napr operovat hned alebo co?
tak ja som pribrala zatial 6 kg, celulitida mi vybehla tiez dobra...ale teraz mi tak ide sladke, ze to asi porastie rychlejsie 🙂

@hobit dobre sa mame,ako na pnke..zvyknem vas precitat obcas 😎 ja uz som si zvykla pomaly,ze obcas sa neviem "naplno" nadychnut,s tym nic nespravime