icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

klaudia85
13. jún 2010

A koľko ste mali najväčší prírastok váhy za mesiac? Ja tri kilá... Mám pocit, že to kilo dokážem pribrať aj za deň. Nechcem byť až taká veľká, veď v tomto teple sa budem ledva kotúlať :(

klaudia85
13. jún 2010

Takže myslíte, že lekári to nepočítajú z pôvodnej váhy, ale z najnižšej v tehotenstve???

ivanulienka81
13. jún 2010

klaudia, neviem ako to pocitaju doktori, ale ja si to ratam od najnizsej vahy...
ja mam zatial +4kg... ale uz mi to kolise hlavne vecer sa blizim aj ku +5kg... 😨

andelik8
13. jún 2010

ja som si hovorila, ze snad nepriberiem viac ako 15kg, ale myslim ze to dotiahnem az na 20 do konca augusta... 😀 ale je to jedno... aj tak cele leto budem doma zatvorena, boli ma panva, opuchaju mi nohy, ledva chodim... 😒

ivanulienka81
13. jún 2010

andelik, ja nechcem prekrocit 10kg... snad sa to podari.... pri Miskovi som pribrala 8kg za cele tehu a pocas celeho tehu som sa citila super, neopuchali mi nohy, proste nic... len to ze wc bolo treba mat po ruke stale, ked sa ma doky spytoval na poradni ako sa citim, tak som mu stale povedala, ze mozem ist aj drevo rubat do lesa 😀 teraz dufam, ze to tiez dobre zvladnem, nemozem si dovolit byt doma zatovrene a lezat... maly by mi prevratil byt hore nohami 😅

ladywitch26
13. jún 2010

baby, neviete, ci v tehu mozem pouzivat solux lampu? ci to ziarenie nejako neskodi?

ivanulienka81
13. jún 2010

lady, netusim, ani neviem co to je 😕

andelik8
13. jún 2010

ani ja neviem 😨

estterka
13. jún 2010

@klaudia85 dobra otazka..lebo aj ja som najprv schudla..a pribrala som za 4 tyzdne 2,5 kila-to bolo to prve co som pribrala,odvtedy presli 4 tyzdne a zajtra ma budu vazit,tak isto uz aj 5 navyse mam 😅

klaudia85
13. jún 2010

@estterka kukala som knižku a postup tam mám zapísaný že 59-60-63,5-66,5...jajaj...teba vážia tam? Ja sa vážim doma a len im to diktujem...ale od pondelka mám kilo navyše...ja len dojem a už mi ide na chuť čosi ďalšie :D

klaudia85
13. jún 2010

@ivanulienka81 a ako to ovládaš? To keď ti ide na chuť, tak si nedáš alebo ako? Ja sa cítim ako posadnutá, neviem si odoprieť.

@andelik8 veď po pôrode sa dáme dúfam čím skôr dokopy 🙂

zuzanockamt
13. jún 2010

@klaudia85 ja som teraz za posledny mesiac pribrala najviac - 2 kg, ale je to v norme, teraz by sa malo podla kniziek pribrat 0,5 kg za tyzden, takze som OK ... ja nastastie ziadne chute nemam ... jem tak ako predtym a teraz v lete bude viac ovocia a ja som vzdy v lete bola len na ovoci a zelenine, takze snad to nejako rapidne nepojde hore

estterka
13. jún 2010

@klaudia85 mna vazi poradkyna,na takej sto rocnej vahe 😀 nemam doma vahu..a minule som sa jej pytala,ked som prvykrat pribrala a hned za mesiac 2,5 kila ze ako by si to predstavovala,ze by som mala priberat a povedala,ze 2,5 kila je zatial velmi dobre,takze ona to rata podla toho..poviem ti zajtra,lebo urcite som pribrala za posledny mesiac...a ja to ratat aj budem podla toho,co mam navyse od povodnej,lebo na tu sa chcem dostat potom aj 😀

ivanulienka81
13. jún 2010

@klaudia85 neovladam... ja mam teraz tiez za posledny mesiac neskutocnu zravost 😠
@zuzanockamt, ano ono sa odporuca pribrat za mesiac tych 2kg a ked sa to tak zobere aj mimco teraz najviac bude rast 😀 zuzi a ono u mna ani tak nejde o chute ako o to, zeby som zbodla aj slona, je mi jedno co, len nech jem 😝

zuzanockamt
13. jún 2010

@ivanulienka81 ja byvam tak extremne hladna rano, ale to sa najem normalne ako vzdy ... a potom pocas dna uz je to ok, u mna su najhorsie sladkosti, ale ja som bola cokomaniak vzdy, preto som nikdy nevyzerala ako modelka a ani po porode nebude chudnut nejako extremne ... staci mi moja vaha - 65 - 68 kg, to je tak akurat ... pod 65 kg ma telo aj tak nepusti,to by som musela drasticky chudnut a v tom vyznam nevidim

andelik8
13. jún 2010

ja som mala pri vyske 180 vzdy 69kg. teraz som na 81... uf ☹ a za mesiac tiez isli u mna dve kila hore... takymto tempom mam do septembra minimalne +18... ale moja mama pri mne mala +30, takze to nie je az take hrozne 😉

ladywitch26
13. jún 2010

no mna minule doktorka napomenula, ze mam viacej jest, lebo mam ketony v moci, ze moje telo nespaluje cukry, ale uz tuky, co mam rezervu, ze to ako keby som bola na hladovke. a pritom jem normalne, len akurat teraz viac ovocia a zeleniny, kedze je sezona a v obchode u nas mame super akcie, ze tri balenia ovocia alebo zeleniny za cenu dvoch, tak to kupujeme na kila. a pritom mam uz 10kil plus, tak sa mi nezda, zeby som bola na hladovke, no ale ked uz aj v moci mi vyskocilo, ze treba jest viac, tak asi zacnem. no co, chlapi jedia viac, tak aj maly asi toho viac "sfutruje" ako ked som bola tehu so stankou 😀

hobit
13. jún 2010

no mne sa teraz neda vela jest, hlavne nie vela naraz a uz vobec nie vecer, to idem hned grcat lebo mi je tazko....ale sladkosti, zmrzlinu a ovocie by som mohla na kila...a hybem sa zatial celkom v pohode, akurat som sa vratila z bicyklovania, len tie nohy aj mne opuchaju a bolia...je na to vobec nejaky recept?

estterka
13. jún 2010

@hobit vylozit hore,nech su vyssie ako srdce

hobit
13. jún 2010

@estterka tento poznam, ale to sa mi vzdy podari az o osmej vecer 🙂

ladywitch26
13. jún 2010

ja tiez nemozem jest vela naraz, niekedy si dam obed a este vecer mam plny zaludok. ale prinutim sa cosi zjest.
inak mne strasne puchli nohy, ked sme boli na dovolenke na sr, a to som ich mala skoro stale vylozene. ked som teraz nazad v praci, tak to bolo v pohode.

lucinka83
13. jún 2010

tak to ste fajn, drzite si vahu 🙂 ja by som niekedy zjedla aj slona, taka som hladna, ale snazim sa ovladat, sladkosti nejem skoro vobec a uz mam 10 hore :( vsak snad to pojde potom dole.

lucinka83
13. jún 2010

Ked sa Vam potlacia bradavky nevyteka este nic? Mne minule par kvapiek.

ladywitch26
13. jún 2010

luci, zatial nie, ale pri stanke som nemusela ani tlacit a od 20tt tieklo jedna radost. bud rada, aspon mas istotu, ze nebude problem s kojenim 😉

estterka
13. jún 2010

@lucinka83 ja uz pouzivam tie ochranne disky 😒

ivanulienka81
13. jún 2010

ani ja sa neviem ovladat a cokoladu musim mat kazdy den 🙄 @zuzanockamt aj ja som cokomaniak 😀
@lucinka83 aj mne kvapka z bradavky ked stisnem, ale zatial vlozky do podprdy netreba

zuzuz1
13. jún 2010

ahojte baby,.. jaaaaj ako dlho som tu uz nebola 🙂 vam uz sa pusta mlieko? nie je to skoro? ci ako to funguje? hmm

jaj baby ked citam o tom priberani az mi zimomriavky naskakuju,... take ze +10-15kg... co to je? ja som z mojej dlhodobej 60 pred tehu koli chorobe klesla na 57 a odvtedy som pribrala na 63,5... to je o com? ze 6,5 kg? neni to pramalo? hmm... aj ked teraz mi ta vaha naskakuje pomerne rychlo...

a inak na hocico sladke ma dostanete vzdy... furt musim neco sladke zuzlat... coko, kekse, kolace...je to jedno len nech to je sladke... ale treraz si idem dat kusok melona...mnam uz sa tesim(e) 🙂

hilaris
13. jún 2010

nie je to malo.. ja som tiez zatial pribrala len 6 kg a uplne mi to staci! 🙂 brucho mam ako balon! V tehu staci ked celkovo priberies 9kg - to je asi minimum. A na tie zvysne kila mas fakt este cas.. ved babo ma teraz len 1kg a 2kg este musi pribrat samotne babo...

mne v tomto teplne zacali poriadne nohy opuchat....

andelik8
13. jún 2010

@hilaris ani nehovor... ja uz dva dni po sebe mam vecer nohy ako slonica. Ledva ich ohnem v kotniku 😀

klaudia85
13. jún 2010

@estterka no to som zvedavá, ako dopadneš, ale mám pocit teda, že väčšina tu pribrala nejakých 10kg,,takže asi to je v pohode 🙂)) ja to vždy tak bojazlivo nahlasujem sestričke, že či ma nesprdne 🙂 doktora som sa pýtala a ten, že pokým sa nejak nerozkysnem, tak je to v poho... ale mám pocit, že k rozkysnutiu už mám veľmi blízko 🙂