icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anetaadam
13. jún 2010

Tak aj my sa tešime na september 😉

ladywitch26
13. jún 2010

@klaudia85 ja som pri stanke pribrala 15kil, ale nebolo to na mne ani vidno. akurat mi slo vsetko do brucha, no a ked sa mala narodila, tak som aj vedela, preco som tolko pribrala. 10kil som nechala rovno na porodnej sale.

lucia20
13. jún 2010

@ladywitch26 da sa to operovat. zrejme hned po porode ju budu operovat. a potom pojde na oddelenie patologickych novorodencov a ja na sestonedelie. ale potom by to malo byt ok.

klaudia85
14. jún 2010

@ladywitch26 no dúfam aj ja také niečo zažijem 🙂 že tam nechám čím viac kg 🙂

norikk
14. jún 2010

mozem sa spytat, kde maju spetembrovky tabulku???

zuzanockamt
14. jún 2010

@norikk tabulku pravdepodobne nemame ... po tych zmätkoch co tu boli, tak asi ani nebude ... ak si bay v tejto teme spravia tak mozno, ale my v nasej druhej teme nemame

norikk
14. jún 2010

@zuzanockamt tak co keby sme zrobili??? ty v tamtej teme , a ja sem a ak nechces, tak daj avizo na mna, nech mi vsetky napisu IP v tvare: nick_vek_mesto_termin_pohlavie babatka_meno babatka_surodenci , hm??? baby piste, skusime spravit aj nam tu tabulku 🙂

zuzanockamt
14. jún 2010

@norikk ja tabulku nejdem robit a ani nechcem byt v tabulke ... pre istotu ... uz tu jedna tabulka bola 😝

elixia
14. jún 2010

Ahojte, vidim,ze viac nas ma rovnake problemy,sa z toho tesim 😀 Teda nie z vasich problemov samozrejme,ale skor z toho,ze v tom nie som sama,lebo mi to niekedy pripadalo,ze vsetci su ok,len ja nejaka divna... 😀 😀
Posledne dni ani ja neviem zjest naraz vela,uz mi baby asi lezie aj do zaludka. Tiez mi nejak menej chuti take normalne jedlo, ale zas sladkosti a ovocie mozem na kila 😀 Vahu nekomentujem,ani sa nevazim..naco sa budem stresovat,aj tak viem,ze nedokazem odolat...

SOm trochu nepochopila vase narazky, je tu este nejaka dalsia tema o septembrovkach? Ja som nasla len tuto...ale priznavam, necitala som ju celu,kedze ma uz vyse 400 stran..

@lucia20 citala som,ze tvoja malinka ma nejake zdravotne problemy...to mi je luto. Ako sa to prejavi po narodeni? Inak musim ta pochvalit za tvoj postoj k tomu....ja by som sa asi zrutila, i ked urcite si si aj ty presla nelahkym obdobim. Drzim palce,nech vsetko dobre dopadne.

hobit
14. jún 2010

@elixia je este jedna sukromna tema, ktoru zalozila andzi

elixia
14. jún 2010

@hobit aha, dakujem,no ale ked je sukromna, tak mi to moze byt jedno 🙂

hobit
14. jún 2010

@elixia no ak chces tak napis andzi a mozno ta tam prida, mna nepridala...

elixia
14. jún 2010

@hobit aj tak tam nikoho nepoznam,co by som tam robila 🙂 A nemam nic take sukromne o mojom tehotenstve co by som aj tu nemohla riesit..alebo len tak popisat 🙂

hobit
14. jún 2010

@elixia no ved ako chces, ja ta len informujem o situacii..

lucia20
14. jún 2010

@elixia dakujem ti za mile slova, ale ozaj nie je co obdivovat. snazime sa len za nu bojovat a dat jej sancu na zivot. myslim, ze rovnako by sa spravala kazda jedna z vas. ja si prave v tejto chvili nepripadam moc silna. viem, ze to obdobie zase prejde a ja sa pozbieram a pojdem dalej bez ohladu na to co budem citit, budem silna. viem to, mam to uz odskusane pri babach, ale cim blizsie je porod a hlavne posledny mesaic, tym zacinam byt nervoznejsia. hlavne z toho, ze neviem, ci budem pri nej, ako sa to dovtedy vyvrbi, ako to bude zvladat. proste mam plnu hlavu otaznikov. a ked ti mam pravdu povedat predpokladany mesaic hospitalizacie malej ma strasne desi..... ☹

@norikk ja suhlasim tiez s tou tabulkou. uz som na nu myslela. :D

norikk
14. jún 2010

ale musi sa ozvat viac bab,ktore chcu byt v tabulke.... @lucia20 zatial si jedina,kto napisal IP, ked vas bude aspon 20 spravim tabulku 😀

lucia20
14. jún 2010

@norikk to je v pohode, ja si nemyslim, ze ta tabulka, je taka strasne verejna, kedze vacsina z nas ma tie iste info aj v pase, ale to je len na babach ako sa rozhodnu.

norikk
14. jún 2010

ta tabulka je dobra ako statisticky udaj...ja si najprv kuknem vek....potom odkial su baby,ci neni nejaka z okolia.....ake daju meno....alebo ako sa volaju surodenci....ci kolke uz vedia pohlavie...na nick pozriem,len ked ma zaujme nejaky iny udaj..

hobit
14. jún 2010

@norikk aj ja som ti poslala udaje

fubinka
14. jún 2010

aj ja suhlasim s tabulkou a chcem tam byť

norikk
14. jún 2010

@fubinka tak posli IP,bo takto si to nezapametam,ked mi to napisete len sem

lucia20
14. jún 2010

super, takze tabulka bude..... 🙂 ved to je super vec, takto stale nemusim pozerat do pasov, ktora kedy a co caka....

gumimaci
14. jún 2010

@lucia20 kedy ides na Kramare? ja idem tento tyzden. Ze by sme dali kafe u automatu 😀 A dneska som si spomenula z toho aprila, ako sme tam lezali obe na oddeleni, ze ty si ma nepamatas, a boli sme spolu aj pri veceri (bol fazulovy privarok s parkom 😝 ) a ja som ti nechavala svoj chlebik 😀 vedla teba sedela baba (my sme si ju na izbe pracovne nazvali- zapasnicka, mala odrostene blond mastne vlasy, vaha cez 100 a chodila fajcit). A ona mala neviem co v jednej miske a zliala si to dokopy s tym privarkom, aby nemusela jest z 2 tanierov 😀 😀 😀 bol to silny zazitok, tak preto asi ten pamatovak.

lucia20
14. jún 2010

@gumimaci oooooo, ty si bola moja zachrana..... jasne. presne si ta nepamatam, co sa tyka vyzoru, ale viem kto si, lebo ja som myslela, ze tam zosaliem.
a ta zapasnicka, ta bola so mnou na izbe. nechapala som z nej. mala preeklampsiu, malinky mal zle prietoky a ona mi cele dni hovorila o tom, ake abstaky mala, ked prestala fajcit a tak jej povedali, ze ma znovu zacat a ze odvtedy jej je dobre. normalne som bola v soku. a to nehovorim o tom ako nadavala na lekarov, ze co si dovolili povedat, ze miesto cigarety keby si dala bielkoviny, ze by to malemu viac prospelo.

ja idem na kramare zase o tyzden neskor. normalne som uvazovala, ze by som tam za tebou dosla, nech si pokecame, ale ja idem v stredu, stvrtok, piatok do roboty. na kolku ides? mozno by som ta este stihla. ja robim tak max. pod 11.30-12.00.

gumimaci
14. jún 2010

Idem stvrtok 8:30 tentokrat, doteraz som chodila na 12tu. ty robis v BA?

lucia20
14. jún 2010

@gumimaci nie nerobim v ba. robim u nas v pk. ale mam viacmenej variabilnu dobu. tak hadam nabuduce. 😒

klaudia85
16. jún 2010

Mám za sebou ten test na cukrovku. Pre mňa ani nebolo tak hrozné vypitie tej žbrndy ako čakanie. Myslela som, že zaspím tam 🙂)) Výsledky ale vraj dajú zajtra sestričke. Myslíte, že si mám zavolať ohľadne výsledkov, alebo stačí o dva týždne na poradni???

hobit
16. jún 2010

@klaudia85 aj pre mna to bolo najhorsie...nemaju to tak, ze keby bol nejaky problem tak ti zavolaju oni?

klaudia85
16. jún 2010

@hobit inak boli sme tam tri a vôbec sme sa medzi sebou nebavili, mala som pocit, že každá z nás je nervózna a hladná 🙂 no neviem, v laboratóriu mi len povedala, že ona to ráno dá sestričke. Ale asi to bude tak, keby bolo niečo zle, tak hádam by to doki nenechal len tak... i keď neviem, čo sa rieši v prípade, kebyže tú cukrovku mám...

hilaris
16. jún 2010

a to ste museli cakat tie dve hodiny v cakarni? co tak preskumat okolie? 🙂