♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
to je sranda s tymi chlapmi 😵 môj čo sa týka detských vecičiek a potrieb pre malého je názoru.všetko kupuj čo vidíš.ja zas nechcem kupovat zbytočne toho vela.....lebo to som robila pri dcerke...a potom vela veci nestihla vynosit.tak teraz ozaj len to najdôležitejšie.a ešte si aj dost často hovorím...ved máme čas!myslím na tie nakupy 😉
@gumimaci velku UZV by mal byt okolo 30.tt. to ja uz som tak som zvedava zajtra. ja tam idem na 12.00 ale uz tam budeme hodinku skor. aby som potom stihla kadernicku. :D dufam, ze mi zajtra vypise papier na MD a hlavne nech mi povie kedy bude sono. som taka zvedava, ze az....
@panki neboj, hrbolce pridu. ved o chvilku sa tam uz tazko pomesti tak musi niekde zatlacit.... neboj.
@aneta4 ja som na vysledkoch z labaku mala napisane ze norma je tusim od 4,0-5.5 na ten cukor.
@klaudia85 hlavne nezacni stresovat. nemas dovod. co nestihnes do porodu stihnes po.. nic sa nedeje. ja som mala muza pri oboch porodoch a ak sa bude dat, bude aj pri tomto. ani mi nehovor. nam ostava 8-10 tyzdnov do porodu. o tyzden skoncime 7 mesiac. wou...
@klaudia85 aj ja tam idem zajtra o 12.00. mozme dat kavu z automatu. :D
@andelik8 ta instruktaz na kramaroch je docela ok. nam uz pri druhej dali iba peciatku bez pripravy. :D
@hobit nebudes pri porode sama. isto ti aj sestricky pomozu. aspon u nas to bolo. muz uz pri samotnom porode moc nepomahal, iba pritomnostou a vsetku pomoc prebrali ssestricky a lekar...
@andelik8 ku ktorej pediatricke chodis???
@andelik8 ahoj. Chcem sa spytat ako si sa objednavala na tu predporodnu pripravu na Kramare? Mailom, alebo telefonicky? Tiez by som to mala rada za sebou uz v july. A kolko tych sedeni tam treba absolvovat? A pojdes aj na prednasku o epiduralke?
@andullinka mail na p. Jandovu je katarina.jandova@kramare.fnspba.sk. telefon neviem. Ale odpisala rychlo, takze mailom nie je problem. Neviem kolko sedeni treba absolvovat, to som sa nepytala. Dodnes som bola v tom, ze iba jedno 😅 epidural urcite chcem, takze aj na tu prednasku budem musiet ist, ale to sa na to popytam az toho 6teho ked tam pojdem.
@lucia20 ja som mala Vargicovu, ale ked som otehotnela, spravila mi taky stres ze az... vyslo mi u gynekologicky na krvnych testoch, ze mam rh faktor - a ja som mala cely zivot v karte napisane rh+. tak som isla k Vargicovej na opakovane testy, ta mi potvrdila ze mam naozaj rh-, tak sa jej pytam, ci ak obaja moji rodicia maju rh+ ci je mozne aby som zdedila rh- (lebo aj obe moje sestry maju rh+) a ona mi na to odvetila, ze na mojom mieste by sa s rodicmi o tom porozpravala... cize akoze to mozne nie je a bud som adoptovana alebo nemanzelska. Tak som sa tam skoro zlozila este u nej, dosla som domov s nervami v kybli, hodila som si to do googlu a nasla si, ze to samozrejme mozne je, ak ked sanca je iba 25%.
tak co je toto za lekarku... 😖
@andelik8
@andullinka
"sedenie" u pani Jandovej je len jedno. Pokial chcete partnera pri porode, treba prist aj s nim. Ale potom mate moznost chodit na cvicenia na ktore sa treba vzdy predom zapisat.
@andelik8 dakujem, uz som jej napisala mailika. Tak mozno sa tam toho 6.7. aj uvidime 😉 Inak mne sa stalo to iste , ja som mala cely zivot v karte od detskej lekarky napisanu krvnu skupinu B RH+ a az min. rok ked som isla na operaciu mi zistili ze m am 0 Rh+ 😀
@hilaris a tie cvicenia nahodou nevies v ktore dni a v akom case byvaju?
@andullinka tak ak sa ti este aj v krvnej skupine "sekli" tak to uz co je... 😕
ak by si tam isla toho 6teho, tak daj vediet, nech viem ze sa tam mam niekomu prihovorit 😀
ahojte kocky aj mne sa sekli..mala som v karte pisane ABneg a mam B neg 😒
@andelik8 no velmi mila doktorka, len co je pravda......
@gumimaci
babulky, ja som dnes dosla taka vyteesena z poradne. sice uzv bude az o mesiac ale je vsetko ok. tlak ukazkovy, krcok drzi ako u prvorodicky, co je super. nbemusim sa z mojej strany bat porodu skor, malinka rastie, hlavickou je dolu,srdiecko stiha a na tu rubeolu mi povedal, ze vzhladom na to, ze som z generacie deti, ktore boli povinne ockovane na rubeolu tak ze je samozrejme, ze v krvi musim mat protilatky, ale ze testy su uplne v normale. ja som sa taaaaaaak tesila, ze je vsekto ok. teraz zase tri tyzdne klud, stvrty uz budem stresovat ze co je s malou, ale na poradnu ideme az o mesaic, ze skor ani netreba, lebo som trotorodicka a viem, kedy sa nieco deje, co sa nema. a uz mam aj vypisany papier na MD, tak ze maximalna spokojnost. :D
@lucia20 tak to je super ze mas take skvele vysledky... 🙂
ja idem rano na tu glukozu, tak uz zacinam mat z toho zly pocit. vobec sa mi tam nechce ist 😖 snad to ale bude ok, lebo sladkemu som sa tento tyzden velmi nevyhybala, ked som mala chut, tak som si dala trosku, ale ved uvidim ake budu vysledky a az potom zacnem dietovat.
Ja uz som si bola hodit papier s MD na socialku, tak cakam na rozhodnutie.
@andelik8 jej ani nehovor. strasne sa tesime. to vies, to je trpnutie od poradni k poradni. ja by som si mala tiez odniest cim skor. len keby sme nemali uzavretu cestu. lebo ked pojdeme rano tak domov sa dostanem az o tretej a to neviem co dovtedy budem robit s babami v pk.
materska sa vyplaca za mesiac dozadu, ze?
neboj, drzim palce aby vsetko bolo ok. daj vediet ako ste dopadli.
@lucia20 ano, vyplaca sa mesiac dozadu.
ja sa ani tak nebojim tych vysledkov, ako toho pitia tej sladkej vody a potom 2 hodky nalacno ved ja som hladna hned ako rano oci rozlepim... uf, som sa tesila ze sa tomu vyhnem, lebo moja dokina to riesi sladkymi ranajkami... no ale zajtra diabetologicka ☹
a nemoze ti tam ten papier niekto odniest? ved to sa iba da tetuske do pokladne a ides prec, to moze hocikto.. hm?
jaaaaaj, ako keby som si to privolala... dostala som sa iba do polovice testu, potom mi prislo zle a glukoza putovala do zachoda ☹ takze v pondelok znovu...
@andelik8 a pila si ake mnozstvo? ... ja som mala len 3 dcl a citron k tomu ... nepytala si sa, ci ti to nemozu dat takto?
ale ta glukoza samotna nebola zla, dalo sa to vypit... zle mi prislo az ked som po hodine na WC ucitila ten smrad.. a to sa uz nedalo zastavit potom 😅
snad v pondelok bude lepsie. Sestricka mi aj hovorila, ze ma potom pustia na ich sukromne WC, aby som sa nebala 😀
inak zaujimave ty si mala o čo nižšiu hodnotu cukru...a už to musiš absolvovat zas.a ja nič.radšej by som sa uistila ako som na tom teraz
Ahojte : -)
baby ktorý kočík je pre Vás číslo 1??? dajte Typy 🙂
@janica81 ahoj, u nas vyhral Teutonia Spirit S3. Medzi akymi kocikmi sa rozhodujes?
Ja som zatiaľ rozhodnutá pre Bexa B4
u mna je to peg perego........
My sme akurat minuly tyzden kupili Baby Smile Verso.....dobre vyzera a zda sa byt aj prakticky

@gumimaci 😀 tak to je ozaj vzacnost taky chlap. Ja som s mojim bola akurat tak kocik vyberat, lebo kocikovat bude aj on, tak chcel dozriet aby som nekupila prilis "babsky" 🙂