♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jika ja takisto,jeden den alebo pol dna super a potom to pride,neskutocne zle,tiez si hovorim,ze to asi ani neskonci tie nevolnosti.no nic utesujem sa aspon tym,ze malemu je dobre 😉
macu ... ty mas ake fajne brusko v 9 tt a ja nemam nic zatial ... ja sa fakt bojim, ze tie 4 testy klamali a MS neprisla z ineho dovodu 🙄 ☹
zuzanoc to som bola napapana urcite ale ja ked priberiem len do brucha a ked teraz tlacim co vidim,tak pocitam ze to je estelen nafuknute brusko 🙂
zuzi - ja ti tak hrozne zavidim - ale v dobrom samozrejme 😉
ja mam z toho mojho vracania uz taku depku - v kuse len lezat musim, zaludok boli, nic nemozem robit - pomooooc
macu ... ja mam tiez brusko, ale same tuky a tebe to vyzera pekne tehu 😉
jika rozumiem ti,mam to iste,nic nerobim,pomaly aby mi nosili jedlo do postele
zuzanoc vazne no neviem,som prvy krat neviem to posudit nejak
anarida uprimnu sustrast 😢
macu ... aj ja som prvykrat 🙂 ... no mne je to jedno, len nech tam nieco rastie 🙂 ... uz nech je utorok a nech vidim sono 😅
ja som druhy krat a tiez to neviem posudit .. 😀
maci - ja som sa taaak tesila, ze konecne mozem jest a potom znova zle 😠
čavte babule ja vas len pozdravim utekam hajať bo zajtra ešte do roboty a pak tyžden volna...som rada lebo si trocha fyzicky oddychnem ale psycho bude horšie budem sa drviť a drviť a drviť a dufat že ma tento stres nijako nepoznači 😉
zuzi inak dnes mi došli tie tehu rifle a musim povedat že som sa trafila asu mi dobreee už len to brušino do nich 😀 a ty jak s dopodla v dnešnom mrazivom terene?
baby ja jednoznačne epidural mna ani hlava nebolel ani po vpichu nič to bolo super akurat to šitie bol des 🙄
Tak ja som si dnes kupila tri nove podprsenky, lebo moje klasicke su mi male, rezu a tlacia na vsetky strany🙂.....tak som sa bola zasobit🙂
agentka ... no celkom sme to dnes zvladli, aj ked som poriadne vymrzla ... a vcera vecer ma este k tomu aj chytila nadcha, tak len kycham a smrkam ... esteze nemam teplotu
joj zuzi tak si davaj pozor netreba prechladnut....ty si to ešte u vas v robote nepovedala že ?? chceš ešte počkať ?
agentka ... este som to nepovedala, ved som este ani sono nevidela a ani zkrvi to este nemam ... poviem neskor ... ale este neviem kedy
aha jasne ja len že by potom mohli viac brat ohlad na teba 😀 a na brušenko 😉
idem haji dobru nocku 🙂
no tak to dost pochybujem v mojej robote 😒
Anarida, úprimnú sústrasť.
Kočky, tak ja čakám už 3 dieťa, /moje 4 tehu/ a je to pri každom iné. Prvé dve deti som vynosila bez ťažkostí, žiadne vracanie ani nevoľnosti, pri prvom som pribrala 26 kg, pri druhom 14kg a bruško mi začalo vtedy rásť tak okolo 5. mesiaca, ale musím podotknúť, že nie som žiadna modelka, možno sa to skrylo v tom tuku. Teraz mi bolo zle od začiatku, nezvracala som, ale žalúdok ako na vode a na jedlo som nemala chuť. Nevoľnosti prešli v 9.tt. a bruško už zdá sa tiež vytŕča, tak teda neviem, na tehotenstvo neplatí žiadny vzorec, je to individuálne. 🙂
Ahojte baby hovori sa tu o krvnych skupinach?tak ja mam 0- a moj ma A+ z tohoto dovodu mi sestricka po porode pichla nejake 2 injekcie a ja,ze na co to je a ona,ze aby som mohla mat druhe deti kukala som jak puk a potom povedala,ze ked ja mam - a manzel + tak sa to medzi sebou bije a asi koly poskodeniu,alebo comu mi to dali.a Erika ma po tatovi krvnu skupinu tak je rad.jemu nestaci,ze je cela po nom aj palceky na nohach uplne po nom este aj krv musi mat po nom 😝
a o tej epi mne kazdy mesiac chodi do schranky MAMA a ja a zrovna v tomto februarovom je o nej pisane a je tam strasne vela uzitocnych rad kebyze to neodoberam tak nic neviem 😉
anarida to mi je luto ☹
agentatkak ani mna nebolel vpich ani hlava len som nevedela tlacit, a sitie bolo v pohode uspali mi to este raz injekciou, ale vraj pri druhom dietati to ide rychlo ze niekedy ani nestihnu dat epi tak sa velmi na to nespolieham. Mne je zle cely den ale da sa to zvladat fungujem spomalene ale oproti prvému tehu je toto pohodicka viac menej. 😉
Ahojte kočky, čože to tu čítam: Anarida, aj ja ti vyslovujem úprimnú sústrasť. Drž sa a dávaj pozor na bábenko!
Ja mám dnes dovolenku a ako mi je fajn, našťastie dnes žiadne nevoľnosti, ale včera to nebolo med lízať. Zjedla som pizzu z Lidla a to bol masaker. Bola dobrá, ale potom.....nikdy viac už nechcem pizzu. Včera v noci sa vrátil manželík z Francúzska, tak už máme stoličku na jedenie aj nejaké to oblečko. Tak sa vytešujem. Tým cenám v zahraničí sa proste nedá odolať.
Toto ma ani nenapadlo a ja to mam doma... 😅
Při klasické nevolnosti v těhotenství vyzkoušejte lék Cocculine, který je určen k léčbě nevolností při cestování, ale zároveň pokrývá většinu příznaků těhotenských nevolností. Lék dávkujeme podle potřeby, například 3 x denně 1 tbl. rozpustíme v ústech jako bonbon nebo při výrazných obtížích můžeme podávat 1 tbl. i co půl hodiny.
Vlastne to nie je liek ale homeopatia som nevedela ze to zabera aj na tehotenské nevolnosti ja to pouzivam len pri cestovani. 😅
mywiel, no ale ja by som si nebola taká istá, či sa môže v tehotenstve, ja by som to radšej konzultovala s lekárom.
moze mama je lekarnik - Magistra 😉
anari, to je strasne 😢 😢 😢 , uprimnu sustrast 😔 co sa mu stalo, ak sa mozem opytat, ale samozrejme chapem, ak to nechces zverejnovat 😔 drz sa, bud silna...
ja som epiduralku chcela pri sofii, ale jej otec mi to vyslovne zakazal po rozhovore s jeho kamaratmi - doktormi, ktorí to nedovolili ani svojim zenam pri porode...robili z toho vedu, ale nakoniec som rada, mala som fajn porod 🙂 aj ked to bolelo ako slak a to zasivanie ani nehovorim, to bol brutus, ale som tu 😉
ja sa epi bojim ako cert kriza...nehrozi u mna
čavteee
rhodos ja by som bez epi asi nešla nikdy..mam nizky prah bolesti takže pre mna by to bola asi truma 😀
veji nemáš sa čoho bát to ani necítíš,,,, ja mam dokonca skoliozu chrbtice a uuplne vpohode 😉

jika skončí, neboj, len hlavne do 3. mesiaca oddychuj, vykasli sa teraz na upratovanie, alebo nech ti niekto pomôze....ked ti býva takto zle, musíš oddychovať a hlavne sa šetriť! veľmi držím palce!